Speltips: V64-systemet Romme 14 december

V64-1: Treåringslopp och fin klass. 4 Zinco Jet har visat hög kapacitet vid sina starter i nya regin hos Petri Salmela. Efter en spurtseger i första loppet på Eskilstuna har det varit bra insatser som inte gett full utdelning. De två senaste loppen har varit starka avslutningar i spåren på slutrundan och ett mindre fält denna gång och även enklare motstånd talar till favoritens favör. Det är dock ingen okomplicerad häst och senast var det mycket nära galopp i första kurvan. Bra chans om han sköter sig. 3 Winnertakesitall har börjat släppa till på slutet och efter den lätta spetsvinsten i Bollnäs spurtade han starkt i spåren senast på Solvalla senast och gjorde då sitt bästa lopp hittills. Första med norskt huvudlag fick då bra effekt och ett givet motbud här. 2 Ajlexes Leif tog sin första vinst senast efter ett lopp i ledningen. Det är fina förutsättinar för en ny bra placering.

V64-2: 2 Finnskog Oda har visat storform hemma i Norge och efter en vass spurtseger näst senast krigade hon starkt senast som tvåa efter ett lopp mestadels utvändigt ledaren. Hon har visat att hon har spurten som sitt bästa vapen men med de förutsättningar som bjuds denna gång är det troligt att Henrik Kublik kör sin häst i ledningen. Bjuder hon till för fullt kan det bli full pott men vi litar inte på henne och har motbud. 9 Hallsta Vinnex har ingen vidare programrad men det är en häst att se upp med. Han spurtade vasst i skymundan senast och såg fram för allt stabil ut. Vintern är hans årstid och det skulle inte förvåna om han är en skrällvinnare inom kort. 7 Björs Frej kommer från ett tävlingsuppehåll och även om han haft svårt att nå samma toppar som förra säsongen så har vi stor respekt. Stallformen är också väldigt god hos Annelie Lagergren och stor varning.

V64-3: Kallblod igen och ett rivigt sprinterlopp. 6 X.Man Tabac är en humörhäst som kommer från lätt seger i ledningen. Han är väldigt vass ut efter bilen och han får bli spetsbudet igen. Den korta distansen skall också vara ett klart plus men samtidigt måste det noteras att han står bushårt inne i loppet på pengarna. Motståndet är alltså mycket tuffare och därav en stor gardering av loppet. 1 Felix Tabac har galopperat bort fina placeringar under hösten men visar ändå form för att vara med och göra upp om det. Torbjörn Jansson spännande som kusk. 4 Guli Rubin såg ut att gå mot seger efter ett lopp utvändigt ledaren senast men blev rejält stum den sista biten i stället. Kort distans är en fördel i kväll. 5 Arragon förstärks med Kaj Widell och formen ser ut att vara lite i kommande. 8 Björs Viking har galopperat knepigt i loppen men kommit tillbaka i fin stil och håller han sig till trav den här gången kan det vara hans tur.

V64-4: 12 Power Broline är formhästen i loppet och han såg väldigt fin ut vid säker seger från ledningen senast. Intrycket i starten före var minst lika bra men då fick han inte riktigt chansen över upploppet och gick i mål med krafter kvar. Det var då ett lika svårt läge som denna gång och vi har stor tro på att skicklige Carl Johan Jepson löser den här uppgiften. Motståndet skrämmer inte och den korta distansen är hästens bästa. 5 Puketorps Julius är motbudet. Att han kunde vinna senast skall inte ”skyllas” på kusken. Det var offensivt upplägg utvändigt ledaren med flera speeder i högt tempo men trots detta var han starkast till slut. Är det lika vass form nu är det bra chans men notera att hästen varit struken för en sårskada efter det loppet. Skall klara spåret då han uppträtt bra i voltstart tidigare och vi låser loppet på två streck.

V64-5: Hemmahästen 3 Visitor har verkligen hittat en fin uppgift i kväll. Efter tuff matchning i V75 i varje start på slutet är det nu ljummet motstånd och även ett litet startfält. Det har också varit toppinsatser en längre tid och som femma i Örebro fick han inte chansen efter invändigt lopp. Näst senast satt han iskallt till i kön men spurtade storstilat in som trea. Till senaste loppet spände man bågen och bara avgjorde från utvändigt ledaren trots bra drag loppet igenom. Han har stor respekt med sig och vi ser ingen annan lösning än att han dirigerar detta från start till mål. Toppchans.

V64-6: Grundkapable 5 Västerbo Highscore spelas till stor favorit och loppet ser verkligen passande ut för honom. Han avslutade fjolåret med flera övertygande vinster och visade att han inte har något problem med årstiden och de hårda banor som bjuds. I år har det dock bara blivit tre lopp och efter skada var han senast tillbaka efter långt uppehåll. Han var ringrostig men gjorde ett bra slutvarv efter tappstart. Med den genomköraren är det helt klart en bra chans men det fattas dock troligen en bit till toppformen och vi lyfter fram ett par motbud. 6 Tournament har gjort två lopp i ny regi och ser ut att gå mot en nytändning. Forcerades till ledningen trots tolftespår senast men fick ge sig mot en smygkörd som kom långt ute i banan den sista biten. Spetsbud igen och skall bevakas. 11 M.T. Knight Rider kan vara ett kul skrällbud. Han såg riktigt fin ut senast med sparade krafter i mål bakom bra hästar. Carl Johan Jepson är spännande som gästkusk.

Stora systemet:

V64-1: 1,2,3,4,5,6,7 (8-9)

V64-2: 2,7,9 (8-6)

V64-3: 1,3,4,5,6,8,9,10,12 (11-2)

V64-4: 5,12 (10-8)

V64-5: 3 (7-5)

V64-6: 5,6,11 (2-4)

1134 rader

Lilla systemet:

V64-1: 4 (3-2)

V64-2: 2,7,9 (8-6)

V64-3: 1,3,4,5,6,8,9,10,12 (11-2)

V64-4: 5,12 (10-8)

V64-5: 3 (7-5)

V64-6: 5,6,11 (2-4)

162 raader






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se