Speltips: V64-systemet Axevalla 6 december

V64-1: 4 Unrestricted visade fin form som fyra i ett ganska tufft V75-lopp senast, hon kom till slut upp i rygg på ledande/vinnande Double Exposure. Även gången före satt hon fast med sparade krafter, loppet vanns av In Toto Sund. Hon öppnar vasst bakom bilen och att tävla med skor på hovarna hanterar hon bra, det kan handla om ledning från start till mål. Hon kan dock bli utmanad, både från start och till slut, av 5 Mulligan. Den sistnämnda är en rejäl dam med hög kapacitet, hon var fin vid vinsten näst senast där hon avgjorde med lätthet till slut. 6 Flirting Girl har sett fin ut på sistone, en mycket speedig häst som fungerar klart bäst när hon serveras en resa i ryggar i det längsta. Det lilla startfältet talar till hennes fördel.


V64-2: 8 Modern Love är en i grunden ganska kapabel häst som nu verkar ha hittat stilen igen efter en längre svacka. Segern näst senast togs i överlägsen stil, det blir fortsatt Johan L Sundgren som sitter i sulkyn. 11 Unona har nu gjort tre starter i ny regi Rickard Svanstedt och skötte sig bra som trea senast. En speedig travare som i förra regin svarade för en del klart dugliga prestationer, har hon bara lite klaff på vägen här så är hon att räkna med.


V64-3: 5 Cat´s Klondike är aningen ojämn, men med fin kapacitet och det här ser ut som en tilltalande uppgift. Han öppnar snabbt bakom startbilen och gick klart bra som tvåa efter en tids vila senast. Här kan han nog ganska tidigt sitta i ledningen och väl där så lär han sedan inte bli enkel att komma åt, vi väljer att spika. 6 Pompano Euphoria har blandat en del i sina prestationer på sistone. Hon öppnar ganska raskt och kan sitta bra till per omgående, hon är en het platskandidat.


V64-4: 6 Bransbys Juke Box har vid några tillfällen visat prov på fin kapacitet för klassen, han är stark och verkar inte ha något emot att få göra en del av jobbet själv. Han har så här långt slutat bland de tre främsta i fem av sju starter och visade fortsatt fin form som trea på Solvalla senast. Karriärens hittills enda seger togs med aktuell kusk Niclas Stenquist i vagnen. 7 Justice Rhyme har inte lyckats spräcka segernollan ännu trots 16 försök, det var dock inte långt borta att det gått vägen på Åby näst senast (slutade tvåa, var dock inte fullt körbar den sista biten). Han känns tidig för oss denna gång.


V64-5: 6 Bålsta Palema har ganska hög segerprocent, det har dock gått tio starter sedan han senast fick vända upp för att segerdefilera. Han är van vid hårt motstånd och han var riktigt bra som tvåa på Åby näst senast, en tapper insats från positionen utvändigt om ledaren. Ett givet vinstbud i detta sällskap. 8 Rafiki Fri är främst en stark avslutare av loppen, han har sin bästa bit till slut. Insatsen som V75-trea på hemmabanan 20/10 var plusbetonad, det handlade då om lite opassande kort distans. Denna uppgift kan han absolut lösa. 7 Just Wait And See tar vi på största allvar direkt efter uppehållet, vi vet vad han kan i ljusa stunder. Lite tidigare under året segrade han i ett större långlopp närmast före hästar som Call Me Keeper och Tesio. 1 Alvena Vagaboy har ett spännande läge då han visat sig trivas bäst i ledningen, han har i starten 20 meters försprång på sina på förhand värsta motståndare och kan vara vinnaren.


V64-6: 8 Fullpoint är stark och rejäl. Det var en fullgod insats som fyra i ett lopp över tre kilometer näst senast. Det blev senast seger på Axevalla över aktuella sträckan och han tål att köras offensivt, en het segerkandidat trots att han inleder från spår längst ut på vingen. 10 Kom Leia verkar ha vaknat till ordentligt, det har varit vassa spurter i de två senaste starterna och senast räckte det ända till seger. Gången före fick hon nöja sig med andrapriset. Klaffar det bara lite för henne här så finns chansen. 4 Samaras K.M.E. är bra vissa gånger och verkar trivas fint över lång distans, formen sitter där. 1 Last One Pale har i nuläget ingen bländande resultatrad, men läget är bra och distansen passar. Denna gång blir hon kuskförstärkt med Kim Eriksson och är farlig att nonchalera helt.


Stora systemet:
V64-1: 2-4-5-6 (3-1)
V64-2: 8-11 (3-9)
V64-3: 5 (6-8)
V64-4: 6-7-11 (5-3)
V64-5: 1-5-6-7-8 (2-9)
V64-6: 2-4-8-10 (9-11)
480 rader / 480 kronor


Lilla systemet:
V64-1: 4-5 (6-2)
V64-2: 8-11 (3-9)
V64-3: 5 (6-8)
V64-4: 6-7 (1-11)
V64-5: 1-5-6-7-8 (2-9)
V64-6: 8-10 (4-2)
80 rader / 80 kronor

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.

Sveriges bästa

Kända profiler