Speltips: V64-systemet Halmstad 3 december

V64-1: Ett treåringslopp för ston inleder måndagsomgången på Halmstad. Vi tycker det känns öppet och spelvänligt, vilket resulterar i gardering på kupongen. Trolig ledare av loppet är 3 Juvel Ribb och då hon visade fin form senast som tvåa kan det vara så enkelt att hon leder hela vägen. Båda hästens triumfer i livet så här långt är tagna efter tidig ledning i respektive lopp. Peter Untersteiner har det som vanligt väl förspänt på hemmaplan och här är vapnet 2 Sobel Jasmine. Hon inledde på bästa sätt med två segrar innan det gick lite grus i maskineriet. Nu återkommer hon efter vila (har inte tävlat sedan juni), men läget är bra och hon ska absolut bevakas. 7 Destiny har sett fin ut ett tag och 52 gånger pengarna vid segern senast var väl högt enligt oss. Hon står bra inne på pengarna och kan faktiskt bli lite bortglömd igen. 5 Dream Girl D.K. gör första starten i Sverige och på visad jämnhet hemma i Danmark ska hon bevakas även här.


V64-2: Troligen blir 5 Kapten Kidd omgången mest spelade häst på V64 och sådana brukar vara roliga att försöka fälla. Här rättar vi dock in oss i favoritledet då vi tror det är en häst som har kapacitet att klättra rätt snabbt uppåt i klasserna. Han svek visserligen senast som stor favorit, men det visade sig att han var sjuk den dagen. Med tanke på det var det inte så tokigt av honom att vara trea ändå och när han nu återkommer med nyladdade batterier tror vi alltså att segerrade återupptas. Vill man ha med några roliga outsiders där bakom ska man inte glömma 7 Boy Boy Star M. som vann på bra sätt utvändigt om ledaren senast. Inte heller 4 Tresexton ska då ”tappas bort”. Han har en trist rad, men vann sin tävlingsdebut på bra sätt och vi väntar lite på att han ska visa samma kapacitet igen.


V64-3: Lärlingar i vagnarna bakom hästarna i avdelning tre. Johan Untersteiners 8 J.H.Respons gjorde comeback i ett lunchlopp senast efter rätt så lång frånvaro. Även om det då handlade om ett lite enklare sällskap var intrycket gott vid seger. Spår långt ut på vingen här, men om körande Ales Pavsic tar det lite lugnt i början och söker position, tror vi hästens avslutning biter bra. En given förstahäst i våra ögon. Kapacietsmässigt matchar nog 5 Echelon vår vinnare, men det finns frågetecken runt Joakim Lövgrens häst. Han har inte startat sedan kriterieuttagningarna i september då han dessutom blev väl het. Dessutom är det ju skotvång efter den 1 december, vilket innebär att treåringen inte kan tävla med den balans han trivs bäst på. 12 Capture vill vi varna för om det skulle klaffa från bakspår. Han var bra senast som tvåa och står på tur för att vinna lopp när som helst igen.


V64-4: En spårtrappa över lång distans handlar det om i den fjärde avdelningen. 5 Com Milton provar 2640 m för första gången och det gör att vi inte går ”rakt ut” på den troliga favoriten. Från fint läge bakom bilen lär det dock bli han som tidigt sitter i ledningen och från den positionen ska han slås. Notera även att Com Milton brukar tävla barfota runt om - skor som gäller nu. Han har vunnit även med den balansen, men något plus är det knappast. Given emot är 7 Sevilla som senast gjorde första starten i ny regi. Han var tvåa då och efter lång frånvaro innan dess lär han troligen var förbättrad med det loppet i kroppen. Hästen har vunnit över 3140 m, så den långa distansen är ingen nackdel. Det här kan vara ett ”lås”, men vi vill varna för 4 Tim Frontline som är bättre än vad raden visar. Han hade fyra raka segrar i somras, varav en på V75 så kapacitetmässigt står han sig gott. Ytterligare luringar är 3 Wide Game och 9 Dekadent K.


V64-5: Hästar utspridda över fyra startvolter i den femte avdelningen. Trolig favorit 4 Tough America och kapacitetmässigt säger vi inget om det. Däremot är vi inte överförtjusta i hästens aktion som var allt annat än bra till slut vid segern senast. Nu är hästen visserligen uppfräschad efter det loppet, men för oss har han bara en av flera. En annan hårt betrodd är 14 Secret Teemer som kommer med två raka segrar och full form. Står lite knepigare till den här gången och även här hissar vi varningsflagg. För att fortsätta på den inslagna linjen med frågetecken runt hästar nämner vi att 5 Vale inte var fräsch senast och ska smygas den här gången. 9 Amazing Riverside visade uppåtform senast, men skor runt om nu är inget plus. Med detta sagt lyfter vi fram två intressanta. 7 Vikens Dome är van att tävla med skor runt om och var rejäl vid segern senast även om det handlade om ett lite enklare gäng. Storskrällen är 12 Mucho Flax som satt fast invändigt senast med krafter kvar.


V64-6: Ett stolopp avslutar omgången. Vi gillar 10 Zeit Holz som jagar tredje raka segern och har vettig chans att lösa det bara det klaffar från tillägg. Få hästar i fältet är ett plus och känslan är att hon sitter vettigt på det när slutvarvet börjar. Då ska hennes spurt bita bra och på de mindre kupongerna är hon ett givet spikförslag. 8 Petite Håleryd stred bra hela vägen som tvåa senast och står på tur för seger när som helst igen. Rygg på startsnabb häst (1 Floalts Cicciolina) gör att hon kan få en fin resa och kommer sedan luckan till slut lär hon avsluta bra. 4 Danz Of Hope har ett lite lurigt fjärdespår att brottas med i volten. Det var autostart senast hon vann, men kliver hon bara iväg lär hon dyka upp i segerstriden även här.


Stora systemet:
V64-1: 1-2-3-4-5-7 (11,9)
V64-2: 5 Kapten Kidd (7,4)
V64-3: 8-12 (5,2)
V64-4: 4-5-7 (3,9)
V64-5: 1-3-4-5-7-8-9-12-13-14 (2,6)
V64-6: 4-8-10 (1,9)
1080 rader = 1080 kronor


Lilla systemet:
V64-1: 2-3-5-7 (1,4)
V64-2: 5 Kapten Kidd (7,4)
V64-3: 8-12 (5,2)
V64-4: 4-5-7 (3,9)
V64-5: 3-4-5-7-9-12-14 (8,1)
V64-6: 10 Zeit Holz (8,4)
168 rader = 168 kronor

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.

Sveriges bästa

Kända profiler