Speltips: Grand Slam 75-systemet Färjestad 18 november

GS75-1: I inledningen lär 8 Lightningsky bli favorit med loppet senast i kroppen. Innan dess hade han inte tävlat på nästan fem månader och rimligen går han framåt rejält med den genomköraren innanför västen. Spår åtta bakom startbilen gör dock att vi drar öronen åt oss lite och plockar fram garderingspennan. Trist läge även för 12 Pax som dessutom inte var som bäst i sin senaste start. På grundkapacitet måste han dock med på en garderad kupong. Gott om outsiderbud där bakom som kan bli spelvärda. 2 Vespertilio Jet står visserligen lite hårt inne på pengarna, men han såg fin ut lite i skymundan senast och har ett passande utgångsläge. Totalt streckar vi fem hästar i loppet.

GS75-2: Kort distans i den andra avdelningen. Även här har den troliga favoriten ett svårt läge att brottas med. Det handlar om 10 Charlock Viking som nog är bäst i gänget och har god chans att runda till seger utan strul efter vägen. Vi dubblar dock med 2 Livi Money Maker från ett betydligt bättre utgångsläge. Vi är fullt medvetna om att hästen ännu inte har vunnit lopp på 17 försök, men ser honom ändå inte som någon ”ickevinnare” och formen är klart bra för dagen. Rejäl avslutning från femte par utvändigt senast och snart är det dags för segerdefilering. Niclas Benzon har gjort det bra bakom 9 Sten Åke på slutet och smygläget behöver inte vara helt fel den här gången. Han, liksom 4 Mira Höstra med ett par lopp i kroppen efter vila, ska med om man garderar loppet ytterligare.

GS75-3: Bara ston i rätt så låg klass i den tredje avdelningen. Här litar vi på att Björn Goop har ställt i ordning sitt nyförvärv 6 Timotejs Godis och ser till så att körande Kaj Widell får vända upp för segerdefilering. Hästen visade skapliga farter i sin tidigare regi, men har även en hel del galopper i raden. Vår känsla är att det finns en del att plocka ur den här hästen framöver och blir inte alls förvånade om hon vinner direkt efter vilan. I en lurig GS75-omgång lämnar vi henne ensam på systemförslagen. Det går åt rätt många där bakom om man börjar att gardera. 2 Beauty Taste har spetsläge och Peter Untersteiner i vagnen - hon kan leda länge. 9 Runaway Bride Ås såg inte tom ut när galoppen kom senast och trots att hon som treåring möter äldre nu måste hon passas.

GS75-4: Ännu ett lopp med bara ston. Spårtrappa är det som gäller och här känns det öppet värre. 14 Cikoria Frazer är dock en ”rolig” tipsetta då hon knappast blir favorit i loppet. Vi tycker dock att hästen har sett formstark ut på slutet utan att få den rätta utdelningen. Skulle det stämma med de rätta ryggarna efter vägen den här gången, är vi inne på att hon kan ta första årssegern. 7 Love No Limit har gott kunnande för klassen, men hon uppträder lite väl ojämnt för vår smak. Senast var hon till exempel väldigt entömd och inte alls körbar över upploppet. Skulle hon tidigt hitta till ledningen ökar segerchanserna. 12 Chantilly är en kapabel häst som gör intressant comeback. Hon har inte tävlat sedan maj och kan sakna ett lopp i kroppen, men hon bör absolut bevakas som ett av flera outsiderbud.

GS75-5: Den tioårige valacken 6 Highspirit kan än och lär bli favorit i den femte avdelningen. Han lever mycket på sin startsnabbhet och trots spår långt ut på vingen lär det bli full laddning från start av Troels Andersen. Det finns dock ett några frågetecken som gör att vi garderar honom den här gången. Dels är 2140 m inte hans bästa (även om han vann över den distansen näst senast), dels gjorde han bort sig med galopp senast (såg inte som bäst ut i aktionen) och sist men inte minst har han varit struken en gång efter det. 2 Red Team Rex var stark tvåa bakom Southwind Feji i sin senaste start och här har han en intressant uppgift framför sig från ett bra startspår. 1 Te Quiero Grif startade så sent som i måndags och gick bra i skymundan efter galopp. Känslan är att formen är på väg och täta starter kanske kan väcka upp honom ytterligare lite. 7 Monfalcone var inte som bäst senast, men har annars haft fin form i flera månader utan att få sätta dit en seger. Kan bli bortglömd den här gången och då vill vi vara med på noterna.

GS75-6: Ett Klass två-försök till rikstoton och flera intressanta hästar till start. 3 Vinci Power har provat den hårdaste serien på lördagar redan några gånger och avslutade bra senast som trea efter att ha fått fritt spurtutrymme först 100 m från mål. Vann från ledningen gången innan och skulle han få bestämma en bit i spets här kan det räcka hela vägen igen. 4 Je t´aime Explosiv såg riktigt fin ut när han vann senast på Solvalla. Hästen verkar vara under fin utveckling för dagen och platsar tidigt på vårt system. Vi gillar 9 Enzo Am och han står ”på kronan” inmatchad i det här loppet. Fortsatt formstarkt intryck som femma senast och läget med spår nio behöver inte vara helt fel. 1 Speedy Tilly tog ledningen från innerspår bakom bilen näst senast och vann. Lär säkert göra ett allvarligt försök att utmana om spets även här.

GS75-7: För att få ”någon ordning” på systemet tar vi ställning för hästen med bästa läget i den avslutande avdelningen - 1 Hossiana Boko. Hon har ingen snygg resultatrad för dagen, men vi tycker att den ljuger rätt så rejält. Hon har sett fin ut länge och satt till exempel fast med till synes gott om krafter sparade i tredje par invändigt senast. Det vimlar inte av startsnabba konkurrenter utifrån och vår känsla är att Jörgen Westholm ska ha rätt bra spetschans. I den positionen bör sedan årets tredje seger komma. 9 Global Signature har sina två senaste segrar från ledningen, men går även bakifrån och Joakim Wallins sexåring är bra för klassen när han står på fyra fräscha ben. Han är ett givet streck om man garderar loppet. Ytterligare ett outsiderbud är 8 Digger Lord trots spår långt ut på vingen.

Stora systemet:
GS75-1: 2-3-5-8-12 (7,1)
GS75-2: 2-10 (9,4)
GS75-3: 6 Timotejs Godis (2,9)
GS75-4: 2-4-7-12-14 (13,1)
GS75-5: 1-2-5-6-7 (9,8)
GS75-6: 1-3-4-9-11 (10,8)
GS75-7: 1 Hossiana Boko (9,8)
1250 rader = 1250 kronor

Lilla systemet:
GS75-1: 2-3-5-8-12 (7,1)
GS75-2: 2-10 (9,4)
GS75-3: 6 Timotejs Godis (2,9)
GS75-4: 14 Cikoria Frazer (7,12)
GS75-5: 1-2-5-6-7 (9,8)
GS75-6: 1-3-4-9-11 (10,8)
GS75-7: 1 Hossiana Boko (9,8)
250 rader = 250 kronor






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se