Speltips: V64-systemet Gävle 11 oktober

V64-1: 7 Bottnas Easy Cash har vi väntat på islossning för, men den stora fyraåringen verkar först nu orka med sig på allvar. Han har redan fyra vinster i år men segern senast efter ett tävlingsuppehåll var bästa intrycket hittills. Nu med lopp i kroppen och med skicklige Anders Eriksson i vagnen i detta lärlingslopp så spelar vi för succé. Han har även tidigare öppnat riktigt snabbt med spår en bit ut på vingen och spets-och-slut är vår analys.


V64-2: 6 Robloxia tog ett par snygga vinster under sommaren och det var samma upplägg varje gång. Snabb start till ledningen för att sedan sticka undan till lätta segrar. Senast på Solvalla spetsade hon åter men var i stället väldigt tam över upploppet. Troels Andersen har sina funderingar vad som spelade henne ett spratt men vi litar inte på favoriten denna gång. 4 Hilton Boko var den som spurtvann mot Robloxia på Solvalla och det är en spurtstark häst under utveckling. 8 Sneak Peak har hela fyra andrapris i följd men hon visar allt bättre takter kan sitta där när som helst. 1 Lisa S.E. skall bli intressant att följa i nya regin. Hon tränar starkt och är en outsider med bästa utgångsläget.


V64-3: 2 Lövdala Principito är en rejäl sort som hävdat sig i bättre sammanhang än detta. Snubblade bort en bra placering senast men samtidigt var det inte rätta spänsten i hästen och även om det är enklare motstånd denna gång krävs det bättre takter för att vinna loppet. 11 Twinkle Kronos är ett motbud. Han har fått ett par nyttiga lopp efter tävlingspaus och ser allt bättre ut. Var ursäktad av tuff öppning senast men slipper vara med i någon spetsstrid nu från bakspåret. 10 Fröken Sting har ingen rolig programrad men formen är intakt. Hon fick sparat senast och var ursäktad av fel resa gången före. Intrycket är att hon är lika bra nu som vid den meriterande segern i augusti.


V64-4: 4 Scarlets Mirakel gör första loppet för nye tränaren Nicklas Westerholm och det är högintressant. Det är en häst som inte fått ut sitt rätta de senaste säsongerna men kapacitetsmässigt har han fortsatt mycket att hämta. 1 Querys Alesio har tio segrar med sig i bagaget från tävlande i Tyskland. Kommer från en stayervinst och från ett perfekt läge tas han med största respekt. 9 Tayson Bi var fin vid segern i nya regin i våras men har sedan inte visat samma fina toppar. Har nu laddat om igen. 10 Virunga rankar vi upp. Visade gryende form senast som tvåa och med den genomköraren är hon högaktuell. Vi minns de fina insatserna som treåring och resultatraden är missvisande.

 

V64-5: Ett kallblodslopp där förhandsfavoriterna har firat fina framgångar inom det svenska V75-spelet. Både 7 Hövding Jaros och 10 Kaksen N.O. har kapacitet att slå bättre motstånd än detta men det finns också frågetecken. Kaksen N.O. är inte att lita på och galopperade bort sig senast och Hövding Jaros vill ha det serverat för att bjuda till för fullt. Det finns intressanta motbud i loppet som skall med på kupongen. 11 Bellfaks kan massor då han står på fräscha ben och skall inte dömas på senaste insatsen. 1 Tangen Tia gynnas som sto i loppet med 20 m extra. Hon har också sett mycket formstark ut i de senaste loppen och kanske kan stjäla loppet framme i täten. 8 Björlifant har efter en sommarpaus visat full form. Notera att nu sitter Ulf Ohlsson upp i vagnen igen.


V64-6: 2 M.T.Insider med läge för att leda hela vägen. Hemmahästen har en skräddarsydd uppgift över kort distans och det handlar mycket om dagsform och vilket humör som hästen har för kvällen. Tränare Alsén är nöjd med hästen och meddelar att i senaste loppet var hästen sjuk och kunde inte göra sig själv rättvisa. Att Oskar J Andersson får chansen som kusk kan också bli en injektion. 9 Valley Brodde är ett intressant motbud. Han var tillbaka efter ett längre uppehåll senast och intrycket var positivt. Det blev dock ett taktiklopp men med pigg avslutning och nu med nyttigt lopp i kroppen är varningen ett faktum. Eftersom favoriten inte har sin bästa bit till slut kan det vara tryggt med min dubbling av systemet.


Stora systemet:
V64-1: 7 (2-1)
V64-2: 1,4,6,8 (9-10)
V64-3: 2,10,11 (7-9)
V64-4: 1,4,8,9,10 (3-13)
V64-5: 1,3,6,7,8,9,10,11 (4-12)
V64-6: 2,9 (4-8)
960 rader


Lilla systemet:
V64-1: 7 (2-1)
V64-2: 6 (4-1)
V64-3: 2,10,11 (7-9)
V64-4: 1,4 (10-9)
V64-5: 1,3,6,7,8,9,10,11 (4-12)
V64-6: 2,9 (4-8)
96 rader

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.