Speltips: Grand Slam 75-systemet Tingsryd 19 augusti

GS75-1: Samtliga GS75-lopp denna eftermiddag körs över 1609 m autostart – ett varv på Tingsryds milebana med andra ord. Bästa hästen i den första avdelningen är vi inne på att 6 Toddler är, men han har inte startat sedan slutet av juni och har knappast formen helt på topp. Kan vinna på ren grundkapacitet, men vi tar fram garderingspennan. 4 Una Blessed gjorde bort sig med galopp senast, men här tror vi hon är loppets tidiga ledare och då kan det mycket väl hålla hela vägen. 8 Reigning Moni väntar vi på ska ta första segern på svensk mark. Insatsen senast, efter en del småändringar, var positiv och även om spår åtta är lurigt kan det vara dags nu. 5 Dizzy River gjorde det bra som trea senast och står lite på tur igen för seger när som helst.

GS75-2: Här chansspikar vi 1 Chuck Camto som kommer allt mer och bara måste få sätta dit sin första seger i livet snart. Senast galopperade han bort en trolig andraplats på upploppet och näst senast var det inte tomt i tanken då han felade. Intressant utgångsläge den här gången och vi tror att han kommer öppna snabbt bakom bilen. I ett lopp som annars kostar en del streck väljer vi alltså att ta ställning. Där bakom är 12 Kaiser Håleryd att räkna med i comeback efter några månaders paus. Träningsrapporterna låter positiva, men läget är svårt. Garderar man loppet är han dock tidig. Detsamma gäller outsiderbudet 4 Borga Inkasso som kommer från seger just på Tingsryd, så banan verkar hon gilla och detsamma gäller distansen.

GS75-3: Bara ston som gäller i den tredje avdelningen och vår nästa spik kommer direkt. Det handlar om Veijo Heiskanens 3 Love No Limit som verkligen är bättre än vad man kan läsa ut av raden. Faktum är att hästens alla startpoäng försvinner den här gången om hon inte presterar och det vill man nog undvika. Hon kan öppna snabbt så läget kunde knappast bli bättre. Vi är helt inne på att Veijo ångar mot spets och sedan stannar där hela vägen – som då hon övertygade på Mantorp i våras. 2 Twilight Brodda är given om man garderar loppet. Hon har gjort bort sig en del på slutet, men när hon väl sköter sig finns fart som räcker fint i klassen. 12 Dusted In Sugar svarade för en bra comeback senast och kan vara segermogen nu om det löser sig från spår tolv bakom bilen.

GS75-4: Fyraåringar i den fjärde avdelningen och mest tror vi på 4 Com Milton då det handlar om kort distans, något som gynnar honom mer än värste konkurrenten 3 Vincent As som är mer av en ”krigare” och lever på sin styrka. 7 Chapter N.Deo har vunnit fem av karirärens elva lopp så här långt – en statistik som ska tas på största allvar. Han är behandlad efter senaste starten, men stämmer det bara någorlunda från spår sju bakom bilen lär han dyka upp i striden. 2 El Gaitero Sisu tycker vi är en fin häst i ljusa stunder. Han avslutade riktigt starkt i skymundan som trea senast och även gången innan var insatsen bra. Dessa fyra bör räcka en bra bit på kupongen.

GS75-5: Ett möjligt spikförslag i den femte avdelningen är 6 Poplar Broline där Peter Untersteiner säkert kommer att ladda vad som går från start då hästen trivs i spets. Dock vann han från rygg ledaren på Åby när Franck Nivard körde honom där i slutet av juni. Oavsett lär hästen få en fin position nu och ska vara favorit. Vi vill dock prova att gardera och gör det främst med 2 Nejlika Dag som visat gryende form på slutet. Hon höll bra från ledningen senast och nu ser vi gärna att hon får ett smyglopp och lucka till slut. Då kan det vara dags för årets andra seger. 9 Enclave är en luring. Man ska prova honom med ett stängt huvudlag till den här starten och smygläget behöver inte vara helt fel även om framspår självklart hade varit bättre.

GS75-6: 1 Poet Broline har spår ett bakom bilen för tredje gången i följd. Näst senast vann han i fin stil, senast blev han utsatt för tuff press efter vägen och fick stumma ben till slut. Han är den naturliga tipsettan igen, men då han säkert blir flitigt anlitad som spik vill vi prova att gardera. Vi gör det först och främst med 9 El Diablo B.R. Han var senast med i norskt mästerskap och fick göra grovjobbet utvändigt om Lionel N.O. den gången. Här har han rygg på startsnabba hästar, vilket bör innebära en fin resa och därmed vettig segerchans. Streck även på ”snyggingen” 2 Spartan Kronos som gör en intressant comeback. Det låter från stallet som att hästen behöver något lopp innan han är som bäst, men det här är en mycket grundkapabel häst som vi vill ha med på systemet direkt. Vi betalar även för 3 Speedy Foxy Vicane som var fin direkt som tvåa senast efter långt uppehåll. Hon visade under fjolåret att hon står sig riktigt bra i tuff konkurrens och vi blir inte förvånade om hon vinner det här.

GS75-7: 11 Bella Mont svarade för en riktigt vass prestation senast då hon svepte fältet från tredje par utvändigt och vann i överlägsen stil. Gör hon om den insatsen lär hon bli svårstoppad, men innan den segern var det ett tag sedan hon vann och normalt sett är det ingen häst som bara radar upp förstaplatserna. Därför väljer vi att gardera och streckar tidigt 2 Keycard som vi var mycket inne på redan senast. Då återkom hon efter paus och uppträdde lite väl hetsigt, varpå krafterna tröt till slut. Nu är det tränare Heiskanen själv som kör och det ser vi i sammanhanget som ett plus. Fullt ut litar vi dock inte på någon av dessa båda och fortsätter att strecka. 6 Foxy Brown är snabb iväg och om Veijo väljer ett rygglopp med Keycard den här gången kan Torbjörn Jansson vara först fram och få överta med den Magnus Dahlén-tränade hästen. 3 Zolicia har fått en liten pust efter kval till Stochampionatet, men ska normalt sett stå sig gott här. 9 Global Tendency kan få det passande smyglopp hon behöver för att bäst komma till sin rätt.

Stora systemet:
GS75-1: 2-4-5-6-7-8 (10,9)
GS75-2: 1 Chuck Camto (12,4)
GS75-3: 3 Love No Limit (12,2)
GS75-4: 2-3-4-7 (5,6)
GS75-5: 2-6-9 (8,1)
GS75-6: 1-2-3-9 (7,8)
GS75-7: 2-3-6-9-11 (7,5)
1440 rader = 1440 kronor

Lilla s**ystemet:**
GS75-1: 4-5-6-8 (2,7)
GS75-2: 1 Chuck Camto (12,4)
GS75-3: 3 Love No Limit (12,2)
GS75-4: 3-4 (7,2)
GS75-5: 6 Poplar Broline (2,9)
GS75-6: 1-2-3-9 (7,8)
GS75-7: 2-3-6-9-11 (7,5)
160 rader = 160 kronor






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se