Speltips: V86-systemet Lindesberg 4 juli

V86-1: Ett lopp över tre varv inleder onsdagens omgång på Fornaboda, Lindesberg. En bana med kort upplopp och knepiga svängar samt ett underlag som inte alltid lämpar sig perfekt för barfotakörning. Bäst i den första avdelningen är 11 Very Kronos – men han ska trava också … Det gjorde han inte senast när han dök upp som storfavorit under Bodens V75-omgång. Är det bara så att han sköter sig tror vi inte distansen spelar någon roll och voltstart med några tillägg kanske bara kan hjälpa till att hålla honom lugn. 8 Son Of God körde Örjan Kihlström i jämn fart med senast från ledningen. Hästen var klart bra och även om läget nu är ett annat ska han bevakas tidigt. Martin P Djuse har två hästar med i loppet. Såväl 5 Höwings Vipower (materialfel senast) som 12 Camerons Dream (vass med smyglopp) är intressanta om man väljer att gardera loppet. Från startvolten är det 3 Rodick Broline som räknas främst. Han är bättre än raden och står på tur för seger snart.

V86-2: Ett rätt så intressant fyraåringslopp där vi håller 6 Vikens High Yield som den bäste. Det är dock en häst som blandar och ger lite i sina prestationer, så vi vågar inte lita på honom fullt ut. Han avslutade mycket bra som tvåa i sitt försök till ”Kungapokalen”, men fick sedan inget med i finalen. Även 2 Eldorado B. kvalade in till samma final. Hästen är snabb ut och vi tror det är han som leder det här loppet i det längsta – kanske till och med hela vägen? Bland hästarna med högst kapacitet i gänget finns 1 Born Unicorn, men han har inte startsnabbheten som sitt främsta vapen ännu och då riskerar han, särskilt på Lindesberg, att bli över från start. 8 Builder´s Caviar återkom senast efter lång frånvaro och gick fullt godkänt. Bör vara bättre med det loppet i kroppen. Storskrällen är 7 Rim Perfect som kan mer än vad hon visade senast då intrycket var väl trögt.

V86-3: Ett montélopp där vi tror att 6 Polycrates Face är bäst – om han är fräsch för dagen. Det var han nämligen inte då han startade senast på Mantorp och efter det är hästen åtgärdad. Sofia Adolfsson har alltid många ritter att välja på i montéloppen och det faktum att hon nu valde den här Axevallahästen som sin uppsittning är en god indikation om hur hon tror att loppet kan sluta. Hon har nämligen även ridit en sådan som 10 Mellby Charmören vid dennes montéframträdanden på slutet. Hästen kommer från vinst, håller fin form och är ett tidigt streck där bakom. 1 Angry Bird Am är en utpräglad montéhäst som dock knappast kan vara med och köra om någon ledning den första biten. Bra nog att vinna om det klaffar. Vi noterar också att en sådan som 4 B.O.Ris gör sin första start under sadel – svårbedömd, men väl värd att ses som en outsider.

V86-4: Ett treåringslopp där 4 Zidane Grif gör en intressant start. Han föll verkligen med flaggan i topp senast på Jägersro och insatsen innan dess – på Solvalla i samband med elitloppshelgen – var minst sagt övertygande. Normalt sett en toppchans, men vi noterar ändå att tränare Gocciadoro pratar om att testa hästen barfota fram för första gången i karriären. Det kan gå bra, men vi påminner om att Lindesbergs banunderlag inte brukar vara känt för att gynna barfotatravande hästar direkt. 1 Maze Runner och 2 Fortune Mearas möttes senast på Rättvik i ett Breeders Crown-försök. Då var den sistnämnde först i mål, men halvvarvet kortare distans den här gången talar till Maze Runners fördel. Båda är streckvärda om man garderar loppet. Glöm då inte heller 6 Global Wildlife som inte gått samma tider som sina konkurrenter ännu, men är under fin utveckling.

V86-5: Hade det här loppet varit över sprinterdistans hade vi spikat 3 Anne Royal. Nu är det medel och eftersom hästen har en tendens att bli lite väl gåvillig emellanåt, väljer vi att gardera henne. Annars låter tränare Stenströmer nöjd och deklarerar att han vill se henne i ledningen den här gången då hon trivs klart bäst där. Den klena insatsen senast förklaras med att hon var brunstig. Det kan hålla ända hem med Goop i vagnen över Lindebergs korta upplopp, men vi tar med två motbud. 11 Cash Mearas har fin grundkapacitet när hon fungerar fullt ut. Senast vann hon, men aktionen den sista biten var inte perfekt på något sätt. 4 Moon´s Black Lady håller toppform för dagen och måste räknas med chans igen – särskilt om hon skulle få en smygare och lucka till slut.

V86-6: Ett mycket öppet stolopp där grundtipset är att strecka så många som plånboken tillåter. Vi placerar första markeringen på 3 Valentine Heart från ett bra utgångsläge. Hon fick göra grovjobbet först i andraspår senast och höll farten fullt godkänt. Trots galopprisk vill vi tidigt nämna 5 Sweet Perfection som svarade för en klar uppryckning som trea senast. Skulle hon trampa iväg för Torbjörn Jansson kan hon absolut vinna det här öppna loppet. 10 Very Many Legs mötte bra hästar i fjol som treåring. Nu har hon inte tävlat sedan november och kan behöva lopp i kroppen. Ändå värd att bevaka rätt tidigt. 8 Lovely Flicka trivs bäst när hon tidigt är med där framme och behöver lite tur på vägen. 4 Vapour Trail gör första starten i ny regi och 11 Wunder Dream körs av Björn Goop för första gången. Öppet var ordet!

V86-7: Kvällens ”snabblopp” där tre hästar höjer sig lite över resten. Spetsstriden står mellan 1 Pastore Bob och 4 Charrua Forlan. Den förstnämnde kvalade in till Elitloppsfinalen och den sistnämnde gjorde det bra i Sweden Cup samma helg. Innerspår på Lindesberg är inte helt enkelt och även om Pastore Bob är riktigt snabb ur groparna, är vi inte helt säkra på att han håller Charrula Forlan utvändigt om sig. Skulle dessa båda köra för snabbt och för länge bjuder man in 7 Caid Griff i matchen. Tränare Redén har bra statistik i det här loppet de senaste åren och kan vinna även 2018 års upplaga.

V86-8: Så som italienaren 6 Volnik du Kras sett ut i samband med sina två starter på svensk mark känns det svårt att gå emot honom som vinnare i det här försöksloppet till bronsdivisionen. Hästen har krossat sina konkurrenter och känslan är att han skulle stå sig bra även i silver. Han har ett vettigt läge bakom startbilen och börjar man gardera blir det dyrt. Vi rättar in oss i favoritledet och spikar. Har man råd med ett par outsiderbud rekommenderar vi markering för i första hand 2 Ferrari River och 10 Uppohoppa.

Stora systemet:
V86-1: 3-5-8-11-12 (7,10)
V86-2: 1-2-4-6-7-8-9 (10,5)
V86-3: 6 Polycrates Face (10,1)
V86-4: 4 Zidane Grif (1,2)
V86-5: 3-4-11 (14,7)
V86-6: Alla 15 hästar (3,5)
V76-7: 1-4-7 (3,9)
V86-8: 6. Volnik du Kras (2,10)
4725 rader = 1 181,25 kr

Lilla systemet:
V86-1: 11 Very Kronos (8,3)
V86-2: 1-2-4-6-7-8-9 (10,5)
V86-3: 6 Polycrates Face (10,1)
V86-4: 4 Zidane Grif (1,2)
V86-5: 3-4-11 (14,7)
V86-6: Alla 15 hästar (3,5)
V86-7: 1-4-7 (3,9)
V86-8: 6 Volnik du Kras (2,10)
945 rader = 236,25 kr

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se