Speltips: V75-systemet Mantorp 2 juni

V75-1: Fyraåriga ston i den första avdelningen och den intressanta frågan är om 10 Vanquish Kronos hinner plocka in 40 m på startvoltens 4 Mrs Lindy. De båda möttes från lika start på Solvalla i slutet av oktober förra året och då var Mrs Lindy före i mål. Nu kan man inte göra det så enkelt för sig och känslan är att Vanquish Kronos är under fin utveckling för dagen, men det belyser ändå att den troliga favoriten inte har någon helt enkel uppgift framför sig. En sådan som 9 Mily går heller inte att räkna bort. Hon var visserligen inte som bäst i ett försökslopp till Drottningens Pokal senast, men återkommer nu med nyladdade batterier och fart finns för att utmana om tätplatserna. När man ändå har garderingspennan framme rekommenderar vi även att man markerar 8 Electrical som blev för laddad senast, men såg fin ut vid segern innan dess.

V75-2: Bakspår över sprinterdistans på snabba sommarbanor brukar inte vara helt enkelt. Ändå tar vi chansen att spika en häst från den positionen den här gången – 10 Dom Perignon. Hans upplopp senast på Gävle var av bästa märke och det var sånär att han hann fram till segern. Han står fint inne i klassen och blir det bara någorlunda tempo i täten tror vi att han fäller allt till slut. Många om budet där bakom om man börjar att gardera. 4 Largo gör det bra mest varje gång och ska räknas tidigt även här från ett passande utgångsläge. 1 Prince Tanic har form för att vinna, men läget är lite lurigt då han knappast är snabb nog att ta hand om ledningen. 2 Castleman vill vi varna lite extra för om man har råd. Tänk på att hästens samtliga startpoäng försvinner i och med den här starten. Jorma Kontio upp i sulkyn den här gången.

V75-3: Högsta klassen veckan efter elitloppshelg körs över lång distans och det vimlar inte av "kanoner" i startlistan – med två undantag. 4 On Track Piraten fungerade visserligen inte senast nere i Frankrike, men tränare Strömberg trodde det berodde på att man kom ner för nära inpå start och han låter fortsatt nöjd med hästen i jobben efter det. Kihlström upp i sulkyn den här gången känns intressant och lång distans gillar ”Piraten”, det vet vi. Utmanar gör 7 Anna Mix som har utstrålat finfin form i de två senaste starterna. Hon tog tidigt över ledningen senast och känslan var att det inte var tomt på krafter i mål. Letar man outsiderbud där bakom känns 6 Order to Fly tidig. Han har årsdebuten avklarad och bör gå framåt med det loppet i kroppen. 1 Food Money har bra läge, men är knappast distansgynnad. Det är nog inte 8 Milligan´s School heller och läget är dessutom tråkigt.

V75-4: Lägsta klassen och här känns det öppet. 3 Breidabliks Cognac startade i rikstotofinal så sent som i lördags som rätt hårt betrodd, men gjorde bort sig direkt i starten dål. Han såg annars bra ut i värmningen och får chans till revansch här från ett vettigt läge. 2 Global Undecided är given på kupongen. Han var visserligen inte som bäst senast, men nu har han haft en kortare paus och grundkapaciteten är det inga fel på. 7 Gear Extension kan bättre än vad han visade senast. Då tävlade hästen med skor och skulle det bli barfotabalans den här gången känns det som ett klart plus. En som spelarna verkar tappa bort lite är 10 Andy Pandy One. Vi tycker den här hästen gör gedigna insatser mest hela tiden och Erik Adielsson upp den här gången känns lite intressant. Värd att ta med om det löser sig från bakspår.

V75-5: Efter en lång segerrad har det kommit ett par förluster för 3 Olle Rols på slutet. Det har dock inte varit några fel på prestationerna och när han nu startar från ett bättre läge måste han tas på största allvar igen. Vårt första streck går dock till 2 Broadway Appolo som är snabb den första biten och den vi tror tar hand om ledninge här. Vann utan att vara tom i mål senast och får han bestämma det minsta lilla i det här loppet, tror vi att fjärde årssegern kommer. Vi ”måste” även ha med 11 Springover som vi har trott en hel del på i de senaste loppen. Han har dock inte haft det rätta flytet och väntar fortfarande på första årssegern. Risk för strul igen från bakspår, men med minsta klaff är han med och gör upp om det. På stora systemet kostar vi även på oss streck för 6 Baron Gift och 1 Frankie Brodde.

V75-6: Ett fint gäng fyraåringar i ”Ina Scots Ära”. 4 Lucifer Lane vann sitt försök till Kungapokalen och hade även en hel del anhängare när det drog ihop sig till final. Då ändade däremot dagen med galopp och nu får han ta nya tag. Helt klart har han visat att han står sig bra i kulltoppen och läget blev fint. Ändå vill vi ha med några motbud den här gången och tänker främst på 3 Snowstorm Hanover som vi väntar på att det ska lossna för. Det har blivit galopper i de båda starterna på svensk mark, men när han väl sköter sig tror vi på en god prestation och han verkar inte bli särskilt hårt betrodd här. 8 Zack´s Zoomer har ett trist läge, men även han farter som gör att han utmanar om segern bara det klaffar lite efter vägen. 2 Hotshot Luca fick ett par tuffa lopp senast, men har han bara tagit dessa på rätt sätt kan det räcka långt här. 6 Calle Crown kan mycket när han fungerar. Han har varit överladdad i ett par starter på slutet och nu återgår man till öppet huvudlag.

V75-7: En eller många? Det var frågan i den avslutande avdelningen och vi väljer att ta ställning för 6 Araw Hoss som vi håller som den med högst kapacitet i gänget. Han hade haft ett uppehåll inför den senaste starten och känslan är att han behövde det loppet i kroppen. Spåret är visserligen lite långt ut, men Timo Nurmos-träningen tål att göra en del jobb efter vägen och blir svårstoppad med minsta klaff. 5 Bålsta Palema är tidig för oss om man garderar. Han har siktats mot det här loppet och fick ett vettigt läge bakom startbilen. 3 Urban Kronos upplever vi som allra vassast när han får gå med i ryggar och attackera till slut. Så blev inte fallet senast då han gav sig sista biten från ledningen – utan att för den skull vara dålig på något sätt på ny rekordtid.

Stora systemet:

V75-1: 4-8-9-10 (6,2)

V75-2: 10 Dom Perignon (10,2)

V75-3: 4-7 (6,8)

V75-4: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12 (3,2)

V75-5: 1-2-3-6-11 (4,5)

V75-6: 2-3-4-6-8 (1,5)

V75-7: 6 Araw Hoss (5,3)

2400 rader = 1200 kronor

Lilla systemet:

V75-1: 4-10 (9,8)

V75-2: 10 Dom Perignon (10,2)

V75-3: 4-7 (6,8)

V75-4: 2-3-4-7-8-10 (5,12)

V75-5: 2-3-11 (6,1)

V75-6: 2-3-4-6-8 (1,5)

V75-7: 6 Araw Hoss (5,3)

360 rader = 180 kronor

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se