Speltips: V86-systemet Åby/Örebro 23 maj

V86-1: Ett sprinterlopp med blott åtta hästar till start inleder omgången som för ovanlighetens skull avgörs till hälften på Åby, till andra hälften på Örebro. Flera om budet, men vi tror mest på 2 Gandhi Boko om han löper upp till vad han kan i grund och botten. Han såg fin ut senast och känslan är att den rätta formen börjar närma sig igen. Hästen har ännu för lite pengar på kontot i förhållande till sin kapacitet. 4 Offshore Man är den troliga favoriten i loppet och det är inte mycket att orda om då han har ett bra läge, trivs över kort distans och har två lopp i kroppen efter vila. Får han bestämma en bit i spets kan han bli svår att rå på. En intressant start gör 7 Othello Victory. Han omges av ryktet att vara ”Österrikes bästa häst” – sedan återstår att se hur långt den meriten räcker när han debuterar för Peter Untersteiner. 3 Pajas Face är en luring. Stall Lars I Nilsson har visat uppåtform de senaste veckorna och den här såg fint ut som fastlåst i sin senaste start.

V86-2: Bara fyraåringar i den andra avdelningen. Det är bra klass på hästarna och lite av en smaksak vem man streckar först. Med fem raka segrar sedan debuten lär 8 Victory Topline bli favorit, trots spår åtta bakom bilen. Det kan vara så enkelt att han är bäst igen, men lite ringer varningsklockorna och vi vill gardera. Vi trodde en del på 2 Ergo Am senast, men han gjorde nog såväl oss som tränare Liljendahl besvikna. Han får en chans till från ett bra läge och nu pratas det dessutom om att utrusta hästen med ett stängt huvudlag. 5 Aperfectdream rekordsänkte senast och vi tycker det var hästens bästa prestation i karriären så här långt. Fick tidigt överta ledningen då och scenariot kan bli detsamma den här gången. En som spelarna kan komma att glömma bort är 12 Wreckless M.M. Läget är visserligen trist, men annars tyckte vi hästen fungerade bättre aktionsmässigt än tidigare. Gör han det lika bra igen och har lite tur från spår tolv är han en luring.

V86-3: Ett riktigt trevligt treåringslopp med flera hästar som kan komma att låta höra tala om sig i tuffare sammanhang framöver. Obesegrade – efter två starter – 2 Global Weather lär bli favorit. Han har fått ett par fina lopp i början av karriären och nu känns motståndet lite värre. Första gången bakom bil, men läget är fint och det är klart att han ska räknas. 3 Rossi Palema har överraskat på tränare Hedberg. En häst som inte visat några speciella takter i träning, men verkligen höjt sig i allvarets stund. Tider ska man inte stirra sig blind på, men han rasslade iväg med en 1.13-runda till slut senast och en liknande prestation igen räcker långt. Dessa båda kan vara ett tufft ”lås” för de lite mindre kupongerna. 6 Mellby Glider hade varit ifrån några månader inför loppet senast och bör gå framåt med den genomköraren i kroppen och han ser inte ut att bli så hårt betrodd. 9 Roofie från bakspår och 1 Livi Nam Nam från smaskigt läge är också värda att nämna.

V86-4: Här blir 3 Enjoy The Life lite väl stor favorit för vår smak. Visst har hästen kunnande att vinna och visst såg han fin ut senast, men även om det var medeldistans även den gången så håller vi valacken som klart mest effektiv över kort distans. Det gäller att han håller sig lugn och inte lägger bort krafter i onödan om han ska räcka över medel mot lite tuffare hästar. Frågetecken även runt en annan som drar på sig mycket streck – 12 Ingemar Palema. Inga större fel på formen, men vi tycker att han gör sina klart bästa lopp med tidig tätkänning. 9 Hope Of Joy tycker vi är ett roligt skrällbud i loppet. Han har visat uppåtform i sina senaste starter och smygläget den här gången behöver inte vara fel. 4 Eclipse Boko vann i ett enklare gäng senast, men vi har känslan att han duger fint även här. Hästen är på väg tillbaka efter skadeuppehåll och det pratas eventuellt om annat huvudlag och jänkarvagn den här gången. Ytterligare ett skrällbud är 11 Excalibur Sisu som troligen vunnit utan galopp knappa halvvarvet kvar senast.

V86-5: Långlopp i den femte avdelningen och trots att han blir stor favorit utnämner vi 9 Cashback Pellini till omgångens bästa spik. Senast vann han utan att vara som bäst och nu återkommer han efter ett kortare uppehåll. Just det tror vi bara kan vara en fördel för honom – då är han fräsch och fin. Lång distans passar bra och Peter Ingves har fin statistik med den av Petri Puro tränade femåringen. Vi har svårt att se någon stoppa honom här och lämnar honom alltså ogarderad på kupongen. Väljer man ändå att gardera ska 5 Stud Muffin med tidigt. Loppet senast bör göra honom gott även om det slutade med en galopp på upploppet. Lång distans hanterar han på bra sätt. 6 Bacan Degato bör sitta fint till direkt då han är snabb från start och även han känns given om man garderar. Glöm i så fall inte heller 13 Cantona Mearas som senast blev för pigg i ledningen, men har ett annat läge den här gången.

V86-6: Det handlar om 2640 m även i den sjätte avdelningen och även här nöjer vi oss med streck för favoriten – 6 Ontrack He´s Black. Hästen såg finfin ut vid segern senast och tränare Strömberg rapporterar allt väl efteråt. Här bör han tidigt sitta i ledningen och då blir han inte lätt att springa ifatt och om. Den som skulle kunna göra det på ren grundkapacitet är 10 Nakoda Goj. Hästen har dock inte tävlat sedan slutet av februari och kan behöva en genomkörare innan den allra vassaste formen sitter där. Bland skrällbuden där bakom lyfter vi fram 7 Super Grabben som blev fast med sparade krafter senast och inte har något emot den långa distansen vilket han visade vid segern näst senast. Full form har 5 Tiger Marke och även han är värd en markering för de som har råd.

V86-7: Ett stolopp som verkar se 9 Princess S.W. i favoritposition. Kanske inte så konstigt med tanke på hästens snygga rad och raka segrar på slutet. Då har det dock handlat om ledningen och nu är läget ett annat. Hon kan absolut vinna igen, men ska enligt oss ”synas”. Vi gillar 6 Ottens Dibaba även om det kanske har blivit lite väl många andraplatser jämfört med segrar i karriären så här långt. Har ett lopp i kroppen nu efter lång vila och sköter hon sig från start den här gången – vilket inte var fallet senast – ska hon kunna vara med i striden. Från Danmark kommer 5 Cassiopeia och blir rätt hårt betrodd. Rätt av spelarna enligt oss då hästen har lite pengar på sig i förhållande till kapacitet. Bland outsiderbuden i loppet nämner vi 11 Livi Mermaid som avslutade starkt senast och 12 Havefunwithme om det blir lite överpace på loppet.

V86-8: Ett försök till ”Diamantstoet” avslutar och här bör 12 Julia Af Solnäs ha en bra segerchans trots spår tolv. Hon har varit ifrån ett par månader, men det låter bra avseende träningsrundorna och hästens grundkapacitet är hög. Med lite klaff glider Peter Untersteiner igenom bra från början och då lär hon bli svårstoppad. 15 Order By Heaven är en häst vi gillar och hon gör sällan eller aldrig en dålig insats. Nu är läget som det är och från spår längst ut i tredje ledet går det såklart åt en hel del tur också. I den här typen av lopp med spårtrappa blir det ju per automatik så att de bästa hästarna har de sämsta lägena. Ska vi nämna två skrällbud från lite bättre startspår blir det 6 Carisma Sisu som satt fast med sparat senast och nu får Ulf Ohlsson i sulkyn, samt 4 Unheard Of som har två lopp i kroppen efter vila och bör komma allt mer.

Stora systemet:
V86-1: 2-3-4-6-7 (8,1)
V86-2: 2-5-6-7-8-11-12 (1,3)
V86-3: 1-2-3-6-9 (4,8)
V86-4: 1-3-4-6-9-11-12 (7,5)
V86-5: 9 Cashback Pellini (5,6)
V86-6: 6 Ontrack He´s Black (10,7)
V86-7: 2-5-6-9-11-12 (1,4)
V86-8: 12 Julia Af Solnäs (6,15)
7350 rader = 1837,50 kronor

Lilla systemet:
V86-1: 2-3-4-6-7 (8,1)
V86-2: 2-5-6-8-12 (7,11)
V86-3: 2-3 (6,9)
V86-4: 3-4-9-11-12 (6,1)
V86-5: 9 Cashback Pellini (5,6)
V86-6: 6 Ontrack He´s Black (10,7)
V86-7: 5-6-9-11 (12,2)
V86-8: 12 Julia Af Solnäs (6,15)
1000 rader = 250 kronor

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se