Travstatistiks blogg

Speltips: Skrälljakt i ramloppen

FSport fantasy trav

Hugo Åbergs står vi över spelmässigt i kväll, men säger Ringostarr Treb. Möjligen att vi kliver in där strax innan spelstopp, men det får vi se då.

Vi tar istället tre spel i dag och huvudspelet hittar vi i V75-5, lopp 9, ett silverliknande lopp.

Favorit är nr 2 Ultimaluna Grif med Gocciadoro. Logsik favorit, men ett sto med fem raka vill vi fälla.

Nr 9 Comanche Moon med Jocke Lövgren har vi varit på förut och nu kör vi igen. Hög segerprocent, bevisad form, ej alltför höga siffror vad gäller eventuellt vinnarodds trots hyfsat tufft motstånd och bevisade spurtförmåga i maj. Stallet menar på att formen är mycket fin och spåret är man även mycket nöjd med och där håller vi med. Vann senast från samma spår, dock över kort distans, men har dessförinnan startat ett gäng starter över medeldistans.

15x insatsen bjuder Unibet på och det klipper vi med två units. Tar tre units på plats till 3,65x.

Vidare tar vi även spel på nr 3 Mellby Glader i V75-1 och nr 12 Townshend Broline i V75-4. Mellby ger 10,5x och Townshend 35x. Samma insats på Mellby som Comanche medan Townshend får sig en mindre slant mest som tokchansning.

I morgon kanske vi återkommer med ett nytt spel, annars tackar vi för den här tiden på trav.se och fortsätter i egen regi from 1/8. Ni når oss på Twitter @Travstatistik och på Facebook på Trav- och Galoppstatistik.

Hörs!