Travstatistiks blogg

Speltips: Sprintermästaren och skrälljakt!

FSport fantasy trav

Bra torsdag (vädret kunde dock varit lite bättre i Halmstad, men men) med Sprintermästaren!

Enligt strecken på V75 ser det ut som om två favoriter vinner uttagningarna och så ev en liten miniskräll i det tredje försöket. Vi hoppar, ser det ut som just nu iallafall, att spela på försöken och lägger istället lite pengar i ”stoelit”-loppet, dvs V75-7, lopp 12.

Rätt så svag favorit blir nr 3 Shadow Gar med Gubellini i sulkyn. Från spets är det absolut en bra segerchans, men vi hoppas att åtminstone In Toto Sund vill kampas om spetsen, vilket isåfall gynnar vårt drag, nr 6 Wild Love med unge Oscarsson i sulkyn.

Wild Love har visserligen tjänat näst minst i loppet, men gör det alltid bra, har hög segerprocent och inte alltför höga siffror vad gäller eventuellt vinnarodds. Dessutom bra hög platsprocent. Har i tre av de fem senaste starterna bevisat spurtförmåga, satt fast med en hel sparat senast och gick ett hyfsat tungt lopp utvändigt ledaren innan det. Positiva tongångar från stallet som bedömer formen vara jättefin och tror på en placering långt fram.

Bet365 ger 15x insatsen på vinnarspelet och det är bra. Allt över 10x bedömer vi som spelvärt. 3,35 på plats hos Unibet är också bra med tanke på femåringens platsprocent.

Ha en härlig speltorsdag och så värmer vi oss med en klassisk Sprintermästarkväll!