Travstatistiks blogg

Speltips: Skräll under Gentlemannadagen?

FSport fantasy trav

Sommaren börjar så smått göra sig påmind och det blir mer och mer synbart på travovalerna. Iallafall för oss som spelar med statistiken som bas. Bra utfall för våra testspel de senaste dagarna så nu vågar vi oss på ett publikt spel också. Så då vet man ju hur det går...

Jägersro bjuder på folkfest i dag när de arrangerar Gentlemannadagen. Lite otur med vädret dock men men.

Vi lägger fokus på de två sista avdelningarna inom V64 och främst då V64-6, DD-2, lopp 10. Ett lopp av typ klass I-karaktär med en rätt så svag favorit i form av nr 7 Run Ceasar Run med Johnny Takter i sulkyn, men en femteplats senast som relativt hårt spelad över favoritdistansen är inget vi gillar.

Från ett perfekt andraspår hittar vi däremot Ymer Brick med Ken Ecce i sulkyn. Ken gillar Jägers. Ymer har två lopp i kropp nu efter några månaders vila. Hög seger- och platsprocent, inte alltför höga siffror vad gäller eventuellt vinnarodds och har bevisat spurtförmåga. Bla i ett lopp på Jägers i höstas med just Ken Ecce i sulkyn.

Odds kring 17x pengarna på vinnarspelet och drygt 4x på plats ser kul ut! Huvudspelet är plats, som vanligt, och så då en mindre slant på vinnarspelet.

Vi spelar även en DD i dag med följande utseende:

DD1: 1,5,6,7,10,11

DD2: 2 Ymer Brick

Just nu ”helt ok” odds på ovanstående kombinationer.