Speltips: 55 Miljoner JP på Axevalla 26/2

V75-Omgången.

Jackpot med 55 miljoner beräknat till en ensam vinnare på sju rätt. Axevalla är värd för V75, som bekant har Sveriges längsta upplopp med sina 227 meter och är lite över medel i sin ban-bredd. Ingen vinklad vinge och ingen open-stretch att ta hänsyn till. Det är betydligt lägre andel vinnare från ledningen än medel på dom svenska banorna, oavsett distans.

Bästa Spiken!

I lägsta klassen, klass 2 som ligger som avdelning fem i omgången och jag brukar ju inte spika då ofta favoriten är överspelad och loppen i den klassen är väldigt öppna. Nu är 4 Hobart 24% favorit men inte alls så stor favorit så från bra utgångsläge måste det vara toppchans på hemmaplan. Var ute i ett ´Margareta-lopp´ sist som trea i mål trots lite för mycket tredjespår i hårdare lopp så formen är fortsatt bra och han kämpade hela vägen in då, så svarade bra på rycktussarna. Lättare mot nu.

Gå Kort!

I sjätte avdelningen ska man kunna gå kort då det är väldigt öppet bakom de kanske två mest troliga vinnarna.

8 Cash And Carry 36% är väldigt bra för klassen och hade nog vunnit sist om Erik tagit böter för drivning som Flemming gjorde på den hästen som slog Cash And Carry då. Nu är det Kontio upp och han är väl lite bättre än Erik på att hålla i gång till slut så ser det som klart kuskplus om hon är lite trög att hålla i gång. Spår 8 i volt gillar jag ju men då framför allt på de som ska köras på chans som skräll men inte lika bra på en favorit då det kan bli chansartat. Nu tror jag att Kontio får höra att det ska vara bra segerchans och läge att ta sig ut i banan tidigt. Inga hästar bakom direkt och bara två i den volten bakom de frästa här så borde kunna ta sig ut tidigt och då kanske hon bara är bäst.

13 EenymeenyminymoeDK 16% kommer från enkel seger i billigare lopp på Ålborg men har slagit bra ston från kön på svenska banor med. Ett lopp i kroppen nu efter vinterträning och Flemming åker ju inte hela vägen till sin gamla hemmabana för att ge henne ett lopp i kroppen, det måste vara läge för topp-prestation här och då hon står riktigt bra inne på pengarna kanske hon bara är bäst här.

Avdelning 1.

Ranking: A 5. B 10. C 8-9-4-6-3-7-1. D 2.

Silverdivisionen går med voltstart över lång distans och då kanske det kan vara favorit i fara för 5 Four Guys Dream 39% som inte får ha biken på nu. Dessutom kan det ju bli lite vingel från start då han sällan går i voltstart så finns anledningar att gardera även om han är klart bäst här.

10 Andre Ward 11% passar på distansen men gick barfota sist och är lite bättre utan skor och med bike så klart men då det var en billig silver måste han ha riktigt bra chans. Går framåt med loppet sist när det var långt mellan starterna innan.

8 Arch Lane 13% gör sin första start i Silver så fint att det blev ett så här billigt lopp och fint smygläge på innerspåret i litet fält så luckan ska kunna komma. Ingen fara att gå i vanlig vagn för den här och borde räknas tidigt.

9 Unico Broline 23% har man hittat ett problem med som man opererat så då har han bara tränat och tävlat bättre efter det under senaste året. Har tagit rejäla kliv i utvecklingen. Var bra som tvåa från bricka 12 i finalen på annandag jul i vinter, i brons, bakom just favoriten här. Bra men kanske lite överstreckad då favoriten redan hunnit härdats i klassen och den här gör debut i Silver nu efter ett par enklare lopp.

4 Ganyboy 0,9% är totalt bortglömd och kanske inte ska vara speciellt hårt streckad i debuten i ny regi men den här har bra kapacitet i grunden och när det inte var det hårdaste loppet i Silver ska han räknas med direkt. Inte fått ut något för sin finska tränare under året som gått men tävlat på och tänder han till på miljöombyte så har han visat bra skalle för tränare innan förra. Mycket intressant som ospelad med Magnus A upp.

6 Dats So Cool 4% är härdad med några lopp i klassen mot hårdare konkurrens men är bättre barfota. Kommer väl till ledningen men borde väl släppa över distansen och kan skrälla från rygg på ledaren.

7 Sato 3% kuskplus när Håkan E inte kör själv och distansen är bra för honom. Gick bra sist från omöjligt läge och bättre än formraden.

Avdelning 2.

Ranking: A 2. B 13-8-10. C 15-14-7-3-9-6. D 4-1-5-11-12.

Ett av två försök till Diamantstoet för dagen och fullt fällt med femton hästar. Här är det öppet för de som kört under 400 lopp under föregående år och som har en viss anställning. Riktigt bra körsvenner för den här typen av lärlingslopp och inget av ekipagen kan sågas på grund av vem som kör. Det kan vara aktuellt att strecka alla men så många man har råd med är grund-tipset.

10 Helois Am 23% blir ganska klar favorit men om man ska hitta ett kuskminus att nämna i loppet så är det ändå en som går från bra insatser för Örjan. Hästen är bra och kvalade in till flera storlopp som unghäst men inte fått så mycket betalt för det och står nog bra inne i klassen. Minus med vanlig vagn så favorit i fara, trots bra form och fint läge.

13 Super Sarah 10% är bra för klassen här och möter lite enklare än sist så måste räknas då hon fick sparat sist då Mats E chansade och satt kvar men aldrig fick luckan. Tränaren har tokform och fick med sig en dubbel-seger på Vincennes i helgen. Fredrik Wallin har 1,8 miljoner inkört redan i år så hans ston ska passas i alla lopp. Stallkamraten 6 Elsa Bols 0,7% skulle kunna var storskräll om hon kommer ner på innerspåret från ett fint springspår.

15 Bahama Passion 5% har matchats delvis mot kulltoppar så står bra inne i klassen här och på hemmaplan är det lite extra intressant. Comeback nu så kanske behöver loppet i kroppen för att vara som bäst.

2 Icecream In 12% har gjort två lopp I nya regin så när det hemmaplan igen ska hon räknas tidigt från bra läge. Kan bli ledningen runt om den här gången kanske. Blev lite hindrad av trött häst framför så fick inte upp farten på stretchen sist. Nu kan det bli ryckhuva över tussarna så kanske får fart på henne till slut nu i stället.

7 Eye Candy 1% ska kunna öppna bra från springspåret här och får hon ett bra lopp på innerpåret långt fram så ska man kunna skrälla.

8 Nina Ginto 16% vann direkt i comebacken sist och har innerspåret på tillägg så får bra lopp för duktiga Gustav Johansson.

Avdelning 3.

Ranking: A 1. B - C 8-3-4. D 2-6-9-5-10.

Gulddivisionen med litet fält och värsta motbudet mot omgångens största favorit har blivit struken så här ligger vägen öppen för 1 Disco Volante 71% att leda loppet runt om. Riktigt startsnabb och ingen utmanar riktigt så stark spik på omgångens mest troliga ledare och vinnare. Kort distans är positivt med, så klart.

8 Chapuy 4% är väldigt startsnabb och nedstruken ett spår men ny i guld så skulle favoriten komma bort kan den här bomba till spets och leda loppet runt om. Blir chansartat annars men formen verkar bra med seger i comebacken sist och ska väl gå framåt med det loppet.

3 Remarkable Feet 5% är startsnabb och kanske kan komma ner i rygg på ledaren så intressant då det är ny kusk upp nu med. Ganska ny i högsta klassen men fått några lopp där redan och vunnit en guld redan.

4 Zenit Brick 4% är riktigt bra i grunden och har ett åar segrar för Philip Di Luca i lite enklare motstånd än nu, men det är väl bara favoriten som är bra för klassen här. De andra som är aktuella är nya i guld så skulle Disco komma bort är den här riktigt trolig.

Avdelning 4.

Ranking: A 3. B 10-2-4-12. C 5-11-9-7-6. D 1-8.

Bronsdivisionen över kort distans så bra läge för favoriten 2 Pere Ubu 42% då han är väldigt startsnabb men jag blev besviken på honom för ett par starter sedan då jag rankade högt på att han skulle ta sig förbi flera andra startsnabba. Då var 3 Bravo Sabotage 18% klar favorit men blev fast med rubbet sparat i det loppet och nu är det tvärt om. Bravo har fått försök och final i klassen så går garanterat framåt med loppen och borde ha minst lika bra chans som favoriten här. Pere Ubu kanske inte gillar det långa upploppet på Axevalla och räknar med att han kan vika ner sig även här så favorit i fara, men spetshäst är svår att plocka bort men bara en av flera här.

12 Beckaham 12% blir det nog offensivt med då han är i riktigt bra form efter segern på V75-champions. Kort distans och läget är minus men nu åker biken på så uppåt då.

10 Goldstile 10% vann direkt då Magnus A hoppade upp sist. Bike och svensk bana då med som han trivdes på så med samma förutsättningar borde han kunna vinna igen, även om det är lite tuffare mot.

4 Bismarck Comery 6% är startsnabb från toppspår och ska gå andra gången i bike för Nurmonen som han höjer sig i. Det kan bli offensivt här så det kan ställa till det för favoriten.

11 Rally Gunnar 1% är bortglömd men kommer med form och får bike här. Har gått riktigt bra i bike vid de fem tillfällen han startat så och har 3-1-1-4-3 i resultat med den vagnen på.

Avdelning 5.

Ranking: A 4. B 1-2-5. C 12-6-11. D 7-8-10-9.

Se “Bästa Spiken!”

4 Hobart 24% ser ut att ha en riktigt fin uppgift från bra spår så när strecken är väldigt spridda här tar jag ställning för spik på honom.

1 Rocket Boy 16% får första gången bike nu och litet kuskplus så borde få ett bra lopp kanske går i ledningen här och räknas så klart tidigt.

2 Exellent Diamond 15% har bra spår och Jepson upp. Hästen har bra skalle och tål lite jobb på vägen så ska räknas i jämnt lopp. Hade trampat sig inför sist varit struken så går framåt med loppet och ska var bättre nu.

6 Adlon Amok 16% är inte så startsnabb så rankar ner honom lite på att risken för vingel från det här spåret. Ska nog gå med rycktussar första gången så hittar han ner i banan är segerchansen så klart bra.

12 Global Bodyguard 9% är i bra form direkt efter vintervila då han van direkt i comebacken och missgynnad av spåret då han är startsnabb men får spara den speeden till slut i stället. Provat bike tidigare och vunnit i den men inte gått i sådan vagn på ett tag så intressant plus nu.

11 Darlington Fame 8% kommer med två raka segrar och vann från kön näst sist så tål att gå lite i spåren och ska räknas här vid gardering.

5 Boke Palema 6% står perfekt inne i klassen och gör debut i ny regi här så intressant då Crebas brukar kunna skrälla på hemmaplanen då det är V75 här. Räknar med ordning direkt och från toppspår är han tidig vid gardering.

Avdelning 6.

Ranking: A 8. B 13. C 7-1-14-4-3-15-12-6-5. D 9-11-2-10.

Se ”Gå Kort!”

8 Cash And Carry 36% är en bra favorit men garderar med ett streck från tilläggsfållan som står bra inne i loppet och det är 13 EenymeenyminymoeDK 16%. Cash And Carry åkte dit mot en av Flemmings tilläggshästar sist och kan göra det igen då det verkar vara absolut toppform på det stallet.

Vidöppet bakom så garderar man tycker jag man ska med rejäla kantbollar och 1 Isan 3% har bäst läge där framme och Crebas brukar ha lite extra ordning då det är V75 på hemmaplan och han skräller ofta på Axevalla. 6 Alé Pride Gar 1% får rejält kuskplus Magnus A från fint läge och skulle man kunna komma ner på innerspåret måste man kunna skrälla, för sist var det nog för tuff resa. 14 Zante Grif 4% har gjort 16 raka starter på V75 och varit bland favoriterna flera gånger och fått ett lopp i kroppen efter vinterträning. Även om hon inte vinner så ofta så måste det vara rimlig procent nu och klart spelvärt vid gardering.

7 Quiz Roc 18% är spetsbud men tycker hon blir överstreckad på det som tvåa på strecken men hon har så klart bra segerchans från ledningen men inte så mycket högre segerchans än väldigt många andra i fältet.

Avdelning 7.

Ranking: A 7. B 2. C 9-4-11. D 12-6-8-1-5-10-3.

Här, i Klass 1 kommer en stark favorit ut från Svante Ericsson där hästarna höjt sig 20-50 meter i loppen över lag så räkna med stark insats från 7 Gordon Brodde 42%. Det är dock lite vingelläge och skulle det bli tredjespår lite för länge fram i dödens så kanske den här kan torska. Men har ni inte fastnat för andra spikar i omgången så kan man spika sig ur det här loppet.

2 Borups Tornado 19% är bra för klassen och har några lopp i sin nya regi så mycket intressant på hemmaplan nu när biken åker första gången och med ett bra utgångsläge måste det vara topp-chans.

4 Icon Mearas 20% är startsnabb och leder loppet länge från bra läge och i full form. Var ute i för hårt lopp sist men segrarna innan det var tagna i betydligt enklare motstånd så det kanske blir tufft om man får favoriten utanpå sig tidigt här. Lite överstreckad på att man kanske har högst segerchans om man skulle släppa spets om favoriten kommer tidigt, men skulle favoriten komma bort så stiger segerchansen rejält.

9 Equal To None 4% har ett fint smygläge och här kan Jepson punktmarkera Borups Tornado och följa med i den ryggen sista 800. Bakspår kanske spelar mindre roll då man inte fått den där riktiga farten på honom från start på slutet. Vunnit 7/15 och har bra skalle så lär duga i Klass 1.

11 Fenix Brick 4% är tänkbar vid ännu bredare gardering då det är intressant med Kontio upp på den här i full form. Går upp i klass men var tvåa bakom omöjliga Piemonte som är god för kapacitet en bit till upp i klasserna och övriga i Klass 2-finalen slog man ju så ska hävda sig bra även i Klass. Lite minus på en del hästar från Westholms stall då de växlar ner från bike men inte givet att det blir så.

12 Best Of Dream Trio 4% gör debut i ny regi och det är klart intressant då han nog har väldigt bra kapacitet för så här låg klass. Spår 12 bakom bilen på V75 sätter ner chanserna mycket och tveksam tränare som inte vunnit lopp under hela förra året och tufft att begära seger på V75 då, men ändå en intressant häst att följa framöver.

Stora systemet

Avd.1: 4-5-8-9-10.

Avd.2: 2-3-7-8-10-13-14-15.

Avd.3: 1 Disco Volante

Avd.4: 2-3-4-5-9-10-11-12.

Avd.5: 4 Hobart

Avd.6: 8-13.

Avd.7: 2-4-7-9.

2560 Rader som kostar 1280 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 5-8-9-10.

Avd.2: 2-8-10-13-15.

Avd.3: 1 Disco Volante

Avd.4: 2-3-4-5-10-11-12.

Avd.5: 4 Hobart

Avd.6: 8 Cash And Carry

Avd.7: 7 Gordon Brodde

140 Rader som kostar 70 kronor.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se