Manfred Kåvestams blogg

Speltips: Jackpot GS75 Boden 2/1

FSport fantasy trav

GS75-Omgången.

 

Boden är värld för söndagens jackpotomgång på söndagen med spelstopp 15:00. Banan har ett upplopp på 200 meter och bredden är väl tilltagen, över medel med. Ingen open stretch eller vinklad vinge att ta hänsyn till, så inga konstigheter i övrigt. På vintern tävlar man på spolad isbana här uppe och då blir tiderna lite lugnare över lag men även sommartid är det kanske lite långsammare bana än genomsnittet. Riktig vinterbana har Boden och Umåker haft sedan slutet av november i år så många har hunnit göra en eller ett par starter på underlaget, med långa brodd. Litet v i historiken visar att det varit start på vinterbana så håll koll på vilka som presterat bra på det tidigare. 

 

Statistik och Spelteori.

I GS75 hamnar jackpotpengar i alla utdelningspooler till skillnad mot många svåra spelformer. I annat fall kan man ju välja att bara delta i sjurättspoolen här men det är inte aktuellt när det är jackpot. 

Bästa Spiken!

12 Merimac S.G. i sista avdelning trivs väldigt bra på isbanan även om han körde galopp näst sist. Men det hade inget med underlaget att göra då han krånglade långt innan bilen släppte fältet. Klarar bakspår och står riktigt bra inne i loppet nu när favoriten från bricka 11 är struken. Tvåa på strecken nu då 10 Soleil DInverne får mycket extra streck. Han har vunnit ett breddlopp på isen annars galopp vid tre försök i "riktiga" lopp på vinterbana så inte alls lika givet att han trivs på underlaget.

 

Avdelning 1.

Här tror jag mest på favoriten 3 Lexington Tooma som ska köras i spets om han håller den, men inte givet då 5 Sambucus PR är väldigt startsnabb men släpper nog i sin tur. 6 Nolimit Jimmit är den som kan sitta i ledningen tidigt då och även om det nog är en sämre häst än Lexington så kan man ju rinna undan från spets, där han trivs. 
Litet fält så streckar även 8 Toutre som duger i klassen och var före favoriten i mål sist de möttes (Lexington satt fast då).

 

Avdelning 2.

Lågklassigt lopp där en bra ströks tidigt och då har favoriten skenat i strecken. Visst ska 2Horstails Oniel ha bra segerchans med Mika Forss upp och bra läge men ingen i så här låg klass ska vara över 72%. 
4 Love Bass kan ta spets från fint spår och i ledningen eller rygg på ledaren ska man kunna skrälla! 
8 Vicky De Castella är så klart gynnad av invändig strykning så även om läget är fortsatt chansartat duger hon nog bra i den här klassen ändå.

Avdelning 3.

Lågklassigt kallblodslopp med tillägg och jag streckar några här. Viss galopprisk hos flera av de betrodda och man kanske ska strecka så många man har råd med. 

Avdelning 4.

Här spelar jag mest med 6 Jetline som gick braöver kort distans på isen sist. 5 Ladybug Lara räknas med då hon gick bra i hårt lopp sist på V75. 

Avdelning 5.

Spårtrappa i låg klass där jag tror mest på 8 Fokus Brick. Är inte helt att lita på så garderar på här. Favoriten från bricka två räknas men möter hårdare än man är van vid och Bara en av flera. Spelar med hästar en bit ut på vingen då det är sport rappa sex och sju räknas. Tar även med en jätteskräll från sämsta läget 12 Japiro Star Som får kusk plus och har vunnit för Sandra tidigare.

 

Avdelning 6.

Här är favoriten överstreckad även om  3 Dulce De Lecce kan komma till ledningen och kanske kan leda runt om. Det är en bra proposition för de där framme men jag tror ändå att ett par 20 meter bakom är för bra. 
Nu blev ett par tänkbara streck där bak strukna så går på Dante Godiva då favoriten får ännu mer streck efter strykningar.

 

Avdelning 7.

se "bästa spiken!"

Tror mindre på bland andra betrodda  1 Burj Khalifa som riskerar att bli över från innerspåret. Möter ändå ett par bättre nu och jag spikar 12 Merimac GL då spåret spelar lite mindre roll när det är spårtrappa. 

 

Systemförslaget.

Avd.1: 3-6-8.

Avd.2: 2-4-8.

Avd.3: 2-3-6-7.

Avd.4: 5-6.

Avd.5: 2-6-7-8-12.

Avd.6: 6.

Avd.7: 12.

360 Rader som kostar 360:-

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!