Manfred Kåvestams blogg

Speltips: 46 Miljoner Jackpot på Solänget 16/10

18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar

V75-Omgången.

Jackpot på 46 miljoner den här veckan då det var favoritparad på Åbys SM-dag förra lördagen så femmor frös inne från den omgången. Det ger ett klart högt spelvärde den här veckan då Solänget är värd för omgången. Banan har ingen open stretch eller vinklad startbilsvinge och har ungefär medellångt upplopp med 193 meter, så inga konstigheter. Flera är missnöjda med många faktorer på banan, det har rört sig om en svacka/grop på bortrelångsidan, fel distans som har mätts om och pinnarna i kurvorna har flyttats ut med lite konstig dosering som effekt kanske. Ibland är det löst underlag och dåligt fäste medan nästa gång kan det vara alldeles för hårt, som vid Breederscrown-lopp vid senaste stora tävlingsdagen. Nu tar man in hjälp inför den här tävlingsdagen med banpersonal från Östersund som ska hjälpa till att få bra underlag så man borde kanske kunna få till det, men inte givet. 

 

Statistik och Spelteori.

Som vanligt är spår ett i volten bäst här men lite under medel på banbredden gör att springspåren kanske inte är riktigt lika vassa som på många andra banor. Spår 2 och 3 i volten är minst lika bra enligt statistiken. Innerspåret är inget bra bakom bilen, det är 5 och 4 som är bäst som på de flesta banor. Ungefär medel på segrar från spets eller vad gäller favoritsegrar så inga konstigheter statistiskt alls. 

 

Bästa Spiken!

I avslutningen är det öppet enligt tidiga spelarna och det är nog ett ganska jämnt lopp så klart bra läge att ta ställning där. 

7 Gooner har siktats mot det här med ett bra lopp i kroppen inför den här starten där han vann direkt efter tre månaders träningsperiod och bra förberedelser inför det här. Höll upp spets från innerspåret på Rätvik då och spårade runt om på 11-tid på en annars tung och långsam bana där han slog bra hästar med ganska mycket. Dark Roadster var tvåa, några tiondelar bakom och är en fin häst för klassen som är uppe i silver. Otroligosåfin och Whelk är också bra hästar i klassen som gick i mål väldigt många längder bakom så det säger lite om vilken form Gooner nu har och det ska vara bättre hit. Jag spikade honom för nästan ett år sedan på V75 som ickefavorit mot bland andra Danilo Brick och han ledde ett långlopp då runt om efter spets på ett par steg. Han öppnar bra från alla öppna spår och skulle han inte kunna köra sig hela vägen till spets så är han hård nog att vinna från dödens här och kanske är det positionen som är mest trolig. 

 

Gå Kort!

I inledningen är det ett väldigt skiktat kallblodslopp med några från eliten och det ser ut som det inte ska kunna gå utanför ett par, tre hästar här. 

6 Månlycke A.M. blir väldigt stor favorit men har betydligt färre lopp på snabba tider än värsta konkurrenten här och kanske en mer tveksam körsven som kan hitta på lite vad som helst i loppen. Här borde man väl göra allt för att håla ut de två utvändiga, värsta konkurrenterna för att vara först fram och överta ledningen. Lyckas det är det oerhört hög segerchans så klart men det är inte alls givet att det blir så och skulle han bli hängande samtidigt som värsta konkurrenten kommer före i starten är det absolut en favorit i fara. Han har inte startat sedan augusti så frågetecken för formen med och kanske behöver han ett lopp i kroppen för att vara på topp. 

8 Tangen Haap trodde man ju det skulle vara fortsatt kuskplus på men det var just kusken som gjorde bort sig sist och hästen hade nog vunnit med ett par andra upplägg den gången. Erik tog på sig fadäsen så borde även lärt sig hästen bättre nu och är nog väldigt angelägen om att få revansch för sin klantiga insats sist.  Den här i bevisad toppform till skillnad mot favoriten och jag tror Erik försöker ladda lite för att komma före favoriten tidigt om det går och han har säkert även plan b om det ser omöjligt ut. Tar han sig förbi de två precis innanför så släpper nog övriga ledningen till honom utan strid och hoppas på det. Det tå latt upprepas att han har vunnit Elitkampen mot mer rutinerat motstånd i eliten han stöter på den här gången och jag ger inte upp även om han backar ner i banan då det är litet fält.  

7 Grisle Odin G.L. är nog inte långt efter de två betrodda här i kapacitet. Tränas av kallblodstränaren som totalt dominerar unghästscenen på kallblodssidan men ändå inte lyckas få fram någon som räcker sig mot de två tre bästa i eliten. Här kan han ha en som kan hävda sig redan som femåring men har bara gjort en start i år. Det var en enkel seger i första loppet efter över ett års tävlingsuppehåll och har den här tagit kliv i träningen sedan unghästsäsongerna så är den verkligen något för framtiden. Ska kunna överraska redan nu med loppet i kroppen  

 

Avdelning 1.

Ranking: A 8. B 6-7. C 1-5-4. D 9-3-10-2.

Tänkbart lås på de två mest streckade men kul att få med en skräll som tredjestreck här då det skiljer för mycket i procenten, både från första till andra häst men sedan väldigt långt ner till tredjehästen. 6 Månlycke A.M., 8 Tangen Haap och 7 Grisle Odin G.L. blir mina tre streck i loppet och på en liten lapp kanske man kan chansspika Tangen Haap på att det skiljer för mycket på strecken här och segerchanserna mellan de två mest betrodda måste vara lite närmare varandra. 

5 Philip Ess är ganska startsnabb så från perfekt läge bakom bilen med kuskplus kanske han kan ta ledningen och köras i rygg på en av de bästa och så har han slagit Tangen Haap tidigare i sommar så borde sluta riktigt långt fram med bra lopp. 

1 Tekno Järven ser ut att bli lite överstreckad här även om det är som ska kunna växa in i högsta klassen. Fem år och mött enklare den här säsongen med under miljonen på kontot så borde få tufft. Kan få fint smyglopp men ett innerspår som inte är helt enkelt och en hel del galopper gör att han borde ha lägre chans än sina 11% antyder. 

 

Avdelning 2.

Ranking: A 1-7. B 3-4-6.  C 2-8-12-11. D 10-5-9.

Klass 1 och det blir nog för mycket streck på favoriten här så jag väljer att gardera brett och hoppas på favoritfall. 

7 Santos De Castella blir för stor favorit och även om han är startsnabb är det inte givet att han tar ledningen från det yttre springspåret då banan är smalare än medel och springspåren inte alls är lika bra här som på många andra banor. Viss galopprisk med och är lite ojämn i prestationerna så jag tycker det är bra värde i att försöka fälla honom som omgången största favorit.

1 O.K.Nalan startar från bästa spåret i volten så ska han kunna komma i väg bra och har oerhört bra segerstatistik, liksom hela stallet han kommer från. Kuskplus sist men balansen fungerade inte fullt ut så tillbaka till ordinarie balans nu och samma kuskplus igen. Visst är det tuffare mot nu med V75 men från bra spår och då det kan bli lopp i rygg på ledaren med chans för luckor i lägsta klassen så måste han ha lite högre segerchans än procenten antyder.

2 Diones Smaragd har tidigare alltid tävlat i öppet huvudlag och det blir nog ändring nu med kanske någon form av halvstängt eller liknande. Hon klarar spåret och då är det ett bra läge och stallet håller ständigt hög klass men lite extra bra form senaste veckorna. 

3 Comte Godiva är startsnabb från fint spår som dessutom kommer från stall med bra form. Kanske ta ledningen och få rygg på favoriten eller liknande, men kan också bli så att han svarar mot alla, det låter som att tränaren vill det. 

4 G.K.Justus har ett snävt startspår men har varit stabil i voltstart i år och är härdad på V75 och står riktigt bra inne i klassen. Blir nog bästa balansen för honom med barfota fram nu. 

5 Juliana Rags här låter Noralf uppåt då han säger att hon är stabil i volt och startsnabb så han tror på bra position trots det luriga spåret, och trots att hon får gå med skor nu i stället för barfota. 

6 Money Smile har inte visat någon startsnabbhet i volt tidigare men har ett fint startspår och testas med ny kusk nu. Debut på kort distans sist för att få upp lite mer tempo i benen och ger det önskad effekt kanske han höjer sig nu. 

8 Bodybuilder har fint smygläge i voltstarten och Dunder har kört den här till seger på låg 13-tid tidigare i sommar. Hästen vann för Jepson på Jägersro i tidigare regi, redan förra sommaren på 1.13,2 medeldistans och han har fått lite nytändning efter miljöombytet. Borde ha lite högre segerchans än en halv procent som han är streckad till av tidiga spelare. 

9 Liquify’em varit ute i Diamantsto-lopp tre gånger i rad på slutet och varit brunstig i senaste två starterna så ska vara över nu och då duger hon bra även i klass 1. Räkna med bättre insats nu. 

10 Anchor Man var ute mot för hårt motstånd sist och ner i rätt klass nu. Han har gått bra i Troels regi och gick bra på barfotabalansen näst sist så klart positivt med barfota runt om.

11 Zurich As har gått riktigt bra i Goops regi och förra starten var första pallplatsmissen sedan han efter åtta starter i den träningen. Nu gör han comeback och det behöver inte alls vara negativt då han vann direkt efter långt uppehåll i våras. Jepson upp. 

12 Gurra Palema vann tre raka starter i somras och det lät väldigt bra från både tränare och körsven då. Nu har han varit ute i ett par tuffare lopp där han galopperat ett par gånger och sist var det kanske opassande kort distans. Med det loppet i kroppen är han säkert bättre nu och fortsatt Erik upp är bra i voltstarten. Spår 12 är bättre i voltstart än bakom bilen och det mest intressanta är att han är anmäld första gången barfota runt om. Sandra sa inför starten då han gick barfota fram att lättning nog skulle ge riktigt bra effekt och han var väldigt fin då. Blir av med biken nu i voltstart men vunnit i vanlig vagn med.

 

Avdelning 3.

Ranking: A 5. B 1. C 7-2-8-3. D 4-6-9.

Gulddivisionen och det är skiktat som oftast och ett par sticker ut rejält i segerchans och det återspeglas också i procenten.

1 Seismic Wave var bättre än någonsin i comebacken sist och är väldigt startsnabb så kanske kan klara av att svara upp alla trots det dåliga innerspåret på den här banan. Håller han spets blir han så klart hästen att slå men det skiljer för mycket i procenten mot värsta konkurrenten så jag rankar en annan före. 

5 Milligans School har tillhört eliten i flera år och Seismic Wave är färsk i högsta klassen så här kan rutinen fälla avgörande. Ulf Eriksson brukar köra väldigt offensivt med Milligans och får ibland riktigt bra fart på honom från start. Med ett av de bästa spåren bakom bilen skulle han kanske kunna ta sig förbi alla invändiga i starten om Seismic har en sämre dag, och den har varit ojämn tidigare. Även Milligans är ojämn men att båda ska vara dåliga är väl osannolikt och troligt att vinnaren är någon av de två. 

2 Mindyourevalue W.F. kommer från seger i fin stil i monté-SM nu är det sulkylopp och då brukar inte räcka mot de bästa. Han ska få ett par sulkylopp i kroppen inför en monté-vinter nere på Vincennes så räknar inte ens med att han vill köra allt för offensivt med honom nu. 

7 Global Adventure kommer från vinst och får nu dessutom gå barfota och i bike så om han kommer ner i banan på bra sätt och de två mest betrodda kör hårt mot varandra så finns chansen att det kan gå till slut. 

3 Eldorado B. öppnar snabbt och intressant med rejält kuskplus där, då han är en faktor i att han går väldigt snabbt precis första biten bakom bilen och kan då komma förbi Seismic Wave för att sedan släppa när Milligans School kommer.                                                                                                           

 

Avdelning 4.

Ranking: A 4. B 13-1. C 9-6-3-10. D 7-8-2-12-11.

Kallblodslopp igen och det är för att Silverdivisionen lyftes ur omgången för att få lite intressantare V75-omgång, då Admiral As hade blivit för trolig vinnare och därmed väldigt stor favorit. Då blev det ett lite mer lågklassigt lopp med tretton kallblod fördelade på tre startfållor. 

4 Tinder Lars gick ett rejält rekord på kort distans sist och har absolut toppform så när det nu blev en strykning från spår fem får han dessutom mer utrymme från sitt annars snäva fjärdespår. Han skulle kanske kunna köra sig till ledningen tidigt och då borde han vara väldigt svår för övriga att passera. Det är en bra proposition för de på främre fållan då bara en 20 meter bakom har dubbelt så mycket tjänat mot de där framme. De på 40-fållan har inte mycket mer tjänat i sin tur, men de kan å andra sidan vara i kapp de på mellanfållan ganska billigt. Vid gardering är loppet ändå vidöppet bakom den här bra favoriten och jag väljer att ta ställning och spikar. 

13 Mjölner Spik ser jag som tuffast mot då det norska gästerna i den här klassen brukar stå bra inne i loppen och han vann sist han gästade Sverige. Han vinner dock inte så ofta men nu är det rejält kuskplus och med bara två på bakersta fållan borde han kunna få ett ganska bra lopp nu när det bara är 11 kvar att runda. Här växlar man lite med olika huvudlag och Örjan får nog bestämma vilket det blir så kan bli extraväxel där med. 

6 Tekno Lynet har ett fint springspår som blev mycket bättre då femman är borta och det går att skära ner i banan på bättre sätt nu och man är inte lika missgynnad av den lite smalare banan. Ingen toppkusk direkt så ändå inte givet att det blir pangstart men hästen kommer med form och har väl höjt sig lite på barfota fram i senaste två starterna så bra att det är fortsatt så. 

1 Guli Frodo har bästa spåret och måste kunna komma i väg bra härifrån och Björn säger att han kör i spets om han kommer dit. Struken sedan sist men inget han tappade mycket av och är säkert väl förberedd då det är hemmaplan och ska räknas tidigt vid gardering på det fina läget. Han ska gå barfota fram för första gången och kanske också norskt huvudlag, även det första gången efter att ha gått med öppet tidigare. 

9 Källsjöviking står bäst inne loppet av de på tilläggen med bara tusenlappar från att hamnat på bakersta fållan. Han stack till spets och höll bra där på V75 för två veckor sedan. Helt annat läge nu men med få hästar och ett ganska bra spår två kan han vara snabbast från tillägget och hitta en bra position. Tidig vid gardering på visad form. 

10 Bara Snygg är ett sto som dessutom står väldigt dåligt inne på pengarna på mellanfållan och är nog lite överstreckad här, även om hon så klart inte är helt chanslös. 

3 Klack Tore får rejält kuskplus och har ett fint spår så borde få ett bra lopp. 

 

Avdelning 5.

Ranking: A 5. B 6-9. C 10-11-4-8-3. D 12-1-7.

Lägsta klassen och favoriten har dragit ett bakspår så läge att gardera eller gå mot så klart. 

9 Mr Carioca har bra kapacitet för klassen men har strulat mycket och klart missgynnad av bakspåret då han är startsnabb och inte alls gått lika bra bakom hästar i spets i senaste två starterna. Första gången över längre distans kanske inte spelar så stor roll men är ändå en faktor men på plussidan är Örjan upp och det kan så klart gå trots bakspår men som favorit är det läge att försöka fälla. 

5 B.Sacamano blir nästan lika hårt streckad men har desto bättre läge nu när det dessutom tillkom en strykning innanför. Han fick inget fäste alls sist och hamnade långt ner men avslutade desto bättre och visade fortsatt form. Kvar i klassen och man tror han ska kunna öppna betydligt snabbare än sist om banan bara är okej och Micael ska försöka väcka upp honom lite i provstarterna den här gången och testa med lite annan utrustning. Han måste ha bra chans den här gången och rankar honom först. 

6 Bowling Orlando är klart gynnad av strykningen och får nu ett perfekt femtespår i starten. Han är startsnabb i volt så borde öppna bra bakom bilen med och kanske kan han ta sig förbi alla invändiga men får ett bra lopp där framme oavsett. Wäjerstens stall är inne i ett ruggigt flyt för dagen så allt han tar ut på V75 är intressant och den här är tidig.

10 Wolverine gick mer än ett varv i tredjespår på Solvalla vid segern sist och ska var gynnad av distansen. Ny kusk i Stefan Persson och ett plus mot ordinarie körsven då det oftast är Jerry Strömstedt som kör. 

11 Gonzo får kuskplus här och fungerar på distansen. Möter så klart tuffare än han är van vid men kanske kan höja sig lite med då formen varit bra på slutet. 

4 Oneiric Ocelot är ganska startsnabb så kanske kan spetsa och släppa till någon bättre utvändig och få ett fint lopp i rygg på ledaren. Tror inte riktigt att han räcker men med sådan resa skulle han kunna överraska men är överstreckad.

 

Avdelning 6.

Ranking: A 2. B 11-15. C 14-4-1-7-12-3-10-13. D 8-6-5-9.

Diamantstoförsök som håller ganska bra standard för klassen då det krävdes en bra bit över 1000 poäng för att komma med. 

11 Zante Grif har bästa springspåret på mellanfållan och ska kunna komma i väg väldigt bra. Man har pratat om eventuellt barfota runt om henne ett par gånger men nu är hon anmäld så, det kan alltså bli första gången så klart intressant. Hon är favorit och skulle kunna bli hängande lite men måste så klart räknas tidigt men jag rankar en annan före.

2 Clandestine låter Wäjersten förhoppningsfull om då han pratar om henne då hon kändes mer stabil sist i en final. Hon ska stå bra inne i loppet och spåret ska hon klara och Wäjersten håller henne som sin bästa chans för dagen tillsammans med Gooner i sista avdelningen. 

Stoelithästarna från bakersta fållan måste ha viss chans här trots många at runda för 15 Racing Brodda och 14 Unique Juni. Båda fick nog en del sparat bakom hästar i Sto-SM förra veckan och båda är nog bättre än sina respektive resultatrader. Deras rutin och hårdhet fäller nog många här om de bara hittar hyggliga resor från chansartade lägen. 

12 Bowling El Mar får Örjan upp och har springspår på mellanfållanså skulle kunna hamna bra på det härifrån. Står dock lite tufft inne på pengarna och blir nästan hellre tvåa än vinner loppen så hon är inte jätte het trots att hon kommer från formstall och får toppkusk upp. 

4 Honfleur Mearas är åtgärdad och fått helt omlagd träning inför det här och gått långsamma men tunga jobb i sandbana så kanske behöver något lopp i kroppen för att få upp det rätta tempot. Samtidigt är hon ju svår att hålla fräsch så kanske kommer hon vara som bäst efter åtgärder och träningsperioder trots allt. Man provar ny balans här och hoppas det ska falla väl ut så klart och hon är naturligt startsnabb så kommer hon i väg från det snäva spåret kanske hon kan hitta till spets. 

1 Nymke Brigadon har bästa spåret och är bättre än resultaten på slutet. Hon var andrahandare i en final av Diamantstoet på Åby i augusti där hon bara tröttnade sista biten men höll okej. Sist var det frågetecken för formen och därav den låga procenten nu.  Var det bara humörsgrej kan hon studsa tillbaka och göra ett bra lopp nu igen men körs nog i ryggar nu när det är comeback. Hittar man rygg på ledaren har hon ju kapacitet och kunnande för att skrälla här. 

7 Nikita Sunrise var tvåa i ett kval till Drottningpokalen i våras och kvalade även in till ett par årgångslopp som treåring och har bra kapacitet. Hon har tagit ett par av sina segrar för Ulf Ohlsson och här står hon bäst inne på pengarna av hästarna på mellanfållan. Hon är startsnabb så borde kunna komma i väg bra från ett fint andraspår i volten här och är en tänkbar skräll. 

 

Avdelning 7.

Ranking: A 7. B 1-4-11-9. C 2-8-3-5. D 10-6-12.

Se ”Bästa Spiken!”

7 Gooner har kanske spår lite väl långt ut bakom vingen men tror på offensivt upplägg och över kort distans tål han absolut om det skulle bli tredjespår in i första svängen och dödens resten av loppet. I nuläget är han inte ens favorit och det är en bra spik då han matchat och slagit en del hästar som nu hävdar sig bra i klassen över så står han klart bra inne i Bronsdivisionen. Nu blir det dessutom barfota runt om banan inte är för dålig. Så har han bara gått en gång tidigare på V75 i våras från samma spår som nu, (hade 8 men nedstruken ett spår då) och öppnade snabbare än till exempel Axel Ruda som är erkänt startsnabb. Fyra då men inom en decimeter från andraplatsen efter lopp i rygg ledaren och han tänder inte alltid till med för sena luckor utan behöver lite tid att få upp farten och dödens eller spets är nog bäst här. Får han andra eller tredje ytter och kan attackera först, utan häst framför tror jag med på honom även om det skulle bli först i tredjespår genom sista svängen med sådant upplägg. 

4 Cash Cowboy är loppets favorit och det är inte så konstigt då det är Erik som kör från spår fyra bakom bilen med en startsnabb häst. Han gjorde det bra bakom hästar men luckan kom kanske lite för sent för att skjuta till på allra bästa sätt. Det var en fin final i Brons och så klart bra att han är kvar i klassen, så står riktig bra inne från toppläge. Borde väl kunna ta spets och köras där men inte alls givet om Wäjersten kör resolut. Skulle kunna bli rygg på ledaren och har så klart bra chans därifrån med, men inte ens givet att han tar sig förbi alla invändiga som alla tre också är startsnabba. 

1 Frodo S. trycker väl Jepson av vad som går med för att kunna få rygg ledaren och släpper väl bara till Cash Cowboy eller Gooner här så får ett bra lopp i som sämst tredje par invändigt. Med luckor i tid kan den här vinna loppet då han är härdad i klassen, står riktigt bra inne och höjt sig i biken. 

2 Isa får kuskplus och är också startsnabb men räcker nog inte för att ta sig förbi invändig kanske och det blir nog tufft att slå alla valacker i loppet. Gått i bike tre gånger och kört tiotider i två av de starterna så farlig att nonchalera helt från bra läge där Örjan kan ge henne ett bra lopp från. 

8 Xanthis De Roi har jag nämnt som outsider i loppen han gjort i klassen och han var överraskande bra i finalen sist så växt in i V75-konkurrensen på bra sätt. Näst sist började han gå med halvstängt huvudlag efter att tidigare tävlat med öppet och höjning på den utrustningen. Mycket chansartat läge så klart men streckar man på ordentligt här ska han med då det är intressant kuskbyte med då många av Wäjerstens hästar gått bra för Mats E.

9 Tattoo Avenger är ett tufft motbud mot min spik, då han har startsnabba ryggar och skulle kunna komma igenom på bra sätt då några längre ut bakom vingen får backa ner bakom. Det spelar tydligen mindre roll var den här sitter i loppen ändå då han har en visslande avslutning och vi har fått bra betalt på honom i tipsen. 2 och 7 procent har varit spelad till i vid segrarna och nu är fler vakna så betydligt sämre spelvärde från bakspår över kort distans och längre lopp är nog att föredra för honom. Dessutom har han tänt till på täta starter vid segrarna så han passas tidigt nästa gång om det blir sådant upplägg och med ett lopp i kroppen i den nya klassen. 

11 Leav Your Sox On blir väldigt tidig på sin höga kapacitet och fina vinnarskalle och han står riktigt bra inne i klassen. Visst är läget visset men det skulle kunna bli riktigt bra tryck på loppet där framme med många startsnabba som ska söka positioner och den här tål en repa i spåren

 

Stora systemet

Avd.1: 6-7-8.

Avd.2: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12.

Avd.3: 1-5.

Avd.4: 4 Tinder Lars

Avd.5: 5-6-9-10.

Avd.6: 1-2-4-7-11-12-14-15.

Avd.7: 7 Gooner

2304 Rader som kostar 1152 kronor

Lilla systemet

Avd.1: 8 Tangen Haap

Avd.2: 1-2-3-4-6-7-8-11-12.

Avd.3: 5 Millgans School

Avd.4: 4 Tinder Lars

Avd.5: 5 B.Sacamano

Avd.6: 1-2-4-7-11-14-15.

Avd.7: 7 Gooner

63 Rader som kostar 31,50 kronor.

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100% upp till 1000 kr
  NordicBet
  18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar
 • Snabbast
  100% upp till 1500 kr
  Betsafe
  18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar