Manfred Kåvestams blogg

Speltips: Jackpot GS75 Bro Park 19/9

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

GS75-Omgången.

GS75 har tyvärr galopp på schemat, från Bro Park där det är jackpot på 3,4 miljoner. Jackpotpengarna på GS75 fördelas i alla tre utdelningspoolerna så inte läge att spela i bara GS7 den här veckan. Blir man ensam vinnare på GS75 så får man 10 miljoner och tidigare har det sänkts till 5 miljoner när det är galopp och lägre omsättning men inte sett något om det den här veckan. Små startfält gör det osannolikt att någon blir ensam och ofta bjuder galoppen på mer skiktade lopp än travet där det ofta är några totalt chanslösa i fälten. 

Banan Bro Park är en relativt ny bana från 2016, i Upllands-Bro utanför Stockholm där både Dirttrack och Gräsbana finns och på söndag är det ett dt-lopp och resten på Gräs. I formraden syns under ”typ” vilken bana de tävlat på tidigare, dt för dirttrack och gr för gräsbana och vissa hästar trivs bra med det ena och vissa med det andra. 

 

Avdelning 1.

Här är söndagens enda lopp på dirttrack och litet fält med en stor favorit i 5 Duca Di Como som nog är ganska trolig segrare. Han har hittat tillbaka till form efter att ha haft halsinfektion tidigt den här säsongen och kommer från seger på banrekord sin senaste start. Han trivs på såväl dirttrack som på den aktuella distansen och har vunnit det här loppet som favorit två år i rad. Troligt att han spetsar och leder loppet runt om men han åkte dit mot 4 Jazz Explosion när de möttes i maj. P-A lär försöka hitta ryggen på favoriten och i ett litet fält kan han komma i rätt position för att slå av honom till slut igen. Jag dubblar systemet då de tidiga systemen har Duca di Como som omgångens största favorit så det är lockande att försöka fälla många system direkt här. 

 

Avdelning 2.

Litet fält för tvååringar på gräset och här kan väl hästarna så klart gått framåt en del för varje start då de är väldigt orutinerade så lite svårare att förutse kommande prestationer i den här lopptypen. Bara sex hästar till start och spontant ser det väl ut som en billig helgardering här. 

3 Mystery Night kanske är bäst om man vill snåla och försöka spika sig ur loppet men svårbedömt tycker jag. 

 

Avdelning 3.

Här är det nog ett ganska jämnt lopp då tidiga favoriten 11 Lushes Lashes är sto i öppen klass och startar från boxen längst ut. Jag tror man ska strecka dom som tjänat lite mer här i första hand och sedan strecka på så länge plånboken räcker kanske. 

9 We Got The Boss är kanske bästa hasten här men tror inte det skiljer mycket på hästarna i loppet och jag streckar vidare. 

6 Youonlyliveonce trivs på Bro Park och visade form direkt i comeback så är säkert bättre nu.

 

 

Avdelning 4.

Stolopp och jag tror mig hitta en spik trots start i box långt ut är nig favoriten bara bäst här och till rimlig procent är det spelvärd spik, men hon kanske stiger när det är färdigstreckat. 

10 Silent Night är härdad i Dubai och fick ett lopp i kroppen sist så är nog bättre nu och bara vinner loppet. 

7 Takeo är upp and coming men kanske inte ska vara så bra som favoriten redan nu. 

3 Victoria Placa  är nog främsta utmanaren efter att fått lite hårdhet i tuffa lopp i sommar.

 

Avdelning 5.

3 Noble Justice provades på lång distans för första gången sist och det fungerade bra. 

5 Natasha Romanova vann mot stenhårt motstånd sist trots tung vikt på ryggen. 

11 Victor Kalejs står för rutinen och jag streckar tre hästar här. 

 

Avdelning 6.

Stark favorit i 8 Squares de Luynes som vunnit det här loppet, Stockholm Cup Intrenational, två år i rad. Vinner många storlopp i Skandinavien så även om han möter han några hårdingar så är han nog bara bäst. 

 

Avdelning 7.

1 Mighty Gurkha är gynnad av lite viktlättnad som treåring här och skulle kunna leda loppet hela vägen. 

3 Colud Be King tävlar I hård konkurrens mest hela tiden och ska absolut vara tidig här så rätt favorit. 

5 Genaral De Vega har gått bra på Bro Parks gräs tidigare och borde ha bra chans att vara med då han trivs på distansen.

9 Corinthias Night kommer från ett par raka segrar men i enklare sällskap och skulle kunna skrälla här men kanske lite överstreckad. 

 

Systemförslaget

Avd.1: 4-5.

Avd.2: 1-2-3-4-5-6.

Avd.3: 3-6-9-10-11.

Avd.4: 10 Silent Night

Avd.5: 3-5-11.

Avd.6: 8 Squares de Luynes

Avd.7: 1-3-5-9.

720 Rader som kostar 720 kronor. 

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100% upp till 1000 kr
  NordicBet
  18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar
 • Snabbast
  100% upp till 1500 kr
  Betsafe
  18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar