Manfred Kåvestams blogg

Speltips: V75 Färjestad 18/9

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V75-Omgången.

Färjestad är värd för V75 den här veckan och det är utpräglad spetsbana av lite speedway-stuk med snabba tider och där ledaren har klar fördel. Banan har ett av dom kortare upploppen i Sverige med sina 177 meter. Banbredden är runt medel och det är ingen vinklad vinge eller open-stretch här. Det ser svårt ut på lördag och det kan ge klart bra utdelning den här veckan då det kan bli lite extra pengar i spelet från Norge. Det är Unionstravet som lockar en hel del svårbedömda norska ekipage till loppen och det höjer svårighetsgraden något. 

 

Statistik och Spelteori.

Vinster från ledningen är överrepresenterat på Färjestad, oavsett distans vinns fler lopp från ledningen här än på genomsnittet av svenska banor. Spår 5 bakom bilen har ännu bättre statistik här än på många andra banor, liksom spår 4 och dom spåren är riktigt bra att ha här. I voltstart är som vanligt spår 1 bäst. 

 

Bästa Spiken!

Jag gillar att spika mig ur kallblodsloppen i högsta klassen, där är det ofta skiktat och så får två-tre hästar ganska mycket streck, men bara en kan vinna ;) 5 Tangen Haap 34% är startsnabb och jag vet att många norrmän har 2 Kleppe Fanden 16% som spetsfavorit men han är nedstruken till ett svårt innerspår. Jag tror att Kleppefanden kan bli över från start om Tangen Haap är på topp och visslar förbi med Erik Adielsson. Det är siktat hit med Tangen Haap och här är det nog ordning då han med omlagd träning inför den här den här säsongen skulle vara som bäst framåt den här tiden på året. Mycket intressant med stort kuskplus och sist Erik Adielsson körde honom i fjol rekordsänkte han rejält till 1.21,2 över medeldistans och hästen har många fler starter på riktigt snabba tider än övriga. Jag tror inte ens den här behöver spets för att vinna loppet och spikar på allt. 

 

Gå Kort!

I lördagens stayerlopp står de på bakersta fållan inte jättebra inne i propositionen med många att runda och bra hästar på mellanfållan så jag streckar en från grunddistansen och en från 20 meters tillägg. Avdelning fyra inom V75 är långloppet. 

4 Crazy First Love 23% blir det mycket snack om i veckan och Bergh är duktig på att ställa ordning till lopptypen med många segrare från grunddistansen i långa lopp. (I onsdags såg vi ett lysande exempel i Samson som vann S:t Leger mot på pappret bättre hästar och han vann även ett enklare stayerlopp två starter innan det från ledningen runt om.) Crazy har gjort ett par starter i Berghs regi och säkert siktats hit då han står riktigt bra inne i propositionen och när Bergh tror det ska passa med lång distans så brukar han ha rätt känsla. Det här är en sexåring efter Love You som bara gått barfota runt om en gång tidigare, som treåring så det ska kunna ge riktigt bra effekt nu och kommer Bergh till spets kan den säkert en riktigt bra tid för klassen. Tror inte att någon svarar och han är klar spetsfavorit efter en bit. Det är spår fyra i volten men ingen utanför så han kan ta sig lite extra plats men det finns så klart viss galopprisk så jag väljer att dubbla systemet. 

6 Mystic Mom 21% är nästan lika hårt streckad och många kanske tycker det är ett tråkigt lås med de två mest streckade men båda ligger på drygt 20% så ingen fara med det, (skillnad om det varit båda varit över 30%). Klart kuskplus på Mystic Mom med Magnus A upp den här står närmast tilläggsgränsen uppåt så bäst inne på mellanfållan och spår två på tillägg gillar jag. Chansartade lägen på slutet och fick en del sparat sist och jag gillar Riordans form på stallet senaste tiden och den här är bättre än raden. 18 av 38 starter bland de tre främsta varav 8 segrar är bra då han ofta tävlar på V75 och sällan är ute i enkla lopp.

 

Avdelning 1.

Ranking: A 1. B 6-5. C 11-10-7-8-4-2-3. D 12-9.

Silverdivisionen inleder omgången över riviga 1640 meter bakom bilen och här lär det öppnas en del så jag garderar med några som kan vara starkast till slut. 

Jag tror ändå mest på favoriten som inte blir så stor då 1 Beartime 26% körde galopp sist och har ett besvärligt innerspår att försöka svara upp. Visst är innerspåret lite lurigare här än medel men Beartime är också mer än medel från start och med en riktigt startsnabb häst går det att försvara innerspåret även här så klart. Han gick ruggigt bra från risiga lägen då man hängde på biken och nu blir det lite tätare mellan starterna så nära till hemmaplan är han den givna att ranka först här. 

2 Sansjöns Enzo 15%, 3 Ingo 4% och 4 Önas Nougat 9% är alla tre startsnabba med men tror att Jepson får i väg sin snabbt nog att hitta ut om han inte svarar upp dom. Det är dessutom tre lite enklare hästar och både Enzo och Nougaten måst ses som överstreckade den här gången. Kommer någon av dom till spets och vill köra där så tror jag dom viker ner sig till slut, även om det så klart kan gå om man får sitta i fred. 

5 Bo C. 13% gör intressant comeback här efter många problem när han kom tillbaka från Frankrike. Tränaren tror han har honom i riktigt bra slag direkt här och tycker det är minst lika bra form som när han skickade ner honom till Frankrike och han ska ha bra chans från toppspår nu. 

6 Adde S.H. 5% höll huvudet före Beartime på Axevalla då båda avslutade sylvasst ute i banan från positioner från absoluta kön och nu skiljer det väldigt mycket i strecken. Fortsatt usla lägen för den här och nu är det lite bättre även om det kanske är något spår för långt ut. Det är ju tre-fyra startsnabba invändigt så det ska väl uppstå lucka att komma ner men han är startsnabb själv så ska kunna hitta bra position. 

11 Golden Dream N.O. 2% har matchats mot stenhårt motstånd även i Sverige och var tvåa-trea bakom bland andra Hail Mary ett par gånger i fjol och i år har han mött Don Fanucci Zet och Brother Bill så riktigt bra att starta i Silverdivisionen nu. Han kan få utdelning på sin hårdhet här och kommer med två raka segrar när han tävlat i rätt klass så måste ha högre segerchans än procenten antyder, trots spåret. 

10 Red Bar 3% har tävlat i högsta klassen i Norge och slagit hästar som gått ur Silver vid flera tillfällen så står bra inne i klassen här. Han har en stark avslutning att tillgå och ska absolut kunna vinna loppet trots spåret. 

7 Mas Capacity 18% har varit bra och kommer med två lopp i kroppen där han var bra direkt i comebacken bakom Admiral As direkt i comebacken på Bergsåker. Inte lika tuff sist kanske och här är det klart vingelläge så överstreckad och ska nog vara närmare 10% för att vara riktigt intressant men vid bredare gardering ska han kanske med i öppet lopp. 

8 Majestic Man 3% var före Mas Capacity sist, då de möttes i Finland och nu blir det rejält kuskplus så även om läget är bökigt så borde det väl vara lite närmare mellan 7 och 8 i procenten än vad som nu är fallet. Streckar man ena finnen kanske man ska strecka båda och den här är startsnabb så kanske kan hitta ner i bra slagläge trots spåret. 

 

Avdelning 2.

Ranking: A 5. B 6-2. C 4-7-10-1-3. D 8-9-12-11.

Klass 2 och lägsta klassen så jag vill gardera rejält då det är kort distans och voltstart och jag streckar nog samtliga. 

2 Mister K.O.Z. 44% blir för stor favorit då det är orutinerad häst som är ute på första långresan och då han åkte bara till Kalmar körde han galopp som jättefavorit och på Tingsryd blev han sexa felfri som delad favorit, så resan är frågetecken. Spår två för Lugauer är heller inte optimalt även om jag gillar läget när det är stabilare kuskar och hästar men just i lägsta klassen kanske spåret inte är bland dom bästa. Flera saker som oroar och spelvärdet är dåligt även om hösten är riktigt bra och måste med vid gardering så är det ändå givet att gardera eller spela mot. 

6 Blue Frontline 16% vill Mikael J köra i spets och anser att hästen verkligen samlat ihop till en seger, och vill Micke J köra i spets från springspår på Färjestad så brukar det kunna bli så. Går favoriten felfritt så kan den ju köra framåt och trycka upp tempot så inte als givet att den här står till mål, men kan också rinna undan i ledningen så klart, så är med tidigt på läget och spetschansen.

Stallkamraterna 7 Perfect Score Ås 6% och 4 Habrik Am 5% är nog bra i ordning då Walmann haft en formtopp på stallet senaste tiden och den förstnämnda har ett springspår så kan hitta bra läge, men kan också bli vingel med flera snabba invändigt. Tror mer på den senare av de två då det är Örjan upp och barfota bak, men inte helt att lita så spår fyra är kanske sämsta tänkbara. 

5 Emperor 8% har med ett snävt startspår i volten men kommer man i väg från spåret går det att få upp farten bra en bit ut i banan och den här är startsnabb. Höll klart godkänt sist på V75 då han tog spets från spår två i volten och han skulle absolut kunna ta ledningen även här för duktiga Magnus A. Inte beroende av spets och möter väl enklare än sist så jag rankar honom först på högt spelvärde. 

8 Vasco 2% har ett bra smygläge här så kan det bli hård körning och om fältet spricker upp till slut så borde han kunna överraska. Härdad i ett par lopp i klassen och något ganska tufft fyraåringslopp bland de senaste starterna så han måste stå bra inne i klassen. 

1 Sara K.M.E. 3% har bästa spåret och skulle kunna få rygg på ledaren och då har det skrällt större än så här. Tätare starter kan vara form-höjande och hon har fått lite sparat i några av sina senaste starter. 

3 Constant Caviar 3% har ett okej tredjespår och även om det är anmält bike så blir det en hybrid, Costom Chevall och det gick hon i sist, då hon satt fast med sparat och hon har fortsatt toppform. Kanske lite preparé-styrning sist med sikte på det här och trots att hon står hårt inne på pengarna så kan nog duga om hon kommer till spets eller rygg ledaren kanske. 

9 Goes All Magic 3% får rejält kuskplus då det är första gången med proffs upp och dessutom inte vilket proffs som helst utan Goop på hemmaplan som så klart är ett riktigt stort plus. Kortspurt från rygg på ledaren vid segern sist så visat att hon har rejäl speed till slut med rätt lopp så bjuder Goop henne rätt ryggar kan hon spurta ner vem som helst i det här fältet. 

10 Lorenzo Boko 2% är en treåring från Riordans stall och inte ofta treåringar vinner i vanliga klass-lopp på V75 men fram på höstkanten går det och det har hänt i år redan. Den här har visat bra fart och gick undan från spets sist på första gången barfota bak och samma balans igen nu. Kuskplus med Jepson upp så det kan gå trots bakspår då han brukar kunna hitta rätt vägar på Färjestad. 

12 Kenzoki Boko 7% kommer med två raka segrar och står riktigt bra inne i klassen men tveksamhet för formen då det var ett tag sedan och klart frågetecken för läget även om bakspåren har lite bättre chans att komma till i voltstart än bakom bilen. Struken mellan och anmäld med skor så kanske får tufft men kan vinna på sin höga kapacitet och Melko brukar ha väl förberett när dom kommer till start. 

11 Protector Tile 3% blev het sist och klar fördel med kortare distans även om bakspåret sänker förhoppningarna kanske det kan vara bra att hålla sig lugnare i ryggar här. Favorit i klassen näst sist och det säger lite om hur jämnt loppet är när jag rankar en sådan sist och det är absolut ett lopp där det är läge att strecka alla. 

 

Avdelning 3.

Ranking: A 4. B 1. C 9-6-3. D 2-10-5-7-8.

Gulddivisionen är väldigt skiktad en här veckan och med bara tio hästar till start och halva fältet höjer sig rejält är det kanske tänkbart att ”helgardera” loppet billigt med fem streck. Ingen av de som ser som eventuella vinnare är under 11-12% så man får inte med någon kantboll på fem streck och det känns som kallt upplägg och jag tar istället ställning och spikar.

4 Missle Hill 32% tror jag på klart mest i loppet då jag inte tror att han är beroende av spets för att vinna den här gången. Han laddas kanske inte för fullt mot spets den här gången då det är norskt huvudlag i stället för helstängt men han har perfekt startspår och hittade en formtopp vid den här årstiden förra året så räknar med att det blir så igen. Är nog bara bäst och jag spelar med honom som spik. 

1 Disco Volante 16% är mycket startsnabb och kan mycket väl hålla upp innerspåret men här är formen mer tveksam då han gick ur form i maj-juni och fått träningsperiod. Blir det barfota runt om och han är på topp så kan så klart spåra runt om men inte alls givet att han står hela vägen hem den här gången, men från spets är han så klart hästen att slå så vid någon mer på lappen är han tidig. 

6 Gareth Boko 26% menar Riordan att det ska vara bra form på men han har väl inte varit som bäst och startat på en del. Nu är det vingelläge med flera snabbare invändigt och det kan bli tredjespår här en bit så inte alls givet att han har så hög vinstchans som procenten antyder.

9 Mellby Free 12% startar på hemmaplan nu och på den här distansen är hon nog absolut som bäst i ryggar och har ett par snabba startryggar att välja på så räknas med fint smygläge. Det blir ju så klart chansartat från bakspår och hon är som bäst på kort distans men hon ska kunna vinna med rätt ryggar om luckan kommer till slut. 

3 Antonio Trot 11% går bra mest varje gång men slår sällan dom två-tre bästa i loppen och är säkert fortsatt nyttig och provas med Erik Adielsson nu som han spurtat bra för förut, Från bra spår kan han få bra lopp och då det är oklart med formen hos flera av motståndarna så skulle han kunna sätta nosen först den här gången. 

 

Avdelning 4.

Ranking: A 4-6. B 10-9-12. C 8-13-5-3-1-2-7. D 11.

Se ”Gå Kort!”

Låser på favoriterna som inte är så hårt streckade och många lär sprida strecken en hel del här. 4 Crazy First Love och 6 Mystic Mom skriver jag båda längre motivering om lite högre upp i texten och går mer på motbuden här och för er som garderar blir loppet dyrt. 

10 Kennedy 4% står helt okej inne i loppet och tävlar ofta i hårda lopp över distansen så har stött på betydligt tuffare motstånd än här. Vinner väldigt sällan men intressant kuskplus den här gången gör honom mycket intressant och den från dubbla tillägg jag tror mest på i förhållande till procenten.

13 Digital Class 14% går bra mest varje gång och tävlar ofta i öppna klasser men gör debut över den dryga distansen nu. Visst skrällde hon i Brons över 2640 meter men här är det chansartat d hamnar så långt ner så även om hon står bra inne på pengarna och håller nyttig form så borde hon få svårt. 

12 Dream Builder 11% har väl hittat formen i sin nya regi sedan inför sommaren och får kuskplus nu från bra spår. Han står inte bra inne på pengarna här och kanske inte ens är så bra som ett par som startar 20 meter före så med galopprisk inräknat ska han nog inte vara över 10% här.  

9 Bransbys Juke Box 4% var riktigt bra vid skrällsegern sist och när Reddington galopperade framför fick han lägga rejäl speed för att hålla ut Apollon De Kacy och sedan fick Racing Brodda kom ner i rygg genom sista svängen men han svarade även henne lätt till slut och inget sådant motstånd den här gången. Betydligt mer chansartat läge och dessutom har han inte startat på en månad så oklart med formen. Han trivs på distansen och får han rätt lopp ska han kunna vinna och jag tycker procenten är för låg här, så riktigt tidig vid bredare gardering. 

8 Orlando G.M. 3% är häst som är gynnad om det blir jämnt hårt tempo hela vägen men chansartat med spår fyra i volten. 

5 Ornello 9% är stark och passar på distansen men inte alls att lita på och här kan han bli över från spåret. Visst kan han få ett par varv på innerspår och rätta luckorna men hade nog hellre sett Marc än Conrad i sulkyn för att han ska vara riktigt tidig. 

3 Born Winner 7% får kuskplus i Örjan här och han har haft lite sparade krafter i mål i båda sina senaste två lopp i Klass 2. Spår tre kanske han komma till ledningen från och släppa till favoriten så med innerspår och lucka till slut så kan Örjan överraska lite här kanske. 

 

Avdelning 5.

Ranking: A 2. B 5. C 9-4-10-1-3-6-8. D 11-12-7.

Klass 1 med omgångens största favorit till start från bra spår men det ser ut att vara läge att försöka fälla här och det finns många som är väldigt lågt streckade här så klart bra spelvärde i gardering av loppet. 

2 Bugatti Miles 68% är startsnabb om man trycker av men sist var det safteystart och han vann sedan loppet men segrarna har kommit i billiga lopp för Redén. Han har absolut kapacitet för att även vinna ett tufft försök i klassen men står lite hårt inne på pengarna och jag tror att loppet är mycket jämnare än de tidiga spelarna bedömer det som. Klar förstahäst men given att gardera till så här hög procent. 

4 Mandela Zon 3% är startsnabb och har också bra kapacitet för klassen och tror han kommer väl förberedd då det låter klart positivt i träningsrapporter från stallet. Kommer han till ledningen och kör där eller i rygg på ledaren är det så klart bra chans på den här banan. 

5 Love Explosion H.C. 9% är med ganska startsnabb så fårn bra spår kanske han kan följa med Mandela bra och få överta när den gör comeback här. I spets gick den här väldigt bra sist och gick lätt ifrån Mellby Ironman som han bjöd rygg på Åby sist. (Mellby Ironman vann sedan V75 förra veckan totalt överlägset från spets i samma klass.) Den här går säkert framåt med den starten i kroppen och skulle han komma till ledningen tidigt här är han hästen att slå men kan vinna med andra resor också så måste med på alla kuponger då han står riktigt fint inne i klassen. 

9 Tattoo Avenger 8% hade jag tidigt på kupongerna sist till 2% och är nu klar för finalerna nästa lördag och han var bättre sist med vecka-vecka starter så kanske ska var som bäst nästa lördag då. Han kan nu kvala in till finalerna nästa meeting i klassen också så jag tror inte att det blir preparé här då och han har rygg på favoriten och kan kanske följa den hela vägen. Han visade då att han har en ruggigt snabb spurt att tillgå och stämmer det bra så slår han kanske alla igen. 

10 Gaylord Am 4% blir det intressanta ändringar för nu och på barfota runt om första gången sedan kungapokalen, förra året, och det är klart intressant. Det ska dessutom testas rycktussar för första gången här och starterna från bricka 8 bakom bilen i två senaste loppen tar jag inte så hårt på att han inte var längre fram i. Klart tveksamt läge även nu men har nog lite högre segerchans än procenten antyder här. 

1 Zenato 3% är startsnabb och här är det aviserat första gången i bike på och Jepson upp. Kommer från vinst och får den här rygg på ledaren ska han kunna skrälla om han får bra effekt av biken när luckan kommer. 

3 Teton Nikkis Man 1% står lite hårt inne men radat upp fina insatser i sin nya regi sedan i våras. De sämre placeringarna är från bricka 12 och 11 med strykning mellan de loppen, annars är det fem segrar på sju starter för Samuelsson, efter att inte vunnit lopp på 35 starter i tidigare regi. Måste ses som en ny häst och ska kunna skrälla från fint läge även om det är hårdare mot än vid segrarna. 

 

Avdelning 6.

Ranking: A 5. B 4-2-3. C 6-7. D 9-8-10.

Se “Bästa Spiken!”

5 Tangen Haap 34% blir min spik då jag dessutom tror att norrmännen spelar lite mer på 2 Kleppe Fanden 16% till slut. Det ser ut som 3 Åsruds Vilja 21% har mycket anhängare och hon kommer med två lopp i kroppen och får Örjan upp men även här är det missgynnande med att vara nedstruken. Två starter i kroppen efter långt uppehåll men struken mellan loppen så bara ett lopp och det är ett sto i öppen klass så jag hade nog velat se en bra bit ner mot 15% för att det skulle vara riktigt intressant att gardera loppet med henne. Visst om hon kommer till spets eller rygg på ledaren så kan hon väl vinna men jag ser henne som överstreckad. 

6 Våler Nikolai 9% går framåt och närmar sig eliten men är nog en liten bit kvar att slå de tre bästa här hur som helst från spår utanför. Plus med Goop upp och om de två innersta blir över och Tangen Haap sitter i spets tidigt men sedan har en dålig dag så skulle Våler Nikolai absolut kunna skrälla men borde nog vara 5%. 

4 Söndre Jerkeld 14% har höjt sig som 12-åring och vann Norskt Mästerskap näst sist. Han går i bike och nu blir det barfota runt om efter att ha gått med skor sist. Det blir första gången med körspö i lopp i sin 132:a start och det är klart intressant. Han är inte startsnabb och ska sedan ta in några längder på de tre som följer bilen en bit här så det kan bli tufft men vid gardering är han tidig. 

 

Avdelning 7.

Ranking: A 2-1. B 6-11. C 5-10-4-8-7. D 3-12-9.

Bronsdivisionen över 2640 meter och här skulle det absolut kunna överraska rejält och jag spelar med flera streck här och inte otänkbart att strecka samtliga. 

2 Oracle Tile 39% är i bra form och har siktats hit då han står bra inne i klassen. Nu är det dock klart minus på kuskfronten då segern sist togs för Khilström och även han som körde då han skrällde klass 1-finalen i vintras. Han får säkert ett bra lopp och har en stark avslutning att tillgå men blir kanske lite överstreckad här och ser loppet som betydligt jämnare än procenten antyder, men jag ser honom som den med högst segerchans trots allt.

1 Mister Donald 9% har gjort många starter i rad på V75 och sist var det skor på, långresa och galopp så bättre med barfota, kuskplus och hemmaplan nu. Varit riktigt fin på barfota runt om och var före riktigt bra hästar som tvåa 27/7 så kommer han bara ut här ska han kunna slå alla. Det finns på kartan att han skulle kunna svara upp innerspåret då han sett rappare ut utan skor och han kan nog öppna tillräckligt snabbt för att kunna ta sig ut om han blir överflyglad. Han kan vinna loppet från rygg på ledaren med så jag tror mycket på honom till klart intressant procent.

6 Gogobet Sisu 9% är bra för klassen och står ändå lite hårt inne men när han tävlar på topp så kan han nog göra det bra någon klass högre med. Haapakangas har bra snurr på stallet i år och den här har 11 bland topp tre, varav sex segrar på 21 starter men han har också nio galopper, så inte alls att lita på. Fick lite snabbhet med kortlopp sist och starten före det var opassande voltstart och jag tror på bra insats nu. 

10 Four Guys Dream 7% hade jag med som skrällbud på V86 sist och han spurtvann i ruggigt bra stil och med den avslutningen skulle han kunna vinna även över längre distanser även om han så klart är som bäst på 1600 meter. 

5 Vien Ici 4% är väldigt startsnabb från det här spåret och det är mycket intressant att det nu kan bli första gången i bike och han skulle kunna ta spets och leda runt om. Han kan också hitta ner i rygg på ledaren och vinna därifrån och inte alls givet att det blir bike men kan vinna ändå.  

11 Starbec´s A. To Z. 1% har varit struken men inget farligt alls och han missade inget träningsjobb av det. Han visade klart bra form sist och kan gå fortsatt barfota vilket är stort plus på den här. Det extra intressanta är att han nu får rejält kuskplus så även om han står lite hårt inne i klassen så ska han kunna skrälla här med rätt lopp. 

4 Hands Down D.E. 2% har en snabb avslutning att tillgå så från bra spår ska han kunna hitta ett bra slagläge. Han hade problem i vintras men har hittat rätt from igen nu och är en tänkbar storskräll här. 

7 Deal Done Zet 19% har ett vingelläge och det går lite långt mellan starterna och inte alls samma form som i vintras. Lite uppåt sist men vingelläge och svek i maj i lägre klass och sedan fått ett par enklare lopp men inte vunnit då heller. 

8 Reddington 7% snabbstartade sist och vann från spets men nu är det kraftigt missgynnande läge så får rankas ner. 

 

Stora systemet

Avd.1: 1-5-6-10-11.

Avd.2: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12.

Avd.3: 4 Missle Hill

Avd.4: 4-6.

Avd.5: 2-4-5-9-10.

Avd.6: 5 Tangen Haap

Avd.7: 1-2-5-6-11.

3000 Rader som kostar 1500 kronor. 

Lilla systemet

Avd.1: 1-5-6.

Avd.2: 2-4-5-6-7-10.

Avd.3: 4 Missle Hill

Avd.4: 4-6.

Avd.5: 2-5-9.

Avd.6: 5 Tangen Haap

Avd.7: 1-2.

216 Rader som kostar 108 kronor. 

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.