Manfred Kåvestams blogg

Speltips: 35 miljoner Jackpot V75, Halmstad 10/7

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V75-Omgången. 

Halmstad är värd för V75 under lördagen med en jackpot på 35 miljoner som så klart höjer intresset lite extra. Banan i Halmstad är mycket fin och har förmodligen Sveriges bästa underlag så räkna med snabba tider. Upploppet är ganska långt med sina 203 meter och banan är lite bredare än medel vilket är bra i voltstarterna. Ingen vinklad vinge eller open stretch så inga konstigheter i övrigt. Semestertider och kanske inte lika många rader om alla hästarna men andelsspelarna läggs tid på och spelformen är klart över medel med 460.000:- inspelat i söndags.  
 
Bästa Spiken!

Redan i inledningen kommer veckans bästa spik även om 1 Vikens High Yield blir ganska stor favorit till slut så är det befogat och jag spikar. Det är statistikvinnaren som står bra inne i klassen och då formen bara ser stigande ut ser jag det svårt att se honom torska här. Körs vad som går för att svara innerspåret men är snabb nog att ta sig ut för att överta ledningen om han skulle bli snuvad på ledningen initialt. Han är riktigt bra när han är bra och hoppas han är det nu. Har nämnt det förut och gör det igen, det gör minst ont med favoritseger i första avdelningen så kan vi fälla övriga så går det ändå att sikta mot höga utdelningar. 

 
Gå Kort! 
I andra avdelningen är det en typ av lärlingslopp, spårtrappa så mycket ska kunna hända men favoriterna är kanske bara för bra här och det går nog att stänga på de två mest betrodda.  
7 Condior Kan bli framvinkad till ledningen och då är mycket vunnet då han vunnit många av sina lopp från den positionen. Är så klart rädd för honom i spets men rankar en annan före vara en tänkbar spik från lite bättre läge då det aviseras första barfota runt om. 10 Lucky Truc är mitt förstaval som kanske inte varit så säker på benen historiskt sett men så klart mognat en del med fler starter. Går framåt med loppet i kroppen och med den intressanta lättningen kanske han bara är bäst. 
 
Avdelning 1. 
Ranking: A  1. B 7-2. C 10-8-6. D 3-5-11-12-9-4. 
Se ”Bästa Spiken!” 
Går på favoriten från kanonspurt här i 1 Vikens High Yeild då han nog bara är bäst och har tillräckligt hög spetschans från fördelaktigt läge.  
7 Great King Wine är betydligt bättre än sin resultatrad då stallet har kraftig uppåt form. Han har springspår och körsven som kan utnyttja det så ska kunna hamna bra på det här och ska absolut kunna skrälla.  
10 Can Lane duger bra i klassen och trots hexläge ska han räknas på hemmaplan nu. 
6 Racing Ribb kan snabbstarta och störa favoriten men räcker normalt sett inte i klassen ännu. Drar en del streck och kan så klart vinna loppet från spets om favoriten kommer bort men är främst ett skrällbud om han får rygg på ledaren.  
2 Zio Tom Jet är startsnabb och kan spetsa trots spår två men när kusken vet att favoriten kan öppna kanske man söker rygg på den. Från ett sådant läge ska han kunna skrälla så klart. 
8 Jula Downton kan få ett bra lopp och har inte gjort många starter i sin nuvarande regi så kan fortfarande höja sig där. Gillar skrälläget från åtta i volt så tänkbar vid många.  
 
Avdelning 2. 
Ranking: A 10. B 7. C 15-8-4-14-13. D 5-3-6-11-9-12-2-1. 
Se ”Gå kort!” 
Låser mest troligt på 7 Condior och 10 Lucky Truck då de höjer sig över övriga och jag tor den sist nämnda bara är bäst här. Men respekterar också att favoriten kan komma billigt till ledningen och då kanske det blir för längta fram.  
Bakom är det öppet och ska man ha flera så blir det många streck.  
 
Avdelning 3. 
Ranking: A 1. B 11-7. C 4-5-3 D 12-6-10-8-9. 
Gulddivisionen och det här brukar bli ett klart fint lopp men riktigt låg klass på årets upplaga där en sticker ut rejält. 
1 Cyber Lane är klart bästa hästen från riktigt bra utgångsläge där han ska kunna svara alla. Lite längre mellan starterna och behandlad sedan sist. Visst låter det bra och  kan det ge bra effekt men oftast är det att passa gången efter.  
4 Heart Of Steel är startsnabb men oklart var han kan mamna men duger bra i klassen och ska kunna få bra lopp frÅn läget i kraft av läget. 
11 Short In Cash Har varit bättre än jag trott han skulle vara i högsta klassen och om favoriten kommer bort är han främsta utmanaren. Bakspår är ett aber så klart men mycket intressant att det blir första gången med bike här och Goop kör nog framåt om det står still här. 
7 Generaal Bianco är titelförsvare och höll enkelt ledningen i fjol för att sedan släppa till en stark konkurrent. När luckan ko var det inte ens nära och han slog ett namnkunnigt startfält med bland andra favoriten mot då. Nu är han nedstruken ett spår och då det kan bli samma regnväder som i fjol kan det bli repris på upplägget och inte alls omöjligt att han spetsar här.  
 
Avdelning 4. 
Ranking: A 7. B  8-2-6-10. C 3-1-9-11. D 5-4-12.  
Känns som lördagens mest öppna lopp och jag väljer att strecka på rejält här i Klass 1 som går över medeldistans med voltstart. Tänkbart att strecka samtliga här. 
6 Encore Cloc är loppets favorit och så klart intressant med rejält kuskplus från bästa springspåret. Går dock upp rejält i klass mot att ha sprungit in pengar i Danmark så det kanske bara är för tufft nu. Favorit klart värd att syna och garderingen är på sin plats. 
7 Ol Don Lingaile har ett fint springspår så med Magnus A upp får man nog räkna med offensivt upplägg. Kan bomba till ledningen även om han inte är startsnabb och kanske är han bara för bra. Blir det regn och innerspåret blir det minsta sämre än normalt kan det bli tungt men kanske gynnsamt för den här som gått bra på längre distanser. Inte alls i behov att nå ledningen och kan vinna på många sätt.  
2 Jason V.S. Är stark och rejäl som kommer från formstall och startar från klart bra spår så måste räknas med chans. 
8 Global Visount är näst intill o-spelad men har betydligt högre vinstchans än så och måste ses som ett fynd i loppet. Gillar läget på en skräll, med chansartat stängt spår i starten då han maxas i balans och utrustning. Ruggigt bra statistik på barfota vid felfria lopp och nu är dessutom bilen aviserad. Kommer det luckor och det blir felfritt hela vägen så vinner han nog. Chansartat så klart då han galopperat flera gånger på balansen och den nya vagnen är oprövad i kobination med chansartat läge gör det ändå svårt men rankas upp på högt spelvärde.  
1 Baron Frontline har ett riktigt bra spår och får bar resa så ska kunna skrälla.  
3 Flirting Diamond Har bra spår och startsnabb kusk så även om han inte ‘r visslade från start själv så ska körsvennen kunna hjälpa honom till bra position. Han räknas vid bredare gardering men rankas ner lite på lågt spelvärde. 
10 Dream Creation kommer från vinst och får rejält kuskplus så ska räknas trots spåret, då han vet vart mållinjen ligger efter sju segrar på karriärens 24 starter. 

 
Avdelning 5. 
Ranking: A  2. B 4 C 1-11-3. D 9-6-12-5-8-10. 
4 Global Beware och 2 Amalencius B.B. startar nog båda snabbt och den förstnämnda är favorit från bra spår. Favoriten har två lopp kroppen i år och går nog framåt men inte givet att det ens blir ledningen här. Den sist nämnda, Amalencius är mer intressant med spår invändigt och funkar resan hit bra ska han kunna spetsa och leda runt om. Nurmos-tränat som ska gå utan skor. Kanske blir det även bike och blinkers, men bestäms som efter värmning, (som det brukar heta).  
1 Howdy Quick duger bra och får fint smyglopp härifrån så på första barfota runt om och skygglappar ska han kunna skrälla härifrån. Speciellt om det blir körning om ledningen mellan de betrodda här.  
11 Behind Bars har det alltid varit höga tankar kring men levererat sämre. Hemmaplan och ny körsvenn med tänkbar körning där framme gör det till skrällbud.  
 
Avdelning 6. 
Ranking: A 5. B 4-1. C 2-3-6-7-10. D 8-11-12-9. 
Här spelar jag med min kompletterande spik då det är intressant att gå mot favoriten här och spelar med kompletterande spik på en med bra utrustningsplus. 
5 Laradja Wirtouth är aviserad att gå första gången med bike här och även om han är ny klassen tror jag han bara vinner om han kommer till ledningen och får gå sitt eget tempo där. Visst är värsta motbudet och favoriten invändigt men från bricka fem tror Haag han flyger förbi alla invändig då det är aviserat första gången I bike här. Med den vagnen första gången från bra spår brukar det bli tokladdning från det här stallet och hästarna brukar vara starka nog att hålla hela vägen. Jag spikar. 
3 Rackham har faktiskt varit en besvikelse på slutet efter att man trott på bra prestationer har han visat lite dålig moral. Han har v’xt in bra i klassen och man måste tro på honom varje gång men på V75 vill man inte ha favorit som viker ner sig i täta dueller och man vill heller inte ha någon som kommer från strykning för feber nyligen. Favorit i fara och klart läge att gå mot.  
1 Astronacente Zac är startsnabb men med med flera snabba utanför kan man hamna fast på innerspår. Han har dessutom varit lite av en besvikelse i vår även om han runnit undan frÅn ledningen en gång på V75 i klassen. Bara en av flera då han kan bli fast.  
4 Get Ready On Tour är mycket startsnabb från perfekt spår men tror att Jepson är nöjd med rygg ledaren om Lugauer bombar från start med. Kan stänga inne en eller ett par av de som annars var tänkbara ledare och får själv kanske rygg på ledaren och kan överraska med lucka.  
2 Quite Wood har det stämt dåligt för från mestadels dåliga lägen och när det nu vankas bra spår ska han kunna skrälla, då han är bra och duger i klassen.  
 
Avdelning 7. 
Ranking: A 8. B 15-12. C 11-1-14-7-2-10-4. D 3-13-5-9.  
Spårtrappa på ett fint stolopp där ekipagen från usla lägen ska bra chans att vara bara bäst här.  
8 Beuty Wind har spurtat bra från klena ryggar och här är det läge att köra framåt, speciellt efter att de invändiga inte riktigt borde gå för ledningen här. Är bra för klassen och fördelaktigt med spårtrappa där man blir nedstruken ett spår. Stallkamrat sida vid sida med i 7 Alexi Quick som också är bra. Hon borde inte vara vägen för min ide men räknas tidigt om stallkamraten kommer bort. Trivs med Jepson och de vann tillsammans på Åby mot bra motstånd, näst sist och kommer med bra form. Den förstnämnda är nog ändå huvudet högre och kanske tänkbar chansspik.  
15 Miracle Tile har mött hårdare motstånd, så klart, då hon har mest pengar i spårtrappan och hon har slagit hingstar och valacker i hög klass. Hon har ett riktigt tufft läge med många att runda men har en vass spurt att tillgå så kan vinna trots spåret och här finns flera som kan ge draghjälp så hon är inte borta trots läget.  
12 Chicharita är loppets klara favorit som radat upp segrar och även om hon gjort ett par bra lopp vid segrarna i Finland är det inte alls givet att hon van vid att tävla med lång resa. Dessutom är senaste vinsterna tagna i slutet på april och början på maj och ingen start sedan dess ger frågetecken för formen, även om Nurmos djur oftast inte behöver lopp i kroppen så är det inte optimalt på storfavorit. Hon går från alla lägen och får kuskplus i Örjan nu men spår 12 är klart chansartat och bara en av flera vid gardering. 
1 Georgia Am öppnade inte snabbt sist hon hade innerspår bakom bilen men har utvecklats flera klasser sedan dess, under våren och ska kunna få bra position här. Har snabbstarta från spår två i volten och borde kunna följa en vinge hyggligt här. Men det mest intressanta är inte första auto på länge utan att hon ska testas I bike första gången, så räknas med skrällchans från bra läge.  
2 Lovely O.O. Utvecklas för varje start och går framåt och ska räknas men kommer från två galopper i senaste starten så bara en av väldigt många vid gardering. 
14 Kali Smart Har varit bra men också tjänat snabba pengar och möter rutinerat motstånd här. Heller inte startat sedan slutet av maj så borde behöva loppet för att vara på topp och klart överstreckad nu men räknas vid bred gardering.  
11 Rock My Dreams har vunnit i Sverige tidigare och kommer med form. Härdad på Vincennes och får kuskplus nu Magnus A så tänkbar skräll. 

 
Stora systemet 
Avd.1: 1 Vikens High Yield 
Avd.2: 7-10. 
Avd.3: 1-4-5-7-11. 
Avd.4: 1-2-3-6-7-8-10. 
Avd.5: 1-2-3-4-11. 
Avd.6: 5 Laradja Vrijthout 
Avd.7: 8-12-15. 
1050  Rader som kostar 525 kronor.  
Lilla systemet 
Avd.1: 1 Vikens High Yield 
Avd.2:  10 Lucky Truc  
Avd.3: 1-11. 
Avd.4: 1-2-3-6-7-8-10. 
Avd.5:  1-2-3-411.  
Avd.6:  5 Laradja Vrijthout 
Avd.7:  8 Beuty Wind 
70  Rader som kostar  35 kronor.  

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.