Speltips: GS75 Bollnäs 4/7

GS75-Omgången.

I dag, söndag är det alltså Bollnäs som är värd för GS75 och det är en ganska snabb bana där många tycks trivas på underlaget. Upploppet är långt med sina 207 meter men ändå vinner ledaren oftare här än i genomsnitt. Inga konstigheter i övrigt, då varken vinklad vinge eller open stretch finns att tillgå här.

Statistik och Spelteori.

I övrigt så kan man kryssa i att enbart delta i sjurättspoolen på GS75 och får då 2,5x utdelningen vid alla rätt men då avsäger sig utdelning på sexor och femmor. Vid jackpot fördelas nu mera dom pengarna i alla tre pooler så vid just jackpot ska man spela i alla poler men spelar man en vanlig omgång och har ett par troliga spikar som är spelade till ganska hög insatsprocent så är det klart fördelaktigt att spela för endast sju rätt. Är man ensam på GS75 får man bonusvinst på 10 miljoner vilket är rejält mycket mer än vad det brukar ligga i sjurättspoolen och man får då inte x 2,5 även om man kryssat för att enbart spela där men det överskrider ändå med råge vad man hade fått med det upplägget, så fortsatt kul krydda.

Bästa Spiken!

Ingen tvekan om att 8 Tangen Bork i fjärde avdelningen har klart högst vinstchans, så bara att spika, även om han kanske drar för höga procent på spelet. Han torskar inte loppet och är en trygg spik.

Gå Kort!

I tredje avdelningen väljer många att sprida strecken och då är det läge att försöka komma undan med få streck och jag stänger på tre hästar. 1 Castle Racha, 2 Whothehillareyou och 4 Secret Celebration blir mina streck. Visst hamnar jag på de tre mest streckade men ingen är över 20% och jag ratar en som drar mycket från bakspåret. Voltstart här och spår ett är bäst som vanligt så den måste med med ny kusk till den här starten. Secret Celebration har mer chansartat spår men ser ut att vara förnuftig och går den iväg är han kanske bara bäst när det nu blir första barfota runt om.

Avdelning 1.

Jättefavorit i 1 Adam Orden i låg klass och kanske är han bara bäst men frånn spår ett kan man ju hoppas att han blir över och sitter han fast hela vägen är alla andra potentiella vinnare skällar.

4 Woggie Broline får första bike på nu och har ett av de bästa spåren så med årsdebuten avklarad går han säkert framåt med lopp i kroppen.

Från bakspår startar två bra motbud i 9 Make My Dream och 10 Claud P.Hill som måste räknas, då båda lättas i balansen till den här starten. Den förstnämnda gör debut i ny regi så det är intressant och den senare trivs klart bra på distansen.

Avdelning 2.

Lurigt, lågklassigt kallblodslopp för ston med tio hästar fördelade på tre startfållor och det är nog läge att strecka å en del.

1 Dunungen blir väldigt stor favorit då hon kommer från J-O Persson och körs av Khilström men hon har bara gjoprt fyra starter och vek ner sig i ledningen sist så inte alls säkert att hon räcker här. Stallkamraten 7 Åsa Klipp får också kuskplus nu och var bra som tvåa i både försök och final sist, under samma dag. Äldre och mer rutinerad men står på dubbla tillägg, vilket kanske behöver kosta så mycket att ta in med få hästar framför.

2 Lodins Luna har startat en del i Norge men kanske inte räcker men startar före många vassa konkurrenter och kan få ett bra lopp så räknas med skrällchans efter lite tätare starter på slutet.

8 Skeie Lotta har visat fina fartresurser och vann med kuskplus sist och fortsatt kuskplus nu så måste räknas tidigt trots att hon står risigt till.

9 Alfa Lina har klart mest pengar på kontot och gör intressant comeback här i fin proposition för henne. Har tävlat bra mot kulltoppar tidigare och när det är enklare mot kanske hon bara är bäst.

10 Brude Bambi har bra fart i benen och har varit land de tre första i 11 av karriärens 23 starter.

Avdelning 3.

Treåringslopp där jag väljer att chansa på att komma undan med bara två streck och jag väljer tre hingstar i 1 Castle Racha, 2 Whothehillareyou och 4 Secret Celebration. Jag tror att det är stor chans att vinnaren är bland de tre och sparar på strecken här. Ledaren efter en bit kanske är 6 Simb Zacky men då det är bra motstånd för klassen släpper man nog ledningen med den här. Vann från rygg ledaren sist och skulle kunna skrälla så igen men jag tror inte han räcker mot det bästa här.

Avdelning 4.

Se ”Bästa Spiken!”

8 Tangen Bork är barar för bra för den låga klass han är kvar i och vinner det här loppet nio gånger av tio och spiken är given.

Avdelning 5.

Hemmatränaren Tomas Pettersson har haft ett riktigt bra första halvår och här har han en stark favorit från fint utgångsläge. 2 Matadoren Eme aviseras nu gå barfota runt om på hemmaplan och då han är hyggligt startsnabb och inte många startraketer mot så kanske han få ta över ledningen här, då är nog loppet slut. Får oavsett ett bra lopp där framme och måste ha väldigt hög segerchans så jag spikar.

Avdelning 6.

Låg klass på ett fyraåringslopp för ston och jag streckar på en del här.

6 Queen Ratzeputz blir kanske lite för stor favorit här och visst är hon bra men kanske är den korta distansen hon startat över på slutet hennes bästa. Jag garderar då det är chansartat en bit ut bakom vingen nu.

5 Xanthis Fantasy har toppspår bakom bilen och är startsnabb så kanske är ledaren tidigt här och får hon fuska bort en bit ska hon så klart kunna rinna undan, även hon inte vinner så ofta.

4 Livenletdiefor’em öppnar bättre och bättre och kommer från vinst på Solvalla sist och kan vara ett spetsbud från fint läge. Får ett fint lopp där framme oavsett och måste vara mycket tidig här efter visad form.

9 Handle With Care har fått lite tyngre träning inför det här och tänder hon till på omlagda jobb så har hon absolut kapacitet att vinna trots bakspåret.

10 Thelma M.M. är ett hemmahopp som fått ett par lite tätare starter på slutet och höjer hon sig lite med det är hon absolut inte borta här, då hon får ändring i huvudlaget med norskt på den här gången.

Avdelning 7.

Kortlopp för kallblod avslutar omgången där två hästar drar mycket streck och det rensar bra bakom så jag tar några fler då det är ganska låg klass och ska kunna skrälla.

2 Tinder Lars har visat bra fartresurser och vunnit åtta av sina elva starter men möter mer rutinerat motstånd nu. Tränarkörd istället för proffs som vid många av segrarna och comeback efter lite uppehåll oroar så klart, formmässigt. Är uppfräschad och ska vara i bra form enligt signaleras det från stallet men som ganska stor favorit är garderingen på sin plats.

6 Sölvsveds Atlas har hög kapacitet för att bara tjänat under 300 tkr på som nioåring och även om han startar en bit ut bakom vingen är han ett spetsbud. Kommer han till ledningen är han hästen att slå här, då han kommer med form och står riktigt bra inne i loppet.

1 Nordvinn ska provas barfota runt vilket man testat tidigare en gång då han nog inte riktigt var mogen för det. Faller det väl ut och han får rygg på ledaren så kan han skrälla.

12 Månbest A.M. har mycket andraplatser men ska gå första barfota i sin 34:e start så det är intressant trots spåret och tränaren har ju bra statistik på litet material som bekant.

9 Nelson Andrea kommer med tio vinster på 32 starter och gått snabba tider i Norge så med offensiv kusk ska hon kunna vara i segerstriden även här.

10 Tangen Tore kommer från två raka segrar med kuskplus på slutet

Systemet

Avd.1: 1-4-9-10.

Avd.2: 1-2-7-8-9-10.

Avd.3: 2-4.

Avd.4: 8 Tangen Bork

Avd.5: 2 Matadoren Eme

Avd.6: 4-5-6-9-10.

Avd.7: 1-2-6-9-10-12.

1440 Rader som kostar 1440 kronor.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se