Manfred Kåvestams blogg

Speltips: V86 Vaggeryd 9/6

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V86-Omgången.

Vaggeryd är värd för V86 den här veckan och nu är det samma bana hela kvällen som gäller under sommaren och tidigt spelstopp med 19:20. Upploppet är 200 meter och banan är smalare än medel, lite snäva svängar med något lägre dosering än på många andra banor men i övrigt inga konstigheter.

 

Bästa Spiken!

I första avdelningen kommer den med högst vinstchans i omgången ut och jag spikar även om han lär stiga lite på procenten. 

4 Maestro Crowe 58% var betrodd i Harper Hanovers Lopp och höll ledningen från spår ett i volten på första gången barfota runt om. Nu går han barfota bak som fungerat bra med på slutet. Allt mer stabilare i travet men han hängde nog inte med i väldigt snabb avslutning sist i kombination med att han kanske blev trött för första gången. Nu står han 20 meter före flera som han säkert matchar bra på lika start och med bara två på sin startfålla ska han kunna komma iväg bra igen. Med bara tre på grunddistansen är chansen hög för att han ska kunna köras framåt för att ta över ledningen ganska tidigt och han blir oerhört svårslagen.

 

Gå Kort!

I andra avdelningen är det en stark favorit som är nedstruken ett spår och det är klart fördelaktigt, speciellt i spårtrappor där man då har mer pengar där ute bakom vingen. Fördel favoriten men han blir omgångens största så jag gör ett försök att fälla med ett eller ett par motbud. 

7 Becker Grif 68% är mycket streck på häst i så här låg klass även om vinstchansen är väldigt hög för den här favoriten. Han har ett kanonläge då en invändig är struken och i den här spårtrappan står han väldigt bra inne. Två starter i Sverige och har gått framåt med loppen där han dessutom provades barfota runt om sist med mycket bra resultat. Har varit bra i båda starterna där han körts offensivt och det blir garanterat ett mycket offensivt upplägg även nu. Biken på sist och så blir det igen och fortsatt bra kusk upp på häst som vunnit i sex av sina 12 starter och här är det hög chans för en seger till. Vill ändå chansa att gardera honom med ett bra motbud då han trots allt ändå har galopperat i tidigare regi i Italien så det kan hända och då faller en så här stor favorit tungt. 

12 Dennis K. 7% är tillfixad sedan sist och är bra för klassen när han är fräsch. Har vunnit fyra av sexton starter mestadelstränarkörd så klart plus med proffskusk den här starten. Han ska ha klart bättre chans än kollektivet bedömer och om favoriten kommer på vingel 

 

 

 

Avdelning 1.

Se ”Bästa Spiken!”

Jag spikar direkt i första avdelningen, för om en stor favorit ska vinna någonstans så är det bäst om det är i första avdelningen, där det gör minst för värdet. 4 Maestro Crowe är en väldigt stark favorit som står väldigt bra inne i loppet och har svårt att se honom förlora loppet felfri. Den som garderar hoppas att han återfaller i gamla synder och galopperar, men utan galopp har han nog ingen överman i dagens fält. 

8 Racing Ribb 16% har vunnit i Bonsdivisionen i vintras och trea i årets första finaler och har sedan startat med en månads mellanrum sedan barfotasäsongen började. Nu blir det lite tätare starter och formen ser ut att vara på topp då han gjort det bra med offensiva upplägg, så får han lite lugnare tempo än han är van vid, på vägen så slår han nog de flesta här. 

7 Hurricane Silas 15% gillar den extrem-långa distansen och är titelförsvarare i det här loppet så visat att han trivs på banan. Alltid intressant med kuskplus när proffsen sätts upp på Fredrik Perssons hästar och den här kommer med full form efter två raka segrar. Han står dock väldigt illa inne propositionen då han bara har lite mer tjänat än loppets favorit som startar 20 meter före. När han vann loppet i fjol stod han på grunddistansen och höll undan för bland andra Vagabond Bi så klart finns det kapacitet för att vinna loppet om favoriten kommer bort. 

3 Huis Clos 1,5% är bra men står hårt inne i loppet så ska inte räcka mot så här hårt motstånd. Har dock galopperat bort mycket pengar så är nog lite bättre än han har pengar till, så att säga. 

2 Kondor Dream 2% står bättre inne på grunddistansen på sina tjänade pengar och har gått bra i sin nya regi sedan han kom till svensk amatörträning inför vintern. Här hoppas man på bra insats och det norska huvudlag han gått med på slutet har inte dragits i lopp ännu, så en extra växel. Höll bara farten i kön sist men då hade han skor på alla hovar som nu ryker. 

Ranking: A 4. B 8-7-2. C 3-1-10. D 6-9-5.

 

Avdelning 2.

Se “Gå Kort!”

Tycker att låset på 7 Becker Grif och 12 Dennis K. är starkt men litar man inte på mina två så kan man komplettera med ytterligare en häst, fortsätter man att strecka efter det så blir loppet dyrt. 

10 Woudstra 3% är speedig och startsnabb så missgynnad av bakspår men kan då spara speeden. Kommer man igenom med lite tur och får ett lopp på väntan ska han kunna växla ner många till slut. Fick sparat sist som fastlåst och är bra för klassen även om han inte vinner så ofta men är en tänkbar kantboll här om man vill spela med ett tredje streck. 

5 Ryssebos Kungoscar 11% drar en del streck men toppspåret, fem är inte lika bra i spårtrappor som annars. Den här har mött enklare motstånd tidigare och behöver rekordsänka rejält för att slå favoriten här men kommer favoriten bort kan han kanske köras framåt för att överta och ska då kunna leda länge så klart, men inte alls givet att man kommer dit ens. 

14 Moons Lille Olle 2% är hemmahoppet i loppet och kommer från stall som brukar ha starkt tränat. Det syns i hästen starter att den här inte är något undantag och 2640 passar bra och dyker säkert upp där framme till slut. 

2 Hoka Hey Geronimo 0,6% gjorde regidebut sist efter att ha läkt ut en gaffelbandsskada och det var bara ett lopp i kroppen som gällde då från dåligt läge. Tunga skor då och nu rycker man alla skorna plus att det åker på open eye huvudlag efter att ha gått med öppet sist. 

11 Esprit D’Inverne 2% får kuskplus nu men har tävlat i enklare sällskap men står ändå bra inne i loppet här och skulle kunna överraska då han hållit klart bra form i sina tre starter i maj. 

4 Boldper 1% är svårbedömd men i så här låg klass brukar de italienska gästerna stå bra inne och från fint spår blir jag inte förvånad om den här är med på fotot. 

3 O.F.V.Caboy 1% har bara vunnit en gång men här åker man en bit och rycker alla skorna för första gången så kanske bättre än raden som visade lite uppåtform i avslutningen sist. 

Ranking: A 7. B 12-10. C 14-2-11-4-3. D 15-13-1-8-9.

 

Avdelning 3.

Lägsta klassen för dagen och med så få riktiga vinnarskallar på hästarna är det oerhört ovisst och svårrankat där många dessutom provar nya balanser mm. Jag förordar många streck här då favoriten dragit bakspår över den korta distansen.

9 Knight Of Steel 41% är klar favorit men från bakspår är det givet att försöka fälla en för stor favorit här. Kommer med två raka segrar i nya regin men från ledningen och utvändigt ledaren så oklart hur han går bakom hästar här och hur han trivs med minst någon sväng i tredjespår på Vaggeryd. Verkar vara riktigt bra för klassen så ska rankas tidigt men given att gardera. 

3 Nicois Du Gull 23% hade hjärtmuskelproblem i vintras och var fin i comebacken med sparat men det var i breddlopp men ska gått framåt med loppet och kanske är förstahästen på läget. Man vill så klart till spets och kommer han dit är mycket vunnet och kanske släpper invändiga till honom. 

2 Oaktree Oliwer 11% är startsnabb och ska gå första gången i bike här och vann lätt från spets då han kördes första gången barfota för två starter sedan och så blir det igen. Galopp sist gör det ovisst hur det är med formen, men inte hans fel med galoppen då han blev påkörd, men ändå inget riktigt lopp sedan början på april. Man åker långt och vill ge hästen chansen och kanske ändras huvudlaget med, men det får Emilia bestämma på plats. På intervjuer låter det som man kan tänka sig lopp i rygg på ledaren trots allt, då det är lite hårdare mot nu. 

11 Ontario Bro 3% kommer från strykning sist men stallet fick stryka alla hästar på Åmål den dagen på grund av transportproblem så inget som påverkar formen här. Hästen ska hålla bra form och har bara startat fyra gånger och ska ha gått framåt med loppen och hävdar sig säkert bra i så här låg klass. Svedbergs stall håller bra form på allt och den här vinner nog lopp snart och var inte långt borta sist trots lopp utvändigt. 

7 Oz Allegretto 0,6% är startsnabb och kanske kan komma ner bra i banan även spåret är ganska kallt. Det intressanta här är så klart biken som han gick i näst sist vid vinsten. Han kan banan då han rann undan från spets med mycket sparat på långsam tid näst sist här. Tuffare mot nu så klart men procenten är väldigt låg så kul skrällstreck. 

4 M.M.Hot One 2% är anmäld med skor runt om men man hoppas kunna köra barfota igen eller åtminstone barfota bak. Är startsnabb från ett av de bästa spåren så kör för position här och går han felfritt ska han kunna överraska.

1 Fantom Ima 13% var lite förbättrad sist enligt Riordan som har bra form på stallet. Nu testar man att rycka bakskorna men han är inte startsnabb nog att svara de två precis utanför och risk att han blir över från start här. 

8 Littlebrownmalt 4% kommer från seger på 14-tid. Ledningen då och startsnabb så kanske kan hitta ner i bra position trots spår längst ut och det blir första gången barfota runt om. 

Ranking: A 3. B 2-9. C 11-7-4-1-8. D 5-6-10.

 

Avdelning 4.

Stolopp för fyraåringar med litet fält fördelat på tre startfållor så det kostar nog inte mycket för tilläggshästar att ta in försprånget här. Bara en häst på grunddistansen gör att den borde få svårt att hålla undan över 2640 meter.  

10 Namaste 44% startar från dubbla tillägg och har inte så mycket mer tjänat än de på mellanfållan och så mycket högre vinstchans ska hon inte ha. Hon tävlade sist i Drottningpokalen där hon galopperade i finalen men vann försöket dit i fin stil från ledningen. Andra förutsättningar nu och flera av hästarna här nog har ambitioner att vara med i årgångslopp så hon är för stor favorit och måste garderas. 

7 Kailua Boko 20% kom igenom bra från spår 12 i volten på Åby sist och fick utvändigt efter en bit och kunde vinna i fin stil. Absolut toppform och kan öppna i voltstart så från bästa springspåret ska han kunna vara först framme för att överta ledningen tidigt här och given tipsetta. Mindre än hälften så mycket streckad som favoriten här och ledningen är guld värd, inte minst på den här banan och prickar Rikard N starten så är mycket vunnet. 

2 Domingoa 15% är startsnabb och har ett bra spår och lär kunna ta sig ut och hinner man före springspårets hästar är det den här som sitter i ledningen tidigt. Frågetecken för formen då det blev galopp sist och tidigt trött loppet innan så är bara tredje-fjärdehäst här och kanske lite överstreckad. Stallkamraten 4 Hi D. 5% är intressant som också startsnabb. Hon fick en del sparat sist efter sen lucka med tussarna o-ryckta och vann loppet före så kommer med visad form. Hon ska ha lopp på väntan och gå på speed till slut så vid körning mellan andra ska hon ha bra chans från bra spår i ganska litet fält. 

8 Hazyshadeofwinter 6% gick bra i kval till Drottningpokalen sist och höjt sig lite på barfotan och i bike. Nu är växlas det ner till vanlig vagn och med spår utvändigt om startsnabb är det inte alls givet att yttersta springspåret är blir så bra. En av många vid bredare gardering men jag står nog över den här gången. 

3 Nashy Håleryd 3% visade uppåtform efter dubbla galopper sist och kanske blir det tufft från spår två i volten som är bra om man är stabil, men den här är allt annat än travsäker. Felfri är hon nog inte mycket sämre än de andra. 

Ranking: A 7. B 10-4-2. C 8-3-9-5. D 1-6.

 

Avdelning 5.

Stolopp I ganska låg klass och då är det ovisst så klart, speciellt då favoriten har dragit bricka 12 och gardering är på sin plats här så klart. 

12 Cash And Carry 22% är klart gynnad av en invändig strykning men spåret är fortfarande tråkigt så klart. Hon har vunnit med sparade krafter vid sina segrar och vunnit alla tre felfria starter hon gjort. Ett galoppmisslyckande i historiken och efter förra vinsten var hon struken för dåliga blodvärden. Från stallet är man orolig att hon ska ha tappat form och man får börja bygga det igen så även om man aviserar offensivt upplägg är det inte alls givet om det känns det minsta dåligt, eller liknande. Favorit i fara och gardering är given. 

2 Teton Britanica 21% är hyggligt startsnabb och har höjt sig på barfotabalansen i senaste tre starterna. Strykningen sist var på grund av transportproblem så inget som påverkade hästen då man aldrig åkte. Höll bra efter en del körning och ledningen efter en bit sist, så man kör nog i spets igen om man kommer dit och därmed givet att ranka henne först om man har henne som trolig ledare efter en bit. Toppform på stallet och den här är inget undantag. 

5 Chloé Degli Dei 17% har betydligt bättre spår nu än sist då man fick gå i tredjespår sista 700 meterna sist och gjorde det klart bra. Barfotan fungerade bra sist och anmäld fortsatt så och med lite tätare starter nu kanske hon är bättre nu. Tippas tidigt från bästa spåret. 

6 T.Wall´s Joplin 17% är startsnabb med körsven som gärna sänder från start och kommer man till ledningen lär hon köras där. Första gången med framspår bakom bilen är intressant och från stallet rapporteras absolut toppform då man tyckte hon gjorde sin bästa insats sist. 

4 Asa Always Ready 6% var favorit sist men fick passivt upplägg och backades ner i sjätte-par utvändigt och kördes bara sista 400 meterna och då gick det inte att ta något så klart. Vann efter mer offensivt upplägg i starten före och har säkert minst lika bra form fortsatt så räknas från bar startspår. Står dock hårt inne i loppet och bara en av många vid ganska bred gardering. 

10 Galaxie Du Try 7% kommer från två raka spurtvinster så ska räknas även nu. Man siktar på att söka ryggar och spara speeden så länge som möjligt vilket gör det klart chansartat så klart. 

Ranking: A 2. B 12. C 6-5-4-10. D 3-7-1-9-8.

 

Avdelning 6.

Stolopp över kort distans och här tror jag mig hitta en bra spik där det blir jämnt spelat mellan två hästar och det är som bekant bra att ta ställning när det blir så. Garderar man ska man absolut ta fler hästar än de två betrodda då man då spelar på att de ska sänka varandra med hård körning från start. Det bjuder in många i loppet och flera här är understreckade, så måla brett vid gardering.

5 Nouba Mom 27% är inte ens favorit då han spår utvändigt om värsta motbudet men det är en häst mellan och från bricka fem kan hon kanske till och med öppna snabbare än favoriten. Hon var tvåa i ett tufft lopp sist där hon inte var helt körbar, hon mötte hingstar och valacker då och bara slagen av Condior, där bland andra Nairajah var i det slagna fältet och det är bra hästar för klassen. Lättare mot nu och hon slog sig lite i loppet sist och då kanske barfota runt om ska passa extra bra och det blir första gången hon går så. Riordan har haft bra form på stallet i vår och det här är stallets bästa chans för dagen så hög vinstchans till vettig procent och en bra spik. 

3 Gaya De Pervenche 32% är något mer spelad än mitt spikbud och det kanske baseras på att hon ska ta ledningen för här är det med barfota runt om aviserat. Då rullade hon över i galopp efter att förlorat en spetsstrid och kanske vågar man inte ladda lika hårt den här gången. Visst har hon vunnit ett 50 och ett 60 tkr-lopp men Nouba Mom vann på V75 i sin andra start i Sverige och är en hårdare märr än den här så även om Lugauer kan svara spets kan min spik slå henne från utvändigt. 

8 Brezza Du Kras 8% och 12 Frequency Am 0.5% blev väl båda bortlottade med så tuffa lägen och favoriterna från toppspår. Båda står ändå väldigt bra inne i loppet och kommer från formstall så båda ska kunna vinna om de presterar på topp, men det krävs mycket tur. 

1 Fantaghiro Brick 4% är understreckad så aktuell vid gardering då hon matchats mot hårda kullkamrater och står bra inne i klassen. Visst är hon med kanske lite bortlottad då hon inte ska ha med spetsstriden att göra men skulle hon kunna hitta rygg på ledaren är hon bra nog att slå samtliga med lucka.  

6 Artimede Zack 12% är stark och rejäl men gör sina bästa lopp på kort distans så även om spåret är lite väl långt ut ska han kunna utmana till slut om han hittar ner i vettigt läge. Barfota runt om nu, som vid vinsterna tidigare i våras och Ohlsson upp är bra.

4 Zaira Del Ronco 7% har kanonspår och är startsnabb så kanske stör favoriterna i starten då han trivs över distansen. Gjort ett par bra lopp i biken tidigare i vår och nu åker den på igen. Kan vara den som kör mot favoriten rejält från start och då kan min spik ta det lite lugnare och gå ner bakom och låta två andra göra tempot till en början för att glida fram sedan. 

Ranking: A 5. B 3-8. C 4-1-6-12-11. D 7-2-9-10.

 

Avdelning 7.

Kort distans och ett STL-Försök i Bronsdivisionen där ett par-tre av de bästa dragit dåliga spår men favoriten har riktigt bra spår. Han ska ha väldigt hög segerchans men ett vettigt motbud som står riktigt bra inne i klassen har också ett helt okej spår där framme och kan kanske slå favoriten här, kanske låser på två streck. 

4 Amornero Roc 51% var väldigt stor favorit sist på V75 och brände då med galopp i starten, hade gått kort med ett par motbud då men en av mina idéer blve bara tvåa ändå. Nu är det tuffare mot och han blir åter lite för stor favorit då han står ganska hårt inne i klassen. Visst var han väldigt bra vid ett par raka segrar inför senaste starten och nu är det barfota runt om aviserat, inte givet att det blir så då Gocciadoro ofta anmäler alla så för att sedan dra tillbaka. Kommer från galopp och kanske ska gå första barfota och man vill väl inte ha för mycket frågetecken på så stor favorit men han är bra nog att vinna så jag tar med honom och rankar tidigt men låser med ett bra motbud. 

1 Morotai Degato 10% drog innerspåret på Örebro sist, precis som nu och många var osäkra på om han skulle kunna försvara innerspåret då. På barfota runt om var han väldigt startsnabb och höll enkelt spets men kunde inte stå mot ett tufft slutvarvs press av topphästen Admiral As och den dryga distansen gav mjölksyra till slut. Kort distans kan passa mycket bättre och man tror att han var nedsatt av något sist, som kanske pollen eller liknande och då kan det redan vara bättre nu. Jag tror han kan svara samtliga även den här gången men Oskar Kylin Blom låser sig inte vid någon taktik på förhand och skulle favoriten stå på benen och komma tidigt så är det inte alls givet att han krigar för att svara den. Är inte Forss framme direkt kan han så klart vinna från spets men annars är nog rygg på ledaren också tänkbart. 

9 Tabasco C.D. 7%, står bäst inne i loppet men är bäst när han får vara med där framme. Han ska lättas fram och rycka bakskorna och det åker på ett helstängt huvudlag med hål och kanske kan han hålla ryggen på Morotai Degato och få ett lopp i rygg på ledaren. 

Bortlottade är 8 Golden Guard 3%, 10 Don Cash 9% och 11 Oscar L.A. 12% där den förstnämnda är hemmahoppet som är startsnabb, men är färsk i klassen och har spår åtta bakom bilen så klart vingelläge nu. Don Cash är inte så startsnabb men spåret är dåligt ändå och även om han tål en repa i spåren så är det inte lika enkelt att vinna från kö-position på den här banan som på många andra. Han siktades mot Harpers men hade inte tillräckligt med poäng och är nog i absolut toppform. Oscar gick med skor sist och det blev galopp så åter till barfota nu som han funkat bra på. Ala tre ska kunna vinna loppet om det blir rejält tryck där framme. 

3 Mystic Mom 1% har bra spår, får testa biken nu som han galopperat i vid ett tidigare försök och lättning med barfota bak är aviserat så tänkbar skräll även om han står hårt inne i klassen. 

Ranking: A 1. B 4. C 10-9-11-8-3-5-6. D 7-2-12.

 

Avdelning 8.

Jämnt spelat mellan två hästar och en tredje en bit efter sedan är det i princip o-streckat bakom. Här ska det kunna bli lite körning i starten mellan såväl det två favoriterna som från ytterligare ett par startsnabba och i princip vem som helst kan vinna loppet om det blir över-pace. En eller alla är mina idéer på att lösa loppet. 

2 Bolt Kronos 32% är en bra favorit då han står bra inne i klassen och är startsnabb med spår sida vid sida mot värsta motbudet ska han kunna hålla den utanför, eller bakom sig hela loppet. 13 av 16 starter bland de två främsta varav sex segrar är bra statistik men inte helt enkel att hålla fräsch. Han var struken inför förra starten och går kanske framåt med loppet i kroppen, där han var nära att vinna trots spår åtta bakom bilen och fram utvändigt med jobbig väg fram, efter första svängen i tredjespår och dödens först efter 650 meter. Han fungerade bra på barfota runt om sist och går så igen om fötterna håller, det var dessutom första gången med rycktussar och det blir så nu med. På ett mindre system är han tänkbar tredje spik men då jag tror att det hög chans att favoriten vinner näst sista avdelningen så vill jag ha många här för att jobba in skräll i avslutningen, speciellt då det kan bli rejäl körning här.  

3 Incredible Wine 30% slog 10 Unaceveza Broline 18% lätt sist, efter att ha tagit ledningen och sedan släppt den för att gå förbi på stretchen till slut. Det var första gången i biken för Incredible Wine då, och så blir det igen så kanske kan han ta sig förbi favoriten i starten. Den här har vunnit sju av sina 17 starter och var som allra bäst sist så kan vinna igen. Unacerveza kämpade klart bra i ledningen sist men är lika bra bakifrån så kan han komma igenom på bra sätt med rygg på startsnabb kan han få bra position. Kör de betrodda mot varandra kliver han in till slut. 

1 Solkattens Shirazi 3% är startsnabb och ska gå första gången barfota runt om sin nuvarande regi och med lite kuskplus kan han få ett bra lopp i rygg på ledaren. Tränaren säger att han gör sina bästa lopp i ledningen så kanske försöker man svara ledningen. 

4 Atos Dei Veltri 2% har inte visat något bakom hästar i sina två första starter i Sverige men var desto bättre i Italien tidigare i år så med kanonspår kanske det är helt annan häst med två lopp i kroppen. 

6 Mirakel Håleryd 2% är startsnabb och från det här läget har han inte mycket annat val än att ladda vad som går för att hitta ner där framme. Mycket galopper och struken sedan sist men är riktigt bra när han går felfritt och har skrällt större förr. Sårskada vid strykningen så inte tappat mycket på det men ändå tveksam form så klart.

9 Firebird Scoop 2% kommer med två lopp i kroppen där han vunnit båda på barfota bak i sin nya regi och är säkert ännu bättre nu. Kan inte bedömas på tidigare intryck för andra tränare utan måste tas på allvar här trots bakspår.  

11 Jaxon V.S. 3% fick ett passivt upplägg sist i comebacken och gick i mål med krafter sparat som tvåa och är garanterat bättre till den här starten. Han duger bra i klassen och med ny kusk är det intressant och han räknas på kapacitet. 

8 Digital Process 0,6% skrällde rejält då han tog sig förbi Yuvaraj till slut för två starter sedan, på V75, från rygg på ledaren då och oklart hur han ska komma till här. Han slog bra hästar för klassen vid vinsten och ska nu lättas med barfota fram så hittar han ner i banan tar han många i spurten även här. 

7 Black Mission 5% visar bra speeder i loppen och är ganska startsnabb så kommer han ner i banan på bra sätt kan vara tänkbar skräll då han provas med ny kusk här. 

5 Big Top Lindy 2% var ute I Kungapokalskval sist och ner i rätt klass nu från bästa spåret kan det vara en tänkbar skräll. 

Ranking: A 2. B 3. C 9-10-11-1-6-5-4-8-7. D 12.

 

Stora systemet

Avd.1: 4 Maestro Crowe

Avd.2: 7-12.

Avd.3: 2-3-7-9-11.

Avd.4: 2-4-7-10.

Avd.5: 2-5-6-12.

Avd.6: 5 Nouba Mom

Avd.7: 1-4.

Avd.8: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12.

3840 rader som kostar 960 kronor.

 

Lilla systemet

Avd.1: 4 Maestro Crowe

Avd.2: 7-12.

Avd.3: 2-3-9-11.

Avd.4: 2-4-7-10.

Avd.5: 2-5-6-12.

Avd.6: 5 Nouba Mom

Avd.7: 1-4.

Avd.8: 2 Bolt Kronos

256 rader som kostar 64 kronor.

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.