Manfred Kåvestams blogg

Speltips: V86 Åmål 2/6

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

V86-Omgången.

Nu är det sommarsäsong på V86 då en och samma bana får chansen att anordna en hel omgång och därmed inga ’sax-banor’ på ett tag framöver. Inget upplägg med V86-Express innebär tidigare start (19:20) vilket så klart är dåligt för omsättningen, och sedan längre mellan loppen. Det är flera sommarbanor som får chansen att ha förhållandevis stora tävlingsdagar även om Solvalla ändå lägger beslag på flera av tävlingsdagarna. 

Första veckan är det dock en klassisk sommarbana i Åmål som är värd för omgången. Åmål är en av få 800 metersbanor med oerhört kort upplopp med sina 105 meter är det väldigt viktigt att sitta i främre träffen när man går in i sista svängen. Mycket högre vinstprocent för den som leder loppet jämfört med snittet på svenska banor men i övrigt inga konstigheter. 

Det positiva den här veckan är att det blivit många hästar i loppen men kanske är sämsta lägena ändå bortlottade ekipage som har väldigt låg vinstchans. Tilläggsloppen är så klart annan femma i, då de hårdare hästarna ska ha chans trots spår en bit bakom om det bara tas initiativ i god tid. Vakna kuskar förstår att det är viktigt att vara med där framme i god tid före sista svängen och körsvenner som brukar köra mycket lopp här ska passas. Carl Johan Jepson var champion på banan i fjol och Björn Goop har flest championat här men även kuskar som Mikael J Andersson brukar alltid synas i startlistorna vid tävlingar på banan, där alla tre vet vikten av att snabbstarta eller ta tidiga initiativ.

 

Bästa Spiken!

I sjunde avdelningen är det ett Klass 2 Försök till STL-finaler på Färjestad 3/6 och det är fin klass på några av hästarna men lite enklare kunnande på flera. De två mest betrodda dragit de innersta spåren och kanske kan de överflyglas i startrusningen och jag spikar från långt ut bakom vingen här. 

8 Mill Kava 22% har spår väl långt ut bakom bilen men spetsade från samma spår på Halmstad för tre starter sedan. Då rullade hon över i galopp när hon slappnade av men ställde sig och körde i kapp fältet och visade bra speed när hon styrde på och avgjorde enkelt. Sist spetsade hon enkelt från springspår och slog ganska bra hingstar och valacker för klassen så hon tål att vinna i öppen klass och kommer hon till ledningen tror jag det bara är över. Goop upp nu är stort plus, biken åker på och Stenströmmer har absolut toppform på stallet och aviserar körning mot ledningen här. Kul spik i skiktat lopp där många går på kanske tre streck. 

 

 

Gå Kort!

I långloppet, avdelning fyra så sticker tre hästar ut rejält, jag vet att många andra fastnar för de tre strecken men även en fjärde häst drar en del streck så okej med tre streck då favoriten sticker ut på strecken. Man får då bra betalt om 6 Ian B.R. 44% faller mot någon av 7 Devs Definitif 13% eller 8 Tyson Dimanche 18%. Mer om hästarna nere vid fjärde avdelningen. 

 

Avdelning 1.

Stolopp över kort distans där ska vara ganska svårt att svara upp innerspåret men jag tror att det finns god chans för att det lyckas här och går mot favoriten. Jag garderar dock brett då loppet är jämnt och det kan bli lite körning hela vägen här då många borde vilja fram i bra positioner då flera har fin form. 

1 Hera Sisu 22% är bara hälften så mycket streckad som favoriten men här vet Jepson vad som gäller, allt som går för att svara spets. Kanske nöjer han sig med rygg på ledaren men jag tror inte det och skulle hon hålla ledningen är det toppchans då det kan bli första barfota runt om nu. Med där framme hela vägen oavsett och bra chans då det nu blir norskt eller helstängt huvudlag efter att ha gått med öppet på sistone så jag rankar henne först. 

3 Bravo Tessla 45% blir på tok för stor favorit men visst kanske hon får komma till ledningen i kraft av sitt stora favoritskap men det är inte alls givet att det blir lika enkelt till spets här då många måste söka position. Inte alls säkert att hon får sitta i fred där framme och dessutom lite längre resa nu så favorit i fara där loppet är betydligt jämnare än kollektivet bedömer.

8 Mellby Happy 8% har spår längst ut men har inte gått alls lika bra bakom hästar så lär laddas. Många bakspår i slutet av förra säsongen men då hon hade framspår var hon med där framme allt som oftast och är väldigt bra för klassen. Ett lopp i kroppen i år, där hon var nära vinsten, bara slagen av Ultra Bright, framåt med det loppet i kroppen och Goop är så klart bra när det är svårt läge.

4 Listas Behind Bars 2% har en klart missvisande resultatrad och satt fast med rubbet sparat första gången i bike och på första barfota runt om sist, även det första gången i 23:e starten. Kan få full effekt på maxningar i utrustnings och balans den här starten och då det dessutom inte lyser rött den här gången blir det inte lika påpassat. Rolig skräll som är startsnabb från toppspår. Spår fyra är överlägset bäst bakom bilen här även om det bara baseras på knappa 600 starter sedan 2010 så säger det ändå en hel del. 

6 Whitelighttrotter 5% har bara gått i biken en gång tidigare då hon kördes bra och kanske till och med fick lite sparat som tvåa bakom en bra vinnare. Hon var nära en fin hingst för klassen i Beckham och nu är det nog mer lämpligt motstånd så hittar man ner här måste det vara extra laddat för start på hemmaplan och det kan vara en skräll. 

7 You To Racer 3% kommer från fortsatt formstall och den här var fast med rubbet sparat på V75 sist så ner i rätt klass nu och kan nog vinna loppet trots spåret, med rätt resa, då formen är fortsatt bra. 

10 Staro Onyouremarks 4% och 11 Woodbury Wine 8% är båda bortlottade men kommer med bra form från tuffare V75-starter och båda lättas i frambalansen till den här starten. Men det är många startsnabba och det kan bli körning så kommer någon av dem igenom bra så ska man kunna utmana. 

Ranking: A 1. B 8-6-3-4. C 7-10-11. D 2-9-5-12.

 

Avdelning 2.

Här kommer kompletterande spiken på en jag tror bara kör vad som går till ledningen, även om ett par invändiga tänker försöka svara så spikar jag den jag tror kommer till spets. 

7 Being Jolly 18% är ojämnt startsnabb och det är ganska låg klass på loppet så visst är det chansartat att spika men jag tror han körs till ledningen. I voltstartslopp går det oftast lite långsammare första varvet och då ska han kunna försvara sig bra från ledningen till slut. Mikael J är inte känd för att ’lägga sig’ i spetsstrider och det vet konkurrenterna om så även om man sagt att man ska köra i ledningen med ett par av konkurrenterna så tror jag att de får vika ner sig här. 

6 Höwings Zora 5% är startsnabb och har springspåret invändigt om idé och Oskar Kylin säger att han kör i ledingen om han kommer dit men hästen är nybliven fyraåring med lopp i år. Hon borde siktas mot helt andra uppgifter under säsongen och man ger sig nog inte in i utdragen spetskörning med henne och skulle man få rygg på ledaren är man nog helnöjda med det. 

1 Red Love Vici 2% är den andra spetsaspiranten då man fått bästa spåret i volten men hästen är nog inte lika bra som flera andra här och ska bara inte räcka. Kommer springspåren snabbt kanske han inte kan svara. 

4 Olympic Tile 25% är Goops häst i loppet och nu tycker man skorna efter ett par lopp där man bara kört absolut sista biten så är han säkert mogen en lite mer offensivare styrning nu. Spår fyra i volten är inte enkelt då han inte är så startsnabb men kom ju iväg sist så går säkert bra även nu. 

12 Reddington 29% är loppets favorit som gör debut i Berghs regi där man rycker bakskorna direkt, vilket testats ett par gånger tidigare med galopp båda starterna som resultat. Kanske är han mer mogen att det ska fungera nu, kanske tänder han till extra på annan träning och miljöombyte men har inte startat sedan i november och borde behöva lopp i kroppen. Tillägg med bara lite drygt dubbelt så mycket tjänat som min spik är tufft i årsdebuten och hårt att begära vinst härifrån. Rankas ner på uteblivet spelvärde även om hästen så klart är bäst i fältet på vad de visat hittills. 

9 Delicious Me 11% är nog bra för klassen men bakspår är tufft här och den här har faktiskt nöjt sig med att bli tvåa oftare än han vinner. Tränaren är orolig för kurvorna på banan och är nöjd för ett tredje-fjärdepris så bara aktuell vid riktigt bred gardering. 

11 Global Virgin 3% är man så klart missnöjd med spåret för då det verkar vara ordning i övrigt. Man ska testa rycktussar första gången i lopp och ändrar från helstängt som på slutet till öppet huvudlag. Även om man sagt i tidig intervju att det blir skor som vanligt så är det anmält barfota runt om och det är dessutom första gången med Ulf Ohlsson upp. Den här är ostreckad men då det verkar vara väl förberett till comebacken så kan den nog överraska många. 

Ranking: A 7. B 4-6-12. C 11-9-1-3-2-5. D 8-10.

 

Avdelning 3.

Stolopp över medeldistans och här kommer en av omgångens största favoriter ut och då vill man försöka fälla då det är i låg klass och första gången med framspår bakom bilen för favoriten. 

2 The Fastlove 46% är så klart bra efter att ha vunnit två av sina fyra starter och flera i loppet har fått göra många starter i enklare gäng för att ha tjänat sina pengar. Hon är dock orutinerad och är har inte visat tider i lopp som flera andra här gjort. Svårt att ta sig förbi den invändiga hästen kanske och ett par andra kanske med kan öppna snabbare en bit så favorit i fara här och bara en av flera då spelvärdet på henne är dåligt. Visst kan hon bli släppt till ledningen i kraft av sitt favoritskap men inte alls givet. 

1 Thai Daenerys 12% är ganska startsnabb så kan nog svara ut favoriten, sida vid sida men kanske inte kan hålla upp innerspåret om någon får upp farten en bit ut i banan. Håller hon spets eller får rygg på ledaren måste hon så klart ha bra vinstchans då de ska prova med ryckhuva första gången. 

5 Sweet Cash S.W. 18% har fått gå ett par kortlopp på slutet för att få farten och sist trodde Oskar Kylin Blom att hon skulle vinna men det gick fort hela vägen in och inte lätt att ta längder då. Har nu fått upp mer speed i kroppen kanske hon kan öppna allt bättre från bästa spåret kör man nog vad som går för att försöka komma till spets. Visst var det kort distans sist men låg 13-tid är det inte någon i loppet som varit nära, oavsett distans så hittar man position där framme kanske hon är snabbare än övriga här. Måste räknas mycket tidigt från toppspår i full form. 

6 Devs Dabelion 6% gör debut bakom bilen så oklart hur det går men hon verkar ha bra kapacitet för klassen och gör säkert ett bra lopp här. Mattias Djuse meddelar att hon ska gå framåt med loppet i kroppen och då hon är långstegad ska hon nog kunna öppna bättre bakom bilen än i voltstart. 

7 Runkeeper M.J. 6% har Kanske spår för långt ut men då han kan öppna hyggligt kanske han kan hitta bra position trots spåret. Han kommer med full form efter två raka segrar då han gick barfota runt om näst sist och körs så igen så är det intressant torts läget. Man siktar på att komma till ledningen eller rygg på ledaren och då tror man på chans. 

11 T.Wall´s Joplin 3% och 10 Teton Britanica 2% är båda startsnabba så klart missgynnade av bakspår men den som kan hitta en bra rygg för att ta sig igenom fältet till en bra position ska kunna skrälla. Båda har tänt till på barfotabalans och båda kommer med full form så klart tänkbara outsiders med bra körsvenner. 

Ranking: A 5. B 1-2-6. C 7-11-10-4-3. D 9-12-8.

 

Avdelning 4.

Långlopp och där brukar jag leta bästa tilläggsfållan men inte alls givet man hinner fram här och det är två spetsaspiranter från springspåren där framme som antagligen har störst chans att vinna loppet. 

6 Ian B.R. 46% är väldigt stor favorit men inte alls givet att han bara vinner här även om han vunnit på 2440 meter på den här banan tidigare. 2600 meter har han provat ett par gånger utan framgång och längre än så är det debut för honom på. Kommer han till ledningen är så klart mycket vunnet men han möter ett par tuffa konkurrenter den här gången så inte ens givet att han går undan från ledningen på debut över så här lång distans. 

7 Devs Definitif 13% kommer från försök och final i Kungapokalen och har väldigt lite pengar tjänat i förhållande till kapacitet. Springspår utanför den stora favoriten och kanske kör mot den redan från start och skulle favoriten ha en sämre dag kanske den här sitter i ledningen istället men den här kan nog vinna från dödens med. Men även den här gör debut över distansen och har bra ett par lopp på 2640 meter där han varit ute i stenhårda gäng från omöjliga lägen så oklart hur distansen passar. 

8 Tyson Dimanche 18% är den med bäst meriter på distansen då han slog en viss Rotate i en hård slutstrid på Jägersro vid enda förlusten för den hästen sedan ägarbyte och ny regi. (Rotate har ju slagit Hail Mary efter det och var senast grymt bra i Bronsfinal i lördags och har över en miljon på kontot.) Här är bästa hästen från tilläggsfållan och då han är den som visat bäst takter på distansen måste han med trots att det är svårt att runda hästar på den här banan. 

10 Bear Hope 13% drar en del streck på Goop så klart men var inte nära att nå favoriten sist de möttes då han även då stod 20 meter efter i starten. Lite tätare starter nu kanske han går framåt på men överstreckad på tidiga kupongerna. 

12 Personal Goals 6% har haft lite uppåtform på slutet och kan banan så tänkbar skräll vid flera streck. 

Ranking: A 7. B 8-6. C 12-10. D 14-1-2-3-13-11-4-5-9.

 

Avdelning 5.

Är ett kallblodslopp med fullt fält över medeldistans där hästarna startar från två olika fållor. Det är så klart svårt och även om några av tilläggshästarna borde vara lite hårdare och brukar hinna fram så är det inte alls givet på den här banan. 

15 Harald 16% har ett springspår och även om hästen inte är alldeles enkel så ska nog Jepson kunna få iväg honom och han vet vad som gäller här så kör säkert offensivt direkt och ska räknas tidigt. Galopp sist men bättre körsven nu och starten innan förra mötte han 12 Fröyu Birk 17% som var betydligt mer betrodd då. Den var också före i starten och fick ta över ledningen då den tidiga ledaren galopperade. Nu har Fröyu Birk betydligt sämre spår i fyra så ett par där bak är kanske en bra bit före den, tidigt i loppet och då blir det nog svårt. Men han fungerar på banan och vann det här loppet i fjol, då startade bara två på grunddistansen och färre att runda men visat att han trivs på banan. Harald tror jag dock är bättre och mer rutinerad så rankar den klart före. 

11 Björnemyr Dennis 25% är loppets favorit och borde komma iväg bra från spår tre och har gått bra i sedan han började starta i sin nya regi för drygt ett år sedan. Sex vinster på tio starter i fjol och närmar sig nog formen igen nu med tre lopp i kroppen och formintryck sist även om han fick se sig besegrad. Startsnabb och kan ta sig långt fram tidigt i loppet och då är så klart mycket vunnet. 

4 Mjölner Röder 21% och 5 Tangen Tore 7% är Mjölneröds två bidrag i loppet där båda kommer från galoppmisslyckanden men annars måste vara bra för klassen. Den förstnämnda är nybliven fyraåring och det brukar inte vara lätt för fyraåringar att slå äldre bland kallbloden så kanske lite överstreckad även om den har fart för att vinna. Den senare har 15 platser de två främsta varav åtta segrar på sina 24 starter så kommer den iväg från sitt femtespår i volten ska den så klart räknas tidigt även här. 

1 Åstas Gotthard 6% är startsnabb och från bästa läget i volten borde Kajsa Frick kunna sätta den här i spets och därifrån kan den så klart rinna undan. Svår att spela utan spetsbudet vid gardering på den här banan. 

Ranking: A 11. B 15-1. C 12-5-4-13-8. D 14-6-2-10-7-3-9.

 

Avdelning 6.

Här kommer omgångens största favorit ut i väldigt låg klass och det finns chans att fälla honom men jag försöker spara på strecken då det kan vara så att han är bara bäst här. 

3 Final Whistle 56% är väldigt stor favorit och då är det nästan alltid läge att gardera i så här låga klasser men den här är nog ganska bra trots allt. 50-50 om det blir barfota första gången och visat startsnabbhet så gör väl allt för att hålla ut de utanför och de invändiga släpper nog. Är en bit att resa och på orutinerade hästar är det alltid litet frågetecken så jag rekommenderar ingen att spika här. 

4 Cena 6% var omgångens största favorit Lindesberg då GS75 avgjordes där 23/5 och jag förordade bred gardering den gången. Han fick rejäl press i ledingen av het häst då och är så klart ursäktad att mjölksyran kom sista biten. Han går kanske framåt med två lopp över kort distans med lite tryck på tempot och är säkert bra nu. Goop rycker skorna den här gången och han är startsnabb så har favoriten en sämre dag kan den här leda loppet runt om till betydligt mer spelvänlig procent i vid förra starten. 

6 M.T.On Target har spår en bit ut och Oskar J Anderssons känsla är att han ska kunna öppna bra bakom bilen då han provat någon enstaka gång vid uppvärmningar. Han vann lätt sist utan att tussarna rycktes så kommer med full form och sparade växlar. Han var lite pigg i loppet sist med helstängt så nu åker det på ett norskt huvudlag och måste räknas mycket tidigt här. 

8 Calypso Coffee 5% är startsnabb men spåret kan bli för tufft för honom att komma till från. Hittar man ner i banan eller ett par invändiga kommer bort och han kan köras till ledningen så ska han så klart kunna vinna loppet men det är chansartat och bara en av många. 

2 Teton Aboveall 4% är från Jan Hellstedts stall där hästarna brukar höja sig en del då de blir proffskörda och den här är inget undantag då han kommer från vinst på Solvalla för Torbjörn Jansson. Samma kusk igen och från ett bra spår ska han kunna få rygg på ledaren igen, som vid vinsten och löser det sig kanske han speedar till vinst igen. 

Ranking: A 3. B 6-4. C 8-2-5. D 7-9-11-1-10-12.

 

Avdelning 7.

Se ”Bästa Spiken!”

Goop som spik med tänkbart spetsbud på Åmål känns bra på förhand och jag hoppas 8 Mill Kava är lika bra som hon varit på slutet, då sätter hon konkurrenterna på plats här. Märker Goop att det är chanslöst på spets så kan den här nog vinna från andra positioner med då hon visat bra speed till slut i loppen med. 

1 Zenato 28% får problem med innerspåret då han inte är startsnabb nog att hålla upp det men kommer utvändiga hästen förbi finns ju läge att komma ut ett spår och räknas med. Hög segerchans trots spåret. Blir det körning mellan ett par startsnabba kan den här profitera på det och smyga med bakom. 

2 Chang 35% blir ganska klar favorit och kanske tar sig förbi Jepsons häst initialt men om någon utvändig är snabbare lär min spik få överta, men tror också att Mill Kava tar sig förbi invändiga av egen kraft. Den här kan så klart leda loppet runt om min idé skulle komma bort från sitt läge men då han känns överstreckad rankar jag ner på dåligt spelvärde. 

3 Trollhunter 2% har ett bra spår och är startsnabb så även om jag har svårt att se det gå utanför de tre mest betrodda så kan den här vara tänkbar skräll då han borde få ett bra lopp i främre träffen. 

Ranking: A 8. B 1-2. C 3-10-7. D 9-5-6-12-4-11.

 

Avdelning 8.

I avslutningen är det ett lopp i högsta klassen där favoriten har dragit bästa spåret på banan så ska hög segerchans men motbud saknas inte. 

4 Lucifer Lane 55% körs offensivt från start så det är hög spetschans och han lär sälja sig dyrt från spets här. Han har gått mest barfota fram men sist ryckte man även bakskorna och det var andra gången i karriären han gick så i sin 55:e start och det gav bra effekt. Låg 10-tid efter att ha kört en bit för den och sedan var han ohotad i fin stil och nu blir det samma balans. Man låter nöjda från stallet och efter lite struligt fjolår så springer han rakare i vagnen och ser ut att ha gått framåt med vinterträningen och efter tre lopp i kroppen nu så är han nog nära toppformen. Han blir dock väldigt stor favorit och har gett upp i loppen förr så kanske finns chansen att fälla honom då många utmanar i spetsstriden, men för ett lite system kan det ändå vara en kompletterande spik.  

7 Heart Of Steel 14% slog bra hästar då han vann Copenhagen Cup förra året och gjorde ett bra lopp som vinnare på Tingsryd efter halsoperation den sommaren (då han slog bland andra Racing Mange, Dragster och Volnik Du Kras). Trodde att det skulle komma mer utveckling då och han var fyra i Finlandia Aio men gick sedan ur form och tog tidig vintervila och kommer nu med två lopp i kroppen. Han matchades mot elit i fjol och var väldigt bra året innan och lär växa in bra i Gulddivisionen i år så ska givetvis räknas mycket tidigt här. Spåret är långt ut och formen kanske inte är på topp ännu men ändå tidig vid gardering. 

1 Flash Håleryd 4% är startsnabb och man tycker att formen är bra här då Ulf hade mycket sparat i mål sist efter sen lucka och att han biter ifrån sig bättre i spets så man ska försöka köra i ledningen nu. Stallet har absolut toppform i övrigt och lyckas han svara ut samtliga från sitt innerspår så kan han leda loppet runt om då man kanske sätter på ett goggleshuvudlag den här gången. 

2 Montdore 1% är totalt tappad på strecken av de tidiga spelarna och ska kunna skrälla rejält här då formen ser ut att vara på topp. Hade massor sparat näst sist mot eliten och gick riktigt bra ute i spåren sist så bättre än resultatraden och är tänkbar överraskning även om bakskorna åker på nu. 

6 Poet Broline 7% kommer från vinst i breddlopp och tjänade 63 tkr på sina nio starter i fjol och är inte vad han varit. Han är dock startsnabb och gick med på snabb tid i loppet Gareth Boko vann på Kalmar i april så kanske är det lite bättre form på gång igen. 

5 Nobel Amok 3% är ganska ny i högsta klassen och vinsten sist är från P21-lopp så helt annat motstånd nu och får stå tillbaka i rankingen tills han visat lite mer, då han ägnat sig en del åt galopp i år. Spåret är bra och han är faktor med i spetsstriden. 

9 Nadal Broline 15% är en topphäst i grunden men har inte riktigt bjudit till varken den här eller förra säsongen. Då han serverats perfekta resor och man trott att han bara ska avgöra har det saknats den sista viljan att sätta nosen först. Sist var han åter bra men mot vinnaren då gick inget att göra åt men sedan inte startat på över en månad så oklart med formen ändå. Bakspår mot snabba hästar där framme på den här banan är i princip omöjligt att vinna från.

Ranking: A 4. B 7-1-2. C 9-5-6. D 3-10-11-8.

 

Stora systemet

Avd.1: 1-3-4-6-7-8.

Avd.2: 7 Being Jolly

Avd.3: 1-2-5-6-7.

Avd.4: 6-7-8.

Avd.5: 1-4-5-11-12-15.

Avd.6: 3-4-6.

Avd.7: 8 Mill Kava

Avd.8: 1-2-4-7.

6480 rader som kostar 1620 kronor.

 

Lilla systemet

Avd.1: 1-8.

Avd.2: 7 Being Jolly

Avd.3: 1-2-5-6.

Avd.4: 6-7-8.

Avd.5: 1-11-15.

Avd.6: 3-4-6.

Avd.7: 8 Mill Kava

Avd.8: 4 Lucifer Lane

216 rader som kostar 54 kronor.

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100% upp till 1000 kr
  NordicBet
  18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar
 • Snabbast
  100% upp till 1500 kr
  Betsafe
  18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar