Manfred Kåvestams blogg

Speltips: V75 Solvalla 29/5

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

V75-Omgången.

Finaldagen under Elitloppshelgens STL-Finaler där huvudloppet är Sveriges största långlopp i Harper Hanovers Lopp som avslutar omgången. Förstapriset har höjts till en miljon och det har lockat fler hästar från högsta klassen där fler än tidigare startar från bakersta tilläggsfållan. Det krävdes väldigt gott om startpoäng för att komma med och med dubblad prissumma är det nu ett Grupp 1-lopp jämfört med Grupp 2 tidigare, så ett mycket stort lopp med internationella mått mätt. 

Solvallas bana har ett upplopp på 196 meter och utan vinklad vinge eller open stretch att hänsyn är det inga konstigheter. Det ska bli fint väder under helgen och det ska kunna bli en riktigt snabb bana i helgen. 

 

Statistik och Spelteori.

 

Bästa Spiken!

I Bronsdivisionen gjorde 5 Oxidizer 33% comeback sist efter planerat tävlingsuppehåll på en dryg månad och går säkert framåt med loppen i kroppen och tätare starter nu. Kördes dessutom passivt sist, på grund av att den stora favoriten i loppet låste händelserna genom att sitta nöjd utvändigt ledaren. Här är det helt annat läge med bästa spåret bakom bilen och även om det är en final så är det lättare mot den här gången än sist och den här ska vara klar favorit då han slagit de flesta här tidigare och står bra inne i klassen. Spår en bit ut och bakspår för ett par av de värsta konkurrenterna gör att han bör ha bra försprång på dem och vinner nog loppet även från utvändigt ledaren, då han verkar trivas helt okej där. Spikas på allt till klart rimlig procent i avdelning fem. 

 

Gå Kort!

I tredje avdelning är det final av Silverdivisionen där ett par sticker ut och det är faktiskt inte så hård Silverdivision som man hade kunnat hoppas på här. 

4 Cab Lane 65% verkar alla ha respekt för här men han kanske blir för stor favorit då han ändå presterat ojämnt tidigare i karriären. Han har dock tjänat sina pengar på bara 24 starter och i år har han varit stabiliteten själv. Han kanske bara bombar till ledningen och leder loppet runt om men då en häst är minst lika bra i fältet väljer jag att dubbla systemet. 

7 Jaguar Dream 15% är andrahandsfavorit men erbjuder ändå bra värde i ett lås då han är mer än fyra ggr så lite spelad än den stora favoriten. Riktigt bra statistik på barfota runt om, då han slog bland andra Digital Summit vid enda starten på den balansen i år. Här kanske det bara är utvändigt ledaren ledigt och har favoriten en sämre dag kan han absolut utmana trots en tyngre resa. Han kan också bli avläst utvändigt om en annan stark tar den utvändiga positionen. 

 

Avdelning 1.

Diamantstoet Final och det har blivit lite konstigt här då det är öppet för upp till miljonen tjänat på mellan-fållan och det brukar vara fler på 8-900tkr tjänat där men den här gången har de 531-680 tkr tjänat. Det är tufft då de på grunddistansen tjänat nära sin gräns på 400 tkr, så de från mellan-fållan borde få tufft här. 

6 Joyful Trix 26% är väl rätt favorit då det är Redén/Khilström från bästa springspåret men då hon hade springspår på Romme i januari var hon chanslös på ledningen. Bleb hängande i tredjespår en bit och kom fram utvändigt ledaren och Örjan körde en lugn dödens och vann med minst möjliga marginal mot starka häst från tillägget. Hon kommer närmast från i försök och final av Drottningpokalen, där hon galopperade i finalen. Klart ner i klass nu så ska ha bra chans men inte alls givet att hon tar ledningen trots bra spår och det kan vara upptaget där framme så kan bli vingel och hon kommer faktiskt från galopp så favorit i fara.

2 Georgia Am 14% står riktigt bra inne i loppet och har startat på i den här lopptypen hela våren. Även om hon stod 40 meter före Island Life och Ghazi B.R. sist så var det starkt att slå hingstar och valacker med miljoner intjänat. Tar oftast ledningen oavsett spår där framme och spår två har passat bra tidigare så kan man fånga upp favoriten här kan den här leda loppet runt om. Blir hon snuvad på ledningen av favoriten så är ju rygg på ledaren ofta ett vinnande loppscenario i den här lopptypen med. Väljer att ranka henne först, men det är jämnt lopp och det krävs nog några streck. 

15 Ultra Bright 11% har bra chans att runda samtliga här då det inte blev så hårda märrar på mellanfållan. Det är dock många bra där framme och även de med mindre chans kanske tror sig ha bättre häst de har och väljer andraspår ändå, så det kan bli för långt fram. Tränarkört nu är så klart minus men kördes för sent sist och fick krafter sparat så formen är nog fortsatt bra och hon kan vinna trots många att ta sig förbi.

8 Erin Zet 8% gick första barfota runt om och första gången med norskt huvudlag i förra starten och så blir det igen. Bra smygläge och kuskbytet spelar kanske inte så stor roll då Ulf vunnit med henne den enda gången han kört henne tidigare. Hittar hon bara ut från innerspåret under loppet så ska hon ha bra chans här. 

5 Juvelens Miss F. 2% står bra inne loppet och ska gå första gången barfota runt om sin 30:e start så mycket intressant om det ger bra effekt. Stod 20 meter bakom Erin Zet sist och gick okej i skymundan efter passivt upplägg och gången innan var hon lika start som 9 Beuty Wind 4%. Beuty stod istället bra inne vid vinsten men nu betydligt sämre inne i propositionen. Hon är bra men det blir nog för tuff propp för henne den här gången även om hon kan få ett bra lopp på innerspår.

11 Arquana As 23% är delad favorit men har tidigare varit svår att hålla fräsch så kanske inte i bästa formen trots vinsten sist. Värsta motbudet gjorde bort sig sist och hon fick ledningen gratis nu blir det nog tuffare upplägg så klart överstreckad då hon står hårt inne i propositionen nu. Dåligt spelvärde som hårt betrodd och bara en av många vid bred gardering

7 La Mauresque 4% går alltid I bike och provar det trots voltstart och hon är startsnabb så ska kunna hamna i bra position. Barfota har fungerat bra och hon kom till Westholm inför vintern så inte många starter i sin nya regi och höjt sig så tänkbar skräll när hon står bra inne här. 

1 Anna Maud Lassie 1% har statistiskt bästa spåret och är ganska startsnabb så kanske kan hålla rygg på ledaren eller som värst tredje invändigt och det brukar komma luckor i den här lopptypen. Tänkbar storskräll som bara gjort ett fåtal starter i nuvarande regi. 

Ranking: A 2. B 6-15-8-5. C 11-7-3-1-9-13-12-14. D 10-4.

 

Avdelning 2.

Klass 1 Final och visst har favoriten varit bra sedan ägarbyte och ny regi, spåret är det bästa och han står väldigt bra inne i klassen då han går rakt upp i Silver efter det här och hoppar över en klass. Jag väljer ändå att gå mot då jag tror att det finns en bättre häst i fältet och jag spelar med min kompletterande spik här. 

1 Deal Done Zet 24% är startsnabb och har spetsat från spåret förr på Solvalla och har blivit allt bättre på slutet. Tog ledningen i Örebro Int´l och släppte sedan till tilläggshäst i Algot Zonett och blev sedan fast med sparat bakom den, Ivory Di Quattro och Moni Viking. Algot slog sedan Lipstick Tooma efter det, Ivory är ute i Harpers och Moni Viking är en av favoriterna till att vinna Elitloppet. Visst startade den här en bit före dem men ändå tillbaka i rätt klass nu och var riktigt bra som tvåa från bakspår i förra starten. Efter två voltstartslopp i vanlig vagn kan det ge bra effekt att få på biken till den här staren och jag tror på hög spetschans och därmed mycket hög segerchans. 

5 Rotate 35% är loppets klara favorit men det blir nog jämnare i strecken dem mellan till slut men spelvärdet ligger nog fortsatt hos mitt spikförslag. Bakom de två är det vidöppet och ta ställning eller strecka riktigt många ser jag som de vettiga alternativen. Goop har en häst till i fältet i 3 Astronascenete Zac 5% som ska kunna störa min idé i spetsstriden och skulle han ta sig förbi vinkar han kanske fram favoriten att överta men tror som sagt inte att det ska bli så. Uppstår lucka bakom mitt spetsbud kanske den här väljer att krypa ner i rygg på ledaren och oavsett är han tidig vid gardering på sin startsnabbhet och sitt läge. 

9 Alpago W.F. 12% rycker man skorna på nu och han har varit bra men Gocciadoro själv upp nu är klart minus då Björn Goop och Mika Forss vunnit med honom. Tränaren själv är ingen vidare taktiker men han brukar ju ha ordning på hästarna så det funkar allt som oftast att köra lite hur som helst. Det är inte alls säkert att den inställningen fungerar i jämn final från bakspår men hästen är bra. 

8 Z.Boko 4% får kuskplus och var nära Alpago W.F. sist så trots läget är han tidig vid gardering på form, vinnarskalle och bra körsven. 

10 Mandela Zon 7% är intressant trots sitt bakspår då det blir första gången barfota runt om och bike den här starten. Tål offensiva upplägg och verkar hålla bra form. 

11 Power Blaster 2,5% lättas också till den här starten och det blir första barfota här även om det inte lyser rött i infon, så gick han med järnskor bak och aluminium fram sist. Häst man haft höga tankar om i stallet men det har blivit fler andraplatser än vinster. Det beror väl på att han  oftast haft otur i spårlottningen på V75, även nu men kan skrälla. 

2 Credit To Love 8% är stark och har en snabb avslutning att tillgå så spåret är bra om han inte hamnar allt för långt ner. Behandlad i ett framknä inför det här och ska vara bättre nu. 

Ranking: A 1. B 5-3. C 9-8-10-2-11. D 4-12-6-7.

 

Avdelning 3.

Se ”Gå Kort!”

Går nog kort med två ekipage här men tänkbart att krydda systemet med ett tredje streck. 

6 Vikens High Yield 8% brukar ju vara stenhårt betrodd oavsett vad han möter och klart rimlig procent den här gången. Vann från bakspår i Halmstads försök och det var billigt försök då med voltstart och var sämre sist. Kanske siktats hit istället för att vara på topp sist så behöver inte säga så mycket att han blev trött den starten. Första med Örjan upp och den här tål oftast lite spår på vägen så inte beroende av någon speciell resa och Örjan brukar kunna hitta ner i banan. 

1 Royal Navy Neo 2% är Goops bidrag här som får bike nu när det är bilstart och kanske tänder till på täta starter. Med ett par startsnabba utvändigt som båda säkert släpper till favoriten blir det som bäst trea invändigt, så bortlottad nu.

2 Beartime 4% är speedig och startsnabb så snuvar nog Björn på spetsen första biten för att släppa till favoriten. Kommer sedan luckan så ska den här kunna skrälla på kortspeed med fortsatt duktiga Jepson upp. 

3 Mr Clayton J.F. 0,6% är väldigt startsnabb men inte alls givet att han tar sig förbi Beartime sida vid sida så kanske får plats att smyga ner bakom den. 

Från bakspåren ska det bli svårt att komma till med de bra där framme men blir det fart hela vägen kanske duon 9 Kick Of Classic 2% och 11 Ubaquarian Face 1% komma in i matchen. Båda står bra inne i loppet och är härdade i klassen så den av dem som får bäst resa ska vara med på fotot, kanske båda. 

Ranking: A 4. B 7. C 6-2-9-11. D 3-1-8-5-10-12.

 

Avdelning 4.

Klass 2 Finalen där det oftast ska kunna skrälla, speciellt under Elitloppshelgens finaler, men förra året var en viss Don Fanucci Zet snyggt in-matchad till det här meetinget. Han vann då ett försök innan kvalen till, och knep en andraplats i Kungapokalen så kom han till det här loppet med en miljon på kontot. Det finns ingen sådan undantagshäst i fältet den här gången och jag streckar på en hel del här. 

2 Halo Am 15% trodde jag mest på innan den invändiga strykningen kom och han riskerar nu att bli över från start. Han är dock ganska snabb ut och då det inte är så många startsnabba med framspår kanske han kan öppna tillräckligt för att ta över ledningen om till exempel 3 Kaelan F.Boko 1% tar sig förbi. Den borde man vara nöjd att hitta rygg ledaren med så kanske kommer Riordans häst till ledningen och då blir Magnus A svår att passera. 

5 Gogobet Sisu 22% är en Googoo Gaagaa-avkomma och det har varit hög träffprocent på de få stammade efter honom i Sverige och den här är riktigt bra. Slog 6 Magnificent Tooma 10% sist trots galopp, men det gick långsamt o det loppet och kostade inte mycket att komma i kapp, men så klart stark insats. Båda är säkert bättre nu men båda var heller inte på topp i staren inför det här. Det kan så klart varit medvetet på framförallt den senare för att kanske siktas hit, och för Gogobet var det mot hårdare motstånd så kanske ursäktad. Första gången med blinkershuvudlag på Gogobet och kanske blir han mer fokuserad på uppgiften men kan också bli för vass och har mycket galopper i historiken. 

7 Versace Face 7% är också gynnad av strykning så klart men fortfarande spår väl långt ut men bättre än vid senaste två starterna. Lättas nu med första barfota bak ska kunna öppna snabbt så kanske kommer hela vägen till ledningen tidigt här. Men inte alls nödvändigt att trycka av då det nu blir första med rycktussar och han är stark så kan det bli upplägg med snabb avslutning.

10 Venture Capital 27% har vunnit 13 av sina 16 starter och samtliga sju starter i år så kommer med absolut toppform. Bakspår och hårdare mot nu men drog undan i helt överlägsen stil sist efter rejält med tryck på vägen så klart bra rekord sattes då. Helt annan uppgift med bakspår nu mot många bra där framme och det är favorit i fara även om han så klart kan vinna loppet. 

11 Suarez 1% är missgynnad av bakspåret då han är startsnabb men är nog i bra form även om det blev galopp sist. Intressant med Adielsson upp och som ospelad får man leva med bakspåret och hoppas på tryck på loppet, som det mycket väl kan bli mellan bröderna Djuse där framme och Nimczyk som kanske avancerar tidigt med favoriten. 

12 Flirting Diamond 4% har varit ruggigt bra på barfotabalans i få starter så, men nu blir det den balansen och trots läget kan det gå, men behövs så klart mycket tur. 

9 Body N Soul 5% var en bra bit bakom favoriten här i mål sist de möttes. Fick det inte att funka i loppet på barfotabalansen så skorna åker på nu för bättre fäste. Med tanke på att han sprang och tvekade var andraplatsen bra efter stark avslutning så är säkert bättre nu. Har tävlat på Vincennes och har nog både hårdhet och kapacitet som räcker i lägsta klassen på V75. 

Ranking: A 2. B 5-7-6. C 10-11-12-9. D 8-3-4.

 

Avdelning 5.

Se ”Bästa Spiken!”

Spik på favoriten här som inte alls är så hårt spelad och bra värde i 5 Oxidizer här där flera av motbuden fått sämre lägen medan han fått bästa spåret. 

6 Sam The Man 6% hade ett sämre läge innan det blev strykning på invändigt spetsbud så är han den som skulle kunna ta spets från 3 Otroligåsåfin 17% som för övrigt blir lite överstreckad. Sam The Man har 17 balnd de två främsta varav 12 segrar på sina 27 starter och går säkert framåt med ett lopp i kroppen efter träningsperiod och är nog den som blir tuffast i ledningen av de två det nu står mellan. Kuskplus på Otroligåsåfin och den vill man se i ledningen så kan bli hård körning en bra bit här, vilket skulle gynna min spik som jag tror plockar ner vem som av dem från utvändigt. 

8 Easy Cash 16% är också gynnad av invändig strykning och intressant med första Örjan upp på den. Höjt sig i Berghs regi och toppform så passas tidigt vid gardering. 

10 Eddy West 12% håller tränaren högt och har inlett väldigt bra i sin nya regi. Vann på första barfota näst sist men kom riktigt bra till i loppet då flera körde galopp där och vann närmast pliktskyldigt. Nu blir det tuffare att komma till men han är bra nog att slå alla här, speciellt om det blir körning en bit mellan ett par startsnabba där framme. 

1 Rackham 7% har varit bra som två gånger i rad på V75 och var nära att slå favoriten näst sist men blev ut-kontrad så tveksamt med vinnarskallen på den här, som annars hänger med i de flesta tempon. Högst tveksamt läge nu och kan hamna en bit ner invändigt men skulle han överraska och kunna få rygg på ledaren är han klart skrällduglig. 

9 Il Duce Boko 3% har startsnabb rygg och har gått bra på barfotabalansen så har han tur och kommer igenom till bra slagläge så ska han kunna skrälla. 

Ranking: A 5. B 6-8. C 3-10-9-1-7. D 12-11

 

Avdelning 6.

Stoeliten brukar ligga som första avdelningen på den här tävlingsdagen och varför de valt att lägga det som första DD-avdelningen är märkligt. Jag förstår att det blir lite högre omsättning på V75 med eventuell omstart i första avdelning men det fanns andra lopp med kända hästar att lägga som DD-lopp. Fint lopp oavsett och tidigare år har det ju oftast vunnits av favoriten och även i år blir det en stark favorit med hög vinstchans men lite mer frågetecken i den här gången. 

4 Doubble Exposure 64% är det lite frågetecken för formen på och blir lite för stor favorit även om det flera år sedan hon förlorade i stoloppen. Just det här loppet har hon vunnit två gånger i rad, men förra året var hon ute i Elitloppet den här helgen i stället. Att Örjan valde passivyt upplägg sist då stallkamraten kom till ledningen så enkelt är ju inget att säga om, han ville väl inte ge Seismic Wave rygg där till slut så valde att sitta fast helt enkelt. Att han däremot inte valde utvändigt ledaren tidigt tyder kanske på att det trots allt inte är full form och hon är åtta år så kanske börjar det ta emot eller så behöver hon ett eller ett par lopp för att vara i full form på äldre dagar. Oavsett så är det bra värde i att försöka fälla henne nu även om jag ändå rankar henne först, då hon kommer från toppstall, har ett toppspår och körs av toppkusk. 

1 Billie De Montfort 13% vill man försöka svara ledningen med här och det kan gå trots att innerspåret inte är helt enkelt att svara upp. Att hon inte har så mycket vinster senaste säsongerna beror på att hon matchas mot eliten och gör det bra mest hela tiden så från spets på den här banan ska hon kunna leda runt om. Skulle hon inte lyckas hålla upp ledningen så är det ändå inte kört då hon är speedig och kan få ett bra lopp i rygg på ledaren. 

6 Unique Juni 3% var bra direkt då hon kom tillbaka från Frankrike-säsong förra våren och har gått starkt där nere igen så går mot ett bra år. Vid vinsten på Vincennes i april var Jerry Mom trea och Wild Love femma som båda startar med vinstchans i Harper Hanovers i loppet efter idag. Det säger lite om hur bra den här är och nu åker biken på som hon inte går i Frankrike så absolut maxat i balans och utrustning men norskt och rycktussar. 

8 Mellby Free 5% STRUKEN! är väldigt startsnabb en bit ut i banan så kan hitta bra position trots spåret och har snuvat startsnabba som Racing Mange på ledningen från bricka 7 (men då med vinklad vinge). Ett lopp i kroppen och maxas i utrustning och balans nu så ska räknas tidigt på skyhög kapacitet då distansen är hennes bästa den här gången. 

10 Allegra Gifont 4% är ungdomen i gänget som nybliven femåring och intressant trots bakspår. Litet fält och en strykning gör det enklare att komma till då hon har toppform och nu ryker alla skorna kanske(?). 

9 Dear Friend 7% kanske inte ska räcka mot de bästa här då hon fått bakspår men blir det ryck på loppet och hon hittar rygg på ledaren har vi ju sett större skrällar än så här i Stoeliten, från invändiga resor. Hade tur vid vinsten näst sist då de värsta kom bort och fick bra lopp gången efter men kunde inget så kanske är det lite formtapp så bara aktuell vid riktigt många. 

2 Hevin Boko 2% är ospelad den här gången men brukar tillhöra favoriterna i stoeliten och visst är ett par bättre på pappret med den här gången men spår för ett bra smygläge ska hon kunna skrälla. 

Bakom de två med överlägset bäst meriter är det öppet och kanske kommer skrällen här. Senaste åren har det börjat skrälla i Stoeliten, som historiskt varit den lopptypen favoriten oftast infriat i, av alla klasser på V75. 

Ranking: A 4. B 1-6. C 10-9-2-3. D 5-7.

 

Avdelning 7.

Harper Hanovers Lopp som fått till ett riktigt starkt startfält och flera som hade siktat på att starta här fick helt enkelt inte plats och då har ändå bara två Wildcards delats ut till utländska gäster. 

8 Who´s Who 32% är loppets klara favorit då han har en stark spurt att tillgå och visat styrka i långlopp tidigare. Örjan upp i storlopp på vinst-van häst som sprungit in sina 8,5 miljoner på bara 18 segrar i sina 36 starter. Formen är dock ett frågetecken då han fick ledningen sist men tröttnade rejält till slut så garderingen är på sin plats. 

1 Maestro Crowe 18% blir Kanske lite väl hårt betrodd då det blev få hästar på grunddistansen och mellanfållan så kommer de mer rutinerade bra på det. Han ska ändå vara tidig då man inte fått se botten i hans styrka och har Johan fått bättre ordning på honom så är spåret bra. Han kan väl inte svara upp ledningen men kommer han iväg hyggligt så kan han kanske köra sig till ledningen tidigt och hålla ett bra tempo hela vägen. Mest intressant är att man ska prova första barfota runt om och slår det väl ut kan han gå en snabb tid där framme och då blir han svår för övriga att fånga in. 

9 Jerry Mom 7% kommer med form och har matchats mot de hårdaste i Frankrike och var fin som tvåa sist då det var i lite mer passande motstånd. Alltid intressant med fransoser som kommer hit i form och som är vana distansen med körning i spåren på Vincennes, så alltid kul att se hur de ska trivas på våra banor. Spåret borde han klara och spår två i volten är bra på tilläggen då man ligger bra till direkt och då han höjt sig lite i år kan han vara en tänkbar vinnare.

13 Vitruvio 5% är lågt spelad häst som tillhört eliten i ett par år och bara är sju år, så även om han har haft svårt att hitta formen den här säsongen måste han räknas med chans här. Offensiv kusk från springspår och kommer man iväg bra i starten kan man hamna riktigt långt fram. Så klart högst chansartat med voltstart och uteblivna formintryck men till den låga procenten är det värt att chansa och spela på kunnande då han gått bra på skandinaviska banor tidigare. 

15 Wild Love 2% har blivit diskad för orent trav i Frankrike men varit bra även vid diskningarna och hon kommer att avsluta snabbt även här. Var diskad som måltrea i samma lopp som Jerry Mom var tvåa i på Vincennes och matchat bra hingstar och valacker nere i Frankrike. Med mer hårdhet nu är hon absolut en tänkbar skräll när hon nu återträffar kusken hon haft klart mest framgångar tillsammans med. Ensam med bakspår på tillägget så kan köras i bike i volten.

2 Boston Wise L. 11% drar en del streck där framme men som fyraåring är det här inte viktigaste loppet för året för den här och kanske är han hård nog att vinna ett lopp som detta redan. Kommer han lätt till ledningen så kan han sitta ifred där framme en bit eller släppa till en av de bättre där bak och få ett lopp på rulle så kanske han kan överraska. Från stallet varnar man med att den nog hade behövt ett lopp i kroppen för att ha absolut toppform hit men kunde inte gå ut i ett lopp till med tanke på tjänade pengar, så inte jättetidig här. 

6 Ivory Di Quattro 3% och 7 Born Unicorn 10% startar från mellanfållan och därifrån vinns loppet sällan. Första Goop på Born Unicorn är intressant och den av hästarna med högst chans, då han visat bäst form av de två, men borde bli tufft. 

11 Vevet Gio 1% har skrällt i storlopp förr och ska tåla distansen då han har styrkan som främsta vapen. Högg lite i några av storloppen i fjol och har nu ett lopp i kroppen efter lång tävlingsfrånvaro och ska kunna vara en storskräll här.

10 Ble Du Gers 7% har sökt efter formen i år men körde in en del pengar i fjol som nioåring och har åldrats bra så tål säkert en tung säsong till. Bra spår och ett lopp i kroppen efter träningsperiod så är säkert bättre nu och då räcker han här. 

Ranking: A 1. B 9-8. C 15-13-11-7-10-2. D 14-6-4-12-3.

 

Stora systemet

Avd.1: 2-5-6-8-11-15.

Avd.2: 1 Deal Done Zet

Avd.3: 4-7.

Avd.4: 2-5-6-7-10-11.

Avd.5: 5 Oxidizer

Avd.6: 1-4-6.

Avd.7: 1-7-8-9-11-13-15.

1512 Rader som kostar 756 kronor. 

Lilla systemet

Avd.1: 2-5-6-8-15.

Avd.2: 1 Deal Done Zet

Avd.3: 4 Cab Lane

Avd.4: 2-5-6-7.

Avd.5: 5 Oxidizer

Avd.6: 4 Double Exposure

Avd.7: 1-8-9-15.

120 Rader som kostar 60 kronor. 

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.