Manfred Kåvestams blogg

Speltips: V86-Express Bergsåker och Jägersro 26/5

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

V86-Omgången.

Nu är det Elitloppshelg i veckan så Solvalla står över veckans V86-Express och låter Jägersro dela omgången med Bergsåker den här veckan. Jägersro lär få en del regn under onsdagen men brukar klara det bra och Bergsåker slipper nog ovädret som drar över de sydligare delarna av Sverige. 

Jägersros har ett upplopp på 190 meter och banan är lite bredare än medel, vilket ger dom mer plats i voltstartsloppen, oavsett distans. Startbilen har vinklad vinge vilket ger dom längst ut bakom bilen lite mer valmöjligheter i inledningen. Spetsvinnare är lite överrepresenterade här nere så det är inte är högsta klassen på loppen, men inte alls omöjligt med vinster från kön. 

Bergsåkers banan är känd som en skräll-bana, och det är upploppet som är lite över medellångt med 200 meter, som gör att fler får chansen till slut. Spår ett bakom bilen är kanske lite bättre på Bergsåker än på många andra banor, från start. I övrigt ingen vinkad vinge eller open-stretch att ta hänsyn till och det är en genomsnittligt bred bana. 

 

Bästa Spiken!

I avslutningen hittar vi omgångens bästa spik där det är ganska jämnt på strecken mellan de två mest betrodda och det är fel-streckat, (men börjar stabilisera sig under onsdagen, ser det ut som). 13 Gooner 34% kommer från duktiga Wäjerstens träning och det är sällan han går segerlös från Bergsåkers tävlingsdagar då det är hemmaplan och han brukar sela ut ganska många här. Den här har matchats mot tuffare motstånd i vinter och vi spikade honom då han vann långlopp på V75 mot bland andra Danilo Brick som det var jämnt spelat mot. Distansen är passande och även om han är missgynnad av bakspår då han är ganska startsnabb så har han också en stark spurt att tillgå i alla sammanhang så ett ganska långt upplopp passar så klart bra. Han tål att gå sista varvet ute i spåren och ska kunna plocka ner samtliga här åtminstone varannan gång och blir väldigt stark spik i omgången som inte så stor favorit. 

 

Gå Kort!

I sjätte avdelningen är det åter bra chans för Wäjerstens-tränat på hemmaplan och det är kanske inte fel att spika favoriten men han drar lite för mycket streck och jag väljer att spela med ett eller ett par streck till. 

2 Global At Work 62% har god chans att ta ledningen och leda loppet runt så tänkbar som tredje spik men lite väl stor favorit då han ser ut att bli omgångens största är det lockande att försöka fälla. Fyra lopp i sin nya regi och har gjort det bra varje gång och på den korta distansen kanske övriga får svårt att fånga in henne. Det har dock en tendens att bli överpace i kortloppen då många vill ha positioner där framme och inte omöjligt att någon blir het i dödens och då kan upploppet bli långt här. 

11 Bowling El Mar 10% är favoritens stallkamrat som var klart bra på första barfotan i sin 20:e start sist. Samma nu och dessutom blir det bike på den här starten som hon bara gått i ett par gånger så första med den kombinationen och dessutom första gången med Erik Adielsson upp. Intressanta förändringar och om det är hon som kommer snabbast ute i banan är det inte säkert att Wäjersten drar på sig böter för drivning för att hålla undan i ledningen om det är bara stallkamraten mot. 

1 Kattis Palema 3,5% är väldigt lågt streckad men kan få ett fint lopp i rygg på favoriten här och det är intressant maxning i balans och utrustning till den här starten. Hon har tidiagre haft problem med fräschören men även om hon vek ner sig sist för press så låter det väldigt positivt från stallet. Hon ska ha känts oväntat fräsch både i och efter loppet enligt tränaren Kenneth Häggström. Hon trivdes dock inte med det norska huvudlaget och får öppet på sig till den här starten och första gången i bike i sin 25:e start. Hon gick barfota runt om sist vilket hon har 1-3-3-2-1-3 i resultat på efter sex starter på den balansen och så blir det igen. Hon ska gått framåt med lopp i kroppen och kan svara alla men räknar med rygg på favoriten och det brukar komma luckor i den här typen av stolopp så absolut högre vinstchans än strecken antyder. 

 

Avdelning 1.

I inledningen är det en ganska stor favorit men strecken är ganska spridda bakom honom så man ska nog försöka komma undan med ganska få streck här för att få till bra potential i systemet. Ska man börja strecka många så kan man lika gärna ta alla här då ingen känns helt chanslös. 

4 Racing Ribb 44% blir klar favorit med rätta då han hittat fin form, fått bra startspår och är ganska startsnabb så kanske kan komma enkelt till ledningen, speciellt i kraft av sitt favoritskap. Har gått bra hela året men är ingen stjärna så lite för stor favorit den här gången och garderingen är på sin plats. 

10 Great King Wine 4% är ett intressant drag trots spåret men då fältet inte är större än tio hästar så kan det gå när alla skorna ryker. Han har ett lopp i kroppen nu efter långresa och går säkert framåt med det. Sist blev det hel-fel då han drogs sist av galopperande häst och i ingången till sista svängen fick han kall rygg igen och gick helt okej i skymundan men kunde inte ta något. Har vunnit ett par lopp i sin nya italienska regi på kort distans men tidigare i Sverige var han 2100-2600 hans bästa distanser och har nog högre vinstchans än procenten antyder, då han är bra i grunden. 

6 Can Lane 17% drar en del streck men segern sist kom i breddlopp och det här betydligt hårdare konkurrens än i P21-lopp, men han räcker nog mot tuffare motstånd med. Hade ett kallt fjolår men kanske har form på gång nu efter två lopp i kroppen efter en halsoperation och kanske tar han ytterligare kliv nu, då man låter nöjda från stallet.

2 Fabio De Pervenche 5% är startsnabb och Lugauers hästar behöver inte alltid lopp i kroppen för att göra bra prestationer, så finns god chans för ett bra lopp direkt för den här från ett fint utgångsläge. Då favoriten faktiskt tvekat en del i starter förr så kan den här ta ledningen och köras där om favoriten kommer bort, men kan så klart vinna från rygg på ledaren med. Spelas tidigt på läge och startsnabbhet i kombination med högt spelvärde. 

9 Quattro Töll 3% kan välja startsnabb rygg i Lugauers och kommer den här igenom på ett bra sätt så ska han kunna skrälla. Ett par lopp i kroppen och sist rycktes skorna så nu går han nog så resten av sommaren och det klart plus. Är med där framme nästan oavsett motstånd men blir gärna tvåa, trea, men kan vinna. Vid gardering är han ett kul streck. 

1 Inifitus 17% har vinsterna för Tyler Mifsud så lite minus på kuskbytet nu och spåret är fel då han inte är startsnabb, så riskerar att hamna alldeles för långt ner invändigt här. Klart överstreckad även om han tänt till på barfotan i sista två starterna och kommer han ut i hygglig position så är distansen som är hans bästa så kan han vinna. 

3 Payet D.E. 6% är bra för klassen men så fort det blir lite för tufft har den svårt att sätta nosen först och borde väl bara vunnit loppet näst sist för att man skulle tro på full form. Slagen av Infinitus med ett par längder då och sedan oplacerad i långlopp i Danmark så frågetecken för formen. Startsnabb och kan störa i spetsstriden en bit men ska inte ta ledningen här. 

Ranking: A 4. B 10-6. C 2-9-1-3-8. D 7-5.

 

Avdelning 2.

Här startar den med lite mindre pengar 20 meter före övriga ekipage, men då han är ensam med försprånget kommer ju tilläggshästarna ikapp utan att behöva gå allt för mycket i spåren. De rutinerade Gulddivisionshästarna ska ha god chans att göra upp om segern här. 

3 Coin Perdu 41% är en riktig klasshäst och från ett klart bra spår på volten så ska han komma iväg bra och jag tror att han är bara bäst här. Han har fortfarande bara gjort 26 starter och växer in i högsta klassen med bra matchning och det här är ett passande lopp jag tycker att han bara ska vinna. Båth säger att han tagit loppen på bra sätt, tränar bra och är stabil i voltstart så allt låter bara bra. 

Jag spikar Coin Perdu här då jag tycker närmast spelad bakom är klart överstreckad och för den som garderar så finns ett mer intressant motbud i 7 Espri Sisu 22%. Den drar också en del streck men kan vara före favoriten tidigt här då han startar från springspår och är startsnabb. Har gått bra i sin nya regi så kommer han i bra position kan han vinna loppet då det nu är sagt att det ska provas första barfota runt om, även om det inte lyser rött i skoinfon ännu. Håll koll där och blir det så kan det vara aktuellt att dubbla systemet. 

1 Zinco Jet 25% startar 20 meter före de andra men har precis kommit ur Bronsdivisionen och betydligt hårdare motstånd här. Det var över ett år sedan han vann eller ens var bra placerad i lopp med över 35 tkr till vinnaren så klart överstreckad här och rankas ner på dåligt spelvärde. Men vid bredare gardering ska han väl med då det kan bli blinkershuvudlag på den här gången och då kanske han kan försvara sig i ledningen lite längre och han ser ut att sjunka lite på procenten under onsdagen.  

5 Narold Vox 0,5% har ett fjärdespår i volten men är rutinerad och travsäker så ska komma iväg och är riktigt rejäl så kan skrälla om det går fort. Hängde med okej sist på första barfotan på länge och barfota fram som han nu är anmäld med har han bara gått på vid något enstaka tillfälle tidigare. Söker väl efter rätta formen och kanske börjar bli gammal men ska ha lite högre vinstchans än en halv procent.

9 Queer Fish 4% har en stark spurt att tillgå och nu när vi är inne i Elitloppsvecka är det svårt att inte tänka på när den här skrällde i Sweden Cup-Finalen till nästan 50 ggr pengarna från bricka 7 och en position nere i kön. Han hade lite smygform för ett par månader sedan utan att få vinna men sist var han sämre på grund av en infektion och stod över några dagar efter det. Har tränat på bra sedan och Mats E är intressant på honom så tänkbar stor-skräll. 

Ranking: A 3. B 7-1. C 5-9-4-8-6. D 2.

 

Avdelning 3.

Kortlopp i ganska hög klass med fina hästar där i nästan alla går i bike och barfota runt om så absolut toppad balans och utrustning på i princip alla ekipagen här och det kan bli ett rivigt lopp. Många startsnabba och litet fält gör att alla får chansen om det bara blir lite tryck och favoriten inte får allt gratis. 

2 Zlatan Knick 52% är en av få här som körs i vanlig vagn men det är det han alltid går i och inga ändringar alls här. Han är startsnabb och ska ha gått framåt med loppet i kroppen där han blev lite för het och låg på så krafterna tog slut sista biten. Visst är han spetsbudet och ska vara favorit men det är för hög procent så läge att gardera. 

4 Grandfather Bill 15% har fått några starter i sin nya regi och vann i bra stil näst sist och får nu biken på som vid vinsten. Öppet huvudlag i alla starter för Johan och nu blir det norskt huvudlag och hittar han ner i andra eller tredje utvändigt spurtar han nog ner många till slut. Bra spår, bra form och litet fält gör att han kan vinna oavsett position med maxad utrustning och balans. 

3 Victory Lee 9% vill Kanske ha lite längre distans men då han är hygglig ut kan han få bra position och kan vinna loppet från utvändigt ledaren. Kolgjinis hästar har gått väldigt bra hela våren, efter omlagda träning på flera av hästarna och den här vann årets första start. Näst sist satt han fast med allt sparat och sist var det galopp i voltstart så positivt med bilstart nu. Vann direkt på barfotan i fjol och inte fått effekt på det i senaste två starterna så kan lossna till den här starten. 

7 Baccani 1% var nära skrällvinst näst sist och i förra starten var han stressad och galopperade. Intressant kuskplus nu och han är startsnabb så med hjälp av den vinklade vingen ska Jepson kunna hitta bra position. Klar skrällchans i litet fält även om han backar från start. 

1 Arnie Express 3% är bra i grunden och gick okej några starter i sin nya regi men fick sedan en träningsperiod och går säkert framåt med ett par starter i kroppen efter frånvaron. Ska inte kunna svara upp några snabba utvändiga men i litet fält kan det bli bra smyglopp och då måste det vara viss skrällchans. 

5 Quite Special 16% har bästa spåret bakom bilen och då han är startsnabb kan han snuva favoriten på ledningen om den skulle ha en sämre dag. Den här hade tur vid segern näst sist då två före krokade ihop och galopperade men var rejäl vid segern tidigt i april då han slog bland andra Farlander Am. Borde komma till bra position här och kan vinna men känns lite överstreckad då det är många bra med i loppet.

6 Cash Valley 3% borde få svårt att komma till ledningen från spår en bit ut men är väldigt startsnabb och lite effekt ger den vinklade vingen redan från spår sex. Kanske tar han sig förbi alla invändiga och han hade fyra raka vinster i vintras så är bättre än sin formrad och kan skrälla

9 Conrads Massiv 2% har tagit bra placeringar på slutet men blir oftare tvåa än han vinner loppen och står sämst inne på pengarna så det borde bli tufft från bakspåret. Nu är det dock anmält första gången barfota runt om i 36:e starten och med så litet fält behöver inte bakspåret avgöra så mycket. Kanske kan han ha tur och komma igenom bra med rygg på den startsnabba favoriten så även den här skulle kunna skrälla. 

Ranking: A 4-2. B 3-7. C 5-1-6. D 9.

 

Avdelning 4.

Lägsta klassen för dagen och loppet känns skiktat där några få sticker ut. Favoriten är väldigt hårt streckad men samtidigt har han hög segerchans så jag väljer att låsa loppet på få hästar och hoppas så klart att den mindre spelade av mina hästar kan slå den stora favoriten. 

4 Albacete 48% blir lite för hårt streckad här då ingen med så få starter som treåring mot äldre konkurrenter ska vara så stor favorit. Har visat bra fartresurser efter bara tre starter men var seg och omotiverad i debuten för att sedan varit bättre efter det. Första gången han startar bakom bilen och första gången på kort distans och efter att han spände sig och var konstig i sin debut så känns garderingen given. 

10 Kissinger Boko 17% vann direkt i comebacken och Dunder är inne på att han tagit vinterträningen bra och hela stallet har höjt sig ytterligare ett snäpp så passas i alla sammanhang. Det blir första barfota här och då han bara är streckat på en tredjedel av favoritens procent är det mycket intressant trots bakspåret. Ett par lopp mer i kroppen än favoriten och ett år äldre gör att jag streckar honom först från formstall. 

2 Nomo 9% är startsnabb och kan störa för favoriten, kan även överraska från ett lopp i rygg på ledaren eller annan bra position. Ska lättas lite i frambalansen och kanske körs kanske i ledningen om han kommer dit. 

8 Winstone Tabac STRUKEN!  14% har haft problem efter att ha slagit sig i boxen och tränaren säger att han kanske skulle fått ett ban-jobb till innan den här starten. Så blev det sämsta spåret och då måste den här vara överstreckad om han inte är förberedd på bästa sättet och har inte gått lopp på över nio månader. 

5 Loaded Noah 2% är startsnabb och vann från ledningen näst sist. Bästa spåret och Magnus A upp gör honom intressant även om det kanske är lite hårdare mot nu. 

11 Ninepoints Coolman 2% galopperar lite väl ofta men har visat snabba tendenser mellan galoppmisslyckanden så kanske skulle kunna skrälla nu när han börjat gå barfota runt om. 

6 Sara K.M.E. 2% är ett startsnabbt sto i öppen klass så kanske blir det för hårt men hon har sett fin ut på slutet. Tomas Pettersson har inlett året i fin stil både som tränare och kusk och har bättre statistik i år på styrningarna än föregående åren. 

Ranking: A 10. B 4. C 2-5-6-11. D 12-3-1-9-7.

 

Avdelning 5.

Diamantstoet Försök och stor favorit från bästa spåret i volten men den ganska stora favoriten kan bli fast invändigt då det finns betydligt startsnabbare från springspåret, så favorit i fara och garderingen är på sin plats. 

1 Lady Beluga 52% är för stor favorit även om det är klart bra spår där de flesta voltstartslopps vinns från och den här kommer med bra statistik efter sex vinster på sina tio starter. Det är dock startsnabba utvändigt så läget blir trots allt chansartat och hon möter lite hårdare motstånd än hon är van vid men höjer sig säkert lite själv med, efter många bra insatser i år. Första gången lättning med barfota bak är också intressant så klart men då hon är klart överstreckad så väljer att spela med betydligt mer streckvärd som ensam A-häst. 

6 Garca 9% är väldigt startsnabb och matchats i den här lopptypen ett tag så duger bra i klassen. Ibland har det blivit för passivt och ibland har hon haft lite otur men körs hon i ledningen nu så måste vinstchansen vara hög. Kan gå från rygg på ledaren med om det blir så och oavsett löpningsförlopp så borde hon få en bra position i där framme och ha bättre vinstchans än procenten antyder. 

4 Eight Hour 13% har tänt till lite extra i biken och kanske körs nu utan den då det är spår fyra i volten, så chansartat läge men hästen är bra och duger i klassen. Hon har vunnit sex av sina 17 starter och även om spåret inte är så bra så har hon haft ännu värre lägen bakom bilen på slutet. Tränaren tror på bra vinstchans och Kevin får betsäma om han vill prova i biken eller köra i vanlig vagn. 

8 Tour Eifel 3% har ett intressant smygläge med rygg på favoriten och skulle favoriten kunna hålla upp ledningen i hård spetstrid så kan den här få rygg på ledaren, vilket kan vara guld värt i stolopp av den här typen. Är inte gynnad av voltstart men från det här spåret ska det fungera så klart. Tränaren aviserar absolut toppform och hon har varit väldigt bra i ett par starter i rad. 

5 Begum Kronos 6% gick bra mot tuffare konkurrens i kval till Drottningpokalen näst sist så ner i rätt klass nu och PU brukar kunna få iväg det mesta i voltstart så femtespåret oroar inte. Har dock bara vunnit två lopp på 18 starter och växlas ner från bike till vanlig vagn då det är volt så ändå inte jättehet kanske, men aktuell vid bredare gardering. 

Alla med framspår ska kunna öppna bra och det kan ställa till det för favoriten då den av 2 Joyo 3%, 7 Jacky Bros 7% och 3 Five O´Clock 0,7% som prickar bra från start kan absolut passera favoriten i inledningen och då kan den hamna långt ner invänigt och om någon av de tre sist nämnda får rygg på ledaren till exempel så ska de alla kunna skrälla i loppet. Det ser dock ryggigt tufft ut för hästarna på tillägg här med många att runda då det är fullt fält och bra hästar för klassen där framme. 14 Procolate 0,7% och 12 Beluga West 1% är väl de mest bäst chans där bak men båda söker formen, där den senare inte vunnit lopp på över ett år och kommer från galopp i förra starten. Den förstnämnda har varit struken inför det här men vann starten före det, men det var i mars så behöver kanske lopp i kroppen här. 

Ranking: A 6. B 1. C 4-8-5-7-2-12-9-14-3. D 11-15-10-13.

 

Avdelning 6.

Se ”Gå Kort!”

Det blir fint att stänga loppet på tre hästar då favoriten Global At Work blir lite väl stor och det är mycket intressanta utrustningsändringar på två motbuden jag spelar med, Bowling El Mar och Kattis Palema.

Övriga utmanare kommer så klart från bra spår då det är kort distans och 4 Made By Vitsand 6% har gjort en start i sin amatörregi efter att varit i Wäjerstens träning i vinter. Startsnabb och barfota bak nu så kanske kan störa favoriten lite i spetsstriden men ska kunna få en bra position oavsett. 3 Cristal Medallion 10% kommer från stall som har en liten höjning på hästarna i år efter att man bytt stall under en längre period inför den här säsongen. Bra spår och är startsnabb så kanske utmanar i spetsstriden men får också den här position där framme.

Ranking: A 2. B 11-1. C 3-4-7-10-9. D 5-8-12.

 

Avdelning 7.

Öppet Klass 1 Försök där det kan smälla och strecka många är grundtipset då favoriten kommer med långresa. 

5 Hindy Heikant 35% är det positiva tongångar kring och från bästa spåret måste vinstchansen vara hög. Det är dock ett sto mot hingstar och valacker och efter långresa så ska det vara favorit i fara och garderingen är på sin plats här. Startsnabb och kan så klart rinna undan från spets då hon står bra inne på pengarna och slog hästar som tjänat miljonen på hemmaplan sist så bör väl rankas först trots allt. 

12 Newport Beach 17% står riktigt bra inne I klassen och har klart mest startpoäng men är väl bortlottad nu. Den vinner dock från alla positioner så kan göra det även här då han verkar ha skalle som duger mot det mesta motståndet i klassen, efter 11 segrar på 15 starter. Vann både försök och final i Klass 2 i somras på V75 så kan vinna även nu om formen är nära förra sommarens form. 

8 Yuvaraj 4% är bättre än raden och var kanske lite bortkörd vid andraplatsen då PU körde lite för mycket mot ledaren och hästar längre bak och glömde bort den som fick lucka från rygg på ledaren. Höll nästan undan ändå den gången efter riktigt starkt lopp utvändigt sista halvvarvet och sist blev det galopp då det kanske blev lite för mycket med när man maxade all utrustning och balans. Nu blir det lite nedväxling men fortsatt bike och från tufft läge är han ändå tidig på kunnande och form. 

4 Even Steven 18% kommer med två lopp i kroppen och hade fem raka vinster på hemmaplan i början av vintern så duger nog från toppspår även om han står hårt inne på pengarna. Kuskändring till Uhrberg och han brukar kunna sända från start så med startsnabb häst ska de kunna få ett bra lopp där framme och kan vinna loppet. 

11 Zacapa Grim 8% fick kallt läge men gått bra på slutet i bike och på barfota runt om och står bra inne i loppet. Gick fram tidigt efter lugn start då han hamnade i femte utvändigt men tog dödens efter halva loppet och vann lätt. 

6 Happy Few 5% har ett okej spår på Åby och kan följa med de startsnabb invändigt för att komma ner i bra i banan. Går barfota runt om nu som han bara gått på en gång tidigare, näst sist vid vinsten från bricka 8 från köposition och en del spår på vägen. 

2 Cutty Sark 5% är startsnabb och kanske kan köras i ledningen men troligast är att han siktar på ett lopp i rygg på ledaren och skulle kunna skrälla med rätt lopp. 

Ranking: A 5. B 12-8-4. C 11-6-2-9. D 1-7-10-3.

 

Avdelning 8.

Se ”Bästa Spiken!”

Här spikar jag favoriten Gooner även om han börjar dra ifrån 2 Arizona Dream 30% på strecken då fler verkar få upp ögonen för att det borde skilja mer på procenten här. Alltid svårt att vinna från de bästa lägena i spårtrappor då den allt som oftast möter hästar som hade fått starta 20 meter efter i tilläggslopp. När man då möter flera hästar med betydligt mer pengar från samma start är det svårt att slå alla sådana och allt som oftast kommer vinnaren i den här lopptypen från sämre utgångslägen. Ändå överstreckas alltid bra lägen, då många spelare är vana att vissa spår vinns det mer ifrån än andra, men spårstatistiken är helt annorlunda i spårtrappor. Arizona Dream är en fin häst som är startsnabb och därmed gynnad av bra spår men vinsterna i år från 10tkr breddlopp till 30tkr lopp så väldigt mycket hårdare mot den här starten. 

8 Young King 10% och 10 Barry Wadd 11% drar också en del streck och mer intressanta vid gardering än andrahandaren. Den förstnämnda kom i bra skick till Linderoths träning för drygt en månad sedan och blir intressant med miljöombyte men borde behöva lopp i kroppen. Den sistnämnda håller bra form men vinsten sist är på Hagmyren och över lag har han matchats i betydligt enklare lopp än vad favoriten varit ute i.

Vid bred gardering är båda Berghs hästar 11 Nyhet 3% och 12 Vulvcano O.P. 2% tänkbara skrällar, där båda är bra i grunden och står bra inne på pengarna här. Kommer från storstall som vinner lopp mest hela tiden och ständigt bra form på det mesta som kommer till start. 

1 Huddlestone 3% skulle kunna överraska från smygläge då han inte överstreckad från spår där det ofta blir lite mer streck än de förtjänar, i framförallt spårtrappor. Spår ett är ju som bekant lite bättre på just Bergsåker än många andra banor och han kan få ett bra lopp härifrån. Tveksamheter angående formen då det blivit galopper när man testat lite olika balanser och utrustning på slutet men hittar man rätt kan han räcka från rygg på ledaren kanske. Men det borde bli svårt för alla att slå favoriten som går ner rejält i klass och spiken känns stabil. 

Ranking: A 13. B 10-8. C 2-11-1-9-4-12-5. D 7-6-3.

 

Stora systemet

Avd.1: 2-4-6-10.

Avd.2: 3 Coin Perdu

Avd.3: 1-2-3-4-5-6-7-9.

Avd.4: 4-10.

Avd.5: 1-4-6-8.

Avd.6: 1-2-11.

Avd.7: 4-5-6-8-11-12. 

Avd.8: 13 Gooner

4608 rader som kostar 1152 kronor.

 

Lilla systemet

Avd.1: 4-10.

Avd.2: 3 Coin Perdu

Avd.3: 2-3-4-5-7.

Avd.4: 4-10.

Avd.5: 1-4-6.

Avd.6: 2 Global At Work.

Avd.7: 4-5-8-12. 

Avd.8: 13 Gooner

240 rader som kostar 60 kronor.

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.