Manfred Kåvestams blogg

Speltips: V86-Express Åby och Solvalla 19 maj

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V86-Omgången.

V86-Express på Åby och Solvalla med spelstopp 20:30. Åby har sin dubbla open-stretch att ta hänsyn till och ett upplopp under medellängd, på 180 meter. Solvalla har strax över medellångt med sina 196 meter och ingen av banorna har vinklad vinge på sina startbilar. Åby är också lite bredare vilket är gynnsamt för hästar som har problem med utrymme i voltstart.

Efter ett par mer givna omgångar med låg utdelning med jackpot på sexor som resultat och senast även då ganska favoritbetonat så är det dags för en omgång med betydligt högre potential på förhand. Det finns absolut anledning att försöka fälla omgångens största favorit och i övrigt är det nog ingen mer som sticker iväg på strecken, så det lär bli ganska bra spridning på markeringarna den här veckan, vilket så klart är roligt. 

 

Bästa Spiken!

I ett stolopp som avgörs i femte avdelningen ser de flesta strecken ut att hamna på fyra ekipage där jag hittar klara minus för tre av dem och väljer därför att spika den mest streckade, som inte alls blir speciellt stor favorit. 

4 Bring Me Money finns det med minus på då hon galopperade tidigt i sin comeback sist men kördes snabbt i kapp fältet så fick ett bra lopp i kroppen, med en snabb avslutning i skymundan. Stod då på mellanfållan och de två som var först i mål hade båda runt 900tkr tjänat så inte konstigt hon inte nådde dem efter galoppen. Nu är hon i rätt sällskap även om hon står lite hårt inne på pengarna i den här propsositionen så har även flera av konkurrenterna också en bit kvar till taket av vad man fått tjänat här. Matchades i Diamantstoet i vintras där hon faktiskt var bra som tvåa bakom Alhambra Mail och var för flera bra hästar för klassen så har hårdhet så det räcker här. Det var i bike som hon går med nu och hon har varit väldigt bra vid de fyra starter hon gått i den, med 1,1,2 och 6 som resultat, där sjätteplatsen var i stenhård Breeder´s Crown Semifinal från bakspår. Hon ska kunna öppna snabbt från ett av de bästa spåren bakom bilen men är inte alls beroende av spets och får hon bara hygglig position, i ledningen, dödens eller andra ytter typ så tror jag hon bara vinner här och spikar. 

 

Gå Kort!

I fjärde avdelningen förordar många spik på favoriten som kanske blir för stor på procenten till slut och då det är ett treåringslopp med mycket orutinerade hästar är det absolut läge att gardera. 

1 Conch On Inn 50% är startsnabb men innerspåret på Solvalla är inte alls enkelt att försvara och här är det nog flera som utvecklas rejält för varje start och kanske flyger ett par förbi och den här blir fast i säcken. Klart bästa hästen i vad de presterat hittills och vinner väl loppet ganska ofta om han tar sig ut men blir det körning från start och risken finns att man fastnar invändigt så måste det ju ändå vara favorit i fara. 

7 Graham Hill 30% går bra från alla positioner och verkar inte vara rädd att göra grovjobb så även om spåret är tråkigt kan han styras på tidigt få dödens enkelt, som kuskarna tycks vara rädda för. Utvändigt ledaren kan han styra loppet och kommer favoriten bort är han loppets givna utmanare. Tack vare att han har öppet spår så väljer jag faktiskt att ranka honom före den stora favoriten på bättre spelvärde, men låsa på två hårt streckade är kallt så jag väljer att komplettera loppet med en av bakspårshästarna till betydligt lägre procent. 

9 Secret Celebration 5% tränas och körs av Wäjersten som är riktigt duktig unghästtränare efter att ha gått i Båths skola. Här kommer allt fler yngre hästar visa framfötterna i takt med att fler kommer ut, då han har riktigt många två- och treåringar på listan. Den här är nog inte mycket sämre än de bästa här och med klaff på loppet fäller hon många i spurten. 

 

Avdelning 1.

2640 meter på Åby där bakspår, som favoriten har, är lite kallare men samtidigt vinner bästa hästen oftare på Åby än på många andra banor. 

9 Don Cash 46% är bästa hästen och kanske rundar han dem bara här eller söker sig tidigt till utvändigt ledaren. Men man satsar på Harper Hanovers nästa lördag så det är bara ett led i matchningen dit och inte alls givet att man styr på i spåren i tid den här gången. Väntar man för länge eller vill köra i ryggar in i det sista så är det givet att det är en favorit i fara, då det kan bli för långt fram. Är han hårt tränad och planerad att gå framåt med loppet i kroppen är det också ett orosmoment att rätta speeden kanske inte ska finnas nu och garderingen är på sin plats här. 

4 Image Rapida 6% står också bra inne pengarna, bäst av alla och trivs över distansen. Har blivit allt mer startsnabb och kanske kan få bra fart från ett av de bästa spåren så får bra lopp oavsett och kommer med bra form. Gick sitt rekord överlång distans sist och även nytt rekord på kort distans, i loppet före så både fart och styrka finns för vinst här. 

5 Totti Face 15% har kanonspår med och är ganska startsnabb så ska få bra position med och den här har med toppform. Varit bra hela tiden och sist fungerade han bra första gången i bike så klart bra med den på igen nu, så klart. 

7 Mikkel H.R. 8% är kanske den som snabbast från start här trots spåret och Jepson är vass taktiker, speciellt på Åby så han kan nog hitta rygg på ledaren på ett eller annat sätt. Om ingen ställer fråga tidigt kan han spåra loppet länge om han kommer hela vägen till spets och kan vinna loppet på flera sätt så måste med tidigt. 

1 Bastian 13% får kuskplus och ska kunna få ett bar lopp härifrån då det inte är många jättespeedkulor från start i loppet. Vann billigare lopp sist men duger även här då han står bra inne i klassen. Blir farlig på stretchen till slut här. 

3 Hulken Sisu 9% har en missvisande rad då han mött stenhårt motstånd i några av sina starter och inte konstigt att han inte har så mycket vinster i historiken. Bra spår nu och stall i form så passas vid bred gardering. 

Ranking: A 9. B 4-7. C 1-5-3. D 2-11-10-12-6-8.

 

Avdelning 2.

2640 meter auto på Solvalla med klart bra hästar för den lite lägre klassen. 

6 Twigs Honor 37% är loppets klara favorit men här är det favorit i fara då det är frågetecken för formen efter att han varit struken inför den här starten. Det är lite långt mellan starterna nu och spåret är en bit ut så med flera bra konkurrenter invändigt så är det risk att han blir hängande en bit i spåren. Barfota fram nu, som han gått bra på då han bland annat varit tvåa i kval till Svenskt Trav-Kriterium över distansen, på den balansen. Vill ner på innerspår så laddas mot ledningen och kommer han hela vägen dit blir han så klart hästen att slå men inte alls givet att det är så enkelt. 

5 Sedin U.S. 17% har ett fint utgångsläge och tål lite spår på vägen så även om han kommer från galoppmisslyckande så är det mer intressant nu med kuskplus. Mest intressant är att han vann på första barfota för två starter sedan och går så nu igen, tillsammans med biken så givet vinstbud här. 

3 Hindenburg Am 11% rekordsänkte sist på medeldistans även om han bara blev femma från utvändigt, med ryggar på vägen är han vassare. Vann 100tkr-lopp på Axevalla mot bra motstånd för klassen då man körde första barfota och har höjt sig på balansen så räknas tidigt vid debuten nu över 2640 meter. 

4 Again Kronos 5% är startsnabb så kan komma till ledningen tidigt här. Gick med norskt huvudlag näst sist men rycktes aldrig så det kan bli första effekten med det, när han utrustas så den här starten. Fast med sparade krafter två starter i rad så läge att köra i ledningen den här gången kanske?!

1 Spectacular 16% är ganska hårt betrodd då han duger bra i den låga klassen men riskerar att bli över rejält från start här. Tål tuffa upplägg om han bara kommer ut men rankas ner på tveksamt läge. 

2 Inspector Gadget 2% gick snabbt efter ryggresa sist och får säkert ett bra lopp i gen från fint spår så med formen på topp ska han kunna skrälla. 

12 Sultan Norrgård 5% har sämsta läget men är riktigt bra för klassen så med flera streck i loppet så ska han med trots spåret. 

Ranking: A 5. B 6-3-4. C 1-2-12-10. D 9-7-11-8.

 

Avdelning 3.

Kortlopp på Åby bästa hästarna har fått klart bra spar så det är osannolikt att det går utanför de tre mest betrodda här och streckar man alla tre så är det nog väldigt god chans att överleva loppet. 

3 Nairajah 30 är loppets knappa favorit i kraft av sin startsnabbhet och det är så klart guld värt, speciellt på Åby då man välja att släppa för att spara på krafterna och vara säker på lucka till slut. Speedig så kan nog släppa en av de starkare men kan också köras i ledningen och har hög vinstchans oavsett upplägg, bara det inte kostar för mycket att ta ledningen från innerspårets häst. 

6 Condior 28% var loppets tidiga favorit på visad kapacitet och även han är startsnabb så kanske kan pressa sig till ledningen tidigt. Ska ha gått framåt med loppet sist då han inte var vässad inför den starten så gör garanterat ett bättre lopp nu. Vann som storfavorit på V75 i mars och körde galopp i finalen efter, som ganska betrodd då med och nu blir det barfota runt om som vid de två starterna. Vann V75-starten från utvändigt ledaren i stark stil efter ganska ryckigt kört lopp så stark och rejäl och kan vinna loppet oavsett löpningsförlopp. Dwight Pieters säger att han varit lite lat med det öppna huvudlaget så det kan bli ändring där över den korta distansen och det låter spännande, då han dessutom är obesegrad på kort, efter två försök. 

5 Nuba Mom 24% har toppspår och gått väldigt bra för Riordan som har bra form på stallet så även om det är ett sto i öppen klass så ska hon duga även här, då hon står bra inne på pengarna. 

1 Justice Rhyme 5% är ganska startsnabb och skulle kunna ställa till det för Nairajah i spetsstriden men kanske bara släpper och hoppas på att konkurrenten kör i ledningen. Är man dock rädd att det blir släpp till Bergh är man nog angelägen att svara upp övriga för att bara släppa om Condior kommer tidigt. Räcker kanske inte oavsett men från rygg på ledaren har större skrällar kommit från på Åby. 

2 Kondor Dream 5% har höjt sig lite på barfotabalansen och från ett bra spår får man ett fint lopp så tänkbar storskräll om det blir körning mellan de två betrodda här. 

9 Simb Rocker 1,5% har varit skadedrabbad och missade hela femårssäsongen men har bra kapacitet för klassen även om kort distans kanske inte är det bästa. Biken åker iaf på nu så med tryck på loppet biter styrkan bra till slut. 

4 Gigaro Am 2% har bra spår och gjorde ett par bra lopp i fjol vid samma årstid då alla skor rycktes första gångerna. Vann direkt så igen i år, dock i breddlopp och kördes galopp sist men klart gynnad av balansen. Bergh-häst på hemmaplan ska passas vid bred gardering, som vanligt.  

7 Zar S.L.M. 0,3% är ospelad men i bara andra starten i Dahléns regi så kan han ju gått framåt rejält med lopp i kroppen och nu blir det bike på. Offensiv körsvenn och hästen har gått bra över distansen i sin tidigare regi så tänkbar tokskräll för den som garderar brett. 

Ranking: A 6. B 3-5. C 4-2-9-1-7. D 12-11-8-10.

 

Avdelning 4.

Se ”Gå Kort!”

6 Opal Sjöhammar 2% har en del strykningar och galopper i historiken och är nog betydligt bättre än resultatraden visar. Gick bra på barfotan sist även om det var lite för lätt in i första svängen enligt Båth. Kanske blir det så nu igen nu, så fungerar det ännu bättre nu och han undviker galopp så kan barfota-effekten visa sig falla väl ut den här starten. Fjärde häst men väljer man att strecka på ordentligt så blir loppet dyrt och man kan nästan ta alla, så stannar vid mina tre streck. 

3 Invidia 12% och 4 One Night Only % är de som ska med vid bred gardering från bra spår men det är ston mot hingstar och valacker så kanske är för tufft. Den första är segervan och hyggligt startsnabb så kan få ett bra lopp. Den sistnämnda har varit ute i hårda lopp tre starter i rad och nu är det nog rätt motstånd nu så från bra läge ska hon ha chans. 

Ranking: A 7-1. B 9-6. C 3-4-10. D 5-2.

 

Avdelning 5.

Se ”Bästa Spiken!”

Loppet blir dyrt vid gardering och jag har de som är mest streckade bland de första i rankingen så bra att ta ställning för spik i sådant lopp. Vid gardering kan man lika gärna strecka alla då ingen är chanslös här. 

1 Gaya De Pervenche 18% drar en hel del streck då det är första barfota annonserat nu även om man sagt i tidiga intervjuer att det blir skor så uppsikt där och har ni andra spikar än mina så ska den här så klart med här. Kuskbytet till Conrad är ett klart minus men hon är startsnabb så kan få bra med tanke på stretchen. 

3 Alexi Quick 7% gick helt okej mot hårda kullkamrater både som tre- och fyraåring så från bra spår med ett lopp i kroppen ska hon räknas. Barfota runt om nu årets andra start och Jepson har skrällt med henne förut, i Breeder´s Crown Semifinal som treåring, till över 20 ggr pengarna. 

7 Danielle D.D. 8% går bra hela tiden på hemmaplan men då man provade svenskt motstånd på Åby i januari som hårt betrodd räckte hon inte riktigt till, trots att hon fick ledningen från bra spår då. Nu är det uselt utgångsläge så borde få det svårt. Att hon vek ner sig i comebacken sist, från spets är inte mycket att säga om då hon mötte bra ston för klassen även om fältet var litet, säkert bättre nu. Startsnabb så kanske kan hitta bra position trots spåret. 

9 Miss Silver 17% är kraftigt gynnad av ett par strykningar och bara åtta motståndare kvar så kan hon runda fältet. Struken inför senaste starten så går garanterat framåt med loppet och Bergh på hemmaplan passas alltid. 

5 Beluga West 7% börjar komma i form men vinner inte så ofta men från toppspår kan det gå. 

6 Artimede Zack 4% står lite hårt inne i klassen men trivs på distansen och har statistiskt bra spår här. Barfota och bike tog hon två raka på och efter det har det varit hårt på V75 så även om hon står hårt inne på pengarna så är hon nog ändå i rätt klass nu. 

2 Divane Godiva 7% är startsnabb men vinner inte så ofta så kanske kan släppa och få ett bra lopp i rygg på ledaren och ska då kunna luras först. 

Ranking: A 4. B 1-3-9. C 5-6-2-7. D 10. 

 

Avdelning 6.

Här kommer omgångens I särklass största favorit ut och det är klart att hon är jättebra men då hon är alldeles för hårt streckad den här gången så väljer jag att gå mot, när hon möter hårdaste motståndet hon stött på hittills. 

3 Lipstick Tooma 71% är en undantagshäst så klart men har matchats snyggt mot mest ston vid sin segerrad och möter nu klart hårdare motstånd i lopp den här gången. Är startsnabb och gick en bra tid direkt i comebacken så kanske kan ta ledningen även nu och blir då svår att slå. Jag väljer ändå att tro att hon inte är så överlägsen som de flesta tycks tro, så jag väljer att ta ställning och spikar en annan riktigt bra häst som blir betydligt mindre streckad. 

5 Algot Zonett 17% är också en undantagshäst som Wäjersten sa var hans bästa häst i träningen redan i höstas och sedan vann han finalen i Bronsdivisionen och ett försök i Silverdivisionen under vintern. Så en riktig klassklättrare som alltid räknas med hög segerchans, oavsett motstånd. Han körde till tidigt i loppet sist och tog över ledningen från Deal Done Zet och svarade länge mot Ivory Di Quattro som han var jämn med i mål bakom omöjliga Moni Viking så klart ner i rätt klass nu. Det r stor skillnad mot vad favoriten här mött vid sina vinster och med den hårdhet Algot har kanske han slår den stora favoriten från utvändigt. Han vinner i alla fall loppet tillräckligt många gånger för att det ska ses som en väldigt spelvärd spik.

9 Urban Kronos 3% är klart gynnad av ett par strykningar i loppet och färre att runda så körs det hårt mellan de betrodda kommer han in i matchen trots bakspåret. Har en snabb speed att tillgå och nu åker biken på så blir inte förvånad om Magnus A är nära de bästa till slut här. 

2 Gerry 3% kommer med ett lopp i kroppen efter vinsterträningen i Reios formstall och ska räknas vid bredare gardering från fint utgångsläge. 

Ranking: A 5. B 3. C 2-9-1-6. D 4-8.

 

Avdelning 7.

Det här är ett STL Klass 2 Försök till meetinget efter elitloppshelgen så här finns chansen att kvala in tidigt till juli månads finaler och kunna matcha för att ha riktigt bra hårdhet fram till den finalen. Kan bli så att jag spelar med ett lås på två-tre hästar då det är öppet bakom mina två förstahästar och det blir dyrt att fortsätta gardera loppet. 

1 Wingate Henke 55% är startsnabb och kanske kan försvara innerspåret, så lyckas han med det är loppet nog bara över. Blir han däremot hårt utmanad och kanske blir av med spetsen så är det helt annan femma och då jag inte är säker på att han håller upp ledningen så väljer jag trots allt att gardera, även om det finns open stretch och han kan vinna loppet från på rygg på ledaren om någon utvändig är snabbare och han skulle bli fast till en början. Men det som orar mest är att han, trots en helt okej insats sist hade halsinfektion och fått stå över, så formen kanske inte är på topp och till över 50% vill man inte ha allt för mycket frågetecken. 

9 Chang 6% får Jepson upp nu som inte är annat än en expert på Åbys bana och ser han att favoriten kan hålla spets så väljer han så klart att försöka följa den ryggen. Den här blir givetvis seger-farlig på stretchen men Jepson är vass taktiker och har förmåga att hitta luckor så jag ger inte upp tron på ekipaget även om det skulle bli tredje invändigt eller annat upplägg. Tätare starter nu och mest intressant är att man rycker alla skorna. Har vunnit vid båda starterna på den balansen och en låg 13-tid som han gick näst sist över medeldistans är det flera i fältet som inte kunnat stava till ännu. 

6 Howdy Quick 19% har vunnit sina starter i Sverige i bra stil men betydligt enklare mot då och här borde det ta stopp. Man ska alltid ha respekt för hästar som radar upp vinster oavsett motstånd och spåret är statistiskt bra på Åby så vid bredare gardering är han så klart tidig men är lite överstreckad i mina ögon. 

2 Unacerveza Broline 7% trivdes inte I voltstart sist och positivt med auto och fint spår nu så måste vara tidig nu då formen fortsatt ska vara bra. 

8 Mirakel Håleryd 2% --STRUKEN!-- är stark så hamnar en bit ner oavsett spår från starten och hittar han ner i banan så är han intressant i form. Har krånglat mycket och galopperat en hel del men sist gjorde det riktigt bra sist då han gick barfota runt om och framförallt första gången i bike då. Bike och barfota igen och när han gick första barfota i somras vann han från bricka 12 på Åby på 13,3 över medeldistans till 177 ggr pengarna. Bara Chang som varit nära det rekordet på distansen och då han trivs på banan så blir han ruggigt farlig oavsett position, om han går felfritt.

4 Incredeble Wine 4% behöver väl rekordsänka en del för att räcka här men det verkar som kretsen har bra tro på hästen då han fick en del spel i hårdare gäng för tre starter sedan. Det blev litet uppehåll inför förra loppet då Dalborg hade lite sjukdomar i stallet en period och han trodde inte han skulle vara så bra direkt. Nu har han lopp i kroppen och perfekt utgångsläge för ganska startsnabb häst så kan bli bra resa där framme och har nog högre segerchans än procenten antyder. Mest intressant är att det blir första gången i bike till den här starten.

3 Stenson 2% är härdad i Klass 2 där han gjort fyra raka starter då han började där med lite pengar på kontot, som treåring och inte mycket att säga om han inte vann något av de loppen. Nu är det första starten på länge men ska lättas direkt med första gången barfota fram så ska kunna överraska när han står bra inne i klassen nu. 

12 Crank 2% är bra för klassen och står perfekt inne men då han fått strykas inför tilltänkt start för lite hosta och fick bricka 12 så är han klart bortlottad men passas i nästa start. 

Ranking: A 1. B 9. C 8-6-4-2-3-12. D 5-10-7-11.

 

Avdelning 8.

Sprinterlopp som är stängt vid 420 tkr tjänat där ett par redan hunnit vara ute i Klass 1 på V75 och går ner lite i klass till den här starten för båda mest betrodda. Båda har dock chansartade utgångslägen. Favoriten är väldigt bra och det är en eller alla här och jag fastnar nog vid att måla på ordentligt. Nämner något om alla och lutar åt att det blir samtliga på kupongen. 

10 Aragorn As 34% rankar jag klart först även om han är mycket mer streckad än närmaste hästarna bakom och kanske inte så spelvärd, men är ändå ingen jättefavorit i omgången. Han är bästa hästen i fältet och var ganska hårt spelad trots bricka 12 mot tuffare hästar på V75 sist, då han gjorde det bra. Tre lopp i kroppen nu i sin nya regi och de håller honom högt så han körs nog i god tid, men kan hamna för långt bak för att det ska gå ändå, över den korta distansen. 

1 Ole 17% har varit ute i samma lopp som favoriten näst sist men klart över från innerspåret då och satt fast med rubbet sparat. Mer offensivt starten innan det och då blev det mjölksyra sista 100 efter att ha knäckt ledaren tidigt. Hade sedan varit struken inför sist så går säkert framåt med det loppen men härifrån krävs mycket tur och jag rankar ner på lågt spelvärde. 

9 Certainly 6% får biken på första gången på länge så intressant då han är stark till slut. har vunnit ganska fint lopp på Solvalla från dödens över distansen så räds inte offensivt upplägg och räknas tidigt, då han kan komma igenom bra från sitt smygspår. 

5 Mission Beach 3% är startsnabb och från perfekt utgångsläge är det bra chans att den här tar ledningen och stannar där länge. När det är tufft mot kanske man ändå väljer att släppa om någon bra kommer tidigt men känner Magnus att det finnas att åka med för dagen kan han mycket väl köra i spets, oavsett procent. Hon vinner inte så ofta och nöjer sig oftare med andraplatser men ska kanske gått framåt med intervallträning på slutet och kul skräll. 

4 Madame Af Djupmyra 12% är också startsnabb och från bra spår kanske hon håller ut den utvändiga sida vid sida och kan vara den som leder länge istället och det kan så klart gå. Det är båda två loppets enda ston i öppen klass och det är så klart tufft att begära vinst även om det är bra spetschanser från fina utgångslägen och jag streckar vidare.

6 Playing Trix 1% har ibland matchats mot stenhårda kullkamrater så att det bara blivit en seger säger inte så mycket. Fyra år nu och har bara gjort ett lopp över distansen, då från bakspår så intressant vad han kan göra här då stallet haft fin form hela våren i övrigt. 

2 Giordano Soa 8% har fint läge så med sju vinster på karriärens 17 starter måste han räknas med ett lopp i kroppen, (från omöjligt läge i förra starten). Stallkamraten sitter Goop själv upp bakom så även den ska räknas. 11 Iwan Boko 6% har dock betydligt sämre läge och även sämre vinststatistik men gör bara andra starten i nya regin nu, Är säkert bättre den här med efter comebacken avklarad och nu är det lämpligare motstånd än sist så har chans trots spåret. 

3 Beluga Winner 4% har sänkt sitt rekord två starter i rad nu så formen är på absolut topp. Gillar distansen och hängde med på 12-tid redan 2019, i sin sjunde start, i ett uttagningslopp till korta E3 bakom bland andra Aetos Kronos, så det finns fartresurser här. Startsnabb och ny kusk som haft bra form på styrningarna hela året gör ekipaget intressant även om hästen inte vunnit lopp på karriärens 34 starter.

8 Knifetown Hall 2% är kanske bortlottad men är väldigt startsnabb så skulle kunna få bra läge trots spåret med lite tur. Westholms hästar vinner mycket lopp och den här har höjt sig i år så räknas från oddshöjande läge. 

7 Star´s Fighter 0,3% kanske inte räcker men det är fel att stå över en häst om man ändå streckar resten, så den åker med trots låg vinstchans från risigt spår. Bike på är iaf ett plus mot sist. 

Ranking: A 10. B 9-5-2-6-1-4. C 11-3-8. D 7.

 

Stora systemet

Avd.1: 1-3-4-5-7-9.

Avd.2: 1-2-3-4-5-6.

Avd.3: 3-5-6.

Avd.4: 1-7-9.

Avd.5: 4 Bring Me Money

Avd.6: 5 Algot Zonett

Avd.7: 1-9.

Avd.8: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11.

7128 rader som kostar 1782 kronor.

 

Lilla systemet

Avd.1: 1-4-5-7-9.

Avd.2: 3-4-5-6.

Avd.3: 3-5-6.

Avd.4: 1-7.

Avd.5: 4 Bring Me Money

Avd.6: 5 Algot Zonett

Avd.7: 1-9.

Avd.8: 10 Aragorn As

240 rader som kostar 60 kronor.

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.