Manfred Kåvestams blogg

Speltips: V75 Åby 8/5

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V75-Omgången.

Omgången avgörs på Åby där Pokal-loppen för fyraåringar brukar vara i fokus den här tävlingsdagen, med mycket pengar att köra om, med en miljon till vinnaren. I år har man valt att lägga även Paralympiatravet på samma omgång, så det startfältet, som blev riktigt fint i år, överskuggar därför unghästlopp så här tidigt på säsongen. Förra året vann Aetos Kronos Kungapokalen och han kommer ut som en av de betrodda till Paralympiatravets final idag. Diana Zet vann Drottning Silvias Pokal för firma Khilström/Redén, som har chansen att försvara titeln från bra läge med utrustningstoppad Honey Mearas i årets upplaga. 

 

Statistik och Spelteori.

Banan har sin open stretch att ta hänsyn till och ett upplopp under medellängd, på 180 meter. Åby är också lite bredare vilket är gynnsamt för hästar som har problem med utrymme i voltstart. Spår sex bakom bilen är betydligt bättre med i statistiken än på många andra banor, trots att det inte är vinklad vinge, men många ser nog större chans att få överta från spår en bit ut med stretchen på banan. Spår fem och fyra är som vanligt bäst och spår ett, som är ständigt överskattat finns inte ens med bland de fem mest vinstrika spåren i statistiken här. Bakspåren är tuffare att vinna från här än på genomsnittet av landets banor, men bästa hästen vinner lite oftare på Åby än på många andra banor, oavsett spår. I voltstart är som vanligt spår ett bäst, både att ta ledningen från och att vinna från. Spår sex, tre och två kommer en bit efter och är ganska jämna, vad gäller vinststatistiken på Åby. 

 

Bästa Spiken!

Trots att jag tidigare nämnt att spår ett är dåligt bakom bilen på banan kommer jag förorda spik från just det spåret i Drottningpokalen, då Goops favorit från spåret är oerhört speedig och mycket startsnabb. 1 Eagle Eye Sherry 44% var kullens drottning som treåring och har spårat årets två starter runt om utan att vara det minsta pressad så till hon börjar förlora fortsätter jag att spela henne. Säkert ännu bättre nu och hon blir hästen för övriga att slå, även om det så klart är tuffare och tuffare mot. Ofta det blir så att den som hamnar utvändigt i den här lopptypen kanske inte trycker på allt för mycket då man inte vill falla på eget grepp och det kan bli speeduppgörelse till slut om en av de andra bra sitter utvändigt och då tror jag att hon är snabbast. 

 

Gå Kort!

Stoeliten går som avdelning sex och i det är klassen där oftast favoriten vinner, historiskt sett, men det här är lite speciell Stoelit den här gången då det är stängt för femåriga ston så inte som oftast, att ett par är totalt överlägsna i klassen. Spelar med tre hästar där jag går kort den här gången. 

3 Milady Grace 45% tog ett felsteg till slut och gick över i galopp strax före mål som klar vinnare men blev så klart diskad. Tränat på sedan dess och räknas tidigt igen men är för stor favorit och ett par utmanare ska kunna utmana från bra spår här då det inte alls är givet att favoriten är först fram för att överta ledningen. 

4 Allegra Gifont 29% har man siktat på det här loppet med och ska vara klart förbättrad efter årsdebuten avklarad på ett bra sätt. Nu blir det barfota runt och från toppspår ska hon kunna öppna snabbare och kanske kan hon komma hela vägen till ledningen. Hon har vunnit mot hårt motstånd i Italien från bakspår så är inte beroende av ledningen och kan vinna oavsett resa och ska rankas tidigt som betydligt mindre streckad än favoriten. 

2 Alhambra Mail 9% har höjt sig rejält under hela vintern och sist var hon i klar obalans inför loppet och galoppen blev ingen överraskning. Nu är det klart plus med autostart då biken åker på och hon har ruggigt bra statistik på barfota balansen som det blir nu igen så klart intressant som kompletterande streck till de två mest betrodda. Startsnabb med så kanske är hon först framme för att ta över av startsnabba 1 Lucky Queen Soa 6% som inte borde räcka mot de bästa här och borde släppa ledningen. 

 

Avdelning 1.

Se ”Bästa Spiken!”

Alltid bra att spika i inledningen där många garderar men motstånd saknas inte och för er som inte är övertygade om favoritens storhet får gardera vidare. 

2 Honey Mearas 18% ska gå första gången barfota runt om och går framåt med ett par lopp i kroppen så från fint utgångsläge fäller hon nog många till slut. 

3 Fifty Cent Piece 18% går också framåt med två lopp i kroppen och även här är det dags för barfota runt om. Hon gick den snabbaste försökstiden hit och gick hela vägen i mål den gången så är nog ännu bättre nu och den som är tänkbara i dödens utvändigt om favoriten, och har den en sämre dag så kan Berghs USA-import vara vinnaren här. 

4 Namaste 10% ryckte inte norska huvudlaget sist och det kommer nog behövas nu, då hon ska svara bra på det. Fint spår men är inte snabb i starten så kan inte utnyttja det ändå men ska ha god chans att komma ner i banan bakom de bästa här och går bra till slut. 

6 Saynoara 1% är startsnabb och skulle kunna dyka ner i rygg på ledaren kanske, trots spår en bit ut här. Kunde inte stå mot Fifty Cent Piece i försöket hit men tvingade den till snabb tid och går säkert själv framåt med ett snabbt lopp i kroppen. Det var första gången barfota och i bike sist och det fungerade bra så om man får rygg på favoriten kanske det ger draghjälpen som ska kunna ge seger om de två bästa kör mot varandra. 

10 Bank Wise As 3% är Reijo nöjd med träning på och menar att hon går framåt med sina två lopp i kroppen. Hon duger ju i klassen men då de värsta motståndarna har så mycket bättre lägen så blir det nog svårt och krävs en hel del tur. 

5 Kirsi Boko 1% har bästa spåret bakom bilen men har betydligt mindre rutin i hård konkurrens än de andra där framme. Gick bra till slut, trots omöjligt spår i försöket hit och är säkert, liksom många andra uppåt med två lopp i kroppen och hittar den här ner i rygg på ledaren kan den få det perfekta loppet. 

Ranking: A 1. B 3-2. C 6-5-4-10. D 7-9-8-11-12.

 

Avdelning 2.

Jämnt lopp på pappret då det är lopp i lägsta klassen med Klass 2 över medeldistans och voltstart. Nämner något om samtliga ekipage här då det kan vara aktuellt med helgardering, men då många tycker loppet öppet kan man tjäna mycket på att försöka gå kort, så ni som har idé här är det läge att gå hårt på den. 

4 Kryptonite Hanover 18% har klarat snäva spåren tidigare men kan tappa lite i inledningen. Reijo hoppas på en bra säsong då hästens syster utvecklades mer som fyraåring och det låter som han ska kunna göra ett starkt lopp direkt i årsdebuten. 

8 Cadiz 7% låg Flemming lite lågt på vid förra Åby-besöket och han fick inga lovord i värmningen men var bara bäst när loppet gick och här kan han få ett fint smyglopp. Spår åtta i volt är alltid intressant på outsider med hög kapacitet för klassen. Borde väl vunnit sist för att få toppbetyg men är säkert bättre nu då det garanterat är det här loppet man siktat mot och klart godkänd sist mot bra motstånd för att vara i Danmark. Ingen icke-vinnare det här med 12/23 i vinststatistik och han måste räknas mycket tidigt på högt spelvärde.

3 Unacerveza Broline 14% har inlett säsongen i bra stil med ett par segrar redan på barfota bak och gör säkert ett bra lopp igen, från bra spår från toppstall. Är inte så startsnabb och lever på moral och styrka till slut efter sex vinster på 17 starter är han svår att räkna bort. 

1 Donato Frecel 7% har gått på järnskor tidigare och ska lättas till barfota runt om så även om det inte lyser rött i sko-infon så är det ett riktigt rejält plus som inte syns i listorna. Spår ett i volten är bästa tänkbara och det ska vara en häst som ska gått framåt mycket med senaste loppet och tränaren menar att han ska kunna rekordsänka rejält. Stretchen finns ju att tillgå på banan så inte beroende av ledningen här och måste räknas tidigt i öppet lopp.

9 Beckham 14% tror tränaren att man har bra vinstchans med då han räknar med att han går under en bit under 14 på distansen vilket han visade att han klarade redan i fjol över distansen, dock med autostart. Han ska lättas till aluminiumskor bak istället för tunga järnskor så lättning som inte märks i programmet. Gick bra i bike sist så man provar det igen trots voltstart och den här räknas tidigt. 

2 Flirting Diamond 17% gör comeback efter vinterträning och går barfota runt om direkt men är inte så startsnabb trots Uhrberg upp. Räknas ändå vid bredare gardering från statistiskt bra spår plus att han är rejäl och tål en repa i tredjespår och dessutom blir det första gången med urryckare den här gången. 

6 One Deep Valley 8% är troliga spetsbudet då han är själv från springspåret, men då det är open stretch att tillgå kommer Goop hoppas på ett lopp i rygg på ledaren. Han låter inte så påställd här och då han ligger så lågt släpper han garanterat om någon bra ställer frågan. Men med ett lopp i kroppen, kan det så klart gå även om han kanske är en lite för enkel häst, än så länge.

5 Zenato 4% är startsnabb och med taktiskt duktiga Jepson kan han hitta ner på innerspåret tidigt då några invändiga kan vara långsammare ut så skulle han kunna få rygg på ledaren eller tredje invändigt trots spåret. 

10 Kenzoki Boko 2% experimenterar man en del med balansen på i senaste starterna och han har provats barfota bak och runt om och nu ska man prova barfota fram. Blir det som passar bäst återstår att se men bakspår missgynnar så klart då han är startsnabb. Melko har dock riktigt bra form på stallet efter en vinter där vissa hästar var sjukdomsdrabbade och även om den här står hårt inne i klassen duger han säkert i lägsta klassen med lite tur med loppet. 

11 Kondor Dream 2% vann ett billigare lopp sist men gjorde det bra och har fungerat klart bra på barfotabalanser på slutet och nu är det runt om som gäller. Kanske blir det första gången med norskt huvudlag och det skulle så klart vara ett plus då han gått med öppet huvudlag för det mesta. 

12 Chang 4% har tänt till på barfota runt om vid två raka segrar, det har dock varit när han varit med i främre träffen redan från början så läget är klart missgynnsamt den här gången. Står bra inne i klassen och vid bred gardering ska han räknas igen då han är behandlad inför det här loppet.

Ranking: A 4. B 8-9-1. C 3-2-5-6. D 12-11-10.

 

Avdelning 3.

I Konung Gustaf V:s Pokal är det upplagt för favoriten efter den tidiga strykningen av Brambling. Men som väldigt stor favorit är det nog trots allt läge att gardera.

4 Önas Prince 72% blir ruggigt stor favorit på sin startsnabbhet och nu nedstruken ett spår till och så klart oerhört fördelaktigt för honom att värsta motbudet på förhand försvann. Över 70% är ändå väldigt mycket då motståndarna inte ska vara så långt efter kapacitetsmässigt och även om det är i princip garantispets nu så är det ändå för mycket spel på favoriten. Jag försöker nog att gå kort då han har bra chans att gå undan från spets men under tio procent på alla motbud är så klart lockande så jag streckar ett eller ett par motbud här, då man kan bli rikligt belönad om favoriten har en sämre dag. 

6 Rome Pays Off 9% har gjort två starter i bra stil för Bergh där han slutat tvåa från bakspår i båda loppen så klart lägesgynnad den här gången då han dessutom blivit nedstruken till bästa spåret, fem. Bergh rycker alla skor nu med och den här har tjänat bra pengar i hård konkurrens i USA så duger i alla sammanhang och räknas som klart värsta motbud här.

9 Maesteraemon 4% är anmäld barfota runt om och med biken på men Goop får bestämma efter värmningen. Bara två starter i sin nya regi i Sverige där Melander låter uppåt på honom och kommer han genom på ett bra sätt så har han nog klart bättre vinstchans än vad procenten antyder. 

2 Wild West Diamant 6% är klart missgynnad av strykningen invändigt då han inte alls är snabb nog att hålla ut ett par av de utvändiga och det finns risk att man hamnar tredje-fjärde invändigt här. Då det är hög riska att man blir över från start så är det högst chansartat men kommer man ut i bra slagläge i andraspåret så är han bra nog att vinna, förutsatt att det blir fart där framme.

3 Jacoby Keeper 5% är startsnabb och ska gå första gången i bike nu så given att sitta i rygg på ledaren och blir det lite tryck sedan lär det bita bra över stretchen till slut. Det kan ju också bli så att han öppnar snabbare än tänkt i biken och kanske kostar det lite extra för favoriten att ta sig förbi och om favoriten skulle komma bort så kan den här leda runt om. 

7 Hennessy Am 1% är nedstruken till ett klart bättre sjättespår på Åby då han trivs i bike och på barfotabalansen kan han vara en tänkbar skräll då det är öppet bakom favoriten. 

8 Beacon Kronos 2% har uselt läge men från stallet låter det som riktigt bra kapacitet på den här i träningen så med turlig resa går ingen säker när han avfirar sin spurt. Han visade sist väldigt snabb avslutning från dåligt läge med samma spår i uttagningen hit och formen verkar klart stigande med två lopp i kroppen. 

Ranking: A 4. B 6. C 9-3-2-7-8. D 10-5-11-12.

 

Avdelning 4.

Klas 1 med flera fina hästar men jag tar ställning för spik trots dåligt spår, då jag hoppas och räknar med körning mellan flera där framme och då lär styrkan hos min idé bita bra till slut. 

10 Billi Time 16% står bra inne i klassen och vinner mest hela tiden då han går barfota och så lär det bli här. Näst sist var han väldigt betrodd på V75 i samma klass och hittade ut från innerspåret och styrde fram utvändigt men var inte som bäst för dagen. Även om han bara blev femma var det många inom en längds avstånd och inte slagen med mycket trots att Flemming inte pressade honom sista biten. Nu har han gjort comeback efter litet uppehåll och formen ser ut att var stigande igen så jag spelar på att han är bättre nu och det är nog klart bästa hästen i fältet så spiken känns bar trots bakspår på kort distans. 

4 Z.Boko 40% är loppets klara favorit och han blev lite het sist men vann ändå i enklare norsk konkurrens. Startsnabb men det är det fler som är här och hetsar han upp sig som sist är det favorit i fara och kanske kan han bli snuvad på ledningen här dessutom. Klart övertsreckad även om han så klart har bra segerchans på visad form. 

5 Alpago W.F. 16% är en utmanare i spetsstriden från bästa spåret och den här kan absolut ta sig förbi favoriten första biten då det är barfota runt om aviserat här. Offensiv kusk och det brukar vara offensiva kör-order från den gula tränaren så det ska kunna gå fort om favoriten försöker svara ledningen. Fungerar skorycket är det intressant utmanare, speciellt om han kommer till spets.

6 Bara Du Chene 10% är också startsnabb men kanske inte så att han kan ta sig förbi båda invändiga men han lär öppna för att få bra position bakom dem. Kanske kan han hitta ner i rygg på ledaren om de andra två kör en bit varandra. Tidig galopp sist och intressant att se vad han kan på kortare distans nu när han är i bra form och ska köras första gången barfota bak. Vid gardering är den här tidig då det är Jepson upp från statistiskt bra spår. 

1 Bone Hard Flash 8% vill ha hårt, jämnt tempo hela vägen men ska inte kunna svara upp sitt innerspår. Nu var han betydligt förbättrad på första i bike sist och fortsatt så i kombination med sin bösta balans, barfota runt om. Kommer han ut eller överraskar och kan få så bra som rygg på ledaren blir han att räkna med till slut.

2 Milos Ganador 3% går första gången i bike i sin 45:e start, han vann på första barfota runt om sist över distansen trots bakspår och kommer med sitt livs form så räknas trots att han står hårt inne i klassen. 

8 Gazza B.R. 3% har två lopp i kroppen och bike på nu som han gick utan vid voltstart sist så klart plus och han är startsnabb så kan hitta ner en bit fram trots spåret. 

Ranking: A 10. B 4-6-5. C 1-2-8-9. D 11-12-3-7.

 

Avdelning 5.

Bronsdivisionen över 2640 meter där ett par sticker ut på strecken och då favoriten har bakspår är det favorit i fara och gardering på sin plats. 

10 Easy Cash 30% är klart missgynnad av bakspåret då han är mycket startsnabb och nu är läget mer chansartat. Från stallet låter man fortsatt uppåt och inga ändringar, han går bra bakifrån med så givet att han är tidig på alla kuponger trots spåret. 

2 Rackham 28% står bra inne i klassen och är inte sämre än favoriten så från betydligt bättre utgångsläge, med två lopp i kroppen ska han nog förtas framåt i form. Missvisande rad men det verkar de flesta ha koll på och han är nästan lika hårt streckad som favoriten och inte så speedig. Bra chans då han slipper möta Oxidizer den här gången, som kontrade ut honom sist och kanske vinner han loppet från dödens den här gången, men inte alls givet. 

6 Uncle Töll 15% är mer intressant då han är startsnabb från toppspår på aktuell bana och spets är minst lika viktigt över längre distanser så mycket tidig här. Avslutade vasst med krafter sparat i årsdebuten efter resa i kön och bara full anfallsorder sista biten. André har absolut toppform på stallet så med lopp i kroppen och klart spetsläge måste den här tas på största allvar då han mycket väl kan leda loppet hela vägen. 

12 Oracle Tile 6% ska gå första gången barfota runt om i sin 19:e start och den här Ready Cash-avkomman som redan vunnit 11 av sina 18 starter kan höjas rejält på den balansen. Man har provat det i träning och där har det fungerat väldigt bra så lär ge bra effekt i loppet. Kan han lifta med i rygg på favoriten på slutrundan kanske han spurtar ner alla till slut och han ska streckas trots sämsta spåret. 

5 Arvid S.H. 4% har ett kanonspår och får rejält kuskplus så över mer passande distans än sist så kan han vara en tänkbar skräll här vid bredare gardering. Var inte vässad inför senaste starten och ska gått framåt med loppet och enligt Fredrik Persson känns det i träningen som att formen är på topp. Barfota runt om är också ett plus mot sist. 

1 Usain Töll 3% ska enligt tränaren ha bra form direkt då han har årsdebuten avklarad och har stått i Riccardo Bianchis stall några veckor inför det här. Barfota bak, bike och öppet huvudlag och den här ska nog kunna öppna snabbt. Men innerspåret här är inte bra med startsnabba Uncle Töll ute i banan så blir det nog som bäst rygg på ledaren här, men det behöver ju som bekant inte vara fel på aktuella banan. Viss skrällchans även om det så klart är mycket svårbedömt. 

7 Mas Capacity 3% och 4 Eclipse Am 2% kommer båda från stall i form och båda trivs över distansen och är härdadade i hårda sällskap och står bra inne i klassen. Tänkbara skrällar. (Den förstnämnda är anmäld barfota runt om men i intervjuer har det sagts att det blir lätta skor, rankas upp lite om det skulle bli första barfota runt om.) 

9 Frodo S. 4% och 3 Tyson Dimanche 1% står båda lite hart inne på pengarna i klassen men det vägs upp till viss del av de båda körs av toppkuskar. För den som har råd att måla på i loppet så kan de vara aktuella då båda har toppform och kan få bra smygresor från respektive läge. Den förstnämnda trivs nog bättre över kort eller medel medan den senare hade kanske velat ha ännu längre distans, så inte optimalt för någon av dem. 

8 Taxi Out 2% har utvecklats rejält sedan han kom i Ola Karlssons träning i somras och tagit sina tre segrar för sin relativt nya tränare. Sist visade han rejäl skalle vid segern och har blivit en helt ny häst på mindre än ett år men nu är det tuffare mot och riktigt dåligt spår så det borde inte gå, trots toppformen. 

Ranking: A 6. B 2-10-12. C 5-1-7-4-9-3-8. D 11.

 

Avdelning 6.

Se ”Gå Kort!”

10 Mellby Harissa 3% och 11 Gina Mearas 2% kan båda avsluta vasst med rätta resorna men är klart bortlottade den här gången. Den förstnämnda avslutade mycket snabbt från omöjligt läge sist så visar uppåtform medan den sistnämnda fick vinsten mot favoriten då den galopperade till slut. 5 Queen Of Trix 1% var liksom de två nämnda med i samma lopp som favoriten galopperade i sist och alla tre var betydligt mer spelade då än nu. Den här är startsnabb och ska kunna få bra lopp från kanonspår och vid bredare gardering kanske alla tre måste streckas. Även den tidigare nämnda, startsnabba norska gästen från innerspåret borde räknas vid bred gardering. Då skulle loppet helt plötsligt kosta sju streck, så bra lösning med bara tre streck där alla betrodda fick bra utgångslägen och den tredje är under tio procent. 

Ranking: A 4. B 3-2. C 5-1-11-10. D 12-7-6-8.

 

Avdelning 7.

Paralympiatravets final där det samlats ett väldigt fint startfält där lägesgynnad fransk gäst blir knapp favorit, men det är inte alls givet att ens någon av de två mest streckade vinner loppet och jag garderar vidare. 

4 Delia De Pommereux 23% har mött och slagit eliten nere i Frankrike där hon bland annat vunnit Prix de France före Face Time Bourbon och Aetos Kronos. Toppspurt då och hon kan även öppna bra så från bra spår ska hon kunna vara långt framme redan från start och måste räknas tidigt men ska kanske inte vara favorit. 

8 Ecurie D. 20% är förhandsfavorit till att vinna Elitloppet men här är han bara trea på strecken och det är väl han som borde vara den knappa favoriten här. Mycket startsnabb och då han nog är snabbast av de med framspår ska Goop ha bra chans att trycka av för ledningen. Det kan dock kosta en del till slut att spetsa från bricka åtta och det kan bli svar på vägen och sedan tryck utanpå så inte alls givet att han fixar det redan i andra starten för året. 

6 Aetos Kronos 15% blir mest intressant då han bara är spelad till fjärdehandare den här gången och hans senaste insats tyder på absolut toppform. Inte så startsnabb men han kan nog öppna lite bättre än han visat tidigare och hittar Johan ner i hyggligt slagläge så slår han många till slut här. Spår 12 sist och en galopp på vägen för att sedan gå i tredjespår i ett varv mitt i loppet och sedan tog han bara över in i svängen och vann lätt. Inte många lopps som vinns i Gulddivisionen på det sättet, över huvud taget och han blir svår att stå mot till slut om de mest betrodda kör mot varandra på vägen här. 

5 Who´s Who 20% har gått förbi Ecurie D. på strecken och det är väl bara för att han fått mycket uppmärksamhet i pressen hela livet då han är ganska lik sin pappa, Maharaja, till utseendet. Han är den som gått bäst sedan Pasi Akio tog över som tränare för Travkompaniet och har varit bra så klart men ingen världsstjärna ännu. Visst vann han Jubiliumspokalen i en tuff årgång men det är det enda större loppet han vunnit på två säsonger, sedan hans framgångsrika unghästkarriär och klart överstreckad här. Mer intressanta med femåringarna som är på väg upp och in i eliten här. Jag testar att ranka ner den här på dåligt spelvärde då han ser ut att bli andrahandare. 

2 Gelati Cut 6% ska prova svensk bana för första gången och trivs han med det så ska han kunna göra ett bra lopp så klart, då han tjänat mycket pengar mot hårda kullkamrater på Vincennes. Intressant här då han visat toppform på slutet, efter ett par lopp i kroppen och från ett bra spår måste han ha bra chans. 

10 Very Kronos 10% låter Erik inte helt uppgiven med trots spåret mot så här hårt motstånd. Att det är stängt för tio hästar och inte 12 är fördelaktigt då det inte riskerar att bli för många att runda. På Åby finns ju chansen att fler kan välja att gå ner på innerspåret med tanke på stretchen så det kanske inte behöver bli allt för långt fram i andraspårettrots allt och med startsnabb rygg och lite tur kanske han inte hamnar så illa på det, som man annars kan göra från spåret. Första barfota runt om sedan i oktober och den balansen har han gått riktigt bra på så inte helkört trots spåret. 

1 Floris Baldwin 1% var sista inbjudna häst till loppet då man ville ha lite mer norskt intresse för loppet och han drog ett fint innerspår. Han är startsnabb och mycket speedig till slut när han har farten uppe kan han öka lite mer så får han rygg på ledaren kan han vara en rejäl överraskning.

Ranking: A 6. B 8-4. C 2-10-5-1. D 9-3-7.

 

Stora systemet

Avd.1: 1 Eagle Eye Sherry

Avd.2: 1-2-3-4-5-6-8-9-10-11-12.

Avd.3: 3-4-6-9.

Avd.4: 10 Billi Time

Avd.5: 2-6-10-12.

Avd.6: 2-3-4.

Avd.7: 2-4-6-8-10.

2640 Rader som kostar 1320 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 1 Eagle Eye Sherry

Avd.2: 1-2-3-4-8-9.

Avd.3: 4-6.

Avd.4: 10 Billi Time

Avd.5: 2-6.

Avd.6: 3-4.

Avd.7: 4-6-8.

144 Rader som kostar 72 kronor.

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.