Manfred Kåvestams blogg

Speltips: V75 Halmstad 24/4

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V75-Omgången.

En fin V75-omgång på Halmstads travbana med ett fint uttagningslopp till Paralympiatravets final som avslutar V75-spelet på lördag. Banan i Halmstad är mycket fin och har förmodligen Sveriges bästa underlag så räkna med snabba tider. Upploppet är ganska långt med sina 203 meter och banan är lite bredare än medel vilket är bra i voltstarterna. Ingen vinklad vinge eller open stretch så inga konstigheter i övrigt. Två försök till Diamantstoet inom V75 brukar göra det lite mer troligt för högre utdelningar. Det inte är många jättefavoriter i startlistorna över lag så kan det ge bra den här veckan, speciellt då jag försöker fälla omgångens två största favoriter. 

 

Bästa Spiken!

12 Ultra Bright 24% hade en betydligt hårdare proposition sist i finalen och nu är det lämpligare uppgift där hon ska kunna runda fältet och jag spikar bästa hästen här, då hon inte ens är favorit. I finalen fick starthästarna ha 400 tkr tjänat, här är det 290 tkr som är gränsen och tilläggshästar på mellanfållan fick i finalen ha upp till en miljon på kontot medan motsvarande motståndare här få ha 870 tkr tjänat. Då var det dessutom åtta hästar på mellanfållan att runda medan det bara är två nu, så betydligt enklare att runda hästar med runt 250 tkr tjänat än de som är nära miljonen och det är en klart bättre proposition för Stoelit-hästar på bakersta fållan här. Till den här starten har hon släppt vinterpälsen och ska vara bättre nu så när hon avslutade 1.10,5 sista 1000 förra starten ska det nog bita bra den här gången på snabbare bana. Fortsatt Örjan upp är positivt och jag tror att hon ska vinna loppet åtminstone var tredje gång så spik på fältets klart bästa häst till under 25% är spelvärt. 

 

Gå Kort!

I inledningen är det en mycket stark favoritduo där ingen av dem kommer upp i 30% samtidigt som ett par hästar bakom de två är klart överstreckade. Många system verkar hamna på fyra-fem streck i inledningen och då är det okej att spela med lås på de två mest streckade då är oerhört hög chans att få med vinnaren på troliga ledaren tillsammans med fältets bästa häst. 

3 Beartime 28% galopperade i finalen sist, där han nog blivit tvåa utan galoppen och det var bara Global Undecided som var bättre den dagen. Visst är det inget vidare med upploppsgalopp i senaste starten men han är uppfräschad sedan den starten och gått bra med någon månads tävlingsfrånvaro tidigare oroar inte det korta uppehållet så mycket. Gått bra i klassen även om han har under 1,2 miljoner på kontot så har han ändå vunnit två gånger i Silverdivisionen redan och har gått mycket bra när ryckhuvan dragits, så kanske går han bara undan här till slut. Startsnabb häst och kusk från spår tre i volten gör det givet att han ska hög chans att komma till ledningen på några steg och väl där han hästen att slå. 

11 Vikens High Yield 21% är givna utmanaren och kanske det enda allvarliga motbudet och har även han vunnit i Silver, redan i höstas. Bergh tror att formen är bra och låter uppåt så planen är att köra fram utvändigt ledaren om tempot dämpas det minsta. Blir det så kommer tätduon vara oerhört svår för övriga att ta sig förbi. Det verkar som att många kommer att gå på honom under lördagen så han kommer nog stiga ytterligare på procenten, men de två sticker ut rejält och utgör ett väldigt starkt lås. 

 

Avdelning 1.

Se ”Gå Kort!”

1 Payet D.E. 15% är klart överstreckad som ofta, och visst har jag trott på honom tidigare men oftast mot enklare motstånd och nu möter han ett par som är för bra. Körande tränaren Hanna Lähderkorpi säger att hon vill köra i ledningen om hon kommer dit men säger samtidigt att han inte är beroende av ledningen. Det blir nog blir svårt att svara Jepson när han laddar så hon bör vara nöjd med rygg på favoriten här och visst kan han vinna därifrån men då hade det fått vara lite lägre procent för att jag skulle ta med honom som tredjehäst här. Rankar den ändå trea mer i brist på annat än att jag tror på hög vinstchans. 

9 Royal Nevy Neo 17% är mycket betrodd med men har sina vinster i årets starter i betydligt enklare konkurrens och är missgynnad av voltstart då han gjort sina bästa lopp i biken och nu blir det vanlig vagn. Bakspår och debut i klassen gör att han måste ses som överstreckad här även om han inte är långt efter favoritduon i kapacitet och har toppform så måste räknas tidigt vid gardering trots dåligt spelvärde. 

6 The Real Star 10% har ett fint springspår med toppkusk men står stenhårt inne i klassen och borde inte räcka här. Spåret är dock så bra att man inte kan räkna bort den här helt vid bredare gardering. 

7 Randemar R.D. 4% startar inte så ofta I volt men har gått iväg tidigare så även om PU later lite osäker på hur bra det ska så brukar han ju kunna skicka med det mesta från springspår och det blir säkert bra start här med. Årsdebut men han ska vara väl förberedd och duger i klassen så hittar han bra läge kan det vara en tänkbar skräll om de två betrodda kör hårt mot varandra. 

5 Kung Edward 1% är startsnabb från alla spår och om någon av 5,6 eller 7 skulle pricka starten bra och ta sig till ledningen så tror jag alla tre kan tänka sig att släppa om Jepson är första framme för att överta. Det talar ännu mer för min förstahäst och lite mer mot innerspårets motbud som har fler än favoriten att försvara ledningen mot. 

Ranking: A 3. B 11. C 1-7-9-6. D 10-5-4-8-2.

 

Avdelning 2.

Lägsta klassen bland ordinarie V75-klasser och då brukar jag försöka fälla favoriten, speciellt om den blir hårt streckad som den här veckan. 

1 Wingait Henke 53% är väldigt stor favorit och visst är vinstchansen hög men innerspåret är inte helt enkelt att svara upp här så det finns på kartan att han blir över från start och sitta fast. Går klart upp i klass nu när han är en av hästarna med minst tjänat i fältet och över 50% är för mycket streck. Visst lyckas han hålla ledningen så kan han så klart leda loppet runt om och rankas tidigt men garderingen är given, för mig. 

11 Yuvaraj 16% provade jag att gå mot för tre starter sedan på GS75 men han överraskade mig med starkare prestation än jag trodde då, även om det bara var en häst att slå den gången. Han har efter det varit väldigt bra i både försök och final i Klass 2 och klart fördelaktigt att vara kvar i klassen, så betydligt hårdare häst än många andra här. Siktat på loppet då det är hemmaplan så tråkigt att det blev bakspår och med bättre läge hade det varit en tänkbar spik, nu nöjer jag mig med spela honom som ensam A-häst i rankingen. 

7 Digital Eye 13% har gjort det klart bra även bakifrån så kommer han bara ner på bra sätt i banan ska vinstchansen vara ganska hög. Framskjuten placering som betrodd på V75 sist och kvar i klassen gör att han ska duga bra här, trots spåret. Andra gången i bike är intressant och nu tillsammans med barfota fram blir det första gången med den kombinationen. 

8 Pre Calculated 4% ska testas första gången med rycktussar i lopp, dessutom blir det första gången i nuvarande regi på barfota fram, (vilket han gått bra på vid ett tillfälle för förra tränaren). Intressanta ändringar och stallet har fortsatt bra form så även om läget är kallt så är procenten mer tilltalande och jag streckar tidigt, då han gjort ett par starter i klassen och står bra in-matchad på pengarna här. 

4 Lambada Zon 0,7% har ett fördelaktigt spår och har siktat mot loppet. Inte så startsnabb men har en snabb kort-speed till slut, så kommer han ner i bra slagläge och får spara speeden till tre hundra meter kvar så ska han kunna ställa till med rejäl skräll. Har garanterat högre segerchans än kollektivet bedömer och ett kul streck om man siktar på hög utdelning. 

2 Our Pleasure 2% är ganska startsnabb och på hemmaplan ska han ha viss chans att ta sig förbi favoriten trots sida vid sida då man toppar med bike på och lättar i balansen. Första barfota bak och första gången Johan kör så mycket ändringar här. Faller det väl ut kan han leda loppet runt om men det finns också vinstchans från rygg på ledaren så till väldigt låg procent är det så klart intressant då han säkert går framåt med lopp i kroppen. Kan också ställa till det för favoriten om någon utvändig snabbstartar kan han vara den som ser till att favoriten inte kommer ut i andraspåret. 

Ranking: A 11. B 7-1.  C 8-2-4-3. D 5-12-6-10.

 

Avdelning 3.

Se ”Bästa Spiken!”

7 Domingoa 27% är loppets favorit från yttersta springspåret och det är inte alls givet att hon kommer till ledningen här. Upp i klass och betydligt hårdare motstånd nu så favorit i klar fara och rankas ner på dåligt spelvärde. 

2 Garca 6% har gjort det bra mest varje gång på slutet och henne har jag jagat men hon har svårt för att vinna. Nu är det åter igen spetsläge då hon går från alla spår i volten och här kanske man kör i ledningen eller får ett bra lopp så räknas med chans oavsett. Rätt procent nu och mycket tidig vid gardering då hon är med där framme hela loppet och spelvärdet är högt. 

14 Grande Diva Sisu 7% tillhörde kulltoppen som unghäst och brukar starta med bilstart då hon är startsnabb så helt andra förutsättningar nu. Har startat på Halmstad-ovalen två gånger då hon varit tvåa i försöket till StoSprintern och sedan vann finalen från bakspår så trivs på banan och fungerar bra bakifrån. Given vid gardering då spelvärdet är högt och hästen är nog framåt med årsdebuten i kroppen från stall som håller absolut toppform. 

1 Valeria Vareco 3% har bästa spåret och given skrällchans då hon är snabb från start och borde få ett perfekt lopp på innerspåret. Provades första barfota runt om sist i Klass 2 mot hingstar och valacker då så här kan det bita bättre mot bara ston och passas vid gardering. 

10 Darah Bibo 16% står bra inne på pengarna på sitt tillägg men med många att runda samtidigt som man ska hålla undan för ännu tuffare märrar bakom så får hon ses som överstreckad den här gången. Gått bäst i bike så klart minus med voltstart och vanlig vagn och rankas ner på dåligt spelvärde även om formen är bra. 

6 Eye In The Sky D.K. 5% har ett fint springspår och kommer med ett lopp i kroppen efter lång frånvaro. Har gått bra i tidigare starter i Sverige på barfota bak men nu är det aviserat barfota runt om för första gången och det kan så klart vara intressant. Startsnabb och fungerar bra från springspår så får bra lopp där framme. 

3 Mellby Happy 6% ligger man lite lågt med i årsdebuten men hon har bra kapacitet och ska vara väl förberedd. Går barfota runt om direkt och Goop från bra spår bör väl passas om man streckar många. 

8 Deversity Pellini 3% har ett fint smygläge och har siktats mot loppet. Man hoppas att ettan ska starta bra och kunna hålla den ryggen så kommer luckorna till slut ska hon kunna avsluta bra och är en tänkbar jätteskräll på hemmaplan. 

Ranking: A 12. B 2-6-1-14. C 7-10-3-8. D 5-4-13-15-11-9.

 

Avdelning 4.

Här körs dagens andra försök till Diamantstoet, som är ett ungdomslopp, öppet för körsvenner födda -91 till -03. 

3 Kali Smart 44% avslutade förra säsongen med att vinna en final i Diamantstoet då hon höll undan före bland andra Alhambra Mail på nytt svenskt rekord. Det var en av få treåringar som vann mot äldre inom V75 i fjol och hon gjorde det ett par gånger så mycket bra häst som dessutom ser ut att kunna få ledningen här. I årsdebuten låg man lite lågt från stallhåll och sa att nästa start ska hon vara bättre och nu är det dags då, så har hon gått framåt det minsta med loppet i kroppen ska hon bli väldigt svår att nå från spets. Det var en fin årsdebut då hon kunde sitta kvar i sitt andraspår och få en tredjeplats med sig från tillägg på V75 då. Victor Rosleff är klart bra kusk i sammanhanget och han kanske kan köra till ledningen tidigt då värsta motbuden har tuffare spår är han en tänkbar spik. Det låter dock som att det kan bli svar från invändig häst men inte givet att det blir så och även om det blir så är favoriten hårdare och kan vinna loppet från dödens, men om han blir ut-svarad och det blir körning kan det kosta en del så jag väljer trots allt att gardera då han kanske är lite för stor favorit. 

2 La Maresque 5% är den startsnabba invändiga hästen som man vill köra i spets den här gången men inte ens givet att det blir han i ledningen då 6 La Pardeta 2% också är mycket startsnabb. Den sistnämnda får åter gå i bike nu, efter att ha gått utan vid voltstart sist och med spår bit ut kan han ta sig förbi samtliga invändiga för att sedan bara släppa till favoriten. Håller den förstnämnda ledningen eller släpper till favoriten kan han så klart vinna från båda positionerna och aktuell vid gardering. 

11 Zante Grif 14% gör sin tredje start för Båth och gjorde det riktigt bra från ledningen i förra starten mot hårt motstånd för klassen och duger så klart mycket bra igen. Båth var nöjd med att det föll väl ut med barfotan bak sist och fortsatt så aviserat, så när vinsten togs med sparade krafter så är hon nog väldigt bra för klassen. 

7 Artimede Zack 10% har tänt till på barfotan runt om i år och har sina vinster över kort distans så kanske för lång distans nu. Hon har dock höjt sig ett snäpp på slutet så då kanske distansen fungerar bättre än tidigare när formen är på topp. Körs ofta offensivt och den här lär få chansen och när det är på hemmaplan med ordinarie kusk så är det så klart aktuellt vid gardering. 

10 Eight Hour 13% är den fjärde av hästarna som dra streck i loppet och har gjort det bra hela karriären. Nu blir dock en klass upp då hon inte varit ute i lopp med högre prissumma än 60 tkr och de andra tre betrodda har betydligt mer hårdhet så jag ser henne som lite överstreckad. Hon är ändå aktuell vid bred gardering men ska nig vara under 10% här, då hon står hårt inne från chansartat spår. 

5 Lorelei Marie 5% är ute på V75 gång efter annan och hon är startsnabb också så en faktor i spetsstriden från bästa spåret. Henriette är rutinerad och lägger nog inte lasset om hon ser att det är omöjligt att sig förbi ett par snabba här men kan få ett bra lopp bakom de främsta och kan överraska även hästen står lite hårt inne i loppet. 

1 Pappajonnys Ilse 3% är anmäld med skor men tränaren säger att han tänker köra barfota och man åker långt och har siktat hit. En del galopper på slutet men står hon på benen skulle det kunna vara tänkbar skräll om hon lyckas få rygg på ledaren här. 

12 Grace Keely 1% körs av Magnus A som brukar prenumerera på vinsterna i ungdomslopp där det saknas begränsning för antal körda lopp. Han är överkvalificerad för lopptypen men här borde han få svårt från sämsta läget då hästen dessutom står stenhårt inne i klassen. Bör ändå nämnas med bästa körsvennen och första barfota i Riordans regi på hemmaplan, och skulle jag gardera på rejält så ska den med, då det som bekant kan skrälla rejält i den här lopptypen och hästen visade uppåtform sist. 

Ranking: A 3. B 11-7. C 2-10-5-12-6-1. D 9-8.

 

Avdelning 5.

Klass 1 och här är det väldigt många i startfältet som är gröna i klassen och precis gått ur lägsta klassen. Det gör det mycket svårbedömt och det är många på väg upp i sina karriärer, då ingen är över sex år med de flesta på fem år och väldigt jämnt med startpoängen bakom favoriten. Några gör dessutom sin första start över den dryga distansen och det är inte alla som trivs över 3140 meter. 

6 Bara Du Chene 24% är en bra favorit då det är god chans att han blir släppt till ledningen och långloppen med bilstart vinns väldigt ofta från ledningen så hög vinstchans här och given första häst. Har tjänat sina 430 tkr på 20 starter och gör sin första start över 3140 meter men har visat klart bra styrka i sina lopp över 2640 meter där han vunnit på flera olika sätt. Han har varit smått överlägsen i senaste starterna och utvecklats på ett bra sätt på slutet efter omlagd träning. Jag fick med honom tidigt då han skrällde i V75, Ungdomschampion på Åbys V75-omgång 13/2 och även om båda värsta motbuden körde galopp så behöver han inte be om ursäkt för vinsten till 4%. Nu är han favorit och säkert mogen för att gå i ledningen i det här loppet och Jepsson upp är ett klart kuskplus. Jag väljer att spela med honom som kompletterande spik här då han inte är så stor favorit och det är mycket jämnt bakom, så gardering kostar många streck.

4 Made Of Stars 16% är inte så startsnabb men från ett bra spår med toppkusk ska han nog få en bra position tidigt ändå. Med tre lopp i kroppen är han nog nära toppformen nu så med första Goop upp över lång distans som han trivs på ska det vara bra vinstchans och räknas tidigt.

11 Digital Dominance 13% tände till på barfotabalansen i comebacken och vann över aktuella distansen efter offensivt upplägg tidigt och nu blir det bike på. Han har gått väldigt bra för sin nya tränare sedan januari, och nu blir det dessutom kuskplus så måste räknas tidigt trots bakspår. 

12 Aragorn As 15% har nio vinster på karriärens 26 starter och gick bra på barfotabalansen sist som det blir nu igen. Stark och ska klara distansen och kommer han bara till hyggligt från sitt besvärliga spår så ska han vara med och göra upp om segern till slut här. 

9 Totti Face 3% ska gå första gången i bike i sin 45:e start så intressant då han också lättas i balansen. Flera starter i rad på distansen där han varit bra i ett par V75-lopp och han står bra inne i klassen så ska kunna dyka upp långt framme, speciellt om biken kan ge lite extra. 

3 Fromming 6% kan det så klart vara helt fel distans för med sin helamerikanska stam men han är startsnabb och kan ta ledningen för att få ett bra lopp i rygg på ledaren så det kan gå. Han är speedig och i bra form så även om han står hårt inne ska han kunna överraska här. 

2 Digital Indy 6% står stenhårt inne I klassen med bara ett par tusenlappar mer tjänat än gränsen för Klass 2, så det ska bli svårt att räcka till här. Han har gjort ett par starter i nya regin och ska nu gå i bike och kanske barfota men han har provat den komben tidigare utan att det gett något extra även om det ska kunna göra det nu när det är ny regi och bra form. 

1 Elephant 9% är hyggligt startsnabb men borde bli över här med ett par snabba ute i banan och har han otur kan det bli så illa som fjärde invändigt. Har han tur och kan få rygg på ledaren eller som sämst tredje invändigt så kan han tog ner många om fältet spricker upp till slut, då han är en av få som faktiskt vunnit på distansen. 

5 Casius Ima 3% har bästa spåret och han är ojämnt startsnabb och kan kanske få extra bra start med spår precis bakom bilen så inte alls borta om han får bra position direkt. 

8 Starbec´s A. To Z. 0,5% gick väldigt bra på barfotabalansen näst sist och gick bra efter galoppen sist. Aldrig roligt när de kommer från galoppmisslyckanden och spåret är uselt men den här tänder till bra på barfotan, så har han tur med positionerna så kan det vara en tänkbar tokskräll vid bred gardering. 

Ranking: A 6. B 4-11. C 12-9-3-2-1-5-8. D 7-10.

 

Avdelning 6.

Bronsdivisionen över sprinterdistans och med flera startsnabba i fältet kan det bli ett rivigt lopp där ett par starka hästar kanske gör upp om segern till slut, trots den korta distansen. 

2 Zafiro Jet 31% är startsnabb och loppets favorit då många håller honom som loppets klara spetsfavorit men det inte alls givet att han kan svara 7 Zlatan Knick 6%. Zafiro Jet vann Bronsdivisionen i sin senaste start men stod över finalerna och man säger från stallet att man siktat hit då det är kort distans. Han borde väl fått något lopp i kroppen mellan om allt varit helt okej för sex veckor mellan loppen ska ju inte vara optimalt och frågetecken för om han har samma form. Favorit i fara då han bara var en av många vid vinsten och vann med mycket knapp marginal på open stretch och inte alls givet att han bara leder det här loppet runt om mot hårt motstånd. Zlatan Knick gav upp spetstriden tidigt sist de möttes då många startsnabb var mellan dem, nu borde man ladda vad som går då han går bäst i ledningen, där han har körts åtta gånger med sju segrar som resultat. Det kan dock kosta för mycket från spår så här långt ut men kan ställa till det för favoriten. 

5 Bordeaux S. 23% är det nog som ska vara favorit här från bästa spåret bakom bilen och visad form. Riordan säger att distansen kanske inte ska passa, men han vann över kort distans i höstas på 10-tid och blir det hård körning kanske han bara är bäst till slut. Han ska nog kunna öppna bra från bra spår bakom bilen och kan han, efter en bit, få utvändigt ledaren eller andra par utvändigt utan att det kostat för mycket så blir han nog tuff att stå mot sista biten. 

4 Istanbul Boko 17% galopperade direkt i starten sist och tappade en hel del men gick sedan 1.10,7 i 1400 meter så har nog bra form och farter i sig som räcker här. Från fint spår kan han säkert öppna hyggligt vid felfritt lopp så räknas han tidigt då han ska kunna ett bra lopp från det här läget. 

1 Upstate Face 3% har varit ute tre starter i rad i Bronsdivisionen och har växt in i klassen. Nu är det aviserat första barfota runt om i 32:a starten och intressant då det dessutom är första gången Jepson upp. Hyggligt startsnabb och kanske kan få rygg på ledaren men det kan gå även från tredje invändigt om det blir bra körning i loppet där framme. 

9 Te Amo Corazon 4% är bättre än raden och tredjeplatsen är från Norskt Trav Derby, därav den höga startpoängen han har, så en absolut kulltopp som unghäst i Norge. Nu gör han debut i Goops regi och ska stå bra inne i Bronsdivisionen så räknas direkt med chans trots bakspår. Han har rygg på den startsnabba favoriten så kan få en bra position direkt om han kan följa den ryggen det minsta. Som väldigt lågt streckad får man köpa frågetecken kring formen och att det kan behövas lopp i kroppen. 

6 Zinko Top 10% var trea i Sverige-debuten som stor favorit och går säkert framåt med loppet i kroppen. Nu är det dessutom kuskplus och hästen har 31 bland de tre främsta varav 15 vinster på sina 45 starter så gör allt som oftast så gott han kan och vinner ofta, vilket är en bra egenskap. 

3 Romero 3% gick första gången barfota runt om och första gången med bike sist men satt fast med rubbet sparat så man fick inget fullt kvitto på effekten där. Nu blir det samma igen och det lyser inte rött över allt så även om han står stenhårt inne i klassen är det så klart intressant. 

Ranking: A 5. B 4-1-2. C 9-6-7-3. D 12-11-10-8.

 

Avdelning 7.

Paralypiatravet, deltävling 3, som är ett kvallopp till finalen, där vinnaren är garanterad plats, men wild-cards kan dessutom delas ut bland deltagare i deltävlingarna. 

7 Cyber Lane 57% hyllar många efter prestationen utvändigt om Racing Mange sist men jag tycker väl det var väntad insats och trodde det fanns god chans att han skulle plocka ner favoriten då. Jag tog ställning och spikade Cyber Lane då han var betydligt mindre spelad än en inte lika bra häst som han dessutom slagit i alla tidigare inbördes möten, så var lite besviken. Nu blir han helt plötsligt jättefavorit och möter fyra-fem bättre hästar än Racing Mange så givet att gardera som omgångens största favorit den här veckan. Han kan dock få en bra start då han går sida vid sida med en startsnabb häst invändigt så med loppet i kroppen och barfota runt om ska han väl trots allt rankas tidigt men klart överstreckad nu. 

2 Handsome Brad 19% är det så klart frågetecken för formen på då han haft halsinfektion vid förra starten. Han vilade tio-tolv dagar efter det men har sedan gjort det bra i träningen. Han har ett par tuffare jobb för att vara väl förberedd inför den här starten och man går för vinst här då man vill till finalen. Kommer väl göra allt för att köras i ledningen nu och tar mot favoriten så kan leda runt om. Väljer att ranka honom först då favoriten har spår så långt ut och den här är troliga ledaren. Om han blir av med ledningen så lär väl övriga släppa spetsen till Cyber Lane i kraft av hans stora favoritskap och då blir det kanske svårt att slå honom, så chansen ligger ju i att hålla spets här. Blir det så att favoriten fångas upp så öppnar sig loppet för övriga, om de två kör mot varandra. Jag garderar därför vidare med några streck till trots svåra lägen för flera av dem. 

12 Aetos Kronos 11% kan få wild card till Paralypiatravets final så måste inte vinna men går det fort där framme kommer han spurta ner många till slut, oavsett position, då han är oerhört snabb sista biten. Minsta tur på vägen med tempo där framme och han bli farlig direkt i comebacken, då han tränat bra och inte så länge sedan han var trea i Prix de France, världens största lopp över medeldistans. 

9 Zarenne Fas 3% vann bland annat Finlandia Ajo i fjol, före Double Exposure på 1.09,9 och klarar även medeldistans bra. Riordan meddelar att han tränat bra och går framåt med tuffa lopp så upplägget behöver inte bli passivt bara för att det är årsdebut även om han kan behöva ett lopp i kroppen här. 

6 Chief Orlando 1% är en Elitloppsdeltagare från i fjol och vann The Onions lopp förra året på 1.09,8 då han slog bland andra Cokstile. Han duger så klart i det här loppet med årsdebuten avklarad och procenten är konstigt låg då han är startsnabb och bör hitta en bra position i loppet. 

1 Vagabond Bi 1% blir över från start här men kan få ett bra lopp på innerspåret och kommer luckor till slut blir han farlig om han inte sitter allt för långt ner i fältet och får luck i tid så han hinner få upp farten. 

Ranking: A 2. B 7-12. C 9-6-1. D 5-4-3-8-11-10.

 

Stora systemet

Avd.1: 2-11.

Avd.2: 1-2-4-7-8-11.

Avd.3: 12 Ultra Bright

Avd.4: 2-3-7-10-11.

Avd.5: 6 Bara Du Chene

Avd.6: 1-2-3-4-5-6-7-9.

Avd.7: 1-2-6-7-9-12.

2880 Rader som kostar 1440 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 2-11.

Avd.2: 1-7-11.

Avd.3: 12 Ultra Bright

Avd.4: 3 Kali Smart

Avd.5: 6 Bara Du Chene

Avd.6: 1-2-4-5-9.

Avd.7: 2-6-7-9-12.

150 Rader som kostar 75 kronor.

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.