Manfred Kåvestams blogg

Speltips: V75 Axevalla 13/3

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V75-Omgången.

Axevalla är värd för lördagens V75 och banan har som bekant Sveriges längsta upplopp med sina 227 meter med lite över medel i sin ban-bredd. Ingen vinklad vinge och ingen open-stretch att ta hänsyn till. Det är betydligt lägre andel vinnare från ledningen än medel på dom svenska banorna, oavsett distans. Bra trend på V75 för övrigt med höga utdelningar allt som oftast och det beror på bra propositioner där det åter är två försök till Diamantstoet med fulla femtonhästarsfält som gör att många ekipage kommer till start i omgången och det är bra. 

 

Bästa Spiken!

Det lutar lite åt att många större system på slutet kommer att gardera omgångens största favorit här så den höga procenten kanske kommer att sjunka lite under lördagen. Även om det är fortsatt väldigt mycket streck på honom så spikar jag, då segerchansen är också mycket hög.

12 Maestro Crowe 72% är hårt spelad men vinner nog loppet väldigt ofta och tål väl en galopp på vägen även den här gången då det inte var den hårdaste Klass 1 den här veckan heller. Kvar i klassen trots vinsten sist så när tränare och kusk tycker det ser upplagt ut för vinst och inte är det minsta orolig för spåret så ryggar jag dom positiva tongångarna och spikar hästen med klart högst vinstchans i omgången. 

 

Gå Kort!

I Gulddivisionen som avslutar omgången är det ett fåtal ekipage som sticker ut och det ser svårt ut att hitta någon kantboll här vilket gör att det är läge att ta bort en eller två av dom fyra spelade hästarna.

9 Disco Volante 21% får vi den lägsta procent på sedan han mötte Very Kronos i fjol och det är så klart bakspåret som gör det. Jag är sällan någon stor fan av bricka 9 bakom bilen som ofta blir överspelat och man hamnar ofta längre bak än väntat från det spåret, men nu kan det faktiskt bli bra. Rygg på startsnabba 2 Västerbo Grosbois 4% gör att han kan följa det ekipaget och komma igenom på bra vis och det är lättare för hästar i högsta klassen att följa en rygg, än mer orutinerade. Det finns på kartan att han kan vara före favoriten och ta över spets här och blir då hästen att slå i den form han nu är i. Stod för både en av dom snabbaste inledningarna och avslutningarna sist, där han dessutom var nere i 03-tempo mitt i loppet då han körde till spets mot Hazard Boko. Med sådana speedresurser så är han inte beroende av spets och när det nu blir barfota fram kan han vara ytterligare snäppet vassare än sist och vinstchansen är ganska hög trots bakspåret. 

4 Heavy Sound 27% är loppets klara favorit från riktigt bra spår så skulle han vara före min idé tidigt är det väl han som får ta över ledningen. Han har tagit sig till ledningen nio gånger i karriären och därifrån är han obesegrad och han har även bra statistik i sina årsdebuter där han vunnit tre år i rad. Han är så klart fräsch då och så borde det vara nu så hög segerchans men Kenneth kan ju få för sig att inte ladda och kör han försiktigt så kan han hamna på vingel trots det fina spåret, men borde väl lösa sig. 

 

Avdelning 1.

Kortlopp i Silverdivisionen och då får nog ekipagen från sämre lägen svårt att komma till i loppet trots det långa upploppet och det krävs oftast någon extraordinär insats för at man ska vinna från bakspår i klassen. Jag spelar mer med lägesgynnade hästarna här, men kanske ändå tar med ett par där bak med om jag streckar väldigt många.  

5 Hierro Boko 19% har bästa spåret statistiskt, vilket han ska kunna utnyttja nu. Han är inte bara stark och rejäl utan också hygglig iväg bakom bilen utan att vara riktigt startsnabb. Han har haft risiga spår mest hela tiden på slutet, så klart plusläge nu. Satt en bra bit ner invändigt och sköt till bra på stretchen sista 150 meterna men kunde inte nå bättre placering i snabb avslutning den gången, sparade krafter då kommer väl till pass nu.  

4 Ubiquarian Face 29% är loppets favorit men han har inte startat sedan i november och kanske behövs det lopp i kroppen här. Han var trea i en hård Silverfinal i förra säsongens sista start och även den här, liksom många andra i Kolgjinis stall, har fått lite omlagd träning, vilket många tänt till på. Är kanske bästa hästen i loppet men vann faktiskt inte ett enda lopp under sin fyraåringssäsong och har bara 2 vinster på 34 starter så då måste han ses som favorit i fara här vilket gör att garderingen är given. 

2 Mr Clayton J.F. 16% fungerade inte i voltstarten sist och fick sparat till slut bakom hästar. Nu är det autostart vilket han alltid öppnar snabbt i så klar fördel och han ska inte tappat form på senaste loppet så räknas med chans igen då han kan välja upplägg här. 

1 Mr Perfection 14% har ett bra smygläge där han kanske kan få ett lopp i rygg på någon av favoriterna och över det långa upploppet kan det bli lucka till slut. Bike på nu efter några starter med vanlig vagn och det kan vara en liten överraskning här. Ingen överraskning längre då han stigit flera procent under sista dagarna och blir en av dom betrodda, men kan så klart vinna.

3 Valeur 3% är 12 år och vann breddlopp vid senaste tre vinsterna. Han har dock vunnit i Silverdivisionen men det var 2017 så ett bra tag sedan och varit i klassen i evigheter och väldigt sällan han har proffskusk upp. Nu är det första gången med Magnus A, bra spår och formintryck på slutet så det skulle kunna vara en tokskräll här. 

6 Southwind Hydro 11% drar en del streck och har väl väntat på barfotasäsongen men har inte vunnit lopp sedan 2018 så borde väl få svårt att räcka till från vingelläge och jag står över. 

12 Gobi Princess 1% har tagit sina segrar i vinter från spets så klart bortlottad nu även om barfota runt om är ett klart plus och kanske den från bakspår som ska med om man målar på rejält här.

11 Counterfeightr 0,8% går framåt med två lopp i kroppen och klart positiv insats sist så vid bred gardering ska han med som klart understreckad här. 

Ranking: A 5.4. B 1.2. C 3.12.11.6. D 9.7.8.10.

 

Avdelning 2.

Första försöket till Diamantstoet av två den här tävlingsdagen och fullt fält på två startfållor där det går som ett STL Ungdomslopp där körsvenner födda mellan -91 till -03 får starta. Ett sorts lärlingslopp med ston och voltstart, då ska det vara upplagt för skräll men jag väljer att ta ställning för körsven som hävdar sig oerhört bra bland dom yttersta proffsen. Han kör nu dessutom häst med hög kapacitet för klassen och det är upplagt för vinst. 

6 Global Benefit 26% körs av Magnus A Djuse och tränas av brorsan Mattias Djuse och det är en häst som är bra för den låga klass hon är kvar i så man är optimistiska från stallhåll här. Förra starten var hon ute i Margaretas Tidiga Unghästserie och det blir ner i klass nu då hon inte fick med några pengar efter tidig galopp där. Voltstart kan passa bättre och här ska hon ha bra chans att ta sig till ledningen tidigt och jag tror på hög chans att hon spårar loppet runt om. Då det inte helt säkert att barfotabalanser kommer att passa så bra på flera av konkurrenterna om banan blir besvärlig behöver det inte vara en nackdel att hon inte maxas i balansen till den här starten.  

7 Thebankonbroadway 17% har ett fint springspår och utmanar favoriten om spets här men ser man att det inte är värt att försöka ta sig förbi borde man vara nöjda med att kunna komma ner i rygg på troliga ledaren. Man vill se banan innan balans bestäms men någon form av lättning är aktuell och kommer favoriten bort kan det vara hon som leder runt om istället. Första utmanare oavsett då man kanske kan komma ner i rygg på ledaren eller åtminstone får resa där framme. 

4 Erin Zet 17% var favorit från stängt spår i årsdebuten men Örjan hittade ut direkt och gav en henne ett lugnt lopp utvändigt ledaren men höll bara ganska okej till slut och behövde väl loppet i kroppen. Nu är det inte Örjan upp och spår fyra i volten är inte det lättaste så med Dante upp som bara vunnit ett lopp på V75 i sin karriär gör att ekipaget rankas ner lite från lurigt utgångsläge. 

15 Pappasjonnys Ilse 7% hade jag som ensam A-häst, när hon vann sist men nu är det helt andra förutsättningar och det blir svårt att vinna loppet härifrån. Maxas inget i utrustningen nu passivt upplägg är aviserat så rankas ner den här gången. 

Svårrankat bakom när jag nämnt lite minus på ett par av dom kapabla motbuden och ska man gardera på här kanske man behöver strecka alla. 

10 Moon Zappa 7% vann med mycket sparat sist med tussarna o-ryckta och skulle ha varit segare i starten före då hon skulle behöva det loppet i kroppen. Plus på barfota sist med och det blir så igen men gynnad av ledningen den gången och är kanske lite sämre bakom hästar. 

3 Honey Journey 6% kommer från Melkkos stall där hästarna vinner mycket lopp och den här kommer med form efter vinst på Solvalla från bakspår på kort distans. Bra startspår nu och ska kunna sitta bra på det så då lär hennes fina spurt bita bra till slut. 

Utöver Thebankonbroadway finns tre hemmaekipage till som kan vara gynnad av att slippa resa och känna till det långa upploppet sedan tidigare. 14 Alfredo Sauce 2% är tränad av framgångsrika hemmatränaren Eric Martinsson men står tuffast inne i loppet av tilläggshästarna. 11 Svecak Palema 7% har två lopp i kroppen och bra körsven så är tänkbar trots spår fyra i volten här. Stark och rejäl som rapporteras träna bättre på slutet så intressant då hon gick första gången med norskt huvudlag sist men aldrig använde det efter tidig galopp så första med den effekten nu. 5 Gitane D’Inverne 1% är väl hemmahästen med lägst vinstchans då hon inte är startsnabb och spår fem i volten kan ställa till det. Hon gick bra på barfota runt om sist vilket hon bara gått med en gång innan det och har nu en vinst och en andraplats med den balansen så klart plus att det blir så igen. Norskt huvudlag nu istället för trekvartsstängt sist.

Ranking: A 6. B 7.3.10. C 4.11.14.15.5.12.9. D 8.2.1.13.

 

Avdelning 3.

Se ”Bästa Spiken!”

Tänk på att det är voltstart här och från springspåret är det bra spetschans och spår 8 är bra smygläge här. Öppet bakom favoriten och det krävs många streck för den som garderar här nämner dom jag tror har bäst chans men det är också dom som kommer närmast efter på strecken

3 Bransbys Juke Box 2,5% är en stark hemmahäst som har en rejäl spurt att tillgå så hamnar han bra på det, från hyggligt spår i volten, så slår han många till slut här. 

6 L.L.Royal 4% är startsnabb och långa distanser i lägre klasser på V75 vinns väldigt ofta från ledningen så kanske kan den här rinna undan om favoriten kommer bort. 

8 Timo Lane 6% har ett bra spar där man kan få några svängar på innerspår, men det krävs också tur för att få till styrningen härifrån. Hästen har form och vann på första barfota på länge senast och går så igen men litet kusk-minus här. 

9 Made Of Stars 7% var det rejält ordning på sist då man kunde köra barfota fram och den går säkert framåt ytterligare med det loppet i kroppen. Westholms hästar går bra hela tiden nu och den här får gå i bike trots voltstart så funkar det så ska denna vara med där framme till slut. 

5 Vicar 3% är stark och rejäl men har ett rörigt femtespår i volten och oklar vart han hamnar härifrån. Anmäld med bike men det blir ändring till vanlig vagn från det här spåret så kanske får svårt att räcka.

10 Certainly 0,7% har bra kapacitet men står stenhårt inne i klassen och det krävs mycket tur för att han ska vinna från tufft läge. Kommer från vinst och ska gå barfota fram som vann på i november så klart plus och han mötte hårda kullkamrater i några av fjolårets starter så kunde gott haft betydligt mer på kontot. 

7 Totti Face 3% blev det mycket skrik på inför förra starten efter en stark spurt i loppet före. Han fick perfekt resa sist och vann pliktskyldigt men har inte vunnit ofta innan det och med bara tre vinster på 42 starter så kanske det blir tufft att begära vinst på V75 även om formen är på topp. Ganska startsnabb så kanske kan få rygg på ledaren här och kan få lika fint lopp igen så tänkbar vid bred gardering på läge och form. 

Ranking: A 12. B 6.9. C 3.8.5.10.7. D 1.4.11.

 

Avdelning 4.

Andra försöket till Diamantstoet för dagen och här ser tilläggshästarna ut att ha en bättre proposition vilket gör att favoriten har bra chans att vara tidigt på dom och kanske blir det tufft att stå mot för dom där framme. 

13 Alhambra Mail 56% har man hört att många kommer gå på i diverse poddar och liknande tips under veckan så även om vinstchansen är hög kan det vara bra att strecka en eller ett par till här. Man har siktat på loppet och hon gör sällan ett dåligt lopp så med Jepson från springspår med oöm häst så blir det nog offensivt upplägg och vinstchansen är hög. 

5 Garca 5% har jag ju jagat som förstarankad och eventuell spik två starter i rad på V75 där hon hade otur som tvåa näst sist och otur igen sist, då Jepson chansade lite och hon fick mycket sparat i mål. Kanske kan ta spets trots spår fem i volten men hon är startsnabb och i absolut toppform med sparade krafter i ett par starter i rad så kanske hon bara leder loppet runt om.

15 Zeta Kronos 4% är lågt på en klasshäst som matchat kulltopparna under sina unghästsäsonger. Nu rycker man skorna första gången på mycket länge och hon vann första barfota på treårssäsongen så klart gynnad av att kunna gå så nu. Står bra inne i loppet och Goop till under 4% är så klart intressant, då han kan Axevallas långa upplopp och måste väl ses som världens bästa kusk. Tänkbart att stänga på dom tre nämnda men jag väljer att ta med en formtoppad hemmahäst från toppspår.

1 Listas Tinge Ling 7% är hemmahoppet som startar från bästa spåret i volten och kan leda loppet länge alternativt släppa till någon av dom andra betrodda och få ett bra lopp i rygg på ledaren, eller som sämst tredje invändigt. Höjde sig ett snäpp på barfota runt om sist och fortsatt den balansen nu så helt okej vinstchans då hon är en av dom med mest pengar på startfållan, med formen på topp. 

3 Miss Moneypenny 1%, 6 Bearicecream 2% och 11 Arbiggan 1,5% är tre andra hemmahästar där dom två förstnämnda har fina startspår på grunddistansen och kan vara tänkbara skrällar. Den tredje söker väl efter formen och har femtespåret på tillägget så har nog ganska låg vinstchans även om kapaciteten är hög och hon står bra inne på pengarna som härdad i hårda gäng tidigare. 

9 Lyx Håleryd 4% går bra mest hela tiden och vinner inte så ofta med skorna på så klart plus att man rycker skorna till den här starten. Vann första gången man ryckte skorna 2019 och första barfota 2020, så kanske upprepar sig succén och vid fler än mina fyra streck är hon nästa häst. Var för övrigt finalist i Stochampionatet, här, som fyraåring då hon vann sitt kval från bakspår så trivs på Axevallas upplopp. 

2 Teton Sweet Lindy 6% har ett okej utgångsläge där framme och borde få ett bra lopp. Har gått barfota ett par gånger i tidigare regi utan framgång men räknar med att det blir ett lyft till för Marcus B här och tänkbar skräll där det är mycket öppet om favoriten kommer bort. 

7 Darah Bibo 8% har ett bra utgångsläge och PU börjar leverera vinnare så den här kan vara bra direkt i comebacken nu. Slog inte Zeta Kronos då men var som tvåa bakom henne och har bättre spår än henne nu men borde väl inte vara dubbelt så mycket streckad som den nu.

Ranking: A 13. B 5.15. C 1.9.2.7.8.6.3.11.12. D 10.14.4.

 

Avdelning 5.

Klass 2 och lägsta klassen på V75 då är det störst chans för favoritfall, av dom vanliga klass-loppen och även om det är fint utgångsläge för favoriten så väljer jag att strecka på en hel del.

2 Condior 38% är loppets klara favorit och visst har han varit fin i Berghs regi så när han kanske kan han ta sig till ledningen blir han hästen att slå. Kort distans i dom två starterna han gjort i sin nya regi och nu blir det medeldistans och längre upplopp så lite andra förutsättningar då det dessutom alltid minus när Bergh inte kör sina hästar själv. 

12 Zeolit 13% är minst lika bra häst som favoriten men läget gör det så klart besvärligt. Vann årsdebuten från bakspår och sedan var han lite betrodd i Maragaretas Tidiga Unghästserie där han gjorde ett bra lopp som fyra från kön. Galopp i starten efter det och sist blev allt bara fel då han drogs bakåt och gjorde det bra som trea och kvar i samma klass gör att han står bra inne i loppet. Minsta tur och han gör upp om seger här trots läget med duktiga Magnus A fortsatt upp. 

5 Mandela Zon 8% har bästa spåret statistiskt och gjorde det okej på V75 i sin förra start. Med två lopp i kroppen är det nog läge för bra insats så laddas han från start kanske han kan vara före favoriten till ledningen här. 

11 Joker Boko 16% är stark och rejäl som tränas av Melkko som har hög segerprocent och körs av offensiva Kontio så hamnar man inte för dåligt på det ska han kunna ta sig förbi många över det långa upploppet. 

7 Don’t Be So Shy 0,4% var med I 09-öppning sist så kan öppna vasst och kan hamna bra på det trots en bit ut bakom vingen här. Första gången nu med kobinationen bike och barfota runt om så det är intressant om det ger bra effekt och han har garanterat högre vinstchans än procenten antyder här.

10 Activist 8% var trea bakom favoriten här sist men då var det också bakspår och en bit i tredjespår till dödens och inte mycket att säga om förlusten då. Nu blir det bike på som han vann med vid första försöket näst sist så det är ett klart plus. Med minsta tur på vägen och om det kostar lite för favoriten att nå spets så kommer den här in i matchen till slut, trots spåret. 

9 Yuvaraj 11% spelade jag mot sist men fick bli imponerad av stilen han vann i då ledaren borde hållit undan där, i övrigt mötte dom inget vidare motstånd förutom ledaren då. Nu blir det tuffare mot men med rätta ryggarna och lite tur så kan han förlänga segerraden. 

Ranking: A 2. B 12.5. C 11.7.10.9. D 4.1.6.3.8.

 

Avdelning 6.

Bronsdivisionen över lång distans där favoriten startar från bakspår och det är läge att gardera på rejält här. Även om många tänker likadant så ser det ut som att fyra-fem hästar drar dom flesta markeringarna och det finns fem hästar på två procent eller mindre men även ett par runt 5-6% som rensar bra med, så jag streckar samtliga och hoppas på rejäl smäll här. 

9 Phoenix Photo 27% är bra och har vunnit i klassen redan så klar för finalerna 27/3 och då kanske man inte vill ge honom för tufft lopp först ute i spåren den här gången. Stallet har absolut toppform med ett par vinnare inom V65 under fredagen så kanske vinner den här med av bara farten. Man har väl dock sett Örjan sitta kvar lite för länge i kön eller chansa med någon invändig specialare när det är större lopp att sikta på ett par veckor senare. Jag blir inte överraskad om den här blir fyra-femma med rubbet sparat och det är favorit i fara här, även om kapaciteten är hög och formen är bra. 

3 Sweetman 16% är startsnabb och kanske kan leda loppet runt om men får han tryck av starka Eclips Am eller någon annan så är det inte alls säkert att han står distansen. Han har på fem försök över lång distans d, 3, 0, 2, och 0 som resultat, men har är väl en klart bättre häst nu så det kanske kan gå om han får sitta ifred i ledningen en bit. 

12 Global Winner 15% har uselt startspår men Nurmos-tränat med sju segrar på 30 starter är bra, så trots spåret ska han räknas då han står bra inne i klassen. Barfota runt om nu är så klart ett plus och med lite tryck på loppet kan det gå då han kanske är fältets bästa häst. 

2 McGarret 5% var bortlottad sist men nu är det bike och bättre spår så här ska han få ett bra lopp långt framme och då kan han gå fort till slut. Snabb spurt sist långt ute i spåren och när det nu är långt upplopp på bana där han trivs och vunnit förr så kan han överraska.

1 Thengill 0,8% hade ett längre uppehåll sedan sommaren då man hade problem med en sena och karpaltunneln på honom men det ska var ordning nu och med två lopp i kroppen går han framåt. Barfota runt om och bike på gör att han är klart understreckad då han har bra smygläge och Jepson var klart överraskad av kämpar-takterna redan i comebacken näst sist på Solvalla.

11 Dominic Wibb 10% är en av Kolgjinis äldre hästar som tänt till på den omlagda träningen. Bra form då han vann från bricka 12 sist över kort distans och med tempo i kroppen kan han nog göra ett bra lopp även över den längre distansen nu. Adrian håller honom som lite bättre än stallkamraten 4 Eclips Am 14% men säger samtidigt att det är likvärdiga chanser då den senare har bättre spår. Bike och barfota är plus liksom läget så även den räknas så klart, då även han kommer med form och har två raka vinster över ännu längre distans. 

6 Showtimejackflower 2% fick sparat i rygg på ledaren sist när han var ute på V75 och fortsatt Magnus A upp gör att han kan skrälla nu, då han är startsnabb och bör få bra resa igen. 

7 Love Håleryd 2% är härdad I klassen och det var et fall framåt formmässigt då han fick rycka skorna första gången på länge då. Bricka 11 tre gånger i rad och framspår är bättre även om spår 7 inte heller är speciellt bra men har man tur och kommer ner i banan så är det en tänkbar skräll på fortsatt barfota. 

10 Zinco Jet 6% står bäst inne på pengarna och är härdad i klassen så med ett lopp i kroppen och barfota runt om, med biken på, så är det en tänkbar skräll i öppet lopp. 

Ranking: A 12. B 2.9.11.4.3.1. C 10.6.7. D 8.5.

 

Avdelning 7.

Se ”Gå Kort!”

12 Antonio Trot 21% är andrahandsfavorit hos tidiga odds-sättare och passerar nog Disco på strecken till slut men spår 12 i Gulddivisionen vinns det väldigt sällan från. Form och barfota runt om är så klart plus och från det minsta bättre läget så hade det varit en given häst på kupongen och byter man plats på den här mot favoriten med spåren så hade det varit tänkbar spik istället. Nu är han bara en av tre om man vill ha ett streck till här men jag chansar bort honom på läget den här gången då det är troligt att minst en av mina två förstarankade får så mycket bättre resa här att det borde bli för tufft. 

10 Handsome Brad 17% går ofta bra I sina årsdebuter men sämre startspår än min idé och Stenströmer ligger ganska lågt då han poängterar att han inte är lika väl förberedd inför den här årsdebuten som tidigare. Går barfota runt om direkt och kan så klart vinna loppet men då man ligger lite lågt i uttalanden från stallet får man väl räkna med att det blir ett lite mer chansartat upplägg från det här ekipaget och då är det väl läge at stå över. 

Ranking: A 9. B 4. C 12.10.2.7.6. D 3.11.5.8.1.

 

Stora systemet

Avd.1: 1.2.3.4.5.

Avd.2: 6 Global Benefit

Avd.3: 12 Maestro Crowe

Avd.4: 1.5.13.15.

Avd.5: 2.5.7.9.10.11.12.

Avd.6: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.

Avd.7: 4.9.

3360 Rader som kostar 1680 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 4.5.

Avd.2: 6 Global Benefit

Avd.3: 12 Maestro Crowe

Avd.4: 13 Alhambra Mail

Avd.5: 2.5.7.11.12.

Avd.6: 1.2.3.4.6.7.9.10.11.12.

Avd.7: 9 Disco Volante

100 Rader som kostar 50 kronor.

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.