Manfred Kåvestams blogg

Speltips: V75 Åby 6/3

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V75-Omgången.

Omgången avgörs på Åby där ingen hittade alla rätt sist loppen avgjordes där. Jag hade dock flera av vinnarna högt rankade men lyckades bara få femmor på systemet ändå och spelade in över 10.000 på spelförslaget och andelsspelen då. Intressant omgång igen utan någon riktigt stor favorit så kommer många hamna på lite olika spikar, vilket är bra för chansen till hyggliga utdelningar. Banan har sin open-stretch att ta hänsyn till och ett upplopp under medellängd, på 180 meter. Åby är också lite bredare vilket är gynnsamt för hästar som har problem med utrymme i voltstart. Spelstopp på V75 är som vanligt 16:20 på lördag. 

 

Bästa Spiken!

I femte avdelningen är det Klass 1 och här startar en fin häst för klassen som kommer med ett staket i formraden, alltså fem raka segrar. 1 Billi Time 39% har 22/35 i segerstatistik och har vunnit till synes okörd vid väldigt många av sina segrar så ska ha riktigt bra chans att fortsätta sin segerrad. Han har gått med skor på vid vinsterna i vinter och här har Flemming sett fram mot att rycka skorna på honom för första gången på ett halvår. Flemming trycker sällan av honom från start men här gör han nog ett försök och kanske kan han svara upp sitt innerspår med barfotabalansen, skulle det misslyckas så kan han nog öppna tillräckligt från start för att ta sig ut och få överta ledningen från dom flesta, speciellt då det är open stretch här. Han är nog bara bäst och vinner loppet väldigt ofta här vilket gör honom till en bra spik, till inte alls för hög procent. 

 

Gå Kort!

Svårt att hitta något lopp det räcker med två-tre streck den här lördagen, det känns som att antingen tar man ställning eller så finns det lite fler att ta med i loppen. Tänkbart är att stänga första avdelningen på dom båda springspårshästarna som är dom mest streckade i loppet men båda ligger runt 20%. Man vill kanske trots allt få med ett par kantbollar där, men jag streckar tre hästar på inledande systemförslaget men det kan tillkomma hästar där på andelsspelen till lördag. TRAVPUNKTSE200 heter tillsammansbolaget för 200:-/andel för er som vill köpa andelar i våra tillsammans-spel.

 

Avdelning 1.

Silverdivisionen inleder omgången och här är det medeldistans och voltstart som gäller och då spår ett och springspåren har fördel i den här lopptypen så måste dom två betrodda från springspåren räknas klart före övriga här. 

6 Mr Clayton J.F. 20% har det invändiga springspåret och ska vara först fram till spets härifrån. Han går kanske allra bäst med ett lopp i draget så det finns god chans att han släpper ledningen till den andra springspårshästen och får ett fint lopp i rygg på den. Barfota runt om eller åtminstone barfota fram är plusvariant och norskt huvudlag på första gången på länge och här gillar man att variera lite men fint med bra förändring hit. Hög vinstchans från formstall och med toppkusk upp. 

7 Beartime 20% står fortsatt hårt inne i klassen på pengarna men då det inte är den hårdaste Silver så duger han klart bra, speciellt då han är startsnabb och har ett springspår med toppkusk. Nämnde honom som tänkbar spets och rygg ledaren-vinnare och fick med honom på andelsspelen då han skrällde på Mantorp till 3%, så han har redan vunnit i klassen och vann också Brons, tidigare i vintras, med samma recept. Här vill väl Jepsson ha rygg på Mr Clayton JF men kanske blir det så att han själv blir tvungen att ta ledningen och han kan så klart vinna därifrån med, så oerhört tidig på kupongen, även om det är hårt att gå från vinst till 3% med perfekt löpning till favorit gången efter. 

9 Zio Tom Jet 12% tappade från ledningen sist men det var i finalen mot betydligt hårdare hästar än han möter nu och han var felbalanserad enligt tränaren så han inte fungerade alls på underlaget. Barfota nu är optimal balans så klart så får han ett lopp i draget här lär han slå många till slut nu. 

3 Aron Palema 7% står bäst inne i loppet på pengarna och gör sin sista start i Silverdivisionen, om han får pengar med sig härifrån. Fyra lopp i ny regi där han redan hunnit vinna men fick ett omöjligt lopp i starten efter från sjätte utvändigt och varit struken sedan dess. Inte stått över något då strykningen var på grund av att inte loppen blev av på Örebro. Startsnabb i voltstart och kanske kan ta sig förbi invändiga och sedan släppa till en av favoriterna så han kan bli farlig över stretchen till slut. 

12 Spickleback Face 7% har sin etta längst upp i raden och tappar mycket startpoäng om det blir dålig placering här så Bergh har nog ordning här då han tränat på bra och gått tuffa lopp i Frankrike i vinter så står bra inne i klassen. Spår 12 är bättre i voltstart än bakom bilen och har man lite tur och kör lite fräckt så kan det gå att hamna okej på det även härifrån. 

8 Hierro Boko 7% har ett fint smygspår i voltstarten, men det är om den framför kan hålla spets och då det inte ser ut som det nu så riskerar den här att hamna för långt ner invändigt, speciellt med vaken kusk utanpå så den här behöver nog mycket tur för att vinna loppet härifrån. Kommer dock någon av dom startsnabba bort och den framför pricka perfekt och får rygg på ledaren så kan denna få tredje invändigt och då kan det gå över den dubbla open stretchen. 

5 My Dream Art 13% är det ett klart minus med snävt femtespår i volten så ska få tappstart härifrån om han ens håller sig till trav och risk för att han blir hängande i spåren här. Duger i klassen och plus med barfota men växlas ner från bike till vanlig vagn så rankas ner lite på dåligt spelvärde då det är svårt att se honom få en bra position nu.

2 Mr Perfection 11% har okej utgångsläge men har svårt att räcka när det är lite mer prispengar på spel och han körde bara in 180 tkr på fjoårets 20 starter och känns överstreckad nu. 

1 Felix V.M. 2% har statistiskt bästa spåret i voltstarterna här så klart bra läge att överraska från då han är startsnabb och kan få en bra resa här. Han kanske hamnar efter båda favoriterna här så bli det tredje invändigt kan det bli för långt fram, men kommer en av dom betrodda bort så skulle hon kunna få rygg på ledaren, då kan det bli en rejäl skräll direkt. 

Ranking: A 6. B 7. C 9.3.12.8.5.1.2. D 4.10.11.

 

Avdelning 2.

Försök till Diamntstoet och här startar bara tre hästar från grunddistansen så hela 12 hästar hamnar på 20 meter tillägg här. 

5 Lyckans Cash 51% kommer från stall med form på fler hästar än den här och hon har övertygat på slutet men som väldigt stor favorit finns det läge att gå mot eller åtminstone gardera henne. Jag hade henne som bästa spiken då hon vann på V86 på bra sätt sist och hon går bra varje gång men åker nu lite längre än vanligt och det har ställt till det för mer meriterade ston än henne. Hon står väldigt bra inne på pengarna och slipper broddar nu men då många andra maxas och lättas till barfota kommer det nog vara hårt i mål den här gången även om hon mycket väl kan visa sig starkast än en gång. Spår två ska fungera utan att det bli någon snabbstart men med få på startvolten kan det bli ganska bra position ändå, utan behöva köra allt för mycket kan man ha tur att få kanske tredje utvändigt efter en bit. Fortsatt Örjan upp och det är väl bästa hästen för dagen här på visad form och styrka och kanske ett tänkbart lås med den troliga ledaren, men jag väljer nog att strecka några fler. 

2 Georgia AM 12% kommer från formstall och ska lättas rejält till den här starten från att ha gått med järnskor och sulor till barfota runt om ska det bli stor skillnad nu. Dessutom blir det första gången med rycktussar i lopp vilket man testat i träningen med gott resultat och det blir intressanta förändringar. Det kommer att bli ledningen och då tilläggshästarna inte är jättehårda så ska 20 meter försprång kunna spela stor roll här och kanske är det så enkelt att hon bara leder loppet runt om. 

1 Art Of Diamond 2% har varit struken men inga fel på henne då, hon hade bara inte ätit som hon skulle den dagen och man valde att stryka, men sedan har hon tränat på bra. Här blir det barfota runt om för första gången och man siktar på lopp i rygg på ledaren och när man har en på samma fålla som ska gå i spets här så är det upplagt för ett perfekt lopp. Hon har dock en hel del tredjeplatser och några andraplatser men inte lika många segrar men från det här utgångsläget och med Jepson upp ska dom kunna överraska om det slår väl ut med den nya balansen. 

10 Fighter Lady 4% står hart inne i klassen men har sett fin ut i sin nya regi och när hon nu lättas i balansen till barfota och har ett springspår så ska hon kunna komma bra på det så klart intressant skräll här. 

8 Archidamia 8% har gjort en start för Kolgjini och sedan har man siktat på det här loppet som ska passa bra till henne och det låter som man har höga tankar om henne. 10/28 i vinster är bra och nu lättas hon till barfota fram men hon är ovan det svenska voltsystemet så klart så spår fyra är det är sämsta tänkbara utgångsläget för henne. Felfri har hon nog hög kapacitet för klassen och ska räknas vid bredare gardering. 

15 Amazon Font 4% har mött ganska hårda hingstar och valacker på slutet så klart gynnad av att gå ner i rätt klass nu. Barfota runt om och helstängt nu vilket var samma balans och huvudlag som hon gick med i debuten för Fiore då hon vann, det blir första gången hon går så igen, sedan dess. Fiore tror på hög segerchans trots spåret och det är rejält kuskplus nu viket så klart är intressant. 

4 Lorelei Marie 9% har fått snabba pengar i år och står ändå lite hårt inne i propositionen men från ett fint utgångsläge kan hon få ett bra lopp och då duger hon nog bra. Här borde det väl bli invändig resa och hoppas på lucka till slut speciellt då Bonde varnar lite för sämre stallform i övrigt på slutet, även om han tror och hoppas att hon ska bra. 

9 Doyouknow 5% har springspår och är ganska startsnabb så kan hamna bra på det. Hon startar på hemmaplan medan många av konkurrenterna har en bit att åka så kan det vara positivt tillsammans med lättningen till barfota runt om. 

11 Hillbilly Woodland 2% har varit ute I liknande lopp hela vintern och visst har det varit svårt att räcka hela vägen men nu rycker man alla skorna så ger det en extra växel kan hon vara långt framme. Var nära Lorelei Marie vid andraplatsen och får fint smyglopp härifrån med spår åtta på tilläggsfållan blir det några svängar på innerspår och kommer luckorna så skulle hon kunna skrälla rejält. 

Ranking: A 2. B 5. C 1.10.8.15.4.9.11. D 6.13.3.12.14.7.

 

Avdelning 3.

Gulddivisionen är klassen där favoriten oftast vinner och så var det även förra lördagen när Disco Volante infriade trots att många valde att spela mot där så hade jag bästa spiken där. Han steg lite till slut när många förstod att det var en elithäst mot andrahandaren som var grön i högsta klassen. Nu är det åter en stark favorit som tävlat mot absoluta eliten och Danmarks bästa häst som dessutom är loppets spetsbud. 

1 Slide So Easy 38% får nu gå barfota även på svensk mark och då måste vinstchansen vara hög. Favorit till att spetsa och leda loppet runt om och då är det en bra kompletterande spik. 

6 Floris Baldwin 25% borde kanske varit lite bättre sist men det gick fort där framme och svårt att ta något ute i tredjespår när Morotai Degato drog undan från 20 meters försprång den gången (för övrigt bästa spiken i mina tips den gången). Då fick han nöta på ute i spåren med vanlig vagn, då det var voltstart och det upplägget passade nog honom mindre bra. Nu är det bike på och barfota runt om är ett plus så det är mycket intressant med fortsatt Magnus A upp. Då det aviseras körning från flera händer här så ska hans avslutning bita bra om han hittar ner i bra slagläge och han är första utmanaren, men då det är oklart var han ska hamna från spåret så känns det för dyrt att dubbla systemet med honom. 

Jag tror en hel del på favoriten men han skulle kunna bli över på innerspåret eller få rejält med tryck direkt från start av 5 Nobel Amok 3% som det aviseras laddning med från start, från perfekt utgångsläge. Har favoriten en sämre dag kan detta vara den som kommer till spets och skulle kunna vara en tokskräll på hemmaplan här. 

3 Pacific Face 20% gör sin första start över den korta distansen men var en av dom avslutade absolut snabbast av alla under Solvallas STL-Finaler 6/2 så han har utvecklat sin speed allt mer så det kan fungera. Han öppnar inte snabbt men körs säkert offensivt som vanligt och tar sig kanske till dödens och kör så fort det går hela vägen. Det är dock tufft att starta långsamt och sedan ta sig till dödens efter tredjespår en bit för att sedan både slå ledaren och hålla undan för speediga bakom, så betrodd häst i fara här. 

9 Baron Gift 4% har gått bra efter kortare uppehåll tidigare i karriären men nu blev det lite längre uppehåll då han hade problem med överträning under förra säsongen. Han rapporteras tränat på enligt planen sedan dess och har fått vässande jobb på slutet för att vara redo för att göra ett bra lopp direkt. Han skulle kunna följa ryggen på favoriten i starten och hittar han rygg på ledaren så skulle han kunna överraska på stretchen om ledaren får press under vägen. 

Ranking: A 1. B 6. C 9.3.5.4. D 2.7.8.10.

 

Avdelning 4.

STL Klass 2 och lägsta klassen av dom ordinarie klasserna inom V75 och här brukar det vara högst chans för skräll även om det nu är en stark favorit den här gången så väljer jag att gardera då det finns galopprisk och bakspår är aldrig roligt på Åby. 

10 Lucky Truck 48% är fältets bästa häst men hopplöst osäker och galopperade med segern på gaffeln i V75 näst sist. Gången efter vann han lätt och han har hög kapacitet för klassen och har därmed hög vinstchans trots bakspår här. Galoppen kan dock komma när som helst under loppet och spår 10 är aldrig bra på V75, där det är ganska jämnt så svårt att komma till bra här men den långa distansen kan vara en plusvariant då han är stark och rejäl. Förstahäst men jag vågar inte spika och garderar med några lägesgynnade ekipage. 

4 Cassius Ima 18% hade kunnat vinna i klassen sist om det inte blivit galopp till slut som gott gåendes. Nu blir det barfota runt om och bra utgångsläge men två raka galopper så klart inte bra och kallt att gå på som hårt betrodd så bara en av flera vid gardering. 

5 Pre Calculated 11% gör debut över distansen men man tror det ska passa honom bra och han har gått väldigt bra för sin nuvarande tränare. Bör kunna få bra position från sitt fina startspår och stallet har bra form i övrigt och den här räknas med bra chans. 

6 Vision Face 5% är nedstruken till fina spår fem bakom bilen och Jepson ska nog kunna få iväg honom hyggligt från det här läget. Intressant med första barfota runt om då han kommer med form och ett par bra insatser över distansen i raden. 

2 Violette Face 5% är enda stoet i fältet men duger nog bra då distansen ska vara ett plus och fortsatt Magnus A upp är också bra så klart, från fint utgångsläge kan man nog överraska här. 

1 Nelle Atticus Lane 3% gör debut på den långa distansen men har vunnit lopp från tillägg tidigare så är stark nog och får nu ett bra lopp på innerspåret. Struken då han sparkat sig själv i hagen och fått ett svullet ben, men det var inget allvarligt och han missade ingen träning ens så det ska inte oroa. Testas med open eye huvudlag nu och kan han ha tur att få rygg på ledaren kan det vara en skräll här. 

7 Lumbermans Kalle 2% hade sina anhängare sist trots spår 12 på V75 då han gick helt okej mellan hästar från omöjligt läge. Nu är det bättre spår då han är nedstruken ett spår dessutom och han är ganska startsnabb så skulle han hitta ner i banan så kan det vara en jätteskräll nu, även om han fortsatt står hårt inne i klassen. 

Ranking: A 10. B 6.5.4. C 2.1.7.12. D 8.11.9.

 

Avdelning 5.

Se ”Bästa Spiken!”

Förutom att spiken och favoriten är en riktigt bra häst för klassen så måste nämnas att värsta motbudet är ett sto som är står hårt inne i klassen. 2 Nouba Mom 27% rann undan från ledningen i ett litet fält och visst var hon fin i första bike då men får vänta med nästa vinst till lämpligare lopp än det här. Visst är hon bra och kommer favoriten bort eller ni helt enkelt inte köper den som spik så är hon given på kupongen. Garderar man ska man även ta med 4 Don Cash 12% som Adrian tar på sig galoppen med senast då han velade lite så den rapporteras vara i fortsatt bra form så vinner lopp snart. 

6 Zoccoloduro O.P. 2% är loppets skräll som galopperade sist då han slappnade av efter att tagit sig till ledningen tidigt. Startsnabb och statistiskt helt okej spår på banan men framförallt är den väldigt gynnad av barfotabalansen så klart plus med skoryck här. 

Ranking: A 1. B 2.4.6. C 5.7.9.12.8. D 3.10.11.

 

Avdelning 6.

Försök till Diamanstoet igen med fullt femtonhästars-fält och det är fint att dom har fått med två sådana lopp på den här omgången då det blir extra mycket att ta ställning till i den här lopptypen. 

1 Garca 22% hade jag som ensam A-häst sist det var V75 på Åby men hon åkte dit på sista steget då hon inte riktigt hann få upp farten från open stretch den gången och hade hon gått i spets då hade hon nog vunnit. Den som slog av henne fick upp farten bra långt ute i banan men nu misstänker jag att Jepson väljer att köra i ledningen den här gången då hon gick i mål med sparat sist och fick ett mycket fint startspår den här gången. Hon hade även gott om krafter sparade gången innan med och härifrån missar hon inte ledningen, men kommer någon och kör resolut så är ju inte Jepson främmande för att köra i rygg på ledaren heller och då kan hon vinna över open stretch den här gången istället. Tänkbar chansspik men då det finns några intressanta skrällar i loppet garderar jag lite här. 

14 Ultra Bright 26% trivdes inte med brodd sist och fick stå över lite efter det så kanske behöver ett lopp i kroppen för att vara på topp igen. Hon avslutade mycket snabbt för två starter sedan på Kalmar i en liknande proposition då Ottila Fri rann undan från ledningen och nu är det kortare upplopp och kanske en ännu bättre häst där framme. Det kan bli för långt fram men hon ska gå med mer passande barfotabalans och halvstängt huvudlag, som hon inte tävlat i på mycket länge så ska med direkt vid gardering så klart. 

15 Velegance 8% är härdad i liknande lopp mest hela tiden men det gäller att ha tur från dubbla tillägg här även om barfota runt om första gången på ett tag så klart är positivt. Hade problem med halsen sist, därav den sämre prestationen, det ska vara åtgärdat nu och PU aviserar smygresa och köra till slut så det kan bli för långt fram även om hon så klart duger bra här. 

4 Teton Sweet Lindy 11% har gjort två bra starter i sin nya regi och går säkert framåt med loppen i kroppen. Markus B har bra statistik både som tränare och körsven och hästen står bäst inne pengarna på startfållan så räknas tidigt vid gardering trots besvärliga spår fyra i volten.

8 Just Make It 3% kan få ryggen på min idé och om då kan hon säkert avsluta snabbt över stretchen då det är Magnus A upp och barfota fram nu. Sparat sist och står bra inne i loppet samtidigt som tränaren inlett året väldigt bra för övrigt. 

2 Diversity Pellini 15% har bara ett lopp i kroppen efter nästan ett års frånvaro och innan det bara två lopp det året. Gick inte så fort i årsdebuten även om hon vann och man är väl inne på att hon kanske saknar lite hårdhet i kroppen för att vinna här och det kan jag hålla med om. Klart överspelad även om hon har kapacitet för att räcka med rätt lopp. 

10 Mahjong 1% är bra i träningen och barfotan runt om ska ge bra effekt på henne då det blir första gången på ett tag. Nu provas hon med ryckhuva första gången i Berghs regi så tänkbar storskräll med lite tur på vägen. Hon ska dessutom gå sin sista start nu då hon ska till avel efter den här starten. 

Ranking: A 1. B 14. C 4.8.15.10.2.6.7.9.5.D 3.11.12.13.

 

Avdelning 7.

Bronsdivisionen avslutar omgången och den går över kort distans där många är startsnabba och det kan kanske gå för fort första biten och dom flesta kommer in i matchen till slut i så fall. 

4 Dark Roadster 34% med barfota och bike så siktar man på att köra i ledningen med, men när flera är intresserade av den positionen kan det bli hård körning här. Kommer man till ledningen och inte får något tryck så kan han mycket väl rinna undan från spets här men jag tror det kankosta en del och det kan dessutom blir fart hela vägen så favorit i fara. 

6 Zlatan Knick 12% är startsnabb och spåret är bra på Åby så kan komma bra på det, kanske ledningen då han går extra bra utan skor. Vann första starten han kördes barfota bak och sedan första gången han gick barfota runt om, så det ger nog bra effekt när man rycker första gången på ett tag nu. Han är inte beroende av spets och kan vinna från andra positioner med men ska komma iväg bra från

2 Exclusive Matter 9% är mycket gynnad av barfotabalansen som han vann med första gången 2019 när man ryckte alla skor och sedan efter vintervilan 2020 ryckte man skorna i andra starten den säsongen och han vann då igen, följde sedan upp med att vinna på V75. Gått ett par lopp i voltstart nu i vanlig vagn så plus med biken på till den här starten är också plus så klart. Kanske helstängt huvudlag nu med och från klart bra spår borde han få ett bra lopp här och räknas tidigt.

9 Sweetman 16% ska gå barfota runt om och i bike nu så det skulle kunna gå trots bakspår då han är härdad på V75. Första gången med Örjan upp och om det blir tryck på loppet där framme så kommer som sagt alla in i matchen så inte alls borta. 

3 Echelon 5% möter tuffare nu än han är van vid då han fått en del pengar på kontot sedan sensommaren, med flera vinster under hösten och vintern. Han trivs oerhört bra på Åby och kan göra ett liknande lopp som vid vinsterna så får han rygg på ledaren kan det smälla till igen över stretchen.

8 Cargo Door 7% är startsnabb och jag rankade honom tidigt i debuten för Riordan då han vann på V75, tuffare sedan då det var finaler. Han står riktigt bra inne i klassen och är klart gynnad av barfotabalans nu, även distansen är den rätta nu. Kanske skulle behöva någon invändig strykning för att kunna vinna men Magnus A brukar ju lösa det mesta så jag vågar inte plocka bort den här vid gardering. 

1 Zaffiro Jet 7% kan få bra smygresa även om man ska försöka svara och köra i spets så kanske det inte går. Barfota nu och kanske blir det bike den här gången. 

Ranking: A 6. B 2.4.8. C 9.3.1.5.7.10. D 11.12.

 

Stora systemet

Avd.1: 6.7.9.

Avd.2: 1.2.5.8.10.15.

Avd.3: 1 Slide So Easy

Avd.4: 2.4.5.6.10.

Avd.5: 1 Billi Time

Avd.6: 1.4.8.10.14.15.

Avd.7: 2.4.6.8.9.

2700 Rader som kostar 1350 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 6.7.

Avd.2: 1.2.5.

Avd.3: 1 Slide So Easy

Avd.4: 4.5.6.10.

Avd.5: 1 Billi Time

Avd.6: 1 Garca

Avd.7: 2.4.6.8.

 96 Rader som kostar 48 kronor.

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.