Manfred Kåvestams blogg

Speltips: V75 med STL-Finaler på Solvalla 6/2

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V75-Omgången.

Dags för årets första STL-finaler på V75 och det är huvudstadsbanan som är värd för lördagens tävlingar med mycket fina hästar till start. Solvallas bana har ett upplopp på 196 meter och utan vinklad vinge eller open stretch att hänsyn är det inga konstigheter i övrigt. Ibland är underlaget dåligt men med det kalla väderläget ska dom kunna få till en bra bana den här veckan. Det var helt okej underlag vid onsdagens tävlingar men vissa tyckte at det krävdes broddar både bak och fram medan några chansade på att köra utan brodd fram och även det fungerade bra. 

 

Bästa Spiken!

Stoeliten inleder omgången och det är så klart inte så stort fält där på vintern då några inte kommit ut ännu medan dom bästa som är i gång är nere i Frankrike. Stoeliten har blivit mycket jämnare senaste året där det finns en handfull som kan slå varandra från gång till gång och dagsformen är klart mer avgörande än tidigare. Det var dessutom i den här klassen en av årets största skrällar på V75 slog till under fjolåret då Jepson vann med I love Paris till 0,94%. Men faktum är att den här typen av lopp är där favoriten oftast infriar så jag väljer att spika en stark favorit som inte är överstreckad alls på dom tidiga kupongerna. 

5 Ultra Bright 27% slipper dom vassaste i klassen den här gången och är loppets titelförsvarare som dessutom vann ytterligare ett par Stoeliter under fjolåret. Hon har bästa spåret statistiskt och det ska var hög chans till favoritseger då hon visade bra form vid andraplatsen sist. Den andra platsen gjorde att hon kunde valt att starta från dubbla tillägg i fult fält i Diamantstoets final, med 20 meter bättre till mot den hon inte slog sist. Detta är en mer lämplig uppgift ändå så klart, med ett litet fält. Fortsatt Adielsson upp gör att det är upplagt för spets och slut från bra startspår, men det är inget måste med ledningen då hon är mycket spurtstark och med få hästar blir det svårt att hamna för långt bak för henne. 

 

Gå Kort!

Lägsta klassen och här kommer omgångens största favorit ut och det är en riktigt stark favorit då han lär vara hästen som står i lägst odds av alla hästar i finalerna på lördag. Nära 70% i lägsta klassen är dock väldigt mycket och här brukar favoriterna falla tungt men då det är tunt bakom så rekommenderar jag bara ett eller ett par motbud om favoriten skulle ha en dålig dag. 

2 Demon Ima 68% var kanske lite sämre sist men underlaget var väldigt tungt på Åby då, när nästan alla avslutade sista varvet i under 1.20-tempo den dagen så är det svårt att döma ut honom på den insatsen när han ändå vann sitt lopp. Dessutom skulle han kanske inte vara som bäst i den starten när siktet redan var inställt på den här finalen så säkert bättre nu. Det är långresa och första starten med brodd nu så litet frågetecken ändå även om han tränat på brodd sedan sista starten. 

5 Power Blaster 14% är det givna motbudet då Mika Forss verkar vara riktigt nöjd med hur han känns i loppen på slutet. Tre starter i bike och förutom galoppen från innerspåret på Solvalla så har vunnit dom andra två med sparat en bit före övriga, fortsatt bike nu är så klart bra. Han är nog uppåt i form då det inte blev något lopp näst sist efter startgaloppen så från bästa spåret statistiskt ska han kunna hamna riktigt bra på det. Kommer favoriten bort eller tvekar det minsta i starten så kan han komma till spets då tränaren tycker att han blivit allt mer startsnabb. Bra med en andrahadare från bra spår med bra form till bara 14% tänkbart att låsa på dom två. 

1 Hefner Am 8% är loppets givna tredjehäst som kan få loppet om dom två mer betrodda kör lite mot varandra här. Från ett bra spår kan han få ett lopp i rygg på ledaren och i lägsta klassen brukar det bli luckor till slut och vi har sett många skrällar från rygg på ledaren under finaler på Solvalla genom åren så jag blir inte alls förvånad om den här vinner md en sådan resa. Kanske kan det bli första gången med cant see back-huvudlag men inte helt klart ännu. Gör lite mindre spelförslag den här gången så jag har utrymme att lägga till honom här under lördagen, på tillsammans-systemet.

 

Avdelning 1.

Se ”Bästa spiken!”

Verkar vara några som är sugna på spets, så tar inte Erik ledningen på några steg med favoriten kan han säkert få bra lopp bakom dom främsta om det blir bra körning på flera händer här.

Många nya här i högsta klassen för ston men en som varit här ett tag och kanske gör sin sista start för karriären nu är 2 Galactica 6% som provade på världens största montélopp sist. Ingen framgång i Prix de Cornulier med tidig galopp då hon blev på-sprungen och oplacerad även i starten före det, då hon blev tempotorsk i trötta ryggar. Lång resa hem förra veckan och nu vill man kanske köra i ledningen. Kan bli för tufft upplägg. 

4 Dixie Brick 18% fick sparat i mål sist efter sen lucka bakom 6 Gobi Princess 18% och kan få revansch nu. Dixie ska gå första gången med rycktussar nu och har ett bra spår så räknas riktigt tidigt vid gardering. Gobi Princess ledde runt om sist och här laddar man för spets igen då hon inte alls gillar att sringa bakom hästar längre. 3 Zeta Kronos 14% är också startsnabb och söker position i främre träffen och hon var ju riktigt bra i ledningen 23/12 men varit lite sämre i båda starterna efter det. Både Zeta och Gobi tillhörde hästarna precis efter absoluta kulltoppen som tre och fyraåringar så kommer nog växa in i Stoeliten på ett bra sätt och båda har kapacitet att vinna redan nu när det är ett ganska billigt lopp för klassen. 

7 Velegance 11% har gjort bra lopp hela hösten och vintern så kommer med form och är en stark avslutare som kan profitera på om många där framme kör för fort. Anmäld med vanlig vagn men det lär ändras, hon uppges ska gå som sist med bike. Om man väljer att gardera på här så är det kanske lika bra att ta med dom andra två med då ingen känns helt chanslös i loppet, så en eller alla är rekommendationerna här. 

Ranking: A 5. B 4.6. C 7.3.2. D 1.8.

 

Avdelning 2.

Se ”Gå kort!”

När tre av dom bästa fått så bra utgångslägen så ser jag övriga fältet som bortlottat och streckar man fler än tre kan man lika gärna ta samtliga, då det är omöjligt att räkna ut vem som får bästa loppet bakom dom betrodda. 

Ranking: A 2. B 5.1. C 4.3.7.6.9. D 12.10.11.8.

 

Avdelning 3.

Klass 1 Final med ett mycket jämnt fält där ingen känns chanslös och jag lutar åt att man får strecka alla i det här loppet. 

2 Romeo 14% är bra för klassen men har galopperat bort mycket pengar och hade hellre sett Marc upp än Conrad när det är final på Solvalla. Båda har väl tendens att hetsa upp sig inför, under och efter loppen vilket kan smitta av sig på hästarna men tycker ändå att Marc är snäppet vassare i sulkyn, så klart kuskminus när Conrad kör deras hästar. Här är hästen så bra att den måste rankas tidigt trots kusk då stallet ändå inlett året i oerhört bra stil med många vinster och mycket inkörda pengar. Sitter i andraspår direkt och kan hamna bra på det och med hans fartresurser så blir han tuff att stå emot vid felfritt lopp. 

5 Morotai Degato 22% har bästa spåret bakom bilen men är kanske lite överstreckad här då han fått snabba pengar i vinter och bara gjort en start i klassen. Startsnabb men det är det fler som är här och det kan gå för fort första varvet men han ska så klart räknas tidigt på visad form och kunnande från bra utgångsläge. Rankas ner ett par snäpp på dåligt spelvärde då jag tycker att det skiljer lite för många procent på honom och några jag tror har nästan lika hög vinstchans. 

1 M.T.Oscar 15% galopperade med vinsten på gaffeln sist och det är ju inte bra att komma från galopp. Nu är det flera startsnabba utvändigt och det kan ställa till det rejält kanske blir det tredje-fjärde invändigt när positionerna är intagna så klart chansartat och han rankas ner på dåligt spelvärde som hårt streckad. Hittar han ut i ett andraspår under loppets gångs så är han bra nog att spurta ner samtliga här men står sämst inne på pengarna och kan ta en vända till klassen och stabilisera sig lite mer innan man kan strecka honom allt för tidigt som andrahandsfavorit i en final. 

10 Axel Ruda 11% har höjt sig rejält i vinter och verkade trivas på broddar sist. Inget spetsläge nu men Magnus A upp är bra och hästen har vunnit från kön med så han lär spurta snabbt här med, då han står riktigt bra inne i klassen med mest pengar på kontot. 

11 Arvid S.H. 6% får Jepson upp första gången på ett tag och dom har vunnit tillsammans i nuvarande regi tidigare. Han körde honom vid tre av segrarna för sin förra tränare så vid fyra av hästens sju vinster har Jepson suttit bakom, så klart bra med kusk som kommer bra överens med hästen. Formen har varit bra hela vintern, sedan comebacken i början av december och han är stark och rejäl så tål en repa i spåren och här lär det bita bra om dom har kört det minsta för fort där framme första varvet. 

3 Daysofourlives 8% är startsnabb och med fortsatt Adielsson upp från bra startspår måste ekipaget räknas tidigt. 

9 Astronascente Zac var favorit i finalen i samma klass på annandagen och vek ner sig då han hade en het häst utanpå och nu har han varit favorit tre starter i rad i klassen och kanske är han som bäst med lopp i ryggar för att avsluta snabbt till slut. Goop kör själv nu och här är han klart underspelad och måste rankas bland dom första trots bakspåret.

12 Danilo Brick 2% och 6 Ara 1,5% är fältets minst streckade men bra ändringar på båda och dom duger bra i klassen så med tur kan dom vara med och göra upp om det. Danilo Brick går första gången med urryckare nu och i övrigt som han gått på slutet med helstängt och bike. Tvåa och trea på V75 i vinter från omöjliga lägen och har alltid gått med fast huva tidigare i karriären så farlig att nonchalera. Ara går väl ofta med bike men sist var det vanlig vagn och murphy, nu blir det helstängt och bike och han fick sparade krafter sist och är startsnabb så kan hamna bra på det trots spår en bit ut. 

Ranking: A 2. B 9.10.5. C 11.3.12.1.4. D 7.6.8.

 

Avdelning 4.

Diamantstoets Final med fullt femtonhästarsfält utspritt på två startfållor där favoriten startar på grunddistansen och kanske är det fel favorit här?

2 Nouba Mom 35% är bra men gör nu första starten på brodd och är inte helt säker i volten kanske. Jag brukar nämna att spår två är bättre än många tycks tro, då det är bra vinststatistik från det spåret på i princip alla banor, men det är snävt, så hästar som trevar lite i starten kan tycka illa om just det spåret. Hög galopprisk trots toppkusk men kommer dom iväg så är hon väl överlägsen mot dom andra där framme och kan hålla undan för tilläggshästarna. 

9 Alhambra Mail 28% har också fått ett bökigt spår i sin volt men då hon sett mer stabil ut i värmningarna i sina senaste starter så är väl galopprisken betydligt lägre än den hade varit för bara några månader sedan. Med 11/24 i vinststatistik och tre vinster i lopp med 100 tkr till vinnaren så är hon riktigt bra här, då många i loppet har ganska dålig vinnargnista. Andraplatsen i förra finalen, 26/12 var bakom Kali Smart som gick nytt svenskt rekord mitt i vintern med skor på så inte mycket att göra åt det. Det snarare stärker bara formintrycket ännu mer så här är hon nog bäst, men viss galopprisk och vingelläge från spåret gör att jag inte vågar spika henne. 

3 Essie Gonzales 12% fick ett riktigt preparélopp i förra starten där Kontio satt kvar i en kall rygg och drogs bakåt, så mycket sparat med sent fritt och formen är nog fortsatt bra här. Bättre spår än favoriten och måste nog rekordsänka en del för vinst men kommer hon till ledningen tror jag nog hon kan göra det och Kontio är bra på att hålla igång Melkkos hästar till slut så denna är mycket tidig. 

15 Lupin Håleryd 6% är fältets enda häst förutom Alhambra Mail som lyckats vinna tre lopp med 100 tkr eller mer i förstapris. Häst i full form med kuskplus i första gången med Adielsson upp, så även om hon startar från bakspår på tillägget och står lite hårt inne så måste hon ha bättre vinstchans än strecken antyder. Dunders stall har nio vinster på årets 20 starter och körs det där framme kanske Erik kan vinna från åttonde utvändigt som han gjorde med Havana Boko i förra lördagens Diamantsto-lopp. Hon vann sist från sjätte utvändigt så kommer dom igenom bra och några galopperar så kanske hon är snabbast till slut, speciellt om båda favoriterna skulle komma bort från sina luriga spår. 

5 Hillbilly Woodland 3% låter det optimistiskt på då man ska ladda för spets och köra där. Norskt huvudlag åker på för första gången och det kan ställa till det för dom två betrodda där framme att denna kanske inte släpper spets om den kommer dit. Är Kontios snabbare ut så kanske den här kan komma ner invändigt i rygg på ledaren eller tredje invändigt och därifrån har större skrällar vunnit från. Är med där framme och kanske ska räknas vid bredare gardering.

Om någon av springspårshästarna på tillägget kommer iväg bra så är både 11 No Limit Queen 3% och 12 Ofelia O.E. 1% bra nog att kunna skrälla i loppet. Båda har toppkuskar från springspår och kan ta sig ner där andra kanske tvekar så får dom bra lopp kan dom ha tjänat många meter i staren och vid bredare gardering är båda givna, som ospelade. För även om dom söker lite efter den absoluta toppformen så står båda riktigt bra inne på pengarna och är härdade i värre konkurrens. 

Ranking: A 9. B 2.3.15. C 5.11.12.14.4.1. D 7.13.10.8.6.

 

Avdelning 5.

Här startar nog hästen med högst vinstchans i omgången och kanske ska han stå som omgångens bästa spik egentligen. Då procenten blir väldigt hög i ett av dom senare loppen i omgången så spikar nog många honom och värdet stiger nog i princip inget när han vinner så man får nöja sig med en spik som vinner sitt lopp väldigt ofta och hoppas att det blir nu och leta värdehöjare i andra lopp istället. 

6 Algot Zonett 59% går framåt för varje start och då värsta motbudet och stallkamraten fått göra en start extra så har han istället siktats mot det här. Vann final direkt efter bara ett lopp i Silverdivisionen och han håller rikt bra klass då han kan vinna loppen oavsett position mot stenhårt motstånd. Wäjersten har sagt tidigt i höstas att det här är bästa hästen i stallet och det har han visat nu på slutet så klart stark favorit som nog kommer väl förberedd till den här starten. Även om Wäjersten kör väldigt bra så är det nog litet kuskplus ändå med första gången Örjan upp till den här finalen och spåret är okej, så jag tror att han bara vinner. 

4 Merritt 17% startar på och var bra som tvåa sist där det inte gick att spurta så mycket snabbare han gjorde. Första utmanare mot stallkamraten som han slagit förre i klassen och med Goop upp nu kan han göra det igen från kanonspår. Men vid gardering av loppet finns det många låg-procentare som ska streckas och loppet blir dyrt om man börjar rita på här. 

1 Zio Tom Jet 5% körde sig till ledningen efter en bit på Halmstad 19/12 i fjol och vann i klassen därifrån och har blivit allt mer startsnabb. Kan inte svara ett par av dom snabbaste men kanske är snabb nog att ta sig ut i ett andra spår så kan han få andra-tredje utvändigt eller om han blir kvar på innerspåret och körs i tredje invändigt så kan han skrälla om luckan kommer. Riordan har bra form på stallet och vid gardering så är han tidig från ett fint smygläge med toppkusk. 

9 Night Brodde 5% är bra för klassen och står bäst inne på pengarna här. Ledde runt om med vanlig vagn sist och nu åker biken på så intressant till låg procent men finalerna i Silver brukar sällan vinnas från bakspår så kanske blir för tufft. 

3 Mr Clayton J.F. 1% fick mycket sparat bakom hästar sist då Erik valde ett passivt upplägg för honom då. Kanske blir det helstängt huvudlag på honom till den här starten säger tränaren. Stefan Arvidsson hade en bra dag på Solvalla i onsdags med två vinster till stallet visar det på klart bra form. Hästen är mycket startsnabb och från ett bra spår med Kontio upp, som vunnit med honom på Solvalla tidigare så är det intressant som ospelad. 

Ranking: A 6. B 4.9. C 1.3.8.2.5. D 10.12.7.11.

 

Avdelning 6.

Gulddivisionens final och nu fick loppets knappa favorit ett bakspår i fult tolvhästarsfält, vilket det sällan vinns finaler i dom höga klasserna från. Favorit i fara och ingen given mot som bara går ut och leder runt om så jag väljer att strecka några stycken här. 

11 Disco Volante 24% är knapp favorit men blir nog andrahandare till slut här och ner mot 20% på så här bra häst är så klart streckvärt trots bakspår. Väljer ändå att ranka mer läges-gynnat ekipage före då vinsterna från bakspår i final av Gulddivisionen är lätträknade. Bästa hästen utan tvekan men flera där framme som inte är några lätta rundningsmärken och det kan bli för långt fram här. 

1 Gareth Boko 20% ska nog kunna öppna ganska snabbt och tillräckligt fort för att ta sig ut och överta ledningen tidigt om någon utvändig skulle snuva honom på spetsen. Nu är det Marc Elias som kör då Conrad gjorde bort sig totalt sist han valde rygg på ledaren istället för andra par utvändigt med mindre än varvet kvar till mål. Marc får bra fart på dom flesta av stallets hästar från start och tar lite bättre beslut än Conrad så klart kuskplus här och jag rankar ekipaget först då han bara är tre på strecken. Han blir nog favorit under fredagen men inte så stor så klart bra spelvärde i honom som ensam A-häst på reducerade system, men jag skulle nog inte våga spika på matematisk kupong då han kan fastna invändigt från det här spåret. Från spår 2 till 5 hade jag spikat nog spikat, (förutsatt att Disco fortfarande har bakspår).

6 Dragster 21% vill kanske inte Erik ladda med för fullt då han riskerar att ligga på och ödsla kraft och det gör att innerspårets Gareth Boko kanske kan hålla upp sitt innersniffen. Om Erik kommer till ledningen utan att trycka av max och slipper någon som stressar upp honom så leder han väl loppet runt om. Han kan också vinna med andra upplägg, för om han kommer till dödens så kan han bli avlöst av Kontio tidigt men också Khilström eller Lubrano kan ta tidiga initiativ och lösa av honom utvändigt. Dragster har ju varit väldigt snabb till slut då han fått ryggresa så från andra-tredjepar utvändigt fungerar nog klart bra med, om det är upptaget i spets kanske han kan komma ner i rygg på ledaren också. 

7 Nadal Broline 18% borde väl vunnit när det blev sådant tryck på loppet sist men svårt att ta längder i snabba avslutningar i Guld. Tufft läge igen och kanske kommer han vara bättre då man får rycka åtminstone framskorna på honom till våren. Klart överstreckad nu men kan ändå vara aktuell på kapaciteten och att han kanske närmar sig formen allt mer nu efter fyra lopp i kroppen. 

3 Grainfield Aiden 3% gör sin sista start i Sverige för den här gången och åker hem till Finland efter det här loppet så det är nog körorder med offensivt upplägg här. Kontio upp och han kan nog ge honom ett bättre lopp än Hannu gjort vid dom flesta starterna så därav måste det vara viss vinstchans trots allt. Fått några lopp i högsta klassen nu och varit bra som tvåa ett par gånger så måste ha lite högre vinstchans än vad kollektivet bedömer här. Lite ändring i huvudlaget med halstängt norskt nu istället för vanlig norsk tidigare men största pluset är ändå proffskusk upp. 

10 Pacific Face 4% var ju grym sist då han bara bombade på utvändigt om Slide So Easy och Nadal Broline borde väl vunnit med det lopp han fick i draget bakom. Sådan stark insats från utvändigt och hålla så bra till seger över lång distans var ett riktigt starkt formintryck och får han en snällare resa så kanske han kan skrälla trots bakspår här. 

5 Antonio Trot 8% blir man ju bara besviken på även om allt som oftast avslutar starkt i skymundan. Nu är det bra spår men ingen av dom absolut toppkuskarna även om Claes Sjöström inlett året bra. Spåret är det bästa men kanske inte för honom ändå, då han inte alls är startsnabb och mer stark så får hoppas komma ner i bra slagläge här och räknas vid riktigt bred gardering. 

Ranking: A 1. B 11.6. C 3.7.10.5. D 2.8.9.4.12.

 

Avdelning 7.

Bronsdivisionen och här har flera av dom bästa fått riktigt fina utgångslägen och därför ska det nog stå mellan dom fyra innersta framspåren här. 

4 Gardner Shaw 30% är loppets klara favorit men med tre startsnabba invändigt är han bara en av dom fyra främsta i mon ranking och har nog inte så värst mycket högre vinstchans än dom andra tre, så det borde inte skilja speciellt mycket i procenten. Visst har han fortsatt bra form och ett bra spår men han är i princip ny i klassen med bara ett lopp i Bronsdivisionen och det är inte enkel klass att bara gå ut och vinna final i mot bra motstånd för klassen. Intressant med Khilström upp så klart och Westholm tror på bra chans så given att ha med tidigt, men ingen förstahäst för mig då spelvärdet är dåligt på honom, som favorit i sista avdelningen på streckspelet. 

3 Cargo Door 18% rankar jag först då han överraskade tränaren med att vara mer startsnabb än han trodde sist och han ledde runt om direkt i debuten i sin nya regi. Kanske kan han ta sig till ledningen igen om Goops uppsittning skulle tveka det minsta från sitt innerspår. Hästen verkar ha tänt till på miljöombytet med annan träning och kommer säkert tjäna bra pengar framöver. Fortsatt Magnus A upp är också bra då han fortsätter att vinna mycket lopp och stallet har också bra form för dagen. 

2 Payet D.E. 8% är mycket intressant med kuskplus och bättre läge nu efter 12, 9 och 11 då han varit ute på V75 i vinter. Fastande i trött rygg sist och det gick inte att hinna få upp farten när väl luckan kom på stretchen då han tappat tempo då den framför stannat. Hyggligt startsnabb och lär få bra position i främre träffen så ska räknas tidigt här till klart bra spelvärde. 

1 Marschall Match 20% överraskade med galopp mitt i loppet, i förra starten och aldrig bra när dom kommer från sådant, det kan ju tyda på att formkurvan pekar nedåt. Startsnabb och Goop upp första gången nu är så klart positivt men inte helt givet att han kan svara upp innerspåret och frågetecken för formen gör att jag rankar ner honom lite på dåligt spelvärde. 

10 Global Tailwind 8% står bäst inne på pengarna i klassen och nu blir det lite ändringar till den här starten. Norskt huvudlag och vanlig vagn vann han i sist men här blir det blinker och bike till den här starten, samma utrustning han var bra med vid vinst i Kalmar för två starter sedan. Stark och rejäl så tål en repa i spåren och är nästa häst på tur om jag streckar någon mer dom fyra jag nämnt. 

8 Kaptah 2% brukar jag nämna som skrällbud i tipsen då han alltid får dåliga lägen. Fortsatt toppkusk upp och nu åker biken på så hittar dom ner och får rätt ryggar på vägen så kanske han kan storskrälla här. 

9 Mas Capacity 11% drar en del streck men brukar ju kunna dra nytta av sin startsnabbhet, nu är det helt fel läge med bakspår. Visst kanske han kan komma igenom bra med fina ryggar men klart chansartat och det krävs riktigt många streck för att jag ska ta med honom till över 10% här. 

Ranking: A 3. B 2.4.1. C 10.8.9. D 12.6.11.5.7.

 

Stora systemet

Avd.1: 5 Ultra Bright

Avd.2: 2.5.

Avd.3: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.

Avd.4: 2.3.9.15.

Avd.5: 6 Algot Zonett

Avd.6: 1.3.6.7.11.

Avd.7: 1.2.3.4

1920 Rader som kostar 960 kronor. 

Lilla systemet

Avd.1: 5 Ultra Bright

Avd.2: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.

Avd.3: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.

Avd.4: 9 Alhambra Mail

Avd.5: 6 Algot Zonett

Avd.6: 1 Gareth Boko

Avd.7: 3 Cargo Door

144 Rader som kostar 72 kronor.

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.