Speltips: GS75 Charlottenlund 15/11

GS75-omgången.

GS75 går denna söndagen på Charlottenlund som är Köpenhamns travbana. Banlängden är 950meter per varv men upploppet är ändå ganska långt med sina 200 meter, detta drar då med sig att det blir något snävar kurvor här. Detta kan så klart vissa hästar ha problem med, och det krävs häst med bra kurvteknink för att kunna köras snabbt genom svängarna här. Ingen vinklad vinge eller open-stretch att ta hänsyn till. Spelstopp är 15:00 söndag eftermiddag.

Spelteori.

Mycket svåranalyserat med extremt låg klass på flera av loppen. Jag väljer ändå att få ihop lite tips på vad jag tror om omgången. Lägger inte ut någon fullständig ranking denna gången utan kommenterar kort hur jag ser på varje lopp och nämner några nyckelhästar i loppen.

Inga 10 miljoner i garantivinst om man blir själv på GS75 denna veckan. När det går i Danmark och gånger då det varit galopp istället för trav har ATG insett att omsättningen kommer att bli lägre och ändrar då garantin till 5 miljoner. Detta har dom gått ut med lite sent och i vissa förtryckta gratis-program och tidningar kan ha fel information i det avseendet. Man kan fortfarande välja att spela för bara alla rätt och därmed få 2,5 ggr utdelningen på sju rätt, men avsäger sig då utdelningar för sexor och femmor. Flera lopp som inte lockat fulla fält och dom betrodda i loppen drar extra mycket streck denna veckan så läge att bara spela för alla rätt om man har favoritbetonad kupong.

Bästa Spiken!

Jag spikar från bakspår men det är i femte avdelningen där det inte är fullt fält och bara tio hästar till start. 9 Even Steven som verkar vara en riktig vinnartyp i Flemming Jensens stall och där spelar bakspår lite mindre roll än för många andra. Han tar ju lugna starter med dom flesta hästarna och med mindre fält att runda så ska denna ändå ha bra chans att runda dom. Flemming vinner mycket lopp på banan och denna verkar stark och tål en bit i tredjespår så god chans till vinst på denna.

Gå Kort!

I sista avdelningen kommer 6 Cyber Lane ut som jag hade som bästa spiken på V75 sist, på Jägersro mot bra motstånd. Enklare mot nu men startsnabb konkurrent där framme Juel köra i ledningen med 5 Slide So Easy och kan den leda loppet runt om. Slide ska gå bike nu och det blir första gången i den vagnen sedan han var tvåa i VM förra året. Storfavoriten är klar för finalerna 28/11 så siktar nog på det loppet och har dessutom bakspår då det bara är sex hästar i bredd bakom bilen vid kort distans här. Visst kan han vinna även detta men då procenten är väldigt hög är det intressant med spetsbudet som gardering. Starkt lås men även 2 Generaal Bianco kan vara tänkbar vid gardering då han härdats i stenhårda gäng hela sommaren och måste ses som en av dom som sticker ut i detta loppet.

Avdelning 1.

Tilläggslopp med bara en häst på mellanfållan och den borde få svårt att slå domföra framme och samtidigt hålla undan för dom på nästa fålla. Klart överstreckad häst och 6 Enjoys Rapide S får bli omgångens avslag.

7 Broad Vision är loppets knappa favorit som gör comeback här efter ett bra avklarat kvallopp. Var ute på V75 i ett par starter i våras och betydligt billigare motstånd nu och ska stå bra inne i klassen. Tror mest på denna men tar med ett par lägesgynnade ekipage på grunddistansen med men det behöver inte vara fel att ta med någon häst till här.

Avdelning 2.

Lopp i låg klass där flera av dom bästa lottats till fina utgångslägen och jag streckar dom bästa spåren helt enkelt. 1-5 och då får jag med ett par lite lägre streckade utöver loppets tre mest markerade hästar, där det är väldigt jämnt fördelade streck, dagen före, med ganska låg omsättning. Litet fält och kanske behöver inte dom från sämre spår hamna så illa på det och vid bredare gardering ligger 7 och 8 nära till hands att få plats på systemet. Har absolut inte full koll på hästar i detta loppet och har mycket svårt att ranka dom därav förordar jag inte någon före någon annan och garderar brett.

Avdelning 3.

Treåringslopp i väldigt låg klass och loppets enda sto är väldigt stor favorit. I så här låg klass vill jag garderar omgångens största favorit som är spelad på nästan 80% dagen före och lär väl sjunka lite men bit fortfarande för stor. Ett par hästar i loppet har kanske lägre segerchans än dom jag spelat med på

Systemförslaget men det behöver inte vara fel att strecka samtliga här.

Avdelning 4.

Favoriten 1 Zaffiro Jet är startsnabb men kan ändå bli över från start från sitt innerspår och är en favorit i fara. 5 Victory Island är också startsnabb och från spår en bit ut och precis bakom bilen är chansen stor att man kan sno åt sig ledningen här. Lite sämre form i år då han inte vunnit men kapacitet finns och galoppen sist kom i V75-lopp på svensk mark så enklare mot nu så klart.

4 The Real Star kan profitera om dom andra slåss om ledningen och även denna bör hamna bra på det från ett fint spår. Klart bra form och står klart bäst inne i loppet på pengarna så mitt val i loppet om man vill ta ställning här.

Kallt att stänga på dom tre som sticker ut på strecken, även om omsättningen är låg när jag skriver detta. Läge att ta med någon mer på kupongen om man inte chansar bort minst en av dom betrodda. 6 Quality Fighter har bra form och trivs på banan så till ganska låg procent är han klart streckvärd här.

Avdelning 5.

Se ”Bästa spiken!

Avdelning 6.

Långlopp och det ser öppet ut på förhand men då det är litet startfält och bästa hästen där bak är ensam på sin fålla borde ha en bra uppgift.

10 Onceforall Face är inte ens favorit och måste ha högst vinstchans i loppet och helt klart en spelvärd spik i omgången.

Vid gardering så står 9 Apapmand bra inne i loppet men är inte så startsnabb så den 20 meter bakom kan vara ikapp tidigt. Han har ett lopp i kroppen nu och går nog framåt med det så tidig utmanare mot min spik.

Avdelning 7.

Se ”Gå Kort!

Systemförslaget.

Avd.1: 1.2.7.

Avd.2: 1.2.3.4.5.

Avd.3: 1.2.5.6.

Avd.4: 1.4.5.6.

Avd.5: 9 Even Steven

Avd.6: 10 Onceforall Face

Avd.7: 5.7.

480 Rader som kostar 480 kronor.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se