Manfred Kåvestams blogg

Speltips: Extra V75 Solvalla 25/10

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V75-Omgången.

Extra V75-omgång på söndagen klockan 15:00, då Semifinaler i Breeders Crown ska avgöras. Solvalla är värd för omgången och den banan känner alla till, med sitt upplopp strax över medel med sina 196 meter. 

 

Bästa Spiken!

I fjärde avdelningen har favoriten 3 Barbro Kronos bra chans att ta sig till spets och om någon är snabbare släpper nog dom flesta om Erik kör offensivt här. Hon kan vinna loppet från andra positioner med så hamnar dom andra utvändigt eller liknande så nöjer väl sig Erik med det. Hög vinstchans och jag spikar! 

 

Gå Kort!

I femte avdelningen så spelar jag med tre streck, två lägesgynnade utöver den meriterade favoriten. Väljer bort en av dom hårt streckade då den 8 Gostintheshell då han fått just bricka 8 bakom bilen. Jag spelar så klart med favoriten 10 Golden Tricks trots bakspår då den visat att den funkar med köresa tidigare och har en oerhört vass långspurt att tillgå. 5 Grande Diva Sisu är mest lägesgynnad av dom betrodda här och har gått bra i flera storlopp trots bakspår, vann från sådant läge i Stosprintern. Ett toppspår nu och då räknas hon tidigt. 1 Mellby Harissa kommer från Berghs formstall och kanske kan hon svara upp innersniffen här. Kan även vinna från rygg på ledaren då det brukar bli luckor i stolopp i lite ojämn klass. 

 

Avdelning 1.

Ganska öppet på förhand då många i fältet ändrar utrustning och slår det väl på någon så kanske vi ser mycket förbättrade insatser i loppet. 

4 Marres Dreamboy ska gå första barfota runt och man tror på bra effekt från stallet. Bra utgångsläge och kan överraska här. 3 Armani Degato blev trött i spets i sitt Kriteriekval och litet frågetecken för formen på denna delade favoriten även om det är bättre distans denna gången. Skor på sist och barfota nu är så klart positivt men garderingen känns given. Dom andra betrodda har betydligt sämre lägen så strecka några stycken här är grundtipset. 

 

Avdelning 2.

2 Mascate Match är ruggigt bra mätt som bara radar upp bra insatser vid sina vinster och från bra spår är det mycket hög vinstchans så spiken är kanske given här trots den höga procenten. 

 

Avdelning 3.

 

 

Avdelning 4.

Se ”Bästa spiken!”

7 Brambling överraskade alla med rejäl startsnabbhet sist och ledde Kriteriet runt om. Spår en bit ut och då kan det bli att man bor hängande en bit här. Tänkbar spik ändå på den överlägsna kapaciteten men då Örjan ibland kan böja sig med en andraplats i uttagningslopp så är det ändå bra läge att gardera. 2 Elegant Ima ska gå första gången  barfota runt om och det är så kört intressant från bra spår. 5 Furies Rain har bästa startspåren bakom bilen och ska gå första gången i bike vilket kan vara ett lyft och kul skräll i loppet som väldigt lite streckad. 

 

Avdelning 5.

Se ”Gå kort!”

 

Avdelning 6.

Spelar med dom fyra betrodda här då alla har dåliga lägen med spår 6,7, 11 och 12 så antar jag att inte alla borde komma bort och oerhört stor chans att överleva detta loppet med streck för alla fyra. 6 Head Run har bäst spår av dom och då han är startsnabb kanske han kan köras hela vägen till spets tidigt och blir då hästen att slå. Dessutom är han också minst streckad i kvartetten så klart bra spelvärde på tänkbart spetsbud från stall i form. 

 

Avdelning 7.

Streckar några här och 5 Bourdaux S är väl roligast på strecken från toppspår. Riordan hade bra dag på V75 under lördagen då han med två hästar till start vann ett och var tvåa i det andra loppet, inom V75. Bra stallform och denna är nog lite bättre än den fått viss ännu, då det varit spår 9,11,11,10,11 på senaste fem starterna. I övrigt streckad väl dom betrodda, inga konstigheter, dom höjer sig en bit över övriga här. 

 

Stora systemet

Avd.1: 3.4.7.8.9

Avd.2: 2.

Avd.3: 2.5.6.7.11.

Avd.4: 3. 

Avd.5: 1.5.10.

Avd.6: 6.7.11.12.

Avd.7: 1.3.4.5.11.

1500 Rader som kostar 750 kronor. 

Lilla systemet

Avd.1: 3.4.7.8.9

Avd.2: 2.

Avd.3: 7.

Avd.4: 3. 

Avd.5: 1.5.10.

Avd.6: 6.7.11.

Avd.7: 3.4.5.

180 Rader som kostar 90:-

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.