Manfred Kåvestams blogg

Speltips: Gs75 Årjäng 4/10

Haft tekniska problem idag så därav inga vanlig tips, provar att få ut ett par rader om omgången i sista minuten med bärs till spelstopp! 15:00 är det som gäller!

 

GS75-Omgången.

 

Dags för en riktig GS75-omgång efter flera veckor med extra V75 eller galopp på GS75 och det är Årjäng som är värd för söndagens omgång. Årjängstravet har ett lite längre upplopp med sina 205 meter men är däremot lite smalare än genomsnittet så lite mindre plats från dom snävare spåren i voltstart att vänta. Ingen vinklad vinge eller open-stretch. Spår ett i volt är bäst, liksom spår fem bakom bilen, så inga konstigheter här. Den lite smalare banan gör att springspåren får mindre plats och det återspeglas i vinststatistiken där springspåren bli lidande. Spår ett är klart bäst här i volt och när det är auto är det klar fördel 5 och 4 följda en bit efter av 6 så precis bakom bilen och en bit ut är fördelaktigt.

 

Bästa Spelen! 

4 Athos Race blir ganska stor favorit men har ett perfekt läge bakom bilen och Jepson bör köra offensivt härifrån! Stenströmers formstall har haft denna i som regi sedan tidigare i somras och nu har han hittat bra form där så

bör hamna bra på det från det fins spåret! Toppchans och man tål en stor favorit i första avdelningen av streckspelen.  

11 Åsruds Vilja blir spelad till över 80% och det är för mycket på

ett sto i öppen klass. Högt värde på ett par garderingar där. 9 Rappnor och 7 Björnemyr Dennis är båda intressanta motbud som rensar rejält! Passa för övrigt det mesta Jepson kör för dagen då

han är duktig på banan. På dd spelar jag mest med 5 Bransbyns Juke Box från bra spår med duktig kusk och barfota runt om tror jag han har ganska bra chans att överraska lite. Spelar mot flera i första dd med olja insatser! 

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!