Speltips: GS75 20/9 med galopp från Bro Park

GS75-Omgången.

Nu när det äntligen är dags för GS75 efter en massa extra V75-omgångar, så går GS75 som galopp vilket så klart är iskallt för både omsättningen och chansen att vinna pengar. Helt annan sport än vi brukar tipsa om tyvärr men sist det var galopp på GS75 fick vi ändå alla rätt i tipsen här även om utdelningen inte blev så hög gick i alla fall systemet några hundralappar plus.

Spelstopp är i alla falla 15:00 som vanligt och sist halverades garantisumman till en ensam vinnare vid galopp, till 5 miljoner om man blir själv på GS75, men nu står det 10 miljoner till ensam vinnare denna gången. Sist skyllde dom på att det var feltryckt i vissa media när dom ändrat och får se hur dom gör denna gången men är 10 miljoner kvar så kanske man kan ta jättechansningar för att hoppas på att bli ensam. Det borde vara större chans att bli själv då färre spelar stora system. Dock blir det allt som oftast lite väl överlägsna favoriter på galopp och en del mindre fält som ser till att utdelningarna hålls nere.

Gör ingen fullständig ranking och inget andelsspel idag men skriver någon kommentar om loppen.

Bästa Spiken!

I inledningen brukar man ju säga att det gör minst ont om en stor favorit vinner och kanske är det väl höga procent dagen innan på favoriten här men den ska nog vara bara bäst och kanske justeras procenten en bit neråt när omsättningen blir högre.

2 Duca Di Comoär nog den med högst vinstchans i omgången då det är ett litet fält och lättare att komma bra på det och mindre risk för trafikproblem, än om det varit fler hästar i loppet.

Gå Kort!

I femte avdelningen sticker tre hästar ut lite på strecken och vettig chans att kunna låsa på två av dom, favoriten och en till av dom betrodda. Sedan sprider kollektivet strecken lite bakom dom tre, så jag tycker det är klart spelvärde i att gå riktigt kort här.

6 Maystar är loppets klara favorit men är bara tre år och möter mer rutinerat gäng här men ändå hög vinstchans på visad form och kapacitet.

1 Dardenne kan få ett bra lopp invändigt här och har mest pengar tjänat så mött tufft ofta och kanske kan rutinen fälla avgörande här till slut.

Avdelning 1.

Se ”Bästa Spiken!”

Avdelning 2.

Väldigt blandad klass på detta loppet och jag stänger loppet på tre stycken fyraåringar där alla tre startar ganska långt ut och den som får det bästa loppet av dom tre ska ha hög vinstchans.

8 See You Soon, 9 Bright Light och 13 Shaken Not Stirred är dom tre jag spelar och ett par strykningar i loppet är så klart positivt då dom alla startar i boxar långt ut.

Avdelning 3.

Litet fält och fyra hästar sticker ut lite här så jag väljer att stänga på alla fyra streckade hästar här där många förvinner oavsett vem som vinner av dom då ingen av dom är speciellt hårt spelad.

Avdelning 4.

Tvååringar och här kan det så klart vara rejält framsatt i prestationerna från en start till en annan. Räkna med att flera hästar gör bättre prestationer nu än tidigare i takt med att dom får mer rutin för varje start dom gör. Jag förordar gardering i sådant lopp då favoriten dragit iväg lite väl på dom tidiga strecken.

Avdelning 5.

Se “Gå Kort!”

Avdelning 6.

4 Squares De Luynes har bara gjort en start i år så formen är så klar ett stort frågetecken och som stor favorit är det kanske chansen att fälla denna. Visst har den överlägsen kapacitet men torskade i comebacken och gardering kan nog vara på sin plats då man får bra betalt på favoritfall här.

8 Espen Hill är bara fyra år och har minst pengar tjänat så minst meriter och rutin i fältet men trivs bra på sin hemmabana och radarupp segrar så visst kan väl denna överraska här också om favoriten inte kommit i full form ännu.

Avdelning 7.

Favoriten 4 Silent Night har gjort det mesta rätt i sommar och borde ha goda chanser att vinna loppet då flera av konkurrenterna har sparsamma meriter och denna höjer sig klart i detta stoloppet.

Stora systemet

Avd.1: 2.

Avd.2: 8.9.13.

Avd.3: 1.2.5.7.

Avd.4: 1.2.3.5.6.7

Avd.5: 1.6.

Avd.6: 3.4.6.7.8.

Avd.7: 4.

720 Rader som kostar 720 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 2.

Avd.2: 8.9.13.

Avd.3: 1.2.5.7.

Avd.4: 2.5.7

Avd.5: 1.6.

Avd.6: 4.8.

Avd.7: 4.

144 Rader som kostar 144 kronor.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se