Manfred Kåvestams blogg

Speltips: 64 MILJONER JACKPOT på V75 Halmstad 4/7

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Omgången.

Stor jackpot igen, på 64 miljoner då femmor åter igen frös inne i lördags och dessutom femmor från torsdagens extra-omgång bidrar till ännu större jackpot.

Banan i Halmstad är mycket fin och har förmodligen Sveriges bästa underlag så räkna med snabba tider även i dag, då det var snabba tider för dom fyraåriga hingstarna och valackerna som alla vinnare gick 10-tider i sina försök. Don Fanucci Zet vann sedan finalen på 1.09,6 med en vass sista 400 i tredjespår genom sista svängen, efter att ha suttit andra utvändigt, medan Bythebook fick ett par tryckare i inledningen och sedan drog i ett hårt tempo hela vägen. Upploppet är ganska långt med sina 203 meter och banan är lite bredare än medel vilket är bra i voltstarterna. Ingen vinklad vinge eller open-stretch så inga konstigheter i övrigt. Kan bli lite regn under lördagen men det är inget problem, det tål banan bra.

 

Bästa Spiken!

I inledningen är det en stark favorit som blir omgångens största favorit och ekipaget är ett vettigt spikförslag men nu är han väldigt hårt streckad och man får bra betalt om man lyckas fälla honom med ett eller ett par motbud. 

2 Unoicsdue Gnafa 69% har gjort ett par lopp i Goops regi efter att blivit struken i den första, tilltänkta starten. Var lite bortglömd på spelen i långloppet på Bjerke där han gjorde det bra som trea. Loppet efter vann han överlägset från spets mot liknande motstånd som nu. Ska nu testas barfota runt om tillsammans med bike och faller det väl ut så vinner han loppet väldigt ofta. Ett plus är att Goop spikar sig själv här då han tror det ska funka bra med barfotan och biken. Efter visad startsnabbhet sist så är det hög chans för ledningen runt om här.

 

Gå Kort!

I Silverdivisionen som ligger som avdelning tre har en av dom mest betrodda lottats till ett uselt bakspår över kort distans och det är bra läge att plocka bort den och försöka stänga loppet på ett par hästar från bästa lägena bakom bilen. 

4 Gustafson 17% är startsnabb och har kommer från tränare med som levererar gång efter annan och Engwerda/Ebbinge är fortfarande lite underspelade av svenska spelar-kollektivet. Dom infriar med över 60% av sina favoriter i Sverige och skördar fina framgångar och läge att spela dom hårt på streckspelen då Goop och Nurmos hästar drar betydligt mer streck med liknande vinstchanser. Denna har dock inte startat sedan oktober men varit väldigt fin i sitt kvallopp nyligen och då han är startsnabb från bra läge är siktet inställt mot spets och slut. 

5 Only One Winner 25% är knapp favorit här och är också startsnabb kanske ännu snabbare än dom invändiga då han är i form med fler lopp i kroppen än värsta motbudet här. Spikade mot honom näst sist han startade då jag räknade med hårdare körning men när han fick sitta ifred där framme så rann han undan i fin stil. Sist blev han fast med sparat och kommer han förbi Gustafson är det möjligt att Ebbinge väljer ett försiktigare upplägg då hans inte startat på 9 månader. 

5 ONLY ONE WINNER STRUKEN! Då borde 4 Gustafson komma till spets enkelt från sitt läge och leder nog loppet runt om. Allternativet är att ta med 6 Zecchindoro F.K.S. som blivit nedstruken till bästa tänkbara spåret. 

 

Avdelning 1.

Se “Bästa Spiken!”

Bakom favoriten är det totalt vidöppet och ska man känna sig helt säkert behöver man strecka samtliga här i princip. Eventuell gardering bygger på att det inte funkar med barfotan för favoriten och det kanske blir för mycket ihop med bike, så han skulle galoppera. 

4 Exclusive Matter 12% har ett bra utgångsläge och absolut toppform. Adielsson upp och då han gått väldigt bra dom gånger han gått barfota runt om ska han vara andrastrecket här på hemmaplan. Kommer favoriten borta är detta kanske tidiga ledaren. 

6 Quick Lane 7% överraskade manga sist då han skrällde på V75 efter perfekt resa och med två lopp i kroppen och första gången med urryckare nu räknas han trots spår en bit ut bakom vingen. Går säkert framåt ytterligare med två lopp i kroppen som båda resulterat i vinst.

1 Farlander AM 4% får väl minst tredje invändigt och kanske kan hålla rygg ledaren i bästa fall och då skulle han kunna skrälla rejält om luckan kommer till slut. 

Ranking: A 2. B 4.6. C 1.7.9.5. D 3.8.12.10.11.

 

Avdelning 2.

Klass 2 Försöket denna veckan går över 3140 meter auto och favoriten har bra läge bakom bilen men loppet är jämnt och öppet så bredare gardering är helt klart på sin plats här. Oftast vinns denna lopptypen från spets och det är inte helt klart att favoriten blir släppt dit denna gången. 

5 Matteo 26% var bland dom betrodda i ett Klass 2 Försök över samma distans i början av maj och var tvåa utan att kunna utmana riktigt till slut trots fin lucka från rygg på ledaren. Inte startat sedan dess då han hade halsinfektion efter den starten och då poängen inte räckte till finalen på elitloppshelgen så har man siktat på detta istället. Långt mellan starterna är ett frågetecken men han klarar distansen och öppnar bra, så ska väl räknas tidigt. 

4 Arvid S.H. 9% vann lopp över lång distans från tillägg sist på Åby efter att varit struken inför det så går han garanterat framåt med loppet i kroppen. Ska kunna öppna snabbt från det bra spåret och kan leda loppet runt om. Fortsatt barfota fram som han vann på, då det testades första gången sist och nu blir det i kombination med hybridvagn som han gått i tidigare men inte ihop med lättningen. Kom i Fredrik Perssons träning i februari och nu verkar dom hittat rätt på honom och räknar med toppinsats nu med första gången Ulf Ohlsson. 

6 Newport Beach 21% har haft lekstuga i lättare gäng i Tyskland men har aldrig testat distansen och står stenhårt inne på pengarna med bara 115 tkr på kontot så det säger ju lite om hur billiga lopp han radat upp segrar i. Vinnarhäst som det nu blir norskt huvudlag för första gången och visst kan han vinna men är kanske lite överstreckad denna gången. 

1 Gangnam Style K. 4% får bike på första gången här då kanske startsnabbheten kommer med det, som det gör för många med första gången i bike, så kan överraska i spetsstriden men släpper väl till den av 4 och 5 som kommer först. I lägsta klassen brukar det bli luckor och speciellt över så lång distans, så denna kan skrälla från rygg ledaren eller tredje invändigt då det är extra gynnsamt att gå på innerspåret över lång distans. 

2 Twigs Got U. 8% ska gå barfota bak vilket det inte lyser om i skoinfon ännu, men ska ändras och det blir första gången. Även rycktussr för första gången och här lär dom få bra ryggar att gå i och är en tänkbar vinnare. 

3 Digital Crunch 3% visade sist att han är stark då han gick bra ute i spåren till slut efter att hamnat ett par snäpp för långt bak, i fjärde utvändigt, i debuten i klassen sist. 

10 Becker 9% visade uppåt form med vinst i enklare gäng sist och PU tror han ska klara distansen bra och med den fina stallformen där och hemmaplan kan dom vinna trots bakspår och lite hårt inne på pengarna. 

11 Bonaparte 13% kom ner bra i andra utvändigt från spår 8 på Solvalla sist och vann då med biken på för första gången. Besvärligt läge men Goop brukar ha tur med positionerna, som sist, och stämmer det på vägen så kan det gå. Åter bike som gav bra effekt sist och även om han står hårt inne med få starter innanför västen så ska han räknas.

8 Conrads Janne 5% kommer med två raka från omöjliga lägen med mer orutinerad körsven och nu blir det åter besvärligt startspår men kuskplus när Bergh kör själv och denna har vunnit över 2640 meter så klarar nog distansen, vilket är mer oklart hos vissa av konkurrenterna här. 

Ranking: A 4. B 5.1.2.6. C 3.10.11.8. D 7.12.9.

 

Avdelning 3.

Se ”Gå Kort!”

6 Zecchindoro F.K.S. 15% blir nedstruken ett spår då Only One Winner kommer att bli struken och denna ska testas med helstängt och rycktussar första gången. Gått bra i båda starterna för Bianchi och även om han vann sist var dom inte helt nöjda med aktionen och han får bakskor på nu för att bli mer stabil. Står väldigt hårt inne i klassen men det brukar spela lite mindre roll på italienska hästar som gjort många tuffa lopp för att dra in dom här summorna.

10 Man At Work 24% har bakspår på kort distans och då brukar det vara svårt att vinna Silverdivisionen och då han kommer att få ytterligare streck då Goops stryks så blir han favorit. Så klart är han rejäl och tål lite spår i en billigare silver men oerhört överstreckad från ett av dom sämsta spåren. 

1 Sevilla 10% kanske Bernardo ska försöka svara upp innerspåret med denna gången men brukar vara mycket svårt att hålla upp ledningen från bricka ett om det finns startsnabba från fyra och fem. Bernardo har vunnit 2/41 i år medan hans arbetsgivare, Lövgren har 13% på sina träningar, vika han kör absolut mest åt, det gör det oerhört svårt att spela honom i hög division på V75 från chansartat läge även om hästen duger bra och visade form i comebacken sist. 

9 Pastor Power 3% trivs på hemmaplan och vann i klassen under från spets denna tävlingsdagen i fjol och med minsta klaff spurtar han ner många här. 

Ranking: A 4. B 5.6. C 10.9.1.3.2. D 7.12.8.11.

 

Avdelning 4.

En spårtrappa för ston som körs av ’ungdomar’, körsvenner födda 1994 eller senare. I spårtrappor har dom med bästa startspåren betydligt mindre fördel statistiskt sett och dom med mer pengar på kontot har betydligt högre chans här än i vanliga lopp. Man behöver inte vara lika rädd att gå på bakspårshästar eller ekipage med spår en bit ut på vingen här.

7 Ies Juvel 18% har startat från bricka 12 och 10 i år och avslutade förra säsongen tidigt med två raka starter från bricka 8 så detta är ett plusläge för henne med dom lottningarna i ryggen. Bara tre vinster på 21 starter men är bättre än raden och gjort många bra lopp utan att fått sluta där framme även om det blev en andraplats och en tredjeplats på V75 i fjolårets sista starter. Blev lite längre vintervila och träning efter skadebekymmer i slutet av förra sommaren och går garanterat framåt med två lopp i kroppen. Startsnabb och går med blinkers så det kan bli spets trots ett spår en bit ut då det är lite enklare hästar invändigt och Mats E Djuse är vaken och duktig. Kan leda runt om här och är en tänkbar chansspik i ett lopp där kollektivet sprider strecken rejält. 

13 Make More Cider 18% är lika hårt streckad och det är nog på att JU uttalat sig att det hans bästa chans för dagen på V75 och denna får en hybridvagn på sig till denna starten. Mest startpoäng i loppet och Magnus A Djuse är två plus så räknas tidigt.

2 Bring Me Money 5% ska ändras I huvudlaget på och då hon varit lite trög hoppas man ett halvstängt huvudlag ska ge effekt, då det blir första gången med det. Ganska startsnabb så kan få rygg på Ies Juvel här och räknas då så klart, då hon höjt sig ett snäpp sedan man började köra henne barfota.

12 Hasty Helene 6% brukar Fredrik Persson oftast köra själv och då blir Lilius nog lite kuskplus då han har bra form på sina styrningar hittills i år. Tråkigt läge men har vunnit tre och varit på plats sju gånger på tio starter i år så har nyttig form. Är stark och saknar startsnabbheten så hamnar allt som oftast en bit ner i fälten och tål lite jobb på vägen. 

14 Veiled 0,4% galopperar ofta men är bra dom gånger hon håller sig till trav och har betydligt högre vinstchans än kollektivet bedömer här.

10 H.P.R.Dominica 9% har varit struken ett par gånger i vår och går säkert framåt med två lopp i kroppen nu. Några hästar i Berghs stall har tänt till på lite ändrade upplägg sista veckorna så även om denna kommer från en sämre insats så är hon farlig att nonchalera här med en duktig körsven i sammanhanget. 

6 Princes Kloster 15% gör det bra då hon inte galopperar och är kanske lite överstreckad nu då hon kommer från två raka galoppmisslyckanden. Räknas men rankas ner lite på dåligt spelvärde denna gången. 

5 Rosy Wine 2% är hygligt snabb ut och från ett perfekt spår kanske hon kan hitta ner till plankan en bit fram och få ett bra lopp i kanske tredje invändigt. Med rätta luckorna så kan hon skrälla trots att hon kanske behöver loppet i kroppen efter lite långt sedan förra starten. 

3 Power Vacation 8% är snabb i starten med men hittar nog ner i andraspår och nöjer sig med att sitta hyggligt på det misstänker jag. Kan skrälla på hemmaplan då stallformen är god men inte så tidig då det är lite hårdare märrar mot nu än hon är van att möta. 

8 Edrica 6% kommer från två raka spetsvinster och är startsnabb men med spår utanför mitt spetsbud borde det kosta lite väl mycket komma bra på det så rankar ner en bit på det sämre läget för henne här, men tillkommer invändiga strykningar så stiger hennes chanser kraftigt.

9 Souzy 11% har vunnit ett lopp på sina 25 starter och inget på dom senaste 22 loppen. Henna Halme har ännu inte vunnit på V75 och 11% är för högt på detta ekipaget och man får strecka i princip samtliga för att dom ska vara intressanta, men det behöver inte vara fel att ta all här heller. 

Ranking: A 7. B 13.2.12. C 6.10.14.3.8.5.11. D 15.9.1.4.

 

Avdelning 5.

Stolopp igen, men I lite högre klass där dom fått ha tjänat upp till miljonen och det är klassen precis under stoeliten. Dom som går bra i dom här Diamantstoförsöken kommer att få starta i bakre fållan i Diamantstoets Final då Åby har STL-finler den 8/8 i samband med Åbys Stora Pris. 

6 Hossiana Boko 44% drar oerhört mycket streck på att Goop kör och startspår en bit ut på vingen kan innebära vingel. Hon gör dessutom debut på längre distans och kommer från galoppmisslyckande så hon är kraftigt överstreckad här.

12 Princess S.W. 23% borde nog vara knapp favorit trots ett tolfte-spår då hon vinner mycket av sina lopp och är hårt spelad gång efter annan oavsett motstånd. Tål distansen och en repa i spåren och med två lopp i kroppen efter en träningsperiod gör nog att hon ska vara nära toppform nu. Faktiskt första starten på hemmaplan och det har ju hästar tänt till på förr. 

4 Aura S.L. 15% har testats barfota en gång i fjol men då blev det galopp så vi får se vad det kan ge för effekt nu. Kontio upp och perfekt spår bakom bilen, denna är bra då hon håller sig från galopp och ska räknas trots att hon står hårt inne i klassen, men har ju galopperat bort mycket pengar också. 

7 Flaming Ace Sisu 2% är totalt bortglömd av dom tidiga streckarna här på en häst precis under kulltoppen som unghäst och har meriter på distansen. Vann ett försök till Stochampionatet där hon bara var två längder efter Acvtivated, Racing Brodda och Conrads Rödluva i mål trots bakspår. Flera i loppet som inte provat på distansen ens och hon har mycket högre vinstchans än kollektivet bedömer då hon nu går barfota runt om och är startsnabb så ska hamna bra till trots läget. Kostar det inte allt för mycket att hitta bra slagläge så räknas hon tidigt här. 

5 Argbiggan 8% har bra utgångsläge och ska nog ändras till bike på denna gången vilket hon haft någon gång tidigare men var då dålig för dagen och Rickard tyckte att biken funkade bra så nu kan vi få se effekten av den kanske. Startat på mot hårt motstånd på slutet och ska duga bra här från perfekt utgångsläge med 2/3 på distansen är det nog ett klart plus för henne. 

1 Divine 3% har två lopp i kroppen nu och ska kanske gå barfota fram och med Erik upp, som vunnit med henne tidigare är det ett par plus från bra läge. Inga vidare resultat på längre distanser men med invändig smygresa skulle hon kunna skrälla med rätta luckan. 

Ranking: A 12. B 4.7. C 5.6.1. D 9.10.3.2.11.8.

 

Avdelning 6.

Gulddivisionen över medeldistans och jämnt spelat på tre hästar och när strecken är fördelade så är det viktigt att inte strecka bara dom tre. Antingen ta ställning och spika en av dom, eller åtminstone ta bort en av dom och låsa på dom andra två, ett tredje alternativ, om man vill ha alla tre så får man strecka en eller ett par till. 

3 Velvet Gio 26% är min förstahäst i loppet som stod för ett par bra insatser i våras, inför Elitloppet och borde ha fått en biljett före hästar som Milliondollarhyme och Makethemark som båda floppade i storloppet (som väntat). Det säger lite om vilken klass denna hållit under våren då han varit högaktuell i diskussionerna inför det loppet. Har dock bara varit tvåa i dom lopp han gjort bra och det är väl det som ligger honom i fatet, nu räknar jag med toppinsats på hemmaplan och hoppas att han får vinna här. Stenhård och kan vinna loppet från utvändigt ledaren denna gången då det ska provas ett annat huvudlag på honom tror man han ska svara smygkörda bättre till slut med. Om det blir ordentligt kladdigt och innerspåret skulle bli det minsta tungt så kan det vara fördel med stark häst utvändigt och denna är en tänkbar spik vid sådana förhållanden. 

2 Very Kronos är fortfarande ny i guld med bara ett par lopp i högsta klassen så är det väl tufft att vara förhandsfavorit här. Dessutom hopplöst osäker och med en riktigt startsnabb en bit ut bakom vingen så är det inte alls givet att han kan svara ut den från start och då är det så klart en favorit i fara. Barfota runt om har han gått bra på ett par gånger tidigare men senast han gick så vräkte han sig i galopp så allt annat än stabil. Rankar ner honom på dåligt spelvärde denna gången även om han skulle kunna få loppet bakom ledaren och den troliga hästen i dödens. 

6 Cyber Lane 20% är den startsnabba utvändiga häst jag skrev om, som utmanar från start och jag tror han kan ta sig förbi Very från start då det går att få upp högre fart från spår en bit ut om man laddar ordentligt. Väl i spets är han hästen att slå och blir banan bra, som oftast så kan han rinna undan. Han har 9/9 på Halmstad och vann det här loppet fjol och ska nu gå barfota runt om vilket blir andra gången på nästan två år och första gången sedan han var tvåa i Copenhagen Cup i fjol. Sämre insatsen sist kan ha berott på resan eller Östersunds ny-omlagda bana som flera hästar trivdes sämre på sist.

8 Milligans School 14% tog tre länder på Mellby Free i mycket snabb avslutning och slog henne efter att hon fått köra väldigt långsamt på mellanvarvet. Lika visslande avslutning efter sen lucka i Copenhagen Cup räckte till en andraplats där och hittar han ner i hyggligt slagläge från besvärliga spår åtta så lär han spurta ner många även här. 

5 Ragazzo Da Sopra 4% är startsnabb på barfota runt om och bike och från perfekta femtespåret kan även han ta sig förbi favoriten och släpper nog då till Cyber Lane direkt. Det kan ställa till det ytterligare för Adielsson bakom favoriten och denna får då rygg ledaren istället och skulle kunna vara en storskräll från den positionen med rätt lucka. Formen verkar bra på såväl häst som tränare och körsven. 

10 Stepping Spaceboy 1% har varit struken sedan sist, då han vann ett snabblopp under elitloppshelgen på en fin 10-tid och han har gjort det klart bra i sin nya regi. Frågetecken kring formen och bortlottad men blir det körning mellan ett par av dom betrodda och en tredje håller uppe tempot utvändigt sedan så kan ett par spurtstarka hästar komma in i matchen.

Ranking: A 3. B 6.8.2. C 5.10.1. D 4.7.9.11.

 

Avdelning 7.

Bronsdivisionen över medeldistans och ett väldigt fint fält för klassen där det nog är jämnare än dom tidiga systembyggarna tycks tro. Visst ska favoriten vara en bit före övriga i procenten men några har nog blivit alldeles för lite streckade här. 

4 Ivory Di Quattro 41% är en bra favorit från absolut toppspår men formen är ett stort frågetecken. Hade en rejäl formtopp inför Elitloppshelgen då han bland annat vann Klass 1 försök och sedan var tvåa i Harper Hanovers lopp bakom Moni Viking som. Sprang världsrekord. Han har gått upp i klass nu men duger bra även här då han hade lite körningar mot en av dom värsta motbuden här sist fick han se sig slagen av en tredje som höll farten bättre än honom. Kanske är han lite sliten efter många tuffa lopp på slutet men är han nära toppformen så vinner han nog detta ganska ofta. 

1 Velten Versailles 13% tävlade mot favoriten sist och svarade honom från start men kunde inte stå mot senare i loppet och häll sedan bra som trea. Han gör väl ett försök igen att svara alla här för att köras i spets. Inte säkert att det lyckas med ett par snabba en bit ut och blir han fast invändigt är det chansartat men det kan gå ändå. 

5 Ingo 16% är startsnabb och har bästa tänkbara spåret så han är väl den som tar spets initialt och han lär inte släppa till 6 Franklin Face 4% som inte ska räcka denna gången. Christoffer kanske släpper till favoriten om den kommer tidigt då Ingo redan är klar för finalerna om en månad då han hade tur sist vid vinsten. Båda tänkta motståndarna i spetstriden galopperade i starten och han fick sitta i fred där framme och fuska undan mellanvarvet för att sedan gå undan i ohotad stil till slut. Borde inte få det lika lätt denna gången och har nog bäst vinstchans om han kan få rygg på favoriten här. Kommer Velten Versailles ut är det ocksp en bra rygg att släppa till så klart. 

Blir det lite körning mellan 1, 5 och 6 i första hand och att sedan favoriten körs offensivt, vilket måste vara grundtipset, så kommer bakspåren in i loppet till slut och speciellt om det är det minsta krävande bana vid rejält med regn så lär spurten bita väldigt bra för ett par av kö-hästarna. 

11 Southwind Queen 6% är nog en riktigt bra häst som nu återgår till sin bike och fortsatt barfota runt om och det helstängda huvudlag hon höjt sig ett snäpp på i sista starterna. Rycktussarna sparade vid vinsten sist och med sparade krafter så ska hennes avslutning bita bra denna gången. Det låter så positivt från tränarhåll så jag blir inte heller förvånad om Ingves överraskar alla med en taktisk finess och kör framåt så fort tempot bedarrat, men det kanske är lite för mycket att hoppas på. Hur som helst ska denna tydligen sprungit ifrån Zecchinodoro FKS (som många tror hårt på i dagens Silverdivision) med 30 meter i träningsjobben enligt Bianci. Lite fart i inledningen så kan hon slå dom oavsett position. 

9 Adde S.H. 4% vann ett försök till Sprintermästaren i fjol så här års och trivs på hemmabanan, så med stallformen på topp och då PU siktat på detta med honom så ska han räknas om det blir fart på loppet. 

Ranking: A 4. B 11.1. C 9.5.7.3.6. D 8.10.2.12.

 

Stora systemet

Avd.1: 2 Unoicsdue Gnafa

Avd.2: 1.2.3.4.5.6.10.11.

Avd.3: 4 Gustafson 

Avd.4: 2.7.13.

Avd.5: 4.5.6.7.12.

Avd.6: 2.3.6.8.

Avd.7: 1.4.5.9.11.

2400 Rader som kostar 1200 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 2 Unoicsdue Gnafa

Avd.2: 1.2.4.5.6.

Avd.3: 4 Gustafson 

Avd.4: 7 Ies Juvel

Avd.5: 4.5.6.7.12.

Avd.6: 3.6.

Avd.7: 1.4.11.

120 Rader som kostar 60 kronor. 

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.