Manfred Kåvestams blogg

Speltips: V75 Bjerke 15/11

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V75-Omgången.

Nu går V75 på norska huvudstadsbanan Bjerke på lördagen denna veckan. Det är en vanlig tusenmetersbana men något smalare än genomsnittet i Sverige, vilket har mindre betydelse då det är annat voltstartsystem som gör att det ändå inte blir trångt. Denna gången spelar det ännu mindre roll för V75-spelarna då alla loppen går med autostart, där det är vinklad startbilsvinge. Övrigt att ta hänsyn till är att man tävlar utan körspö i Norge vilket kan vara negativt för hästar som är vana vid att behöva bli korrigerade och påminda med hjälp av spö.

Vad som kan nämnas är att banan brukar vara totalt usel denna helgen, då det ofta är busväder och svårt att få ordning på underlaget. Enligt tidiga väderleksrapporter ska det snöa ordentligt under hela eftermiddagen och det kan ställa till det för många. 

 

Bästa spiken!

I inledningen startar 6 Dizzy River 28% som håller absolut toppform och slog ett litet men bra fält sist från utvändigt. Gången innan blev han störd till galopp och innan det slog han ett hyggligt gäng på Solvalla då han från spår åtta backades ner i sjätte utvändigt, gick då i tredjespår från 1200 kvar och fick lyfta ut i fjärdespår i sista svängen. Så han tål en repa i spåren men skulle inte förvåna mig om Johan trycker av lite från start och vinklad vinge brukar ge bättre förutsättningar redan för sjättespåret. Övriga saker att nämna är att spår 6 och 7 inte är speciellt mycket sämre här än invändiga startspår, vilket visats sig efter 130 autostarts-lopp V75-lopp sedan 2014(, till skillnad mot svenska banor, där det är betydligt sämre spår, statistiskt sett). 

Hamnar han bara hyggligt på det, eller det spelar kanske ingen roll, tror han bara är bättre än övriga här och Johan vinner om han bara behöver vara dryga varvet i tredjespår. Johan säger också att körspö spelar ingen roll på honom och han har 7/16 vinster med skor (men gått barfota något mer än hälften av sina starter), så funkar med skor om så skulle behövas. 

Det är dessutom extra fördelaktigt att spika i första avdelningen i stora streckspel, då många garderar där på ren rutin, ”man vill ju vara kvar efter första”. I loppet han blev störd till galopp, då framförvarande häst galopperade och togs upp kraftigt, var han favoritspelad på vinnarspelen mot hästar som Niky Flax, Pastor Power och Zoko Lane och denna Silverdivisionen är inte hårdare.

 

Gå kort!

 

Gulddivisionen, som inte håller någon vidare klass denna gången och norrmännen skriker ut sin 1 Gigant Invalley 48% och det brukar vara mycket snack och liten verkstad på sådana norska skrik. Det ska vara spets och slut, och visst finns det viss chans till det, då innerspåret är bra på Bjerke då dom kör kortloppen denna gången över 1609 meter. Men Gunnar Austevoll är ingen av toppnamnen som körsvän, han kör mycket lopp men har dålig segerprocent. Det tillsammans med att det inte är helt givet att han håller spets och han är ny i klassen gör det givet att gardera eller gå mot. 

Och som tidigare nämnts är inte spår 6 och 7 speciellt dåligt bakom bilen på aktuell bana, favorit borde nog 7 Pastore Bob 39% vara, då han mött dom bästa i skandinaviska eliten i två år nu. Även om jag ratat honom i många av loppen så gillar jag skarpt när hästar går ner rejält i klass och inte ens blir favorit. Han har ett par starter med bakspår, vilket han inte gillar, han tar spets om Johan vill, men han kan vilja spara speeden och hittar han ner någonstans blir han mycket farlig. Kan vara en tänkbar spik och går man kort är det speltekniskt dåligt att låsa på dom två mest betrodda, när det är så långt ner till nästa streckad. 

Klar tredjehäst är 5 Cash Okay 4% som togs lugnt från start sist och hamnade tredjeutvändigt och blev sedan tempotorsk då det Gigant Invalley fick köra långsamt i ledningen och då han ingen draghjälp fick utan gick ut lite för sent bakom avstannande häst framför så var det för långt fram. Han höll dock farten bra som fyra. Han har dessutom skrällt tidigare i sommar i norska gulddivisionen då han spurtade bra från fjärde utvändigt och var klart före övriga i mål, då slog han lätt bland andra Lionell. Blir det lite tryck på loppet biter hans spurt bra och från ett bra spår bör han hitta ner bra. Kusken, Erlends Rennesvik har ungefär lika mycket inkört som kusken bakom favoriten, dock på hälften av starterna och har betydligt bättre segerprocent.

 

Avdelning 1.

Se”Gå kort!”

Ledningen tar 3 Peder Mykla 6%, men han står hårt inne i klassen och borde vara intresserad av att släppa, för han viker nog ner sig i denna klassen. Men han sätter i alla fall rejäla käppar i hjulen för normännens spelobjekt här. 1 Thunder Peak 13% kan få problem med innerspåret och även om han kommer ut och körs till ledningen så tror jag Johans favorit plockar ner den från utvändigt. Han såg inte så morsk ut till slut, i förra starten, trots att han höll undan, men mot enklare motstånd.

Värst emot är nog 12 Minnestads El Paso 17% som ändå måste vara lite bortlottad nu? Men hästen är stark och i form. Även om ordinarie kusk Rebecka Dahlén har riktigt bra statistik så är Kim Eriksson ett kuskplus och kommer hästen igenom hyggligt och det kanske blir lite körning där framme. Många om och men, så borde bli svårt.

5 Jula Downtown 9% står bra inne i loppet och kan vara. Först framme och ta över av Peder Mykla, han var fyra i Sprintermästaren i somras, där han blev hängande i tredjespår nästan halva loppet och klev fram utvändigt ledaren och tröttnade bara precis sista biten till fjärdeplatsen bakom bra hästar. Sen har det varit mycket bakspår i år mot bra motstånd, så det kan gå trots att han bara är fyra år. Jepson kör dock en av Stenströmers andra hästar 11 Flash Håleryd 5% och trots bakspår måste han räknas med vid gardering.

7 N.Y. Coeur De Soleil 3% har haft ett bra år och duger vid gardering då han är startsnabb och kan hamna hyggligt på det. 10 Hickothepooh 12% har vart borta för skada i somras och har några lopp i kroppen efter uppehållet, den kan duga vid bredare gardering. 

Ranking: A 6. B 12.5.11.1. C 7.10.9.3. D 2.4.8.

 

Avdelning 2.

Klass två i Norge, med mest norska hästar så klart och här blir en treåring väldigt stor favorit över 2600 meter. Vi har ju sett långloppen i Sverige i lägsta klassen, där det skrällt gång efter annan och det borde vara stor chans för skräll här med. 

2 Iggy B.R. 39% har misslyckats i dom större årgångsloppen och har därför lite pengar på kontot och man får väl hoppas på att det blir galopp och gardera på, för det är en väldigt tråkig favorit som många har som spik i brist på annat här. 

3 Corleone D.K. 15% har gått bra i nya regin, men Henna Halme har fortfarande inte vunnit på V75 och som andrahandsfavorit och svenska spelarnas val i loppet så är ekipaget ordentligt överspelat. Spår 3 bakom bilen är dessutom ett av dom absolut sämsta framspåren på V75, både i Norge och Sverige. 

6 A Deal Is A Deal 13% är ganska startsnabb, men det är framförallt en höjning i prestationerna med barfota runt om, vilket absolut inte är säkert att det funkar på lördag, då det väntas komma mycket nederbörd och det kan vara tal om snö. Detta är även brasklapp gällande Veios häst, som också den går bäst barfota.

Nu har jag ratat dom tre mest spelade, jag ger alla tre viss vinstchans men alla tre är kraftigt överstreckade denna gången och jag rankar 10 Thai Explosive 11% först, som har 8/10 på plats i år, varav fyra är vinster. Mycket bra form och kusken är bra och kan banan. 

8 Accolade 6% har gjort några starter i Eric Martinssons regi, kommer från vinst över distansen och har tre starter över 2600 meter som resulterat i två vinster och en andraplats. Ready Cash-avkomma som ska ha ruggigt bra vinstchans här läget till trots. Kim Eriksson kör i form för dagen också, med 8 vinster på sina 38 starter i november, vilket är bra.

1 Positano 2% är startsnabb och även om han släpper spets, så kommer han från två raka vinster i enklare gäng. Form slår ju klass som det brukar heta och invändig resa med lucka är ett mycket vanligt vinstrecept i låg klass. Bland övriga skrällar bör Öysten Tjomslands duo nämnas, han är ju mest känd som champion-tränare inom kallblodsrasen, så nu när han börjar få in fler varmblod i träning ska han så klart passas. 9 Ixelle Bolets 4% är dock enda stoet i loppet men har vunnit mot hingstar och valacker och har en bra spurt att tillgå här. Tror dock mer på stallets andra häst 12 Paulino 0,7% som varit ute över ännu längre distanser senaste två loppen och inte gjort det så bra, men var tvåa från uselt läge i ett liknande lopp som detta innan det. Nu när det blir betydligt kortare distans för honom nu så kommer han in i matchen och visar sin styrka till slut. Vidöppet lopp och det kan bli så att jag tar alla här.

Ranking: A 10.8. B 2.1.12.6. C 3.7.9. D 4.5.11.

 

Avdelning 3.

Se”Gå kort!”

Tunt bakom mina tre nämnda ekipage då dom annars värsta motbuden dragit bakspår, vilket inte är kul över 1609 meter i högsta klassen. 9 Always On Time 3% är bra men startsnabb och missgynnas av bakspår, star dessutom stenhårt inne I gulddivisionen och Silverdivisionen han var ute i på Åby var det precis att han höll andraplatsen från ledningen i väl samlat fällt bakom överlägsne Martin De Bos, som lätt tog flera längder över upploppet från en position i kön med startbricka 12 över kort distans. Skulle han ha chans här så borde han nog hållit undan i spets i det loppet, och hans hopp ligger i att favoriten håller spets och han håller rygg ledaren och perfekt lucka kommer. Spår 9 är dock ett dåligt spår statistiskt sett (även om många, både aktiva och spelare tror motsatsen) och strecka bara om ni ska ha många streck. 

12 Deep Sea Dream 2% såg ut att vara nära Milligans School sist, från spets och släpp, till att få rygg ledaren och perfekt lucka. Men Milligans sträckte på sig och det var inte nära i mål, egentligen, han hade en hel del sparat. Deep Sea var dock före Pastore Bob i mål, men den senare trivdes då inte alls bakom hästar och tog i först när han ingen hade framför sig med 150 meter kvar, men då var ju dom där framme redan i mål. 

Spik på Pastore Bob eller tre hästar är alternativen. 

Ranking: A 7. B 5.1. C 12.9. D 11.8.2.6.4.10.3.

 

Avdelning 4.

Stolopp i för fyraåringar i hög klass. Det är dock sent på säsongen för många av dom som går ut nu, och dom flesta har siktat på helt andra lopp vid betydligt tidigare tillfällen under året. Detta gör att dom som kanske inte lyckats pricka formen tidigare under säsongen har mycket utveckling kvar medan för dom som gjort många starter kan det vara dags för vintervila efter detta loppet. Tre olika rekommendationer i detta loppet, antingen alla, låsa på mina första två hästar eller ta alla utom dom tre sist rankade. 

Funkar det att köra barfota så är det intressant med full racer-balans på 1 Thankful 6% som i så fall kommer gå med bike, helstängt huvudlag och barfota runt om och mening är då att det ska innebära spets och slut. Det kan man väl köpa som en idé till låga procent, skulle hon bli överflyglad från start så borde väl rygg ledaren och lucka till slut vara ett spelvärt scenario också till den låga procenten. Hon är dessutom knapp favorit hos spelbolagen som erbjuder fastodds tidigt, så procenten lär inte stanna på 6, men kommer ändå att vara mycket streckvärd.

2 Maggie Cash 18% har bra utgångsläge och Rickard N har lyckats bra på Riordans djur under hösten och testas nu för första gången på denna. Efter att Marc Elias, Victor Rosleff och Torbjörn Janson kört på slutet är det väl ett litet kuskplus trots allt. Tävlat i öppna klasser på slutet och vann Lärlings-SM för tre starter sedan mot hingstar och valacker på V75, går väl ner lite i klass nu även om det är delar av norska kulltoppen hon möter nu. 

Många startsnabba i fältet denna gången och inte helt klart vem som tar ledningen här, det kan gå för fort för flera av dom där framme, betrodda duon 4 Princess Corner 14% och 5 Dream Girl 18% är bara två i mängden, i kraft av deras startsnabbhet. Dock står Princess väldigt hårt inne i loppet och går upp i klass nu medan Dream Girl startar utvändigt om tre startsnabba konkurrenter och det kan bli lite vingel om hon inte tar sig förbi dom. Startsnabbhet har hon visat bland lite enklare danska konkurrenter och nu är det långresa så helt klart värd att gardera brett eller gå emot som delad favorit här.

11 Blueridge Sun 15% var trea i Norska Stoderbyt och har hållit formen sedan dess, med övertygande seger sist. Hon är norska spelarnas val och stiger på strecken, spets vid vinsten och bra framspår gång efter annan, så läget sätter ner chanserna rejält nu. Bra kusk och tränare på denna så räknas tidigt trots läget. 

Tufft läge också på 8 Rebella Matters 7% var bra som tvåa i Stoderbyt här i Norge och har delvis tack vare det mest tjänat i loppet. Läget är uselt men kapaciteten är bra och procenten lite lägre, sittar hon ner i slagläge så går ingen säker här och hon ska streckas trots läget. 

12 Velvatter 2% har två lopp i kroppen efter litet uppehåll och gjort det bra fårn dåliga lägen då med. I somras slog hon Princes Corner, (som är väldigt betrodd här,) vid vinst, när dom möttes på Åby. Kan nog ta sig förbi många här om det körs för fort där framme. Det samma gäller många här och det är nog inte fel att ta alla då det inte skiljer jättemycket på hästarna här, men många är betydligt mindre streckade än andra utan att vara speciellt mycket sämre. 

6 Dusty Shadow 13% har spar utvändigt om flera startsnabba och borde kunna kastas ner där bakom då hon inte är speciellt startsnabb själv, däremot är hon stark och det kan bita bra här till slut, speciellt om banan blir krävande. Varit strax bakom betrodda Dream Girl i senaste tre starterna från betydligt sämre lägen i dom två senaste, nu kan det bli omvänd ordning i mål. 

10 Danielle D D 4% vann före 5 och 6 sist från uselt utgångsläge och är nu betydligt mindre spelad, vilket hon kanske ska vara men så mycket sämre är hon inte och mycket streckvärd här.

Ranking: A 1.2. B 11.6.8. C 10.5.4.12. D 7.9.3.

 

Avdelning 5.

Klass 1, Försök. Bra lägen på fyra mest spelade och det är stor chans att det står mellan dom fyra men det är kallt att strecka dom fyra. Rekommendationen blir att spika min idé här eller spela med fler streck än tre-fyra, ska gå igenom alla sex hästar jag tänker på i nuläget, men vid gardering kan det tillkomma ytterligare hästar beroende på senare info. 

Spikförslaget är så klart inte storfavoriten 4 Shankly Lane36% som norrmännen spelar för fullt och streckar som galningar, medans den program-läskunniga fårskocken följer efter. Han har så klart mött betydligt enklare motstånd gång efter annan och segerprocenten är givetvis ett större bevis på hur bra man kan matcha en häst, än ett bevis på hästens storhet. Nu möter han betydligt bättre hästar, men vinster är vinster och han räknas så klart riktigt tidigt även här från ett bra startspår. 

1 Muscle Lane 19% var spelad som i princip enda motbud mot, för klassen, omöjliga Giant Shadow sist. Tog sig förbi den i starten på några steg, men rullade då över i galopp, kanske blev det för bra med barfotan och hästen ville för mycket och var stressig redan innan start. Nu blir det skor på igen och jag räknar med stabilare avgång och mot motståndet denna gången finns det riktigt hög chans att han håller upp innerspåret och då är han hästen att slå. Näst sist var han för övrigt omgångens största favorit på V86 från bakspår på tillägg, då han kördes lite för passivt och inte nådde ledaren men gjorde ett bra lopp som tvåa. Då var det långresa till Solvalla och det bekymrade inte honom då och borde inte göra det nu heller. Ken Ecce är faktiskt ett kuskplus på Steen Juuls hästar, då Steen inte kör med samma skärpa i styrningarna på äldre dagar. Hästen står dessutom bäst inne i loppet och har utvecklats bra år, sedan han kom till Juuls regi.

Värst mot i spetsstriden är 2 Eddie Arctous 15% som var tvåa bakom ett bra nyförvärv hos Goop på Åby sist i ett tufft lopp för klassen. Han ska till skillnad mot då gå barfota fram, vilket är hans optimala balans. Sida vid sida bedömer jag dock chansen som god för min förstahäst att hålla upp ledningen. Denna står också bra inne i klassen och bör få bra position oavsett, och räknas så klart mycket tidigt vid gardering. 

5 Marvelous Tooma 9% skrällde rejält vid vinst i ett Kriteriekval på Solvalla med Ulf Ohlsson upp, för att sedan galoppera bort sig ur finalen. Det gör att han är kvar i låg klass och trots att han bara är tre år så börjar det bli sent på säsongen och då kan även yngre hästar vinna på V75 i dom lägre klasserna. 

11 Victory Road 5% galopperade bort vinsten över lång distans på V75 näst sist och galopperade även i finalen sist, så långt ifrån något att hålla i handen. Men vann starten mellan och började med tre raka vinster för Stenströmer, så obesegrad felfri i nya regin. Går upp i klass nu men duger även här och Jepson är duktig, så kör dom tre mest betrodda mot varandra för mycket där framme så vet Jepson när det dags att sätta in slutstöten och verkligen ingen otrolig vinnare här till låg procent. Förmodligen Jepsons val av denna och 9 Beartime 7% vilket talar mer för den förstnämnde. Men Beartime är inte heller han oäven här och var tvåa i finalen (med krafter kvar) där Victory galopperade. Han har höjt sig ett snäpp på slutet då Jepson och Khilström kört, (till skillnad mot då Magnus Jakobson kört tidigare i karriären) så fortsatt bra med Rickard N upp för första gången. 

 

Ranking: A 1. B 4.2. C 11.5.9. D 7.6.12.8.10.3.

 

Avdelning 6.

Omgångens största favorit i 4 Zarenne Fas 70% och han fick vinna sitt första lopp i Riordans regi sist och var totalt överlägsen mot bra motstånd den gången. Dock galopperade Staro McMillan och Seismic Wave trivdes inte alls med resan den dagen och så var dom två värsta motbuden borta så att säga. Så vinsten så g nog lite bättre ut än vad det varmed flera som underpresterade ordentligt i loppet, men han har sett mycket fin ut i starter han inte fått vinna och har absolut toppform så klart. Han ska vara stor favorit här men det kan bli så att jag garderar honom nu. Från stallet säger dom att han verkar gå bäst i ryggar och söker dom sån resa kan ju ledaren rinna undan. 

2 Patent Leather 12% är nog den troliga ledaren och han har bara gjort nio starter under fåraåringssäsongen och tjänade merparten av sina pengar som treåring. Han har även varit ute mot äldre hästar och vunnit. Frode Hamre känner sina hästar väl och har riktigt bra segerprocent då han själv kör och från ledningen blir det ekipaget att slå. Det kan vara ett riktigt starkt lås med ledaren och bästa hästen, om man inte vill gå all in på favoriten riktigt ännu. 

Vid tre streck är 8 Marcello Wibb 2% nästa på lappen, även om han var ute så sent som i söndags i ett stenhårt lopp. Han mötte kulltopparna i Breeders Crown Final, där han kördes snyggt mellan hästar och hittade rygg ledaren från bricka 11. När han skulle lyftas ut två spår, snbbat, bakom Forfantone Am och Betting Gangster på upploppet så tappade han tempo och rytm då han vinglade till lite och förlorade en säker tredjeplats till mycket snabbt avslutande (Derbytvåa,) Ferrari Sisu. Ja ni såg väl säkert själva vad han mötte för kanoner förra veckan och han såg inte ut att vara trött i det läget och då det inte är fullt fält denna gången så skulle han kunna hamna hyggligt på det trots det usla utgångsläget.

7 Noble Superb 2% kommer från starkt stall med duktig kusk och är startsnabb, kan hamna bra på det trots läget och satt fast med sparat som trea i Norska Derbyt och tillhör absoluta kulltoppen i Norge. Om ni letar fler eller favoriten av någon anledning blir struken är han tidig. 

Ranking: A 4. B 2.8. C 7.5.1.3. D 10.9.6.

 

Avdelning 7.

Riktigt stark favorit i 4 Lord Flax 21% som dessutom inte blir så stor favorit. Han har varit ute i betydligt hårdare bronsdivisioner på slutet och förra gången ville han bara framåt och trivdes inte med att Benzon försökte ta upp honom. Det blev femtespår in i förstasvängen och fjärdespår fortsatt genom svängen till utvändigt ledaren där han krängde med huvudet när kusken försökte lugna ner honom och att han blev rejält trött sista 300 meterna är ursäktat. Gången innan blev han rejält tempotorsk från bakspår, när han stötte i tredjespår satt han kvar in i det sista i trötta ryggar och drogs sist genom svängen för att spurta bra i skymundan. Det i riktigt snabb avslutning där för övrigt Marcello Wibb vann, som är ute i det större loppet för fyraåringarna före detta. 

Hästen har utvecklats rejält i år och då han på Halmstad vann ett bra amatörlopp var det med nästan en sekunds marginal och han kan släppas av ordentligt över 1609 meter och hålla hela vägen hem. Han står riktigt bra inne i klassen på pengar med mer än 100tkr mer på kontot än näst rikast i loppet och över 300 tkr mer än flera av dom värsta konkurrenterna. Kan slå detta gänget från utvändigt och vettig spik. 

1 Red Bar 20% är ny i Kim Pedersens regi och nu blir det första gången Jepson upp. Första gången med bike är aviserat och han är startsnabb. Han har dock inte alltid varit så fräsch och inte helt hundra i aktionen i tidigare regi. Han har behandlats i ny regi och på tidiga tränarintrevjuerna sa Kim ”Kusken får köra från start så får vi se om det blir spets eller rygg ledaren.” Så det låter som det blir upp till Jepson och då tror jag att han släpper om favoriten kommer tidigt, då han nog sett hur Lord Flax kan mosa en konkurrent. (Jakobsson svarade så gott han kunde vid Lordens seger på Lindesberg i somras, och den hästen är inte i mål ännu. På Halmstad hade den som svarade fått positiva rapporter om sin styrning och försökte svara så klart, men blev oplacerad i mål som tack. Tror inte Jepson gör samma misstag här.) Kommer dock favoriten bort är Red Bar första utmanare.

Övriga ska bara inte räcka här även om 9 Hakon Von Haithabu18% gör tredje starten i ny regi denna gången och är en bra häst. Dock ny i klassen och matchats i betydligt lättare konkurrens på slutet så borde få svårt att nå båda favoriterna där framme från ett ofrödelaktigt bakspår denna gången. Det samma gäller för 11 U.R. Amazing 11% som har 2/2 i ny regi, den har dock bra styrka att tillgå men från bakspår över kort distans ska mycket stämma. 

Ranking: A 4. B 1. C 11.9. D 2.3.5.10.8.12.7.6.

 

Stora systemet

Avd.1: 6 Dizzy River

Avd.2: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.

Avd.3: 1.5.7.

Avd.4: 1.2.4.5.6.8.10.11.12.

Avd.5: 1.2.4.5.9.11.

Avd.6: 2.4.

Avd.7: 4Lord Flax

3888 Rader som kostar 1944 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 6 Dizzy River

Avd.2: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.

Avd.3: 7 Pastor Power

Avd.4: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.

Avd.5: 1 Muscle Lane

Avd.6: 4 Zarenne Fas

Avd.7: 4Lord Flax

144 Rader som kostar 72 kronor.

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.