Travstatistiks blogg

Speltips: Våren börjar närma sig = skrälljakt

Nu börjar man äntligen ana lite värme, sol och gröna träd igen! Det innebär även att vi går på skrälljakt med en hel del mer fokus än vi haft under vinterhalvåret!

I dag är det V75 på Umåker, som visserligen kanske inte fått extremvår ännu, men de fina hästarna börjar röra på sig. Bla Propulsion, men den låter vi såklart vara på vinnarspelet. Vi riktar istället blicken till V75-7, lopp 11, där vi, passande nog, lirar nr 11. Zorro Swing med Jens Eriksson i sulkyn.

Favorit är nr 3 Havbergs Knight, men en favorit med låg segerprocent och som inte har form tar vi bort direkt. Zorro har däremot hög segerprocent, bra snittid och avslutat bra de fyra senaste starterna. Mött hyfsat tufft motstånd och lite halvoptimistiska tongångar från stallet. Bronsdivision över kort distans med autostart med en svag favorit är dessutom bra förutsättningar för skräll.

Drygt 12x insatsen på vinnarspelet och drygt 3,3x på plats gör att vi investerar en unit respektive två units.

Go Jens och Zorro!

Travstatistiks blogg

Travstatistik

Travspelare sedan början av 80-talet. Fokuserar enbart på skrällar och baserar alla spel på den egenutvecklade statistikmotorn och databasen med lopp från 1999.

Sveriges bästa

Kända profiler