Speltips: Dagens Dubbel Tips till Mantorp måndag 4/7

Sprintermästarvecka står för dörren men vi startar i Mantorp med två lite småluriga dubbellopp.
Nu brukar oddsen vara lite skeva så här på söndagen men har väldigt förstå hur till exempel 1 Kathrine S.H. kan vara så stor favorit i avslutningen från innerspår.
Har istället lite feeling för 5 Indira Split men hon kan vara lite blöt om hon får tryck så jag tar även med två skrällar från tilltalande lägen.
Denna vecka kommer vi även ut med tips till V75 under torsdagen i videoform så missa inte det.
Lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
8 Civilon är en klasshäst som står sig bra mot dessa men inte en start på två år?
Inledde karriären med tre raka segrar och lovade gott inför framtiden men efter en hovböld strök man hästen som storfavorit på V75 och efter det har det mest strulat.
Normalt sett brukar inte Timos hästar behöva lopp i kroppen utan vara väl förberedda men två års bortavaro så kan man knappast vara hundra på vart hästen står.
Svårt utgångsläge dessutom gör att garderingen ligger på lut men lite beroende på hur stor favorit han blir så skulle man kunna spika men håll nere insatserna i så fall.
Motbuden :
1 Locale Boko är det lite vinna eller försvinna över. Sex segrar på tretton starter dock. Är också riktigt grundkapabel men har även fem galopper i karriären så ett hetsigt innerspår är kanske inte optimalt? Har annars vunnit från alla positioner så oöm ifall han lyckas försvara innerspåret eller hittar ut. Däremot är det väl ingen hemlighet att jag är sisådär förtjust i Haugstads körstil. Men hästen är bra och kanske bäst i fältet just nu?
3 Yours To Keep galopperade i comebacken senast men stallet låter uppåt. Elddop.
Kanske inte van vid riktigt så här hårt motstånd men gjorde det bra vid segrarna och nu byter man till helstängt igen. Kan nog överraska.
6 The Natural var bra vid segrarna men satt fast näst senast och usel senast. Jobbigt läge.
Fältet är dock litet och skulle ett par av de betrodda underprestera eller göra bort sig så finns det absolut fart för att vinna. Det som oroar mest är att han underpresterade senast.
Skrällen :
2 Swan Hill har inte lika snabba tider i kroppen som en del andra men kommer från Melander.
Ingen har väl missat att Melander verkar ha stallet i bra form och han har idel starter på Solvalla där motståndet normalt sett håller lite högre klass än övriga banor.
Från bra spår tror jag han är initiala spetsbudet och sen beror det nog på hur mycket Kontio laddar från start med favoriten. Spelvärd i vilket fall sett till procenten.
Vår Vinnare :
1 Locale Boko

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
1 Kathrine S.H. är märkligt stor favorit här då hon haft halsinfektion sen senast. Formen?
Debuterade för Svedberg i år och gjorde det bra i tre starter men varit ifrån ett tag efter halsinfektion. Ska givetvis vara ok nu men sätter ändå lite frågetecken för formen.
Även innerspåret sätter jag lite frågetecken för och även om hon givetvis kan vinna är hon absolut inte är min första häst i loppet.
Motbuden :
5 Indira Split tycker jag är klart intressantast i fältet från perfekt spår. Vunnit alla segrar från spets.
Kanske inte världens ”tiger” i loppen och behöver nog bestämma en bit för att orka hålla undan hela vägen men upploppet är kort på Mantorp och har tagit sina tre segrar just i spets.
De gånger han inte vunnit (3-1-2 på sex starter) så har han fått press i ledningen så bra att ha med sig. Ändå intressantaste spelförslaget till bara 16%.
2 Janita Honey Love har utvecklats på rätt sätt och endast 2% här är helt obegripligt.
Varit riktigt fin i kanske aningen enklare gäng men enligt Sofia så har hon tagit stora kliv framåt under året och från perfekt startspår är hon hyperintressant.
3 Beawinner utmanar om spets men inte startat på ett tag så nog nöjd med ryggen?
Rätt bra fart men brukar behöva ett lopp i kroppen efter vila och Emilia känner hästen väl och kör vårdat. Bör ändå få ett bra lopp och med perfekt resa kan hon nog segerstrida trots bortavaro.
9 Gina Follo har likt många av Untersteiners hästar dunkel form men bör vara bättre nu.
Sprintermästarvecka brukar betyda att Untersteiners hästar ska vara på topp så kan vara värt att hålla ögat på deras styrningar i veckan. Gina Follo duger normalt sett väldigt bra i gäng som detta och nollorna på slutet ger oss enstaka procent.
Skrällen :
4 Faith Trot debuterar i regi Rick Ebbinge och man rycker alla skor direkt.
Har hoppat en del på slutet mellan olika tränare men landat nu hos Ebbinge som haft henne i ett par veckor och det ska bli intressant att se hur hon fungerar direkt.
Kanske behöver ett lopp i kroppen men 1% endast med skoryck direkt är intressant.
Gått så en start och var då bra som trea bakom kapabla Good Vibes.
Vår Vinnare :
5 Indira Split

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 1-8
DD 2 : 2-4-5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se