Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 2/11

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Gårdagens dubbel satt som den skulle men 6ggr är inget att skryta med. Hade man inte dubblat kombinationerna med 6 Joyo så hade det varit ok men nu är det bara gå vidare.
Glädjande dock att man fick såga favoriten som jag trodde skulle få kämpa för att få ledningen och det blev för tufft.
Kvällens dubbel från Jägersro bjuder på rätt fina lopp där favoriterna har en sak gemensamt. De galopperar mer än dom travar och trots att vi är på Jägers där galoppbanan är ett spår innanför så känns det givet att gå i sista avdelningen och spika en annan intressant herre.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
6 Don Cash har ett passande läge här och trots att han har galopperat en del så inbillar jag mig att springspåret passar honom bra.
Det som oroar i så fall är formen. Näst senast var han sjuk och senast gav han upp lite väl enkelt.
Kan ju varit så enkelt att han fortfarande inte var på topp efter sjukdom och han känns fin i träning enligt Dante.
Borde kunna köra sig till spets här och får han bestämma en bit och det inte fattas för mycket så kan det nog hålla hela vägen. Men tufft att bli spelad till så pass stor favorit med dessa förutsättningar.
Motbuden :
10 Staro Leonardo gillar dessa förutsättningar och har alltid en bra långspurt att bjuda på.
Har överraskande två galopper i raden för är ingen osäker herre i mina ögon.
Vet att Lövgren håller den här högt och räknar nog med att han växa in i guld. Trodde faktiskt han skulle bli favorit här så bra värde om det står sig.
Måste ha vettig chans i detta gäng.
12 Speedy Face har lite för få segrar för att man ska vara helt nöjd men har visat strålande form på slutet och har många bra ryggar att följa under slutvarvet här.
Räknas.
2 Hennesy Boko är Lövgrens andra häst i loppet och andraspår i volten är inte så tokigt på Jägersro.
Skulle springsspårshästarna missa lite i starten så kommer han vara med och hugga om spets där han har 5 segrar 4 andrapris 1 tredje på 10 försök. Aldrig sämre än trea alltså.
Även om man missar är chansen ganska bra att man får rygg på ledande Don Cash och Kolgjini är inte direkt kända för att packa fältet.
Hyperintressant här tycker jag.
Skrällen :
1 Bastian höll bra senast och har styrkan som sitt främsta vapen. Får nog väldigt svårt att försvara innerspåret om inte ett par stycken gör bort sig i starten.
Får garanterat bra resa här till endast 4%
Vår Vinnare :
10 Staro Leonardo

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Stig Brodde har ingen rolig rad och det är lite vinna eller försvinna över den här herren. Är dock startsnabb om han går iväg och då får de andra vara bra för slå honom.
Man vill nog inte utelämna honom på ett streckspel men på ett spel som dagens dubbel känns det givet att gå emot.
Motbuden :
2 Zapaca U.S har också strulat en del under säsongen men såg fin och smidigt ut i kvalet. Inte startsnabb men passande spår och har han hittat formen så är han tuff över två varv.
Svårbedömd dock.
8 Gaie Des Brumes har ett risigt spår vilket givetvis drar ner chanserna men är också oddshöjande då han är riktigt vass för klassen. Oavsett om favoriten går felfritt eller ej så tror jag han är långt framme på målfotot. Har styrkan för att avgöra trots tuff resa.
Skrällen :
5 Nice And Quick är lite intressant här med tanke på att de mest betrodda galopperar mer än dom går felfritt. Vid ett sådant scenario kommer nog han ta hand om ledningen rätt så smärtfritt och då skulle det kunna bära hela vägen.
Lite långsökt kanske när han bara har en seger och det är en del som ska klaffa men tycker inte det är så otroligt.
Vår Vinnare :
8 Gaie Des Brumes

 

Spelförslag :
DD 1 : 2-6-10
DD 2 : 8

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100% upp till 1000 kr
  NordicBet
  18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar
 • Snabbast
  100% upp till 1500 kr
  Betsafe
  18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar