Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdag 19/10

Ren skrälldubbel från min hemmabana idag. 8 Handsome Brad ska väl vinna med mycket luft om man ser till meriter men jag är tveksam till att vi får se någon bra prestation och vill se honom på spänstiga ben innan jag spikar. Jag vädrar storskräll då alla betrodda hästar kommer från tveksamma insatser.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Rutger B.L kommer från plusbetonad insats på V75
4/4 från spets och siktas mot ledningen här. Rekord senast och gör han om den insatsen blir han svårslagen men möter rätt bra motstånd igen trots ner i klass.
Rätt favorit men ingen spik.
Motbuden :
4 B.T.'s Viclando tror jag har vettig spetschans här om han bara tar sig förbi favoriten från start. Annars funkar nog rygg ledaren med. Har bra fart och Djuse vinner ju med det mesta hela tiden så räknas tidigt bakom favoriten.
9 Inspector med Goop har inte rosat marknaden i år men har hög kapacitet om han fungerar och här kommer nog Björn sikta på att rygga favoriten så länge som möjligt och till 6% på den kusk som är vinstrikast på Axevalla streckar man vid gardering.
7 Zapaca Grim är hemmahoppet från Sofia Aronsson och var vass vid segern näst senast.
Galopperade under attack senast men var gott gåendes då. Vinstrik kille som räknas här med.
12 Bransbys Juke Box lever på sin styrka och det kan kanske bli svårt att få rätt lopp från spår 12 men vill nämna honom ifall man garderar för blir det för högt tempo i loppet är han urstark till slut.
Skrällen :
5 Rocky Bear återkom senast efter kortare vila och kommer nog gå framåt med det loppet i kroppen. Duger även han på V75 så till 3% blir han skrällbud.
Vår Vinnare :
2 Rutger B.L

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
8 Handsome Brad har stått för två ganska bleka insatser för att vara honom de två senaste starterna och det oroar så klart. Gynnas av strykningen och lär försöka sitta tidigt i spets tidigt här om inte Andre Eklundh får hjärnsläpp bakom 6 Star Advisor Joli så bör det lyckas.
Kommer ändå kosta att komma dit och jag vädrar skräll faktiskt.
Eller rättare sagt så finns det absolut inget värde alls i att spela favoriten idag med de två insatserna på näthinnan. Spika om du vill och håll tummarna att det räcker med att gå ner i klass men jag gör det inte.
Motbuden :
9 Disco Volante missgynnas av bakspåret så klart men går helt ok från kön med, speciellt mot dessa hästar ska han kunna duga ändå. Ingen toppform visad här heller dock.
3 Lawmaker kommer även han från en tveksam insats men var bra starten innan. Den där Djuse upp här också och det spekuleras i om han kan ta ledningen men ingen kan svara 6 Star Advisor Joli om André trycker av. Fint spår och räknas ju ändå. Kan hinna före favoriten och ta över istället.
11 Ubiquarian Face håller inte alltid ordning på benen men enligt Adrian är han på väg mot toppformen och att det finns fart i Kolgjinis hästar vet vi ju.
Eftersom jag tror loppet kommer gå undan från start och det är ett par strykningar i loppet så tror jag den här kommer vara vass till slut. Riktigt intressant ikväll faktiskt och chanstips.
Skrällen :
2 Reckless vann från ledningen för tre starter sen på topptid och även om han knappast är gynnad av korta häcken så går han med i alla tempon och är van vid tufft motstånd.
Vilat kort men till 6% är han ett givet skrällbud.
Vår Vinnare :
11 Ubiquarian Face

Spelförslag :
DD 1 : 2-4-12
DD 2 : 2-3-11






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se