Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solänget tisdag 21/9

Så vann han denna start istället då 6 Bandit Frontline och med tanke på hur bra han var så hade han nog vunnit utan galopp starten innan med.
I avslutningen galopperade favoriten som jag varnade för och det såg riktigt bra ut med 73ggr på ledaren och 40ggr på Speedy Face i rygg ledaren.
Jag svor en aning när 6 Pinto Bob kom som skjuten ur en kanon längst ut och knäppte av vår vinnare på linjen. I alla fall i två minuter tills min messenger plingade till och ”Serie B-Experten” hörde av sig och tackade för tipsen. Han tog alla i sista avdelningen eftersom jag skrev att favoriten var osäker och belönades med 6rätt. Som den gottegris han är så spelade han endast utdelning på 6 rätt givetvis vilket resulterade i ca 36 000kr in.
För er som inte hört uttrycket ”Serie B-Experten” så kommer det ifrån vår nya stream som sänds torsdagar 17:30 och lördagar 13:30 där vi främst går igenom SHL till att börja med men på lördagar blir det lite trav också.
Där har ”Serie B-Experten” levererat tre raka tips på Italienska Serie B där han huserar mest.
Missa inte streamen på torsdag. Skratt utlovas i alla fall.
Twitch.tv/1x2se på torsdag kl 17:30. Ses där.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Global Concept inkedde karriären med fem raka segrar för Westholm och var även stor i nederlaget senast trots tredjepriset. La sig lugnt i dödens i ett kval till kriteriet och knäckte ledaren men kunde inte stå emot omöjliga Francesco Zet som hade torrt spurtkrut över upploppet.
Det var dock lite tuffare emot senast och samma visa denna gång så det är kanske inte bara att traska upp i dödens och vinna.
Motbuden :
7 Immanuel K tycker jag är klart intressantast emot trots läget. Kan nog öppna rätt så ok trots spåret och tar man sig förbi favoriten från start så fortsätter nog Daniel framåt.
Kan bli en dryg inledning men har härdats i tuffa årgångslopp och verkar ha utvecklats fint.
Jag sticker ut hakan och tippar etta då 66% på favoriten kontra 9% på Immanuel är bara för bra.
Samtidigt låter tränaren uppåt och tycker han har bäst häst i loppet.
6 Whothehillareyou har även han tävlat i tuff konkurrens och brukar vara långt framme när han har bra startspår. Samtidigt vinner ju Uffe med ”allt” för tillfället så inte otänkbar.
8 Mellby Joker är även han rätt kvick ut men det är svårt att ladda från spår 8 och jag tror inte han ens kommer förbi min vinnare i starten. Bra häst men punschigt läge.
12 Ambrosius överlåter Goop tömmarna till Jepson och han har också utvecklats fint under året.
Dock så är det många som går vidare så gissningsvis så kör man till slut och hoppas på att gå vidare.
Kanske svårt att vinna men kapacitet finns.
3 Kron Vici Star har tänt till på barfota balansen och tagit två raka från ledningen. Bra chans att nå den återigen men det känns tufft att han ska stå hela vägen till mål och han ska ta emot alla både från start och till slut.
Skrällen :
10 Borups Victory började karriären strålande hos Bergh men krånglade lite på slutet och det verkar som att tålamodet inte fanns där för nu debuterar hästen i regi Svante Båth och Erik Adielsson upp i sulkyn. Riktigt intressant till endast 6%.
Vår Vinnare :
7 Immanuel K

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
7 Readly Lavec blir favorit här efter att ha varit ute i själva Derbyfinalen senast men det blev givetvis för tufft och slutade oplacerad. Bra i kvalet innan det och duger bra mot dessa. Gynnas av invändiga strykningen men bakskor på, spår 6 och upptaget i ledningen.
Gardera!
Motbuden :
2 Amalencius B.B kommer nämligen omgående ta hand om ledningen om han behagar att gå felfritt.
Tycker det är en del faktorer som talar för honom denna starten jämfört med tidigare.
Bra spår och inget ont om Claes Sjöström men Lennartsson är i en klass för sig när det gäller hästar som strular. Har sagt det förut och jag säger det igen. Sveriges mest underskattade kusk på hästar som inte funkar för andra. Kommer från stall Nurmos och har trots allt fem segrar på 13 starter så helt hopplös är han verkligen inte.
Snabb ut om han går iväg och från ledningen tror jag ingen i det här gänget tuggar ner honom i första taget då han är obesegrad i den positionen på fyra försök.
Min spik till ynka 8%.
9 Rome Pays Off tippas högt och är nästan lika mycket streckad som favoriten och det är klart att han har bäst meriter i loppet efter andraplatser i Kungapokalen och Sprintermästaren bakom Önas Prince. Dock har jag svårt för hästar med fler andraplatser än segrar, speciellt när dom har bakspår.
Men vill man gardera min lite vanskliga spik är han klar andrahäst för mig.
8 Money Smile är alla hästägares dröm då han levererar varje start oavsett spår. Aldrig varit sämre än fyra på tolv starter och har raden 12 starter/ 5-2-3 vilket imponerar storligen.
Har tre raka segrar från spår 9-15-12 bakom bilen. Visserligen mot enklare motstånd än här men nu rycker man dessutom alla skor för första gången plus att man blivit nedstruken ett spår.
Till 4% är han ett tidigt streck trots spåret om man inte spikar.
10 No Doubt bör nämnas i sammanhanget också. Vinstrik herre som vunnit 7/17 och kan få bra ryggar under vägen. Bör närma sig toppformen efter tre lopp i kroppen. 4%.
Skrällen :
4 Axel Ruda har haft svårt att bära sina snabba pengar verkar det som men har visat att han duger på V75 och har ett bra spår här så 2% är streckbart om man garderar.
Vår Vinnare :
2 Amalencius B.B

Spelförslag 1 :
DD 1 : 4-6-7-10
DD 2 : 2 Amalencius B.B

Spelförslag 2 :
DD 1 : 7 Immanuel K
DD 2 : 4-8-9-10






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se