Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 13/7

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Bah, öppningen blev för tuff för min spik under gårdagen och det var en klen tröst att man lyfte upp vinnande 7 Deede Star som vettigaste motbudet. Men det är klart att kan Örjan skita i att köra för seger med Don Fanucci Zet utan att få minsta kritik så kan väl jag få missa en spik.
Skämt åsido, det där med att Örjan inte ska bruka hästarna mer än nödvändigt börjar bli ett stort skämt.
Jag förstår att man som hästägare gillar att man hellre tar ett andrapris och knappt är svettig i mål än att man faktiskt ska behöva duscha efter loppet för ynka 50 000kr extra.
Inte viktigaste loppet i karriären precis men lite ansvar har man ju gentemot spelarkollektivet också.
Utan oss finns det inga pengar att köra om och de som hade spikat Don Fanucci Zet förtjänade i alla fall att Örjan ska försöka vinna loppet.
Inte lägga sig sist och låta ledaren köra första varvet på 1.15.4 i ett femhästarsfält.
Uselt agerat tycker undertecknad och snart bör problematiken lyftas i alla fall och karln få lite kritik i travmedia.
Kvällens tävlingar på Jägersro innehåller nästan en lika stor favorit som Don Fanucci men vi lär inte få se Lövgren sitta sist i fältet. Spets och slut låter troligt och vi spelar en rak dubbel till kvällen.

Dagens Dubbel 1 – 1609m Autostart
Favoriten :
3 Racing Mange bör bli megalampa här med all rätta. Startsnabb och endast sju ekipage i loppet så ingen kommer bjuda strid om ledningen heller utan rada upp sig på innerspår första biten.
Sen ska Racing Mange inte ha några större problem att hålla undan för det här gänget.
Faktum är att jag tycker han har tagit ett kliv framåt ytterligare och det skulle vara spännande att se honom i ledningen framöver i ett riktigt hårt gäng.
Jag tror han kan bli årets utropstecken i gulddivisionen om han håller ihop.
Vinner dock bekvämt ikväll. Spik på allt.
Motbuden :
7 Stoletheshow har ett spår allra längst ut men gör inte så mycket i ett sjuhästarsfält. Satt sist senast men avslutade riktigt bra fram till fjärdeplatsen och visade bra form. Bara 2% känns klart intressantare om man vill gardera än många andra.
1 Ubiquarian Face kommer från stall Kolgjini och även om dom ofta har övertro på sina hästar så levererar dom ibland över förväntan och även om framgångarna har uteblivit på slutet så är hästen rätt ok. Kommer få bra lopp i rygg på favoriten med.
5 Tycoon Conway Hall med Flemming verkar bli rätt klar andrahandare och visst, skulle Racing Mange göra bort sig eller vara sjuk tillhör han väl de bättre där bakom men börjar komma till åren och tycker det finns bättre streck i så fall som inte är så överstreckade.
Skrällen :
6 Osterc är relativt ny i högsta klassen men var med och stångades mot hästar som Don Fanucci Zet och Aetos Kronos i sin årgång. Var faktiskt fyra i sprintermästaren och har bra fart under hovarna när det stämmer.
Vår Vinnare :
3 Racing Mange

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
9 Nouba Mom är en riktig bra tjej med framtiden för sig. Dock behöver hon lära sig att hålla sig till rätt gångart hela loppet då hon blivit diskad två gånger i rad för passgång och på sätt tappat segrarna. Nu åker skorna på igen vilket jag tror underlättar och klaffar det bara minsta lilla tror jag hon vinner ganska enkelt. Bra favorit.
Motbuden :
1 Don't Be Shy har gjort bra lopp för sin nya tränare Johan Svensson men har ett lite halvlurigt läge här då jag inte tror man kan svara ledningen. Skulle det lösa sig under vägen har hon dock en vass avslutning att tillgå.
5 Jeans'n Passion tycker jag nog är intressantast emot favoriten. Vilat kort men brukar vara bra med bakom bilen och kan nog komma förbi samtliga efter en bit och få ledningen. Väl där har hon fyra segrar på fem försök och Dan-Åke Olsson är kanske inte så känd för gemene man men tillhör en av våra mest rutinerade mindre kuskar.
12 Taste Of Diamonds har gjort det bra vid Sverigebesöken men handikappas nu av ett iskallt startspår. Behöver mycket tur för att räcka hel vägen till seger.
Skrällen :
10 Amore Bello har gjort det ok men inte mer sen han kom till Sverige men börjar växa in i klassen och har två fina prestationer bakom sig. Kan kanske få rygg på favoriten eller Flemming under slutvarvet och återigen avsluta bra i spåren?
Vår Vinnare :
9 Nouba Mom

 

Spelförslag :
DD 1 : 3 Racing Mange
DD 2 : 9 Nouba Mom

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.