Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad fredag 2/7

Gårdagen vill man bara glömma när min spik fick kuskbyte. Lite som att ersätta Mbappe på topp med Lustig. Annars var det en härlig duell vi fick se i första avdelningen där Emilia Leo återigen visade att hon är en av de vassaste ryttarinnorna vi har.
Ruskigt svårlöst stayerlopp inleder fredagens lopp och det säger en del när inte ens långskubbare som 6 Un Mec D'or och 10 Enzo Am får plats i omnämningarna.
Inte direkt mer enkelt med final i Diamantstoet som avslutning där du kan få bra betalt om man jobbar bort favoriten 10 Cactus. Risken finns att Erik tidigt kommer till ledningen men jag tror Goop kommer göra ett försök att komma före favoriten in i första sväng.

Dagens Dubbel 1 – 3140m Voltstart
Favoriten :
3 Lemon Brodde är den tidiga favoriten på endast 18% i detta på förhand oerhört jämna stayerlopp.
Berglöf har i alla fall taktiken klar och det är spets och slut som gäller.
Trots att loppet är jämnt tycker jag faktiskt det är en helt ok favorit då risken är överhängande att de andra sitter i kön och väntar ut varandra för att köra sista varvet och då kan det vara för sent.
Får Berglöf stjäla 1500m av detta lopp blir nog 3 Lemon Brodde rätt så tuff att plocka ner. Forcerades till spets efter en bra start senast där man tidigt var bra med på det.
Visade hur snabb ut i volt han är senast och bör enkelt ta ledningen här så med tanke på att han höll så pass bra med tuff resa fram dit senast bör han hålla ännu bättre nu trots tuffare emot.
Vettig vinstchans i svårt lopp.
Motbuden :
1 Give Me Five F.R. kan vi lika gärna avverka direkt då han förmodligen kommer lifta med i rygg på favoriten under loppet. Debuterade i ny regi senast och vann direkt på ett övertygande sätt. Dock i enklare omgivning än ikväll men kommer få optimal resa här och man rycker alla skor.
Lite småspännande.
8 Västerbo Imtheman är en stentuff kille som älskar längre distanser. Man brukar vara offensiv i loppen för att han ska göra sitt eget lopp och klarar man bara det besvärliga fjärdespåret så blir det nog tidig attack. Tidigt motbud.
7 Great Winner har visat toppform på slutet men på aktuell distans vill man nog söka ryggar så länge det går. Blir man inte tempotorsk så ska avslutningen bita bra och är tidig här.
11 Zinco Jet verkar Petri hittat rätt med för loppen på slutet lovar gott. Ulf Ohlsson är alltid farlig i dessa lopp då han likt Goop är en mästare på att disponera långloppen på rätt sätt.
Från dryga tillägget tror jag man söker ryggar in i det längsta och har han tätkänning in på upploppet kommer det gå undan sista biten.
Skrällen :
13 My Dream Art har haft en minipaus men återkommer nu efter en positiv träningsperiod.
Har höga toppar om han fungerar men tränaren ligger lite lågt inför dagens start varpå han får stå som skrällbud. Kan annars mycket och möter lite lättare motstånd än normalt.
Vår Vinnare :
8 Västerbo Imtheman

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
10 Cactus står det i loppkommentaren att hon fick göra ”grovjobbet” senast fast jag håller inte riktigt med. Visst, hon fick gå först i tredje halvvarvet från mål och dra fram vinnaren men samtidigt var det inget riktigt bett i avslutningen som gjorde att hon kom framåt.
Hade hon kommit framåt och sluppit tredjespår i sista sväng hade hon dels varit ett hack längre fram, samt att vinnaren av loppet hade fått en drygare sväng.
Jag säger godkänt senast men man förväntar sig lite mer av en så bra häst. Fördelen till denna starten är springspåret då hon öppnade riktigt raskt från femte senast. Vill Erik så kan han tidigt vara framme utvändigt och prova för spets men frågan är om han inte får svar. Favorit i fara säger jag.
Motbuden :
11 Beauty Wind var ”bara” trea senast men vinnande 9 Xanthis Delicious och tvåan 10 Cactus var i stort sett på linje alla tre i mål och då hade Goop mil fram med 11 Beauty Wind i sista sväng.
Då man hade bakspår på tilläggsvolten hamnade man sist i loppet och trots att man sökte ryggar under slutvarvet så låg man fortfarande bland de sista när upploppet nåddes.
Avslutningen var sylvass och hade hon haft mer kontakt hade hon vunnit lätt. Räknar med en bättre position idag från springspåret och jag tycker 13% är ett fynd och passas tidigt.
7 Iceland Falls får man väldigt bra värde på i ett lopp som detta. Inte alls sämre än någon annan i fältet och Untersteiner upp är hyperintressant. Går vassa tider hela tiden och nytt rekord senast så formen verkar vara på helt på topp. 4% är väldigt spelvärt.
9 Xanthis Delicious vann som sagt loppet senast men blev framdragen av favoriten hela vägen och avgjorde knappt på linjen. Vinst är vinst och hon behöver inte be om ursäkt på något sätt, insatsen var bra men känns lite sårbar ikväll med sämre läge än de värsta konkurrenterna.
Tänkbar men inte något av mina första streck.
2 Lady Beluga är en vinstmaskin från Lövgrens stall och vi behöver inte avhandla ytterligare en gång vad jag tycker om Lövgrens köregenskaper. Tycker inte man ska stirra sig blint på alla segrar då det har varit i betydligt enklare sällskap än detta. Tycker det vore tufft att begära seger mot dessa äldre och mer rutinerade hästar men samtidigt måste man ju prova för att få ett kvitto på var man står.
Rankas ner en aning.
Skrällen :
8 Whelk tycker jag man bör passa även i denna starten. Jag var lite besviken senast och visst är formen ett frågetecken men grundkapaciteten är hög på den här tjejen och när hon fungerar är hon stenhård. Mika Forss låter intressant som kusk då han brukar köra offensivt och till 4% tycker jag Whelk kan streckas vid bredare gardering.
Vår Vinnare :
11 Beauty Wind

Spelförslag :
DD 1 : 3-8
DD 2 : 7-10-11






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se