Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bollnäs fredag 18/6

Efter att Sverige förhoppningsvis gjort slarvsylta av Slovakien i fotbolls-EM så ska vi förflytta oss norrut för att avgöra kvällens dubbel.
Två fina snabblopp där jag garderar inledningen då favoriten 3 Armani Degato gör årsdebut samt har en tendens att alltid rusa i ledningen vilket kan öppna upp loppet.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
3 Armani Degato gör årsdebut här över passande distans. Han har extremt svårt för att hushålla med krafterna och brukar mest rusa i spets så det är nog bara för Uffe att hålla i sig och hoppas på det bästa. Inte alls till sin fördel två sista starterna förra året då han t o m togs ur loppet men distansen är som sagt mycket bättre idag och över korta häcken brukar krafterna räcka hela vägen.
Motbuden :
8 Perpetuate tror jag hade blivit favorit från ett bättre spår men nu ska man kämpa med ett svårt spår bakom bilen vilket inte är helt lättlöst.
Om favoriten rusar i spets kommer tempot vara högt vilket kommer gynna övriga men då vill man inte vara hängande i tredjespår in i första sväng och ta en dödensposition.
Backa sig sist är inte heller lockande så Mats E Djuse har lite att fundera på.
Duger annars väldigt bra i loppet och har en sylvass avslutning.
9 Chestnut Hill ska Melander ut och leka lite med i loppet. En av våra absolut vassaste hästkarlar i landet men jag har svårt för att han ofta är så nonchalant med styrningarna gentemot oss spelare.
Borde tillhöra kulltoppen men har mest galopperat.
Enda felfria starten så gick han i rygg på Milliondollarrhyme och slog hästar som Click Bait och On Track Piraten vilket säger en del om kapaciteten på hästen.
Har Tarzan hittat nyckeln med att slå på skor och kan få runt honom felfritt så borde han kunde runda samtliga.
7 Harley K trodde jag inte mycket på i årsdebuten för Wäjersten och som stor favorit var han riktigt blek efter att ha travat utvändigt om ledaren sista varvet.
Kom med fina vitsord från Svanstedt men får nog visa lite bättring i Sverige först innan jag tycker 20% från spår 7 över korta häcken är ett vettigt lir.
Nej, Övriga i loppet får nog svårt att sätta nosen först utan vinnaren hittas nog i nämnd kvartett.
Skrällen :
2 Climber var ju ett av bidragen när Sibylle Tinter tog en dubbel på dagens dubbel för oss senast.
Möter ju bättre hästar här med insatsen senast var riktigt bra och Sibylle låter inte helt uppgiven på förhand. Dels rycker man alla skor för första gången någonsin i hennes regi men man har också ett riktigt smaskigt läge till skillnad från värsta konkurrenterna om favoriten skulle springa sig trött i ledningen. 7% är helt ok.
Vår Vinnare :
3 Armani Degato

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
5 Matadoren Eme vann senast från ledningen utan att behöva förta sig och har 4/5 från den positionen så man vill nog prova framåt även här. Inte startat bakom bilen på ett tag men har spetsat från spår långt ut vingen tidigare så spår fem ska passa bra. Främsta motbuden i spetsstriden är innerspårets 1 Hector Boko men där låter det lite som att Sibylle tycker han går bäst i rygg.
Även 6 Mellby Ess är kvick ut men tar nog knappast en längd sida vid sida.
Verkligen utvecklats fint och tagit ett kliv framåt i år och visst kan han vinna även detta men jag har ingen feeling för att distansen passar och det är snabba pengar han har fått på sig.
Klart han har vettig vinstchans från spets men jag tycker spelvärdet är ganska dåligt så jag vänder blicken åt ett annat håll.
Motbuden :
2 Big Shot har två lite blekare insatser bakom sig men det har varit i mycket tuffare omgivning och dessutom hade han varit struken inför senast när han gick ut på V75.
Kommer få ett bra lopp från spår 2 och senast var han ”dålig” och gick 1.11.4 från utvändigt ledaren/andra ytter. Den tiden borde räcka en bit i detta lopp.
Har han även som jag tror gått framåt med det loppet i kroppen så…
3 Ready Doc fortsätter jag väl tjata om tills han går felfritt bakom bilen. Det finns så mycket fart i den här herren och han måste ge tränaren Jörgen S Eriksson gråa hår.
Den dagen bitarna faller på plats går ingen säker och han är ett ständigt motbud.
11 Cesar F.C är den från bakspår som har absolut bäst form för dagen och Oskar Kylin Blom kör i härligt flyt för dagen. Besvärligt spår givetvis men 11 är inte i närheten av lika illa som 12 så garderar man med ett par stycken tycker jag han är tidig.
9 Issiah har riktigt bra tider i raden men inget för mig då han gjort de flesta bra insatserna i spets och dit kommer han inte nu.
1 Hector Boko provade Monté för första gången senast och vann direkt. Inte rosat marknaden före det och jag tror det blir svårt att ta andra raka trots fantomtränare och bra läge.
Skrällen :
8 M.T Knight Rider med Kajsa Frick brukar jag vurma lite för och senast tog man dödens frivilligt och höll strålande till tredjepriset. Spåret är vad det är men hästen är väldigt allround och går på alla distanser och med lite flyt på vägen avslutar han vasst.
Vår Vinnare :
2 Big Shot

Spelförslag :
DD 1 : 2-3-8-9
DD 2 : 2 Big Shot






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se