Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 8/6

Kvällens dubbel till Jägersro har lite rumphuggna lopp efter strykningarna men känslan är att Untersteiners vinstchanser i slutet stärktes i och med det.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
1 Argo Lux antar jag är favorit enbart på läget för debuten på svensk mark lämnade inte mycket avtryck på mig. Visserligen var distansen ovan och han fick ett tufft lopp men tyckte han var för blek för att bli spelad till favorit i starten efter.
Man tror att chansen att hålla upp innerspåret är väldigt bra. Syn! Säger jag då det är många startsnabba utvändigt och i så fall lär det gå fort första 500m
Logisk favorit men bör garderas tidigt.
Motbuden :
4 Gravity Pace tyckte jag gjorde ett av sina bästa lopp på länge senast trots tuff omgivning och dåligt spår. Går ner i klass rätt rejält till dagens start plus att man rycker alla skor vilket fungerat bra tidigare. Värd en etta i raden och väldigt intressant här till endast 16%
6 Baron Frontline har gjort bra starter för Bergh men sista två har varit rent av usla så jag är väldigt osäker på om något står fel eller om han helt enkelt tappat formen?
Nu provar man att rycka även bakskorna och faller det väl ut så duger han i denna omgivningen så får en chans till.
5 Dekanen K blev störd till galopp senast han gästade Åby men gick bra förra året på svensk mark och har visat helt ok form på slutet så räknas tidigt.
Skrällen :
8 Ardesio galopperade dubbelt i debuten för Kolgjini men fick lite fart i kroppen och blivit nedstruken ett hack i banan vilket gör stor skillnad. Till 4% kan man allt strecka Adrian på Jägersro om man garderar. Speciellt då hästen inte riktigt visat vad/om han kan springa.
Vår Vinnare :
4 Gravity Pace

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Joker Of Steel gynnas nog av att värsta motbudet både till spets och segern strukits. Oavsett om Untersteiner kommer till ledningen eller inte så får han bra lopp här och borde bli ganska svårslagen.
Motbuden :
6 Stig Brodde har börjat dumma sig igen i loppen vilket givetvis inte är positivt men håller han sig bara i skinnet tycker jag han är värsta motbudet mot min spik.
9 Riley S.W fick rygg ledaren senast och aldrig fritt men såg laddad ut och Sjunnesson gör nog inte samma misstag en gång till. Gynnas av att fältet är mindre efter strykningarna och ryggar nog favoriten i starten. Kan få drömloppet.
1 Taste Of Diamonds får rätt mycket spel på sig men jag tror han får svårt att försvara innerspåret och har även två raka galopper så till 16% tycker jag han är grovt överspelad. Pass.
Skrällen :
8 Chilli Reerstrup har gjort två ok lopp på slutet och blivit nedstruken två hack i banan.
Familjehäst som räcker en bit här med rätt lopp. Tidsmässigt näst senast skulle en liknande prestation kunna räcka ganska långt.
Vår Vinnare :
3 Joker Of Steel

Spelförslag :
DD 1 : 1-4-5
DD 2 : 3 Joker Of Steel






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se