Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 4/5

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Ca 15ggr på dubbeln igår efter att favoriten galopperat bakom bilen i inledningen.
Magnus A Djuse gjorde inga misstag bakom 4 Lisa S.E och styrningen var resolut. Tackar!
Kvällens dubbel ser lite smålurig ut då klassen på avslutande loppet är riktigt låg.
Jag garderar och chansspelar i inledningen med två intressanta streck som inte tillhör favoritskaran.
Intressantast är utan tvekan 11 Archidamia där man gör intressanta ändringar för första gången.
Men spåret är givetvis ett aber.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
8 Miss Silver har fått två lopp i kroppen och bör gå framåt hela tiden.
Vann senast men det var på stumma ben till slut trots att hon bestämde i egen fart.
Även om segertiden var snabb så hade man önskat lite mer spänst över mål.
Som favorit känns hon högst osäker från det svåra spåret.
Motbuden :
1 Amazon Font kan nog inte försvara innerspåret inledningsvis även om Christian kommer göra allt vad han kan för att försöka. Ändå så pass snabb att hon bör kunna hitta ut tidigt och få en bra position. Inte alls främmande för att man söker sig framåt direkt och försöker ta över men man räds inte dödens heller i detta gäng.
Var lite down en period för en månad sen men senast var hon tillbaka i riktigt fin författning och tycker hon räknas mycket tidigt här. Kanske först?
11 Archidamia verkar bli ganska bortglömd här och det är kanske inte så konstigt med tanke på spåret men det är en hel del grejer med den här snabba damen som gör att det luktar lite ”i ordningställt”
För det första så hänger man på jänkarvagnen för första gången i regi Kolgjini samt att man kör barfota runt om, även det för första gången.
Dessa ändringar hade man nog väntat med från detta läget om det inte var så att hon kändes väldigt fin i träningen så pass upp för felfri kan hon flytta på sig.
5 Amore Bello tog spets senast men släppte då det var tuffa motståndare och hon hade open stretch att tillgå. Fanns inte jättemycket sparat över mål men tiden var nytt rekord och kanske en fingervisning om ungefär tiden hon är mogen att prestera.
Bra chans på spets återigen och denna gång kanske man provar. Kan hålla länge om hon slipper press. Småintressant start.
10 Super Queen C. var tillbaka på svensk mark senast och det var ett fall framåt mot gången innan så hon verkar ha utvecklats åt rätt håll.
Kanske tufft att begära att hon ska vinna från det här utgångsläget men garderar man brett är hon ett kul streck. Trivdes med Sjunnesson senast.
9 Hasty Helene verkar dra på sig en hel del streck och visst finns det plusfaktorer att ta med sig och hon duger rent tidsmässigt men jag har ingen feeling för att hon rundar hela gänget. Pass.
Skrällen :
6 Happy Celebration brukar öppna snabbt bakom bilen men Peter brukar vilja ha ryggresor med denna damen så kanske att man nöjer sig med att krypa ner i rygg på 5 Amore Bello?
Vinner inte så ofta eftersom man alltid kör på chans men får hon sitt lopp med lucka är hon vass en kort bit.
Vår Vinnare :
1 Amazon Font

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Chased provade vingarna på V75 senast och fick med sig pengar men inte så mycket mer.
Fin i två raka innan det och provas säkert framåt direkt här med.
Dock får han nog vara lite mer på hugget den gode Martijn de Haan för vid segrarna på Jägersro innan så ”körde” man sig mot tät utan att ladda nämnvärt och det tror jag inte funkar ikväll för dom är snabba utvändigt och sugna på spets.
Men bra spår och vettig vinstchans om han kan hålla ut övriga i starten.
Motbuden :
7 Kroatia Boko fick ingen snäll årsdebut av Uhrberg och det var lite mjölksyra till slut. Fick lopp i kroppen i alla fall och avslutade fjolåret med tre raka, alla från ledningen.
Borde vara kvick ut även bakom bilen men det är dom även invändigt så tror Thomas hellre backar ner i kön.
Borde dock hitta en fin position och kör dom lite där framme ska han nog passas till slut.
5 Calypso är ett osynat kort på svensk mark men kommer med ganska fina vitsord och klassen är låg så hans 15 starter innanför västen och fyra segrar kan bära långt här.
Ganska snabb bakom bilen och siktas nog mot tät.
12 Blerta Col kommer från Italien och senast gjorde hon tydligen en prestation över det vanliga.
Det var tredjespår och resa i dödens som halvvarvet från mål blev ledningen efter att ledaren galopperat.
Stod dock emot övriga över upploppet och blir spännande att se på svensk mark.
Läget är vad det är och hon visade ju senast att hon tål att gå en bit i spåren.
Skrällen :
9 Gypsie Du Lupin gillar jag att hon sitter direkt i andraspår här så man behöver bara köra rakt fram så får man en hyffsad position i loppet. Stark som få och räds inte att gå fram och sätta upp tempo när alla positioner är intagna och smygintressant här.
Vår Vinnare :
7 Kroatia Boko

Spelförslag :
DD 1 : 1-11
DD 2 : 4-5-7-9-12

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.