Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Östersund måndag 3/5

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

Ganska stora favoriter i båda avdelningarna men det såg vi ju förra veckan att dom förlorar ibland dom med. Speciellt med dagens förutsättningar där båda två har dåliga spår bakom bilen.
8 Ulvåsen känns dock väldigt svårslagen med sina nio segrar på tolv starter.
Senast galopperade han halvvarvet från mål med det är inget han brukar ägna sig åt så vi tar inte så hårt på det.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
8 Zooropa bör bli ganska stor favorit i detta skrala gäng. Hon har själv lite tveksamheter runt sig då hon varit sjuk sen senaste starten men hon har bra facit efter vila och Robban Dunder tror på bra insats direkt.
Att hon har spår åtta var nog något man räknade med när man anmälde då det är spårtrappa i loppet och visst gynnas man av eventuell strykning invändigt men står för klassen i loppet och ska ha bra chans oavsett.
Motbuden :
4 Lisa S.E tror jag är värst emot trots den osmickrande raden. Intressant med ny kusk i form av Magnus A Djuse som verkar lyckas med det mesta nu för tiden och skulle hon bara hålla ihop aktionen så finns det bra fart under hovarna.
9 Elsa Mearas har årsdebuten avklarad och det var en riktigt försiktig styrning där hon gick i mål som fyra med alla växlar kvar som fanns. Då man satt fast hela vägen fanns det ingen anledning att rycka proppar o grejer. Krafter man säkert kommer ha användning av nu och förhoppningen är nog att favoriten ska få en tung väg fram mot ledningen.
Borde avsluta bra i spåren.
5 Avantis Red Witch har gjort det bra två starter i rad i lite enklare omgivning än detta men form slår ju klass säger man och verkar ha toppform.
Bra spår och inte oäven iväg även om ledningen absolut inte är något måste för den här tjejen. Hon gå minst lika bra med lopp på rulle och det kanske är bättre med rygglopp i denna omgivningen.
Streckas på formen om man vill gardera.
Skrällen :
6 So Gå Kleopatra vann senast mot väldigt mycket lättare motstånd än här men Mats E Djuse kör återigen och det ekipaget kanske trivdes tillsammans.
Rätt så långsökt kanske att tro på vinst igen men strular det lite för de bästa och hon springer en låg 14-tid kan det nog räcka en bit återigen.
Vår Vinnare :
8 Zooropa

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
8 Ulvåsen galopperade lite oväntat senast halvvarvet från mål men normalt sett är han säkerheten själv så vi tar det som ett olycksfall i arbetet helt enkelt.
I normal författning ska han bara vara bäst i detta gäng och Linderoth tror på bra segerchans trots spåret. Nio segrar på tolv starter är riktigt starka papper.
Motbuden :
9 Wild Donnan har Uffe fått rejält snurr på senaste starterna och med tanke på att hon går bäst över kort distans så höll hon storstilat senast från ledningen till tredjepriset.
Passande smygläge nu och gör alltid vettiga prestationer.
3 Bleke Silver har varit överlägsen klassen på norsk mark men senast på debuten i Sverige så var han inte alls fräsch och felade dubbelt som storfavorit.
Något oroväckande om det är resandet han inte gillar eller om det bara var en tillfällighet.
Felfri ska han ju kunna utmana favoriten, speciellt då han har mycket bättre spår.
Skrällen :
6 Bara Snygg hade extremt mycket galopper förra säsongen vilket också visar sig i resultatraden med bara en seger och två andraplatser på 18 starter. Av dessa galopperade han i tolv starter.
I år har han däremot bara en galopp på sju starter och med det har också framgångarna kommit med en seger och tre andrapris på sju försök.
Med tanke på det så tycker jag han ska räknas tidigt här då han säkerligen har hög kapacitet för klassen med tanke på alla prispengar som gått upp i rök.
Sen kan man ju inget annat än o älska dessa kallblodsnamn.
Vår Vinnare :
8 Ulvåsen

Spelförslag :
DD 1 : 4-5-8
DD 2 : 8 Ulvåsen

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.