Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 27/4

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

Ledningen var guld värd i det öppna loppet igår och 5 Zapaca Grim ska inte skämmas för segern. Fick lite småpress i omgångar men gick ändå ärligt undan över upploppet och var mycket fin.
Tyvärr kastade sig min vinnare i galopp direkt och Veijo hade inga problem att köra ”rakt fram” med spelfavoriten som vann mycket enkelt.
Kvällens dubbel hämtas från Jägersro och återigen är första avdelningen vidöppen och jag vädrar jättesmäll då favoriterna 6 och 7 båda har många frågetecken inför kvällens start.
Jag provar att gå enbart på skrällar i inledningen då jag tror jag har ett starkt lås i avslutningen.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
6 Maroma Wibb får bära favoritskapet i detta öppna lopp. Provades utan framskor sista starten för året och avslutade bra i stentufft sällskap så nu provar man barfota runt om direkt för första gången någonsin vilket givetvis är intressant men tufft att gå ut och vinna direkt.
Tänkbar vinstkandidat men vilken häst som helst som blir favorit i det här loppet borde garderas.
Motbuden :
1 Miriam Håleryd kan nog inte utnyttja innerspåret här men viss fart finns och nu åker jänkarvagnen fram igen. Provas utan bakskor för första gången någonsin vilket skulle kunna ge den där extra kicken från start så hon hittar ut tidigt.
Rätt intressant faktiskt och chanstippas.
10 Brilliant Smile har inlett året med två raka galopper vilket inte är positivt men har annars bra fart under hovarna och felfri räknas hon och till bara 2% är hon intressant även om formen är svårbedömd.
5 Bernts Ulrika har visserligen inte startat på nästan ett år men har ett bra spår i starten och loppet är som sagt vidöppet och rent tidsmässigt duger hon för att utmana.
Kan gå med lite tur.
11 Grace River var inte alls sig lik senast men man har inte hittat några fel på hästen så man provar igen. Ston kan ju vara väldigt ojämna i prestationerna av många anledningar så hon får en chans till för fart finns det och hon har avslutat bra från svåra lägen förr.
Till 1% är hon spelvärd.
7 Joyo lyckades bli släppt till tät senast men det var förmodligen för att det var Åby och open stretch för speciellt kvick ut bakom bilen tycker jag inte hon är.
Stor risk för vingel från spåret och till 30% tycker jag hon är totalt ointressant.
Ser man till starterna innan senast har det inte varit något extra och trots att Untersteiner hoppar upp i sulkyn till denna start tycker jag hon är grovt överspelad. Pass.
Skrällen :
3 Gusto utvecklades fint förra året hos Lövgren och trots att hon varit dålig de två senaste starterna så är stallet uppåt inför den här starten. Kanske fattas lite vinnarskalle för att vara ett riktigt allvarligt segerbud men lite skrällchans har hon nog.
Vår Vinnare :
1 Miriam Håleryd men otroligt öppet.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
4 Under Armour tog ledningen senast över stayerdistans men fick inte riktigt bestämma tempot så som Lövgren ville och krafterna tröt förståeligt i sista sväng. Höll ändå bra som trea med tanke å¨att det var V75 och har egentligen varit bra alla starter i år så motiverad favorit om han kommer iväg från spåret. Rankas först då värsta motbudet är ett osynat kort från Italien medans Under Armour faktiskt gjorde ett bra lopp i tuff konkurrens senast och var spelad till favorit på V75.
Motbuden :
8 Atos Dei Veltri kommer med fina vitsord från Italien och debuterar nu på svensk mark. Ofta brukar dessa hästar ha hög kapacitet för klassen dom debuterar i då prispengarna är låga i Italien jämfört med Sverige. Borde bli vinstfarlig oavsett resa här om han inte blir fast från innerspåret.
Största brasklappen är voltstart vilket han är ovan vid men det ska säkert gå bra tror kusken.
Känslan är att detta kommer räcka långt.
12 Black Mission har kämpat på i V75 klass och inte gjort bort sig så bör räcka ganska långt i ett sånt här gäng. Handikappas lite av spåret men inte lika farligt i volt som bakom bilen och med lite klaff så kommer han slåss om segern.
11 Goldfield är helt ostreckad här vilket jag tycker är lite konstigt då han är jämn och säker. Satt fast med krafter kvar i mål senast och körs säkerligen återigen på chans från detta läget men kan ställa till med en obehaglig överraskning med rätta ryggar.
3 High Roller Sox årsdebuterar och även Untersteiner erkänner att han är osäker på vart han har honom formmässigt. Inte så oäven på sina bra dagar och här siktar man nog på att komma till sargen och hoppas på lucka till slut.
Kan vinna men samtidigt ganska överspelad då det är årsdebut.
Skrällen :
5 Dandit möter kanske ett par som är lite bättre kapacitetsmässigt och har ett byngligt femtespår i starten. Varit fin annars på slutet och kan nog vara ett skrällbud om det skulle strula för de mer betrodda.
Vår Vinnare :
4 Under Armour

Spelförslag :
DD 1 : 1-3-10-11
DD 2 : 4-8

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.