Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 9/3

Äntligen lite bättre klass på loppen när tävlingarna flyttar vidare till Jägersro under tisdagskvällen.
Provar faktiskt att spika en liten halvskräll till kvällens tävlingar då jag tycker att 1 La Plus Belle i inledningen har ett intressant utgångsläge med innerspår bakom bilen.
Christoffer lär göra vad som går för att försvara spets men även om det misslyckas borde man som sämst få rygg ledaren och hästen verkar vara riktigt på gång i form.
I avslutningen är nog Adrian ett vettigt spel och kanske att man borde prova en rak 1-2 på dubbeln till 15ggr men jag garderar med två skrällar som har bra spår.
Man vet aldrig vad som händer med en Kolgjini med i loppen.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
5 La Paradeta kommer med tre raka segrar och från ett perfekt femtespår siktar men nog mot ledningen återigen. Vinner sina flesta lopp från ledningen eller rygg ledaren men just på Jägersro och med det lilla fältet borde man sikta på att leda loppet runt om.
Det blir samma utrustning som senast men är anmäld barfota runt om. Dock lutar det åt att det blir någon form av lättare sko då det blivit lite kallare igen. Funkade bra med den balansen senast så inget som oroar. Vettig favorit men bör garderas.
Motbuden :
1 La Plus Belle såg riktigt formstark ut efter galoppen senast och kom tillbaka rappt på innerspår sista biten och gick faktiskt i mål med lite krafter sparade.
Nu har det gått ett par månader men är gynnad av att man rycker skorna och även om jag kan tycka hon är aningen överspelad så är läget fint och skulle hon lyckas svara ut alla så kommer hon garanterat testas i spets där hon är obesegrad efter tre försök och Christoffer låter smygoptimistisk.
Intressant start här och passas tidigt.
8 Cassiopeia tycker jag inte riktigt har hittat stilen i år men har ju stora fartresurser när hon fungerar och skolösa Flemminghästar ska ju alltid passas.
Var rent ut sagt usel vid senaste besöket på Jägers men ok senast med en bra avslutning via open stretch. Dock ”endast” tvåa trots favoritspelad och fint lopp.
Kan gå om förbättrad med barfotabalans och spåret oroar inte så när fältet är litet.
Skrällen :
7 Divane Godiva vann det loppet som 8 Cassiopeia underpresterade i på Jägersro.
Pressade sig till ledningen och gick undan enkelt till slut.
Det finns ett scenario som eventuellt kan ske så lyssna gärna på intervjuerna innan inlämning.
Eftersom favoriten ibland släpper ledningen och är inkvalad till finalerna på Solvalla så finns det att han kanske släpper till 7 Divane Godiva om Lövgren kör resolut.
Inte jättetroligt kanske men det scenariot finns dock och man har blivit förvånad förr så något ni behöver ha med er i analysen av loppet och till 5% är hon ett skrällbud.
Vår Vinnare :
1 La Plus Belle

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
2 Viva La Vida Face med Adrian var riktigt bra senast direkt efter kortare vila då han resolut styrde mot tät efter ett halvvarv och sen bara gick undan.
Passar bra på distansen och optimal balans är barfota bak som ikväll.
Som vanligt kommer förmodligen Adrian köra med stort självförtroende och spåret är bra så han kan bli svårstoppad igen. Vettig favorit.
Motbuden :
9 Becker håller hög kapacitet men nu är första loppet efter lite vila och man kanske inte kör tokoffensivt. Har även strulat lite på slutet med lite väl mycket galopper för att man ska vara helt tillfreds. Utmanar felfri dock.
5 Valeria Wareco har haft lite otur de gånger hon har gått i ledningen på slutet. Blivit hårt ansatt nästan varje gång och det är stor risk för samma visa denna gång då distansen är dryg och en viss Kolgjini är med i loppet. Men släpp och rygg på Adrian brukar betyda att man får chansen till slut så kan gå.
3 Typhoon Face var sämre senast men fick också ett opassande lopp i dödens. Bättre läge nu än på länge och kan nog ställa till det för de flesta i loppet med ett lopp i främre träffen.
Småintressant spelvärde.
Skrällen :
1 Gangster debuterar för Patricia van der Meer här efter lång bortavaro och är lite svårbedömd.
Tränar dock bra och kommer man bara till någorlunda från innerspåret så finns det bra med fart i den här herren. 3% är väldigt lite streck i förhållande till kapacitet och fint utgångsläge.
Vår Vinnare :
2 Viva La Vida Face

Spelförslag :
DD 1 : 1 La Plus Belle
DD 2 : 1-2-3






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se