Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden måndag 8/2

Veckan inleds med norrlandstrav som omväxling och det ser väldigt favoritbetonat ut på förhand då 5 Magnifik Brodde har en riktigt passande uppgift i inledningen.
Därför avstår jag favoriten i andra avdelningen då jag tror att 5 Nolimitjimmit får svårt att räcka hela vägen över distansen trots spetsläge.
Dock får man hålla nere kombinationerna när det är en stor favorit i första så nöjer mig med två streck. En trolig och en rolig.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 Magnifik Brodde blir tyvärr förmodligen megalampa här och det med all rätt. Riktigt startsnabb och går som bäst i ledningen och möter riktigt skralt motstånd.
Trots stora favoritskapet har jag svårt att se att någon kommer trycka upp tempot utvändigt och göra Magnifik Brodde mör. Mycket vettig segerchans.
Motbuden :
9 Zorro Swing är bara streckad på 3% i skrivande stund men jag tycker ändå han är vettigast bakom favoriten. Segerrik herre som trivs vintertid och skulle favoriten komma bort så lär han hugga direkt.
Litet minus på startryggen dock men sitter i andraspår direkt.
8 Callela Leonard sköt till bra när luckan kom senast och försökte utmana favoriten.
Gjort bra lopp hela tiden på slutet men nu är det riktigt risigt spår vilket drar ner chanserna rejält.
Ändå motbud.
6 Cupido Sisu tränas precis som skrällbudet av Petri Salmela och är nog den med vettigast chans här. Dock så kräver han numer ett smyglopp för att komma till sin rätt men Magnus A Djuse är ju vass i sulkyn så kan gå.
Skrällen :
7 Rhapsody Ås är inte så tokig och tävlar på hemmaplan samtidigt som han trivs på vinterbana.
Gjort två bra lopp det senaste så formen verkar vara i antågande. Tänkbar skräll vid favoritfall.
Vår Vinnare :
5 Magnifik Brodde

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
5 Nolimitjimmit tog ledningen senast från liknande läge men valde att släppa till favoriten omgående. Liftade sen med i rygg och knep andrapriset men det slog inga gnistor direkt sista biten och jag är lite tveksam till att distansen är hans bästa.
Annars utpräglad spetshäst som har 9/17 från ledningen men hur Micael Melander ska lägga upp loppet för att vinna känner jag mig tveksam till. Bör garderas.
Motbuden :
12 Atlas Eagra får Mats E Djuse i vagnen vilket är ett plus även om Hanna Olofsson inte är någon duvunge. Presterar som bäst på vinterbana har har en tung långspurt. Kommer han bara till någorlunda från spåret så tror jag han blir svårstoppad. Min vinnare.
10 Bottnas Easy Cash är en riktig tuffing som gynnas av både distans och vinterbana. Riktigt bra insatser på slutet men har ibland svårt att riktigt hinna få upp farten varpå jag tror distansen är ett stort plus.
1 Antonio America vann senast efter en riktigt snygg styrning av Tilda men det ska sägas att motståndet var inte direkt stenhårt för dagen. Börjar komma till åren och kan inte försvara innerspåret och jag är lite förvånad att han är så pass mycket streckad ändå. Pass.
Skrällen :
2 Lennox Laday verkar vara ständigt underskattad. Kolla raden. Vinst för fem starter sen efter en invändig löpning med lucka och därefter raden 1-3-4 från svåra bakspår bakom bilen i riktigt bra konkurrens. Senast blev det inga pengar men då satt man fast och fick aldrig chansen.
Verkar ha toppform och är grymt speedig. Jens Eriksson är bra i vagnen och jag tycker han är hyperintressant här.
Vår Vinnare :
12 Atlas Eagra

Spelförslag :
DD 1 : 5 Magnifik Brodde
DD 2 : 2-12






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se