Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdag 26/1

Sviten sprack tyvärr under gårdagen då favoriten hittade ut från fjärde inner och hann dit precis på linjen knappt men säkert. Adrian gjorde i alla fall jobbet i avslutningen och blev faktiskt favorit till slut på vinnarspelet.
Kvällens dubbel kommer från mina hemtrakter och ett tag var jag inne på att spika 1 Harry Dynamit då han fick ny kusk i vagnen i form av Ulf Ohlsson men jag tror det blir svårt att få runt honom i rätt gångart så jag fastnade på 13 Milord som jag tycker är klart bästa hästen i gänget och när han inte ens är favorit så känns värdet riktigt bra.
Andra avdelningen känns mer eller mindre helgarderad på mina fyra streck men raka dubbeln 13-2 är ett ok spel det med om man vill hålla nere kombinationerna.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
10 Quite E.Wood gör tredje starten i regi André Eklundh här och inledde med att släppa spets och sitta fast för att senast avsluta ok i spåren utan att kunna hota vinnande Flash Teemer.
Nyttig häst med bra kapacitet men i tidigare regi gick han absolut bäst i ledningen och jag har lite svårt att köpa att hästen ska vara favorit i detta lopp.
40m tillägg känns maffigt. Pass.
Motbuden :
13 Milord tycker jag är en mycket hårdare häst som dessutom står bättre inne i loppet än favoriten.
Gjort bra lopp i stort sett hela tiden och Jepson känner hästen väl.
Levererade en sylvass spurt vid vinsten näst senast och fullföljde loppet bra som fyra senast då han blev hängande i spåren. Med lite draghjälp på vägen borde vinstchansen vara riktigt bra.
1 Harry Dynamit är inte att lita på och kan galoppera lite var som i loppen med det är främst tempoväxlingar han har problem med så läget kan vara bra.
Kan öppna och livets två segrar är tagna från ledningen på tre försök så här siktar nog Uffe på att hålla upp ledningen och sen köra i hårt jämnt tempo så han slipper växla tempo.
Frågan är bara om han verkligen gynnas av Axevallas långa upplopp?
Dock känns han som hästen att slå och går han felfritt blir det tufft att plocka 40m för de mest betrodda men det är mycket som ska stämma på vägen.
8 Listas Tingeling var tillbaka i bra slag senast och kanske har man hittat formen igen efter två riktigt usla prestationer. Bra innan det men man ska tänka på att senast var första segern på länge.
Vid väldigt bred gradering.
11 Dream In Matchtown kanske är ett riktigt blindsspel då han inte har gått bakom sulky på 3,5år men har gjort det bra i monté så kanske att han tänder till på ålderns höst. Detsamma gäller 15 Bouncing Ball O.O som var riktigt fin som unghäst och som blixtrar till emellanåt.
Till endast 1% kan man nog strecka båda om man garderar.
Skrällen :
9 Nisse Sånna är lite upp och ner i prestationerna men riktigt bra de dagar han fungerar. Varit top 2 tjugo gånger på 49 starter vilket är riktigt bra. Kan få perfekta loppet på innerspåret här. 4% är spelvärt.
Vår Vinnare :
13 Milord

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
10 Oxidizer är en segervan herre hos hemmatränaren David Persson. Två raka V75-framträdanden med godkända insatser där han näst senast mötte guld och silverhästar och plockade sista pengen.
Brukar gå bra upplopp med lite draghjälp så bakspåret oroar inte nämnvärt med tanke på långa upploppet så ska han nog få chansen att avgöra loppet. Ok Favorit.
Motbuden :
2 Pastorns Lady har fått läget här och bör kunna riva åt sig spets här där hon har 5/7 och trivs allra bäst. Möter kanske ett par hästar som är lite tuffare än vanligare så kanske behöver få fuska bort en bit för att orka stå upploppet ner men kan absolut vinna då distansen är kort och övriga inte har gjort så mycket väsen av sig på länge.
8 Flexible Launcher har ett visset spår och lär inte kunna komma till tät här men vann senast från utvändigt ledaren i lite lättare gäng men ska inte be om ursäkt för segern då han var rejäl. Tycker han har spottat upp sig och kommer mer och mer för varje år och ska bli intressant att följa framöver. Linda har kört hästen med framgång och jag tycker han räknas tidigt här trots spåret.
Skrällen :
7 Self Explosive gillar att vara med i främre träffen i loppen och kan öppna från start.
Tar dock ingen längd på Pastorn utan ett par strykningar men går bra i dödens med. Har 5-4-1 på 20 starter i ledningen så klart man måste prova framåt.
Vår Vinnare :
2 Pastorns Lady

Spelförslag :
DD 1 : 13 Milord
DD 2 : 2-7-8-10






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se